Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

traducere Răzbunarea soacrei mele.
Autor : cocolaure - 2022-02-10
Citita de 13617 ori - Nota 4.29 (34 voturi)
Răzbunarea soacrei mele.

Janet era o femeie foarte frumoasă când ne-am căsătorit, aveam amândoi 21 de ani, un caracter vesel și un zâmbet generos, foarte activă sexual, dar acum că erau căsătoriți de zece ani, frustrarea ei față de incapacitatea de a avea copii a crescut. rapid, arăta neputincioasă, regimurile alimentare stricte i-au redus corpul și personalitatea la minimum, a devenit o anorexică slabă, era disperată și plângea, era o obsesie pe care nu o puteam înțelege, nu făcusem sex de o vreme. an, iar adevarul nu ma mai atragea.Pentru a face asta, intr-o zi nu s-a dat jos din pat, desi daca respira foarte ingrijorata am chemat o ambulanta si am fost internata, dupa stabilizarea ea a fost transferata la un sanatoriu în care psihologii ar lucra la refacerea minții și trupului ei slăbit.

Trecuseră câteva săptămâni, într-o noapte A auzit o bătaie puternică în ușa casei lui, s-a deschis privind la intrare o femeie mult mai în vârstă, dar foarte asemănătoare cu soția lui.

„Sunt Helen, soacra pe care nu ai avut timp s-o intalnesti, vin sa aflu ce i-ai facut fiicei mele, ticălosule, vin de la sanatoriu unde am văzut ce ai mai rămas din fiica mea. ”, a spus ea furioasă când a intrat în casă și a lăsat valiza pe podeaua holului, încrucișându-și mâinile într-un mod autoritar, a adăugat: „Ei bine, aștept răspunsul tău”

„Vrei să bei o cafea sau un ceai, doamnă, ca să putem sta și să vorbim mai bine”

„Bine, o cafea”, a adăugat doamna

„Stai puțin, mă întorc”, i-a spus el.

Atunci Javier, așezat în fotoliu, atinge cu nerăbdare antebrațul canapelei, ea a luat cafeaua pe care i-a oferit-o și s-a așezat pe un scaun în față, el a privit cum ea își bea cafeaua și ea a făcut la fel, era femeie. de 52 de ani, dar foarte păstrată pentru vârsta ei, era o femeie mare, părul deschis cu câteva urme de gri, umerii largi, susținea o pereche masivă de sâni care îi împingea în jachetă, talia îngustă, picioare lungi și zvelte...

Ea se uita la el, era înalt și corpulent, atrăgător, bărbătesc, trebuie să fi avut 31 de ani, ochi limpezi care îi priveau gleznele în acest moment, pantalonii scurți pe care îi purta prezentau o umflătură mare în față.

— Acum spune-mi totul, ordonă ea.

I-a povestit totul în detaliu, Helen s-a relaxat încet, i-a explicat că a fost și el devastat de ceea ce i s-a întâmplat soției. El nu era ticălosul pe care ea îl asumase.

„Cât timp a trecut de când nu ați făcut sex?” a întrebat ea, condusă, nu știa de ce.

„Îmi amintesc, probabil peste un an, că acesta a fost ultimul lucru care mi-a trecut în minte cu toată problema cu soția mea”, a spus el.

Helen s-a ridicat și s-a întins, Javier a simțit că penisul lui se trezește inspirat de mișcarea soacrei sale în timp ce ea se întindea și vedea cum sânii ei se ridicau din mișcarea făcută.

„Aș vrea să fac un duș, dacă nu te superi, a fost o călătorie foarte lungă și obositoare, am lucrat cu consulatul, iar acum am patru săptămâni libere pentru a încerca să-mi ajut fiica”

Javier ia arătat camera liberă, apoi baia, apoi a plecat în timp ce făcea duș. În sufragerie s-a gândit din nou la soacra ei, nu fusese niciodată căsătorită, era o femeie matură foarte independentă și autosuficientă.

„Aș putea să mănânc un cal” a vorbit Helen de la ușa camerei, îmbrăcată într-un halat de baie subțire, îi vedea o parte din picioare, forma ei, luminată de lumina de pe coridor, putea vedea umbra întunecată a vaginului ei. între picioare.

„Am putea mâncă într-un restaurant foarte bun pe care îl cunosc, doamnă, dacă doriți”

„Mi-ar plăcea, acordă-mi câteva minute să mă schimb”, a spus ea zâmbind.

Douăzeci de minute mai târziu, se îndreptau spre restaurant, doamna l-a luat de braț, a simțit umflarea unuia dintre sânii ei apăsând pe brațul lui, purta o rochie conservatoare, dar această femeie arăta foarte incitantă, nu a înțeles care era entuziasmul sexual pe care această femeie îl trezise brusc în el.

În timpul cinei au vorbit mai calm despre problema lui Janet, ea era îngrijorată. La sfârșitul conversației, ea a adăugat:

„Trebuie să mă ierți pentru felul în care apar la tine acasă”, înclinând mâna ei să o ia pe a lui

Ochii lui s-au uitat la ea „Nu vă faceți griji, doamnă, vă înțeleg, cum mi-aș fi dorit ca soția mea să fi fost un pic mai mult ca dumneavoastră, atât de încrezătoare și cu atâta stăpânire de sine, când m-am căsătorit cu ea era o femeie minunată, ne-am bucurat de viață în toate felurile tale, chiar și intim, și știu că pot vorbi despre asta cu tine, pentru că ești mama ta, doamnă.”

Ea a căzut, în timp ce mâna ei era încă pe a lui.

Când au terminat cina, și au părăsit locul, ea l-a luat din nou de braț și s-a strâns din nou lângă el. Odată intrat în apartament, ea a venit și i-a dat un sărut pe obraz, „Mulțumesc pentru o cină minunată. , și o companie magnifică, aveam nevoie de ea”, iar întorcându-se spre coridor a adăugat „Acum la culcare, călătoresc de multe zile și sunt foarte obosită”

El s-a uitat la ea în timp ce se îndrepta spre camera ei, șoldurile ei mișcate expunându-i fundul rotund și ferm prin acea rochie, penisul lui era complet drept privind acea femeie matură care se îndrepta spre camera ei. Era o femeie foarte atrăgătoare și emoționantă, cu maturitatea care provoacă și seduce.El era de fapt foarte entuziasmat, dar trebuia să se controleze ca soacra lui.

A doua zi dimineața s-a trezit, a făcut un duș, s-a bărbierit și s-a spălat pe dinți, apoi s-a dus în bucătărie și și-a văzut soacra stând pe un scaun, purtând același halat cu care ieșise noaptea din baie. înainte, sau nu făcuse. Dacă și-ar fi înnodat halatul cum trebuie sau ar fi lăsat-o în mod deliberat deschis, arătând o mare parte din decolteul ei.

„Bună dimineața”, a spus el vesel, „am crezut că ai dori o cafea”,

Purta și halat de baie, unul dintre acelea scurte din pânză moale, ea se uită la umflătura care se vedea brusc în față, care dispăru când se ridică repede.

— Mulțumesc, aveam nevoie de unul.

— Mai pot face ceva pentru tine? întrebă ea, aplecându-se să-i atingă brațul, cu care majoritatea sânilor ei erau în față, aproape ieșind din halat.

"Doamnă, te rog! Acoperă-ți pieptul, altfel s-ar putea să am un accident", gâfâi el, neputând să-și ia ochii de la sânii ei.

Ea i-a pus un deget pe bărbie și trăgându-i fața în sus până când el a privit-o în ochi, a spus: „Nu putem face asta, nu-i așa?”

Apoi, încă privind în ochii lui, ea și-a strecurat mâna sub masă, și-a strecurat mâna în halatul lui El și a apucat ușor coloana uriașă de carne de acolo.

"Dumnezeul meu!" a răsuflat: „Dar ce ai acolo, ridică-te și lasă-mă să mă uit la asta, apoi i-am desfăcut halatul cu mâinile și, despărțindu-l în lateral, avea o față impresionantă, ceea ce avea în față era o coloană uriaşă şi groasă de carne.

Ea a calculat că acel cocoș va măsura cel puțin 20 cm și era aproape la fel de gros ca încheietura brațului ei, sub el legăna o pungă cu mingile lui, erau frumoase, era cel mai maiestuos cocoș pe care îl văzuse vreodată.

„Este cel mai mare penis pe care l-am văzut vreodată în viața mea”, a privit ea în timp ce el zâmbea la cuvintele ei „Deși sunt o femeie mult mai în vârstă decât tine, mi-ar plăcea să-l încerc”, și în timp ce spunea asta, s-a aplecat. în fața lui până când ea și-a pus buzele pe penis, trecându-și buzele peste vârf, el a simțit cum îi sugea precum produs de atâta entuziasm. El și-a revenit într-o clipă, în ciuda plăcerii pe care o simțea, a pus o mână pe bărbia ei și a tras-o departe de penisul lui în timp ce ea gemea.

„Doamnă, nu putem face asta, sunteți soacra mea, vă datorez respect”

„Taci, sunt soacra ta, dar sunt și femeie și știu că și el mă place din cauza felului în care îmi privește sânii”

Apoi, ridicându-se, și-a dezlegat halatul și smulgându-l de pe umeri, a căzut, fiind ținut de brâu de brâu. Se uită la el, sânii ei erau uriași, ca niște pepeni cremosi moi, sfarcurile erau întunecate ca vârfurile de conuri.

„Nu sunt rele, pentru o femeie matură, nu? Ia-ți una în mână și simți-le moliciunea și căldura, nu te vor mușca”, murmură ea, uitându-se la fața ginerelui ei, penisul lui avea a devenit la fel de tare ca întotdeauna.oțel la vederea acelor sâni, apoi și-a deschis halatul și l-a lăsat să cadă pe podea. Ginerele ei rămase cu gura căscată la ea, cu ochii pe sânii ei.

Ea s-a apropiat de el, mâinile lui Javier au trecut peste sânii ei, ridicându-i și atingându-i, degetul mare sa jucat cu unul dintre sfarcurile care erau complet erecte. Ea i-a luat din nou penisul în mâini, a privit-o direct în timp ce cobora și ridica blana care acoperea capul penisului lui, apoi apropiindu-și fața de a ei, ea a sărutat-o, la început blând, apoi cu mai multă pasiune. , amândoi gemând de plăcere.

Apoi s-a îndepărtat și, așezat pe scaunul vizavi de el, și-a desfășurat picioarele și l-a tras între ele, s-a uitat la pieptul lui lat și la mușchii pectorali tari, „Pune-l între sânii mei”, l-a rugat ea.

Ea a gemut când a simțit penisul înțepenit al ginerelui ei alunecând între sânii ei, folosind lichidul pre-seminal pe care l-a eliberat el i-a lubrifiat sânii și apoi ținând fiecare pițe în mâini, a strâns penisul mișcându-i în sus și în jos, masând-o delicios. cocoșul ginerelui.

Gemea de plăcere, mai făcuse asta cu soția lui, dar a face asta acum cu soacra lui era atât de incitant și sânii ei erau atât de mari, știa că nu va dura mult să-și elibereze tot materialul seminal pe ea. ţâţe.

Ea a început să suge capul penisului mare al ginerelui ei în timp ce îl masa între sânii ei, „Este atât de bogat, penisul tău se simte atât de bine, ahhh! Dă-mi toată dragostea ta... ahhh” și și-a înfășurat buzele în jurul capului. din nou a cocoșului și a simțit cum jetul de spermă furios și puternic i-a fost împușcat direct în gură, au fost câteva jeturi de lapte cremos și gros, care i-au ieșit pe gură și pe față,...



    Login