Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVis, realitate sau dorinta?
Autor : luci888 - 2010-10-24
Citita de 34046 ori - Nota 8.18 (522 voturi)
Nu avea chiar multe sa-si reproseze. Chiar nu stia ce l-a apucat sa faca tocmai acum o sinteza a vietii. Trecuse cu putin de 50 de ani si se simtea singur. Pentru prima data in viata. Familia numeroasa din care se tragea si ulterior propria familie nu au facut loc acestui sentiment straniu, nemaiintilnit pina acum. Din punct de vedere material era implinit. Dar plecarea copiilor in strainatate, practic definitiva, divortul neprevazut de sotia pe care nu pina nu demult o adora, il facea sa se simta singur. Era totusi o cale de mijloc. Relatia cu fosta sotie se rupsesera din cauza trecerii ei la o alta credinta. Se putea repara usor relatia dar asta ar fi insemnat acceptarea unei vieti de care era departe. O viata a dogmelor religioase. Ori asa ceva nu i se potrivea, ba mai mult, ii elimina orice fel de personalitate si de libertate in gindire. Scrisese citeva relatari erotice la o revista din Bucuresti si primise niste raspunsuri de incurajare, de a mai scrie, pentru ca se zicea ca are o farima de talent. Una dintre cititoare il abordase mai direct: voia sa-l cunoasca, pentru ca se regasea in scrierile lui. Neavind ce pierde, a dat curs invitatiei si iata-l acum asteptind in gara acestui mic orasel de provincie sa vina cea cu care facuse un mic schimb de fotografii pe email. Trenul nu avusese intirziere, ceea ce parea incredibil. Era prima minune pe ziua de azi.
Dintr-un taxi, coboara o femeie, pe care a recunoscut-o de indata. Avea ceva mai mult de 40 de ani, miniona, frumoasa foc. Purta un decolteu care lasa sa se vada niste sini rotunzi, mari si cu sfircurile erecte. Nu avea sutien iar fusta mini lasa se se vada niste picioare superbe. Formele clare, rotunde ale corpului ei in ansamblu l-a facut sa exulte in interiorul lui. Era perfecta, desi pozele nu dadeau aceeasi impresie.
O imbratisare scurta si un trandafir rosu aprins a reprezentat inceputul. Au plecat cu acelasi taxi la ea acasa, intr-un apartament micut, modest dar curat si bine intretinut.
Viata ei fusese cumplita. Mai intii a fost abuzata de tatal ei. Mama sa suferea de o boala care o tinea mai mult la pat. Ani de zile fusese amanta tatalui ei. Nu a spus nimanui, ba mai mult, devenise obisnuinta dupa citeva saptamini. Ba de citeva ori chiar ii placuse, cind tatal ei nu era baut si devenea tandru. Dar de obicei se trata de un sex salbatic, brusc si dezgustator. Cunoscuse un baiat de virsta ei si s-au casatorit in graba, pentru ca ea voia sa evadeze din infernul in care traia. La scurt timp a venit pe lume o fetita care i-a fost totul. Viata i s-a subordonat in totalitate ei. Barbatul a plecat si dus a fost. Parintii ii murisera si a trebuit sa lupte din greu pentru a-i oferi fetitei elementara bucata de pine. Mai avusese citeva incercari nereusite de a-si reface viata dar toate au insemnat tot atitea esecuri. Fata era maritata acum, in Italia si ea ramasese singura. Povestind astea, femeia a lasat sa-i scape citeva lacrimi. El i le sterse tandru, mingiind-o pe obraz. Ea rupse tacerea.
- Ti-am spus toate astea ca sa stii clar ce viata am avut. Imi asum riscul acum decit sa am reprosuri mai tirziu. Stiu ca nu este incintatoare viata mea, dar nu am alta si nu o voi cosmetiza pentru nimic in lume. Sint altfel o femeie la locul ei, imi stiu obligatiile si rostul meu intr-o casa. Daca nu ti-a placut ce ai auzit, nu este nici o problema. Nu am facut un scop in sine din aceasta intilnire. Mi-a placut cum ai scris citeva relatari si atit. Tu mie imi placi.
- Nu ma deranjeaza viata ta. Doar ca imi pare rau ca ai trecut prin atitea necazuri si deceptii. Sinceritatea cu care mi-ai povestit m-a dezarmat. Te vreau in viata mea. Doresc macar sa incercam.
Discutau la un pahar de afinata facuta de ea in casa. Viata lui nu era atit de spectaculoasa. Dar a incercat si el sa nu evite chestiuni mai importante. Era destul de simpla ecuatia. Ei doi aveau cam acelasi statut, pe amindoi ii minca singuratatea si dorinta de a reconstrui o familie. Au plecat in oras sa gaseasca un restaurant unde sa serveasca si masa. Au iesit, au mincat, si s-au plimbat intr-un parc mult prea mare fata de de marimea orasului. Nu conteneau sa-si povesteasca unul altuia viata. Spre seara, ajunsi din nou acasa, el a avnsat ideea de a pleca inapoi, la casa lui. Ea insa a staruit sa ramina si in final a acceptat. Au facut cite un dus, si ea l-a invitat in sufragerie. Era o experta in arta de a cuceri un om. O lumina rosie, difuza, venita dintr-un colt al camerei, un televizor cu ecran urias la care se putea vedea cum doi tineri se aflau antrenati in cel mai lung sarut din lume. Si poate si cel mai pasional. Pe masa, o sticla de sampanie cu doua pahare lungi, cu picior fin. Dintr-o combina muzicala abia se auzea Celine Dion cintind unul din cele mai romantice cintece din bogatul sau repertoriu. Era o atmosfera superba!
Zgomotul dopului de sampanie a rupt tacerea. Au gustat din sampanie, Era delicioasa. Ea se aseza in fotoliu, cu fata la televizor. Sarutul nu incetase. El se indrepta spre ea, se aseza pe genunchi si ii lua miinile in miinile lui. I le saruta si le trecu peste obrazul sau. Ea si-a desfacut palmele si i-a cuprins tot obrazul cu ele. Mirosea frumos.
- Nu mai punem un pahar? Zise ea.
- Ba da, este buna ideea.
Au revenit la pozitia de inainte. Ea se facu ghem si il invita sa se aseze pe acelasi fotoliu. Fu ocazia ca el sa o sarute tandru pe obraji. Mirosea superb. Incet incet, el ii cauta buzele mari si carnoase. Cind le-a gasit, s-au cufundat intr-un sarut pasional care nu trebuia sa se mai termine niciodata. Ea avea o bluza larguta, cu decolteu larg. El nu evita sa o mingiie pe sini, mai intii imperceptibil, apoi din ce in ce mai energic. Nu se satura de sinii ei. Aveau niste forme perfecte si sfircurile erau mereu erecte. Isi duse buzele spre ele. Ii saruta rind pe rind fiecare sfirc, apoi ii saruta sinii pe de-a intregul. Reveni la sfircuri si incepu sa le suga cu o suavitate care ei ii dadu un prim fior. Trecuse mlt timp de cind nu mai avusese u barbat alaturi si se simtea norocoasa avind acum unul, cu atit mai mult cu cit era finut, sensibil si tandru. Ea inchise ochii. Incepea sa-i placa. El continua sa-i sarute sinii care il obsedau pe de-a intregul. Nu se satura de ei. Cu miscari lente si sporadice a reusit sa o dezbrace. Ea prinse curaj si a facut la fel. Intr-o clipa erau pe canapea, dezbracati complet. El si-a reinceput activitatea, sarutindu-i sinii si a coborit incet, incet spre burta, spre pelvis si a descoperit o femeie in toata splendoarea sa. Si jos mirosea frumos. Epilata proaspat, avind labiile mari si carnoase. Si-a apropiat limba de clitoris si l-a lins incet. Ea s-a incordat putin iar apoi a deschis larg picioarele. Simtea limba lui cum excita clitorisul. Da, era un artsist! Apoi simti limba lui in vagin. Era superb. El incerca sa patrunda cit mai mult jucindu-se cu limba in timp ce ea incepuse sa elibereze niste gemete usoare. Ii placea la nebunie. Ii cuprinse capul cu miinile si il indrepta din nous pre clitoris. L-a lins usor, abia atingindu-l, apoi a inceput cu limba niste miscari circulare in jurul clitorisului. Ea era in al noualea cer. Gemetele ei erau din ce in ce mai puternice. Nu se mai putea controla sub nici o forma si a inceput sa isi miste bazinul in consonanta cu miscarile limbii. Innebunise de placere. El a intrat inca o data cu limba in vaginul ei, de teama sa nu se termine prea repede. A gasit aici un lichid care practice umezise vaginul pe de-a intregul. Avea un gust superb. Parca se asorta cu mirosul ei. Ea gemea necontrolat si isi misca tot corpul. Ajunse cu limba din nou la clitoris si a inceput sa-l suga putin cite putin. Ea era in spasmele fericirii, gemea fara nici o opreliste, traind din plin placerile sexului. Cind dupa niste miscari circulare energice a supt din nou clitorisul, ea isi pierduse complet cunostinta.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh.
- Ce bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Traia un orgasm cum nu mai avusese vreodata in viata ei. Zacea inerta, cu picioarele inchise, blocind accesul in continuare spre vagin sau clitoris. Lui nu-ii ma ramasese decit sa continue sa-i sarute coapsele si zona pelviana.
Trecura citeva minute in care linistea devenise apasatoare. Intr-un tirziu ea s-a ridicat si l-a sarutat.
- Nu pot sa spun ce fericire m-ai daruit.
- Ma bucur.
El se aseza cu fata in sus si ea ii prinse madularul cu mina. L-a contemplat adinc si a inceput sa-l linga de jos si pina sus. L-a luat in gura cu niste miscari fine, imperceptibile. Putin cite putin, a intrat cu totul in gura ...



    Login