Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataViata bate filmul
Autor : Sisi_orade - 2018-01-09
Citita de 11721 ori - Nota 7.52 (46 voturi)
Viața bate filmul
Navigam pe net pe una dintre acele site-uri unde majoritatea oamenilor își fac cont să cunoască persoane. Cunoscusem un tip pe nume Radu ce spunea că are 25 de ani. Conversațiile decurgeau normal mai ales după ce veneam de la cursurlile facultății pe care o urmam în acel oraș departe de părinți. Număr de telefon nu-i dădusem pentru a nu mă deranja la ore nepotrivite.
Aveam 21 de ani și pe lângă că eram studentă eram broker de asigurări. La această muncă eram avantajată pentru că eram fată ce arătam destul de bine. Brunetă, păr negru, lung și creț, cam 1,68 m, cu bustul stăteam mai prost, dar în rest.
Aveam un șarm al meu ce-i făcea pe bărbații maturi, oameni de afaceri să încheie multe polițe de asigurări.
Pe același site l-am cunoscut apoi pe Sebi, mai mare cu un an ca mine ce terminase facultatea și se ocupa de afacerile tatălui său . Nu mă duse acasă să-i cunosc familia, dar speram să o facă cât mai curând. Am început să mă întâlnesc cu Sebi
Discuțiile mele au continuat pe net cam o lună, o lună și ceva și cu Radu ce se dădea un student din CJ. Își pusese câteva poze frumoase cu o mașină de lux, avea albume din diferite călătorii pe care le făcuse în concedii. Dar ceea ce vreu să spun că nu acestea mă atrăgeau ci mai ales conversațiile lui pline de sfaturi și de o maturitate intensă.
Discuțiile au continuat tot anul cu Radu, iar cu Sebi mă întâlneam și făceam dragoste în garsoniera mea.
Asta până într-o zi când i-am spus lui Radu să ne vedem. Deja trecuse aproape 10 luni și nu ne văzusem față în față. El s-a eschivat că are ceva treburi de afaceri și nu poate. Eram decisă să mă opresc din acea relație virtuală și să mă dedic relației reale cu Sebi.
Apoi cam la o săptămână, Radu mi-a spus să ne vedem la o pensiune de pe Feleacului, lângâ Cluj.
I-am spus lui Sebi că trebuie să merg undeva pentru o întâlnire de afacere și lipsesc vreo 2 zile din oraș.
La pensiunea G. m-a dus un taximetrist. Am intrat în micul restaurant de la parterul pensiunii și m-am așezat la masă comandând o cafea. Era vineri seara și se făcuse ora 8. Am zis că-i țeapă. Dar telefonul mi-a sunat. Radu avea să întârzie 10 minute.
După 10 minute am rămas șocată. Radu era un domn la vreo 50 de ani cu păr grizonat.
Am dat să plec nervoasă că am fost mințită. Dar el m-a prins de mână și m-a liniștit. Am rămas pentru că oricum nu aveam unde să merg.
Discuțiile au continuat la masă în timp ce serveam pizza și un vin bun. Nervii îm trecură și am descoperit în acel bărbat mult mai matur decât mine că îmi oferă ceva diferit de ceea ce primeam de la Sebi: protecție, seriozitate, siguranță, sfaturi etc.
Nici nu am știunt cum a trecut timpul și se făcuse ora 11. Tren înapoi spre Târgu Mureș aveam doar dimineața la ora 5.
Radu m-a invitat să urcăm la camera ce o închiriase. M-a asigurat că nu se va întâmpla nimic.
Am urcat în cameră. Inima îmi bătea.
Radu m-a îmbrățișat pe la spate și m-a sărutat pe gât în partea dreaptă, apoi a început să-mi maseze sânii. Hainele au zburat de pe noi prin cameră, apoi am început să-l analizez. La aproape 50 de ani arăta foarte bine. Nu era gras, poate ceva burtică și păr mai mult pe piept față de Sebi.
M-a pus să stau pe pat în fud în timp ce el îmi dădea să-i sug mădularul gros. Apoi m-a întins pe spate cu picioarele larg desfăcute și m-a lins. Insista asupra clitorisului.
Apoi m-a pătruns cu picioarele ridicate pe umerii lui puternici. A urmat apoi un jet de spermă care mi-a umplut vaginul. Nu mă terminasem. Radu însă nu m-a lăsat să mă ridic și cu degetele m-a masturbat lubrefiindu-mi vaginul cu lichidul lui seminal.
Am avut orgasm.
A urmat altă serie la baie. Cu ejaculări peste tot. Am încercat anal, ceea ce nu o mai făcusem niciodată.
Cu Sebi, iubitul meu, mai tânăr decăt Radu, nu avusem orgasm niciodată.
Așa am ținut-o până duminica seara. Radu comanda mâncarea la cameră. Dormeam 2-3 ore după care din nou o fă...



    Login