Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn chiriaș ascultător
Autor : RealG - 2020-11-08
Citita de 27809 ori - Nota 8.24 (137 voturi)
Ce urmează să vă povestesc, este o trăire personală, petrecută în urmă cu aproximativ 9 ani, mai exact prin vara lui 2012. Un an destul de important în viața personală care nu poate fi dat uitării...absolvisem facultatea de economie din Pitești și urma să mă angajez în domeniul pe care l-am aprofundat timp de 4 ani.

Era o lună caldă de August, în care găsisem să lucrez la o firmă privată din capitală, pentru postul de "asistent-manager". Problema la momentul respectiv, era găsirea chiriei pe o perioadă nedeterminată de timp.

Aveam 21 de ani și eram determinat să plec pe drumul meu, cum se spune, să încep să mă descurc departe de casă.
Până la urmă, am găsit un anunț pe internet, pus de o persoană care la vremea respectivă deținea un apartament cu 3 camere situat în Sectorul 4 și era dispusă să închirieze o cameră.
Am sunat la numărul lăsat în anunțul respectiv și îmi răspunde o doamnă cu o voce foarte caldă, care îmi confirmă că acea cameră este încă disponibilă. Nu rămânea decât să mă duc ca să văd despre ce este vorba.

Zis și făcut, a doua zi, ajung la ușa apartamentului, unde îmi deschide o doamnă foarte atrăgătoare, brunetă, cu părul lung lăsat în față pe o pereche de sâni impunători, ce îmi zîmbeau prin sfârcurile lor la fel de nuanțate care se împingeau într-o roche lejeră de casă, lungă până la genunchi. Un corp de invidiat, cu solduri bine definite și niște picioare tonfiate la fel de atragatoare.
Cu o privire pătrunzătoare, mă poftește în casă. Sunt condus până în sufragerie, unde îmi găsesc locul pe un fotoliu destul de comod.

Mă întreabă dacă doresc un pahar cu suc sau o cafea...respectuos îi cer un pahar cu apă, fiind ușor deshidratat de la căldura acumulată în timpul deplasării.
Se îndreaptă spre bucătărie, timp în care, privirea mea pică pe fundul ei mare, ușor bombat, bine susținut de o pereche de chiloți dantelați care se observau usor ascunși sub roche, fesele ei dansând provocator la fiecare pas făcut. Am simțit cum mă excit ușor, fiind foarte atras de formele care îmi bucurau privirea.
Întorcându-se de la bucătărie, se așează în fața mea, picior peste picior, sorbind dintr-o ceașcă cu cafea. Îmi spune că mă pot adresa la persoana ei cu apelativul "doamna Stela", 55 de ani, căsătorită, bărbatul ei fiind plecat să lucreze în străinătate, fără copii.
După ce ne-am prezentat, am mers să îmi arate camera pe care urma să o primesc...A rămas să revin ziua următoare cu bagajele personale.

După ce m-am instalat confortabil în camera mea, am plecat la muncă, urmând să revin seara după ora 21:00, cu un buchet frumos de flori pentru frumoasa doamnă care a acceptat să conviețuim în același spațiu.
Ajuns acasă, dau să o chem, dar ea îmi răspunde din baie:
- Da, George...fac duș, vorbim după ce ies.
- Bine, doamna Stela... răspund eu, lăsând florile pe masa din bucătărie apoi plecând direct în cameră.
Nu durează mult timp și aud bătăi în ușă...
- George, eu am ieșit, pot intra?
- Da, desigur!
Încă purta prosopul pe ea, nu părea stânjenită deloc.
- Florile din bucătărie sunt pentru mine? ...supuse ea, ușor zâmbind.
- Da, doamna Stela, cu drag.
- Apreciez, mulțumesc mult. Am o mică rugăminte la tine...
- Ascult...
- Se poate să mă ajuți, să întind crema asta pe spate? Am niște dureri groaznice de câteva zile încoace...
- Da...răspund eu ușor mirat.
Nu termin bine de vorbit, că ea se întinde pe burtă, desface prosopul la spate, strânge părul într-un coc, gata să fie masată.
Rămân neclintit pentru câteva secunde, acaparat de frumusețea formelor sale, acel fund pe care l-am observat de la prima întâlnire, ajunge să se descopere în toată splendoarea sa.
- Hai George, curaj! Mă îndeamnă ea...
Mâinile încep să curgă ușor pe spatele ei, de sus în jos în mod repetat. Pielea ei era atât de moale și catifelată încât am simțit o erecție puternică pe care ea a observat-o iar în clipa urmatoare și-a arcuit spatele lăsând fundul să se împingă ușor în sus, să desfacă usor fesele atât cât să se observe buzele ei pufoase și epilate.
- Și ea are nevoie de puțină cremă, e cam uscată...spuse ea amuzată.
Am lăsat mâinile să alunece de pe spate, până pe fund, începând să îl frământ voios, apoi am pătruns ușor printre fesele sale, atingând ușor păsărica care a facut-o să tresară ușor, ridicând și mai sus de fund, moment în care degetele mele pătrund în totalitate între buzele ei pofticioase. Un geamăt lung sparge tensiunea din cameră...
- Aaahhhhh!!! Nu îți lasă degetele să iasă din ea! Ohhhh!!! Ador asta!!!
Doamna Stela începuse să tremure la fiecare mișcare adâncă a degetelor, înfipte puternic.
- Hai George, vreau să simt cum o săruți, vreau să simt limba ta cum mă penetrează până la orgasm!
Eu băiat cuminte, tăcut și excitat la maxim, o prind pe doamnă de șolduri, îmi fixez botul între fesele ei și o trag toată spre mine, lăsând păsărica ei umedă să se lipească de gura mea, i...



    Login