Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecinul
Autor : adrianaa - 2010-06-22
Citita de 26571 ori - Nota 7.45 (38 voturi)
E prima mea sciere de genu asanca fiti blanzi.Intru-na din zilele acestea de vara ma suna ai mei sa imi spuna ca au plecat la cumparaturi si cheia este la vecinu, vecin care la cei 35-36 de ani arata undeva la 25 de ani.
Eram emotionata ma duc la o prietena repede ii cer niste haine mai mulate niste pantaloni si o blujita. Am iutat sa precizez ma cheama andriana ,am 1,70 ,arat destul de bine zic eu am un fund obraznic ,un pic maricel si niste sani maricei, pentru varsta mea ,de 17 ani.
Ma duc ,bat la usa vecinulu, imi deschide (am iutat sa precizez nevastasa era plecata de vreun an de acasa la lucru in afara),se uita mirat la mine la sanii mei caci nu purtam sutien si ma invita inauntru.
Ma intreaba ce beau buimac imi pune un pahar de suc se aseaza si el la masa ,ma intreaba despre scoala ,in tot acest timp ma studia din cap pana in picioare.M-am ridicat sa imi pun un pahar de apa si m-am am scapat telefonul jos intentionat si m-am aplecat incet si calm jos si cu coada ochiului il priveam pe marian cum se uita ,era turbat.
Acest lucru ma infierbanta si imi venea sa o iau razna .Marian se scuza si se ridica de masa si se duce la baie ,
In tot acest timp am inceput sa imi masez sanii sa ma mangii la pasarica eram umeda de imi venea sa urlu,cand Marian ma surprinde cu mana la pasarica si scoate o minunatie de pula ,ceva mai mare decat experimentasem eu pana acum .
Ma ridic ,ma pun in ghenunchi si incep sa o sug ca o nebuna ,era o experienta grozava i sug si coaiele si dupa vreo 5 minute de supt se infige tare in gatu meu si vine un jet de sperma cald , el incerca sa se traga dar eu nu il lasam .
Dupa ce iam inghitit totul ma ridicat de jos m-a sarutat si a inceput sa ma dezbrace de bluza si de pantaloni ,ramasesem doar in bikini, si a inceput sa imi maseze sanii sa mii sarute de ma innebunise,apoi o mana imi intra in chilotei si ma masa de turbasem.Apoi ma dus in pat si si-a introdus pula acum parca mai erecta ,usor,usor ,a vazut ca nu ma doare si dupa vreo cateva dute vi...



    Login