Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEForumchatcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice DiverseAlte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Viata bate filmul
Autor : Sisi_orade - 2018-01-09
Citita de 7462 ori - Nota 7.24 (37 voturi)
Viața bate filmul
Navigam pe net pe una dintre acele site-uri unde majoritatea oamenilor īși fac cont să cunoască persoane. Cunoscusem un tip pe nume Radu ce spunea că are 25 de ani. Conversațiile decurgeau normal mai ales după ce veneam de la cursurlile facultății pe care o urmam īn acel oraș departe de părinți. Număr de telefon nu-i dădusem pentru a nu mă deranja la ore nepotrivite.
Aveam 21 de ani și pe lāngă că eram studentă eram broker de asigurări. La această muncă eram avantajată pentru că eram fată ce arătam destul de bine. Brunetă, păr negru, lung și creț, cam 1,68 m, cu bustul stăteam mai prost, dar īn rest.
Aveam un șarm al meu ce-i făcea pe bărbații maturi, oameni de afaceri să īncheie multe polițe de asigurări.
Pe același site l-am cunoscut apoi pe Sebi, mai mare cu un an ca mine ce terminase facultatea și se ocupa de afacerile tatălui său . Nu mă duse acasă să-i cunosc familia, dar speram să o facă cāt mai curānd. Am īnceput să mă īntālnesc cu Sebi
Discuțiile mele au continuat pe net cam o lună, o lună și ceva și cu Radu ce se dădea un student din CJ. Īși pusese cāteva poze frumoase cu o mașină de lux, avea albume din diferite călătorii pe care le făcuse īn concedii. Dar ceea ce vreu să spun că nu acestea mă atrăgeau ci mai ales conversațiile lui pline de sfaturi și de o maturitate intensă.
Discuțiile au continuat tot anul cu Radu, iar cu Sebi mă īntālneam și făceam dragoste īn garsoniera mea.
Asta pānă īntr-o zi cānd i-am spus lui Radu să ne vedem. Deja trecuse aproape 10 luni și nu ne văzusem față īn față. El s-a eschivat că are ceva treburi de afaceri și nu poate. Eram decisă să mă opresc din acea relație virtuală și să mă dedic relației reale cu Sebi.
Apoi cam la o săptămānă, Radu mi-a spus să ne vedem la o pensiune de pe Feleacului, lāngā Cluj.
I-am spus lui Sebi că trebuie să merg undeva pentru o īntālnire de afacere și lipsesc vreo 2 zile din oraș.
La pensiunea G. m-a dus un taximetrist. Am intrat īn micul restaurant de la parterul pensiunii și m-am așezat la masă comandānd o cafea. Era vineri seara și se făcuse ora 8. Am zis că-i țeapă. Dar telefonul mi-a sunat. Radu avea să īntārzie 10 minute.
După 10 minute am rămas șocată. Radu era un domn la vreo 50 de ani cu păr grizonat.
Am dat să plec nervoasă că am fost mințită. Dar el m-a prins de mānă și m-a liniștit. Am rămas pentru că oricum nu aveam unde să merg.
Discuțiile au continuat la masă īn timp ce serveam pizza și un vin bun. Nervii īm trecură și am descoperit īn acel bărbat mult mai matur decāt mine că īmi oferă ceva diferit de ceea ce primeam de la Sebi: protecție, seriozitate, siguranță, sfaturi etc.
Nici nu am știunt cum a trecut timpul și se făcuse ora 11. Tren īnapoi spre Tārgu Mureș aveam doar dimineața la ora 5.
Radu m-a invitat să urcăm la camera ce o īnchiriase. M-a asigurat că nu se va īntāmpla nimic.
Am urcat īn cameră. Inima īmi bătea.
Radu m-a īmbrățișat pe la spate și m-a sărutat pe gāt īn partea dreaptă, apoi a īnceput să-mi maseze sānii. Hainele au zburat de pe noi prin cameră, apoi am īnceput să-l analizez. La aproape 50 de ani arăta foarte bine. Nu era gras, poate ceva burtică și păr mai mult pe piept față de Sebi.
M-a pus să stau pe pat īn fud īn timp ce el īmi dădea să-i sug mădularul gros. Apoi m-a īntins pe spate cu picioarele larg desfăcute și m-a lins. Insista asupra clitorisului.
Apoi m-a pătruns cu picioarele ridicate pe umerii lui puternici. A urmat apoi un jet de spermă care mi-a umplut vaginul. Nu mă terminasem. Radu īnsă nu m-a lăsat să mă ridic și cu degetele m-a masturbat lubrefiindu-mi vaginul cu lichidul lui seminal.
Am avut orgasm.
A urmat altă serie la baie. Cu ejaculări peste tot. Am īncercat anal, ceea ce nu o mai făcusem niciodată.
Cu Sebi, iubitul meu, mai tānăr decăt Radu, nu avusem orgasm niciodată.
Așa am ținut-o pānă duminica seara. Radu comanda māncarea la cameră. Dormeam 2-3 ore după care din nou o fă...    Login