Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVecina mea
Autor : TrefeAnge - 2020-03-08
Citita de 21659 ori - Nota 7.88 (66 voturi)
Salutare tuturor,
Am 25 de ani, sunt din Cluj si am o fantezie sa fac dragoste cu o femeie mai invarsta decat mine.

In capul meu decurge totul cam asa.

M-am mutat in chirie impreuna cu iubita mea, iar bucuria cea mai mare a fost dupa ce mi-am cunoscut vecina de bloc, care se ocupa de cheltuieli.

Tot timpul am avut dorinta sa fac dragoste cu o femeie matura, pe care sa o domin si sa ii arat capacitatile mele de barbat tanar.

Sa o numim doamna Mia, care pare sa aiba undeva in jur de 38-40 de ani, e o femeie medie, cu un corp frumos si atletic. Sani nu foarte mari, dar un posterior de invidiat chiar si de fete si adolescente.

Astept ziua in care doamna Mia sa aiba o problema si cum i-am mentionat deja, daca considera ca o pot ajuta si sunt acasa, sa ma contacteze.

----------------------------------
Samba dupa masa, sunt singur acasa. Iubita este plecata cu fetele in oras, eu doar ce am iesit de la dus cum am ajuns acasa de la sala si cineva bate la usa.

Este doamna Mia, are o problema la internet si nu poate sa-si vada serialul. Ma invita daca am timp sa o ajut cu aceasta problema si daca tot merg, find un tip inalt 1.85 sa o ajut sa-si ia jos perdeaua ca vrea sa o puna la spalat.

Imi spune sa o ajut prima data cu perdeaua pentru a rezolva aceasta problema si pana ma uit eu peste problema la internet sa-mi faca un ceai.
Imi arata de unde sa i-au un scaun pentru a ajunge cat mai sus si hopa sus pe scaun sa luam jos perdeaua. Intr-un moment de neatentie al meu, imi aluneca foarte usor piciorul si tresar usor din cauza unei dezechilibrari. Ea, era langa mine si ma prinde ferm de picior, dupa care urca mai sus de genunchi pentru a fi sigura ca nu o sa cad si sa nu-i fac probleme.
In acel moment cum Mia m-a atins pe picior si a urcat atat de tandru catre zona mea erogena, pula mi s-a sculat instant.

M-am chinuit eu sa pierd vremea pe scaun sus si sa dureze mai mult pana dau jos acea perdea, dar erectia nu mai trecea, iar in capul meu deja isi faceau loc o gramada de filme.

Intr-un final am coborat si doamna Mia a observat umflatura din pantaloni mei, a tras o scurta privire atenta si s-a lins usor pe buze exact cum isi pregateste o tigroaica atacul.

Eu, m-am rosit usor si am incercat sa schimb subiectul rapid, dar find o femeie matura a stiut cum sa faca sa ma excite si mai tare. M-a rugat sa o ajut cu perdeaua pana la masina de spalat, unde s-a aplecat gratios sa bage perdeaua in masina, luand o pozitie de capra, exact cum vezi la MILF-uri prin filmele porno.

In momentul acela, pula mea a devenit din nou erecta la maxim si nu stiam cum sa-mi ascund erectia sub tricou si pantaloni sau mai bine zis sa o maschez, atata cat puteam.

Moment in care, incercam sa ma uit pe geam si sa-mi imaginez ceva diferit sa trec peste acel moment.Dar, nu am apucat sa fac prea mult asta pentru ca doamna Mia, si-a intors fata de la masina de spalat, a vazut cum pula mea statea sa explodeze in pantaloni si a venit extrem de hotarata catre mine, m-a sarutat usor pe gat in timp ce mi-a luat pula in mana prin panatal...



    Login