Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVreau iar si iar....
Autor : sobbb - 2010-01-07
Citita de 34620 ori - Nota 8.01 (108 voturi)
Sunt noua pe aici , dar ca oricare din noi , am avut si eu cateva mici experiente sexuale inebunitoare. Cea pe care va voi spune acum a fost uluitoare pt mine.
Acum 3 ani , un domn trecut bine de prima tinerete si deoseama cu tata meu , mai precis 55 de ani, imi facea o curte asidua. Aveam deja prieten , eram combinata, dar el nu intelegea asta , ma vizita fregvent la locul de munca . Lucram ca receptioner la un hotel mic pe autostrada Bucuresti-Pitesti, iar seara cand nu era vad intram in camera persoanalului si vreo 2-3 ore pana dimineata trageam un pui de somn binemeritat.
In acea seara domnul meu( nu gasesc alta denumire) mi-a facut o vizita inopinanta. Regretam iarasi ca il vad..era de-a dreptul grotesc , arata bine , dar aducea mereu vb despre sex si asta ma cam speria un pic.
Am stat la o cafea pana spre orele din miez de noapte , am vazut ca tot nu se da plecat ..imi iau inima in dinti si ii zic ca eu ma duc sa dorm.
El zice:" Pai merg si eu, si maine dimineata mergi cu mine la Bucuresti, nu mai stai dupa maxi!"
Am zis : ok , ce poate fi rau....de abia ma scuteste de un drum.
Intram in camera si ma bag in pat ...ii intorc spatele si ii zic"Somn usor!".
Din cauza oboselii ma ia somnul instantaneu....cand..simt ca cineva ma atinge..nu zic nimic, nu schitez nici un gest, de abia mai respir.
Este el......imi ridica fusta incet si imi da chilotzelul la o parte.
Curioasa il las sa continue, ma atinge incet ..ma mangaie....sangele incepe sa mi se agite...este chiar bine.....continua....ma intoarce incet cu fatza in sus, si imi departeaza picioarele.Se apleaca si ma saruta pe pizda ....mi-o desface si mi-o linge cu asa o pofta..de abia ma abtin sa nu tremur....dar, ups, am avut primul orgasm. Parca simte, isi baga limba adanc in mine ..linge si suge....ma inebuneste. Dar nu se opreste....linge labiile si un deget ii aluneca in mine, apoi doua....le misca incet si ferm ....ma saruta pe picioare in jos.
Voiam mai mult.......si nu stiu daca el stia asta , dar a intuit bine ce va urma. Ma intorc intr-o parte, eu ma prefeceam ca dorm in continuare....tremura sufletul in mine si voiam sa ii simt pula in mine. El se desface incet la pantaloni si il scoate , il pune la gaura mea si se impinge incet in mine...urmeaza miscari de dute vino. Lam simtit , era umflat si mare ...nu atat de mare cat gros...chiar nu ma asteptam la varsta lui sa aiba asa pula. Ma fute ..si ma fute bine..nu zic nimic, nu fac decat sa imi trec limba peste buzele uscate de atata excitare. Dupa cateva munute bune ..isi scoate pula .....ma intrebam de ce ? ca doar nu terminase......simt cum cu un de...



    Login