Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

vecina de bloc
Autor : zzzzamr - 2012-12-21
Citita de 31208 ori - Nota 4.90 (52 voturi)
Salut sunt alex am 23 de ani in urma cu cateva zile uitandu-ma p geam sa vad daca a inceput sa ninga observ in blocul din fata mea o doamna cam la 46 de ani se schimba fara sa traga draperiile arata super bine pacat ca nu se fedea bine din cauza zapezi. A doua zi am iesit cu catelul la plimbare cand deodata o vad pe vecina care a uitat sa traga draperiile, a trecut pe langa mine eu am ramas uitandu-ma lung dupa ea pana a intrat in scara blocului , arata super bine. Seara cand m-am uitat dinou pe fereastra ea se schimba dinou fara sa traga draperiile. Urmatoarea zii fiind cu catelul alfara o vad dinou dar a venit la mine:
-Buna.
-Sarutmana, cu ce va pota ajuta?
-Am nevoie de cineva care sa ma ajute la un calculator si ma intreban daca te pricepi.
-Sigur dar trebuie sa il vad si daca stiu va ajut cu placere.
-Cand ai putea trece pe la mine sa il vezi ?
-Acuma daca asteptati 1 minut sa duc catelul in casa.
-Ok, astept. Dupa ce am lasta catelul m-am dus la ea, am intrat in casa ea a inchis usa cu cheile si a luat cheile. A zis sa ma fac comod pana face ea o cafea. Dupa ce termina cafeaua vine la mine si imi zice:
- Sti nu am nici o problema cu calculatorul.
-Daca nu aveti probleme cu calculatorul de ce m-ati chemat?
-De ceva vreme am observat ca atunci cand ma schimb tu ma privesti , si intentionat las draperiile trase sa ma vezi tu, imi place cand ma privesti si as vrea sa incerc mai mult dar nu stiu daca vrei.
-Ce anume ati dori sa incercati? Apoi incepe sa se dezbrace ,eu raman putin plocat si m-am inrosit tot, dupa ce sa dezbracat vine la mine imi baga mana in pantaloni si incepe sa imi frece pula prin pantaloni.
-Eu as vrea sa ma fut cu un baiat mai tanar dar nu stiui daca tu ai accepta sa te futi cu o femeie de 46 de ani.Eu zambesc si ii zic:
-Mereu am dorit sa satisfac o femeie matura. Auzind asta imi trage pantaloni de pe mine si incepe sa imi suga pula cu pofta parca nu a mai vazut pula in viata ei. O las sa isi faca nebunia apoi o intin pe spate si incepi sa ii sarut sani cei mai, deja incepuse sa geama apoi am coborat incet la pizda. O pizda proaspat rasa care te facea sa o saruti ca un nebun chiar daca era o unei femei de 46 de ani.
-Hai ridica ca vreau sa iti simt pula in pizda spune ea. Eu ma supun, nu o las sa astepte o pun capra si o patrun usor apoi din ce in ce mai tare. Dupa ce obosesc ma intind pe spate si o pun pe ea deasupra, sarea ca nebuna in pula ma simteam minunat vazand cum gemea si cum se udase la mine in pula. Dupa cateva minute bune timp in care ea a sarit la mine in pula eu imi revin o ridic in picioare o pun cu fata la perete si incep sa o fut pe la spate pana imi vine sa termin, cand a auzit ca vreau sa termin sa intors si mi-a luat toata pula in gura pana am terminat in gatul ei.
Dupa 2 minute o aud:
-Mai ...



    Login