Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 80 Comerciant
Autor : bigsuck - 2015-09-22
Citita de 3956 ori - Nota 4.06 (48 voturi)
Dupa atatea "contacte" cu cei din cler, mi se deschisese pofta pentru calugari, mai ales "frati" (cei care inca nu fusesera calugariti), gandindu-ma ca fiind supusi ordinelor stricte de castitate, sufereau bietii de ei, coaiele fiindu-le pline cu samanta
Ca multi altii cetateni ai acestei patrii, fusesem si eu cuprins de febra intreprinzatorilor, si fiind tanar pensionar, m-am gandit sa-mi deschid si eu o mica afacere, deschizandu-mi un chiosc cu produse alimentare intr-una din pietele agro-alimentare din oras.
De fapt, preluasem afacerea unui baiat care divortase plecand in Italia, pentru un trai mai bun.
Ca semn al prieteniei si increderii acordate, inainte de plecare mi-a oferit o noapte de placeri nebune, in care ca de fiecare data eu eram "femeia".
Catalin, cel de la care preluasem afacerea, m-a intrebat ce mai doream dupa perfectarea transferului. Era un tanar de 25 de ani, nu mare de statura, dar bine dezvoltat si cu o pilozitate peste medie.
Stateam la masa intr-un local unde sarbatorisem intrarea mea in randul negustorilor. Fiind vara, era imbracat intr-un maieu galben mulat pe bustul bine dezvoltat (facuse si ceva sala) si un sort rosu din care ieseau doua picioare musculoase, acoperite de par. Partea dintre gat si deschizatura maieului era acoperita deasemenea de par negru. Stateam amandoi pe o canapea intr-un separeu si vorbeam vrute si nevrute.
El isi ridicase un picior pe canapea, iar eu ma uitam cu pofta cum prin plasa in care ii satateau coaiele in sort ieseau flocii de pe coaie, buca ce se vedea fiind impodobita cu par din ce in ce mai des spre despartitura acoperita de plasa sortului.
Vazand ca ma tot uit spre cracul larg al sortului, ma intreba:
- Asa-i ca-ti place ce vezi?
Iar fusesem prins pe picior gresit, asa ca am incercat sa parez:
- Nu-nteleg ce vrei sa spui! La ce te referi?
- De cand am ridicat piciorul pe canapea, la fiecare doua, trei minute iti arunci privirea catre cracul larg al sortului meu. Hai, recunoaste ca-ti plac!
Cum dracu sa nu-mi placa? Tanar, paros si cu ce mai adapostea in sort, era peste puterile mele sa-i rezist, asa ca am recunoscut:
- Da Cataline, imi placi! Cui nu i-ar placea un baiat asa tanar si frumos ca tine?
Incepand sa rada, zise:
- Hai ca ma faci sa rad! Asta suna a declaratie de dragoste! Chiar ma gasesti frumos?
- In conceptiile mele despre frumusetea unui barbat, da, te gasesc frumos!
Intre timp, ii face semn baiatului care ne servea la masa sa mai aduca un rand de coniac. Dupa ce s-a departat baiatul, care si asta imi producea furnicaturi in vintre, Catalin reia discutia:
- Uite ce e, eu n-am avut niciodata o relatie intima cu un barbat, dar pentru ca nu m-am mai descarcat demult si pentru ca arati bine, as face o incercare, ce zici?
- Pai hai sa definim, cam ce i-ai face unuia ca mine?
- Pai... sa nu crezi ca te-as lasa sa ma futi in cur! Eu fiind hetero, n-am avut treaba decat cu femei, asa ca as fi, cum se zice in lumea gay-lor, un tip activ.
- Eu nici n-am zis ca as vrea sa te fut, si dupa privirile pe care ti le aruncam in zona intima, poti sa-ti dai seama ca as fi un tip pasiv, cu toate ca in anumite cazuri, fut si eu, daca mi se cere sau daca e momentul propice!
- Si? Ai vrea sa te iau la ranga?
- Daca zici ca esti plin, n-are importanta cum, dar vreau sa te golesc!
- Mergem la mine sau la tine?
- Hai la tine, i-am zis eu.
- Sa stii ca eu stau la taica-meu, dar el e acum la servici si pentru o cleanta si-un futai e timp berechet!
- Nu-i nimic, ce taica-tu n-are si el pula? La o adica, i-o sug si pe-a lui!
- Pai ma faci sa te tin si la noapte si atunci te saturam de pula!
- Crezi ca ma sperii? Taica-tu e tot asa flocos ca tine?
- Sunt copia lui mai tanara, cu toate ca nici el nu-i batran, are 45 de ani si cum el e vaduv, iti dai seama ca s-ar putea sa aiba si el coaiele pline!
- Bine, mai vedem pe parcurs cum stau lucrurile!
Am platit consumatia si ne-am indreptat catre locuinta lui. Statea intr-un bloc la parter si am intrat in apartament unde era racoare, storurile fiind trase, lasand sa se strecoare o lumina difuza.
- Stai sa fac un dus, imi zice Catalin din baie, unde se dusese sa se pise.
- Dar n-ai facut dus dimineata?
- Ba da, dar stii si tu, e vara, transpiri, nu-i prea placut!
- Lasa-ma pe mine sa decid daca ai nevoie de dus!
Uitandu-se la mine, care intrasem dupa el in baie, imi zise:
- Hmm, iti plac barbatii transpirati?
In timp ce eu imi bagasem nasul la subbratul sau, i-am raspuns:
- Mmmm, ce bine mirosi!
- Poate, pentru ca am dat cu spray cand am plecat de-acasa, dar nu-ti inchipui ca am dat si la pula cu spray!
- Ti-am zis, lasa-ma pe mine sa decid!
- Cum vrei, dar sa nu borasti pe coaiele mele!
Luand un prosop din baie, ne-am retras in dormitor, unde s-a intins pe pat zicand:
- Acum arata ce stii sa faci unui barbat, sa-l aduci in extaz!
I-am tras maieul peste cap, lasandu-l la bustul gol si dupa ce i-am lins umezeala lasata pe material, l-am zvarlit pe un scaun. Catalin ma urmarea atent printre gene, in timp ce eu ii lingeam transpiratia dintre flocii de sub brate. Am coborat apoi la picioare si am inceput sa i le sarut de la genunchi in sus, prinzandu-i parul de pe pulpe cu buzele. Ridicandu-i un crac al sortului am continuat saruturile si ajungand la plasa care adapostea coaiele, am supt umezeala de pe plasa si din zona inghinala. Pe sub plas, pula i se sculase eliberand de sub preput capul rosu-vinetiu. Il voiam in gura, asa ca am tras sortul jos, lasandu-l pe Catalin gol, cu pula culcata pe patul de floci de pe burta.
- Ah, Catalin te iubesc! Ce drag imi esti, ce pula frumoasa ai, am inceput eu, intrat in beatitudine.
- Iubeste-o Dane, e a ta! E motanelul tau cu care sa te joci, imi raspundea Catalin apasandu-ma cu gura pe pula lui care ze zbatea si din al carui cap iesea galgaind ca dintr-un sip, sperma alba si spumoasa, prelingandu-se in floci.
Am luat capul pulii in gura sugand din el gustoasa sperma care nu mai avusese rabdare s-o stimulez eu si iesise, usurand starea tensionata a coaielor care se ridicasera semete la radacina pulii.
Catalin gemea saltand din cur si impingandu-mi pula cat mai adanc in gat. Nasul mi se manjise de sperma raspandita in floci si imi placea mirosul acela inconfundabil. Cand n-a mai venit nici-un strop din pula, am inceput sa culeg sperma din floci cu buzele si limba, aceasta devenise deja gelatinoasa, ceea ce o facea mai apetisanta.
- Iarta-ma Dane ca am variat asa repede, dar ma excitasem de cand ma lingeai intre pulpe si coaie! Ti-a placut pula mea? E buna?
- Asa am eu parte, barbatii care-mi plac trebuie sa plece! Te ador Catalin, imi placi de mor!
- Daca n-as fi asteptat la Roma, mai ca as mai sta o saptamana sa te fut, sa ma descarc de tot!
- Lasa-ma sa te iubesc asa cum stiu eu, pentru ca te iubesc total, esti dulce si vreau sa te gust si intre buci!
- Ohoo, esti plin de surprize Dane! Chiar vrei sa ma lingi in cur?
- Da, vreau sa te gust in totalitate! Ahh, ce-mi plac flocii de sub coaie, ce buna-i transpiratia de-aici, mormaiam eu in timp ce-i lingeam flocii si transpiratia de la perineu.
- Du-te mai repede la gaurica vesela dintre buci, ca abia astept sa simt cum iti intra limba in ea!
Catalin se saltase cu curul mai in sus si cu ambele maini isi departase bucile, lasand sa se vada padurea de floci dintre ele, in mijlocul careia pulsa anusul maroniu, invitandu-ma sa-mi bag limba in el. Am inceput sa ling flocii dintre buci in gemetele lui Catalin care ma implora sa-i bag limba in cur. Dadeam cu limba in jurul anusului, imi incordasem limba si presam sa intre in musculatura radiala, dar fara succes.
- Oh, Dane de ce esti rau, baga limba inauntru!
- Dar ce, crezi ca limba-i pula ca sa intre? Am incercat dar nu se poate ca tu strangi cat poti din cur. Trebuie sa ai experienta si exercitii sa poti face asa ceva. Doar cei care s-au futut in cur la greu au capatat aceasta capacitate sa-si deschida anusul!
Mie mi se sculase pula si asteptam doar un semn ca sa-l iau la pula, dar Catalin, parca citindu-mi gandurile, zise:
- Nici nu ma gandesc sa ma fut in cur, ca trebuie ca doare-al dracului!
- Ar trebui sa ai dorinte ca mine, ca sa suporti o prima penetrare, i-am zis eu, dupa care i-am povestit cum am fost dezverginat de cei trei flacai atunci cand eram doar un mucos plin de dorinte.
- Bietul de tine! Cred ca ai racnit si ai plans...!
- Ba deloc! Eram asa dorit de pula, ca am rabdat, numai ca sa am pula de supt!
- Asa de mult iti place s-o sugi?
- As inghiti litri de sperma daca as avea de unde, dar vezi si tu ca e asa de putina! Vorba ceea: ce-i bun, e putin!
- Pai nu vezi ce coaie pline am? Ale tale sunt! Hai ca uite iar se scoala, vreau sa-ti fut gaoaza!
Si supunandu-ma lui Catalin, m-a luat la pula in toate pozitiile. Dupa ce ne-am spalat, imbracati ne-am dus in bucatarie unde a incalzit mancare si am mancat.
Stateam la un pahar de vorba cand a venit Vasile, tatal lui Catalin. Dupa ce ne-a facut cunostinta, s-a asezat si el sa manance, continuand sa bea si el cu noi.
- Tata, cum stai cu dragostea?
- Ce-ti veni sa ma intrebi? Doar stii ca muierile au pretentia sa le iei de neveste, ceea ce mie nu-mi mai arde sa ma leg la cap. Mai gasesc cand si cand cate-o stoarfa, dar s-au indracit si astea, ca acum suntem in capitalism, vor sa fie platite! Dar totusi, de ce-ai intrebat?
- Stii ca si eu, dupa ce-am divortat, cam tot de-asa ceva duc lipsa, dar uite ca Dan, aici de fata, m-a salvat!
- Adica?
- Cu el poti sa te caci in ea de pizda! Se fute mai ceva ca o muiere si nici nu cere bani! Ii place pula, ca ar manca-o, nu altceva!
- Sa inteleg ca voi pana cum v-ati futut?
- Da, o ia si sus si jos, ceea ce la femei, nu prea am intalnit!
Vasile s-a uitat la mine, m-a masurat din cap pana-n picioare, apoi scarpinandu-se intre picioare se ridica si zise:
- Ce zici, ai vrea sa ma fericesti si pe mine?
- De ce nu? Doar l-ai auzit pe Catalin!
- Am plecat sa fac baie si sa te gasesc in dormitor!
- Sa ne gasesti, zice Catalin. Ce crezi ca eu o sa fac laba pana va futeti voi? Doar are doua gauri la dispozitie, asa ca in timp ce tu esti ocupat cu una, eu ma ocup de cealalta!
- O.K.!
...



    Login