Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tentația irezistibilă 3 - Provocarea
Autor : Tepes111 - 2022-04-01
Citita de 10469 ori - Nota 5.94 (227 voturi)
... ziua a trecut normal după pățania din pișcină si eu mă tot întrebam, dacă o să ajung acum, să dau de dracu, de alte belele.
Spre seară, am iesit în oraș amăndoi, la o terasă, am mâncat ceva usor si ne-am luat câte o înghețată. Am râs si am glumit inocent, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic în piscină. Acasă din nou, am mai vorbit banalități însă acum era parcă altfel, părea mult mai matură. Știu că citea foarte mult și totuși. Dacă as fi închis ochii si o ascultam ce si cum vorbea, puteam să jur că este o tânără de 18-20 de ani.
Am plecat la culcare, ea la Gino în cameră si eu normal că la mine în dormitor. Mi-am turnat un Whisky mic, si-l savuram fericit că am reusit să evit alte complicatii cu o minoră, lucru care îmi putea provoca foarte multe necazuri.
Am ațipit scurt, însă bătăile la usă m-au trezit si am spus, da, intră ....
Bineînțeles că era Magy. Mă scuzi că te trezesc, dar nu pot să dorm, cred că patul nou este de vină zise ea. Ok, îi spun eu, doar am ațipit scurt, nu dormeam, despre ce vrei să vorbim ?
Își drege usor vocea si cu o voce scăzută mă întreabă, dacă poate vorbi deschis si dacă pot păstra un secret, mare, mare, mare de tot.
Desigur, i-am spus eu, zâmbind în sinea mea ușurat, crezând că-mi vorbeste despre visuri prostești, de copii. Si începe să povestească. În tot acest timp era așezată pe fotoliul de lângă pat, se făcuse foarte comod, purta un bikini roza minuscul si un maieu la fel de mic de i se vedea buricul, burtica de fecioară si parcă vedeam si piersica ei în spatele stofei roz. Am spus -parcă- deoarece nu eram sigur că este imprimată în bikini sau doar eu îmi imaginez, dar, daaaar, mi-am propus să mă stăpânesc acum. Gata, ajunge ....
Și începe ea, am o prietenă la scoală, Emilia, de vârsta mea, ne înțelegem bine ne ajutăm ne spunem secretele, dar nu chiar toate, însă ori de câte ori voiam să merg la ea acasă, căuta tot felul de motive pentru a evita vizita mea.
O singură dată am fost la ea si atunci foarte scurt. Părinți ei nu mi s-au părut deosebiți sau răutăcioși, la fel si fratele ei mai mare cu 2 sau 3 ani.
Magy dragă, o întrerup eu, e greu de spus de ce si cum face asta, însă tu trebuie să te bucuri de prietenia ei, dacă este sinceră, până acolo unde ti-o oferă ea, exact cum facem și noi. Am provocat-o eu.
Magy însă ripostează imediat zicând, stai, stai căci am aflat acum si cauza refuzului ei. Acum vreo două luni, cam așa, îmi spune că dacă vreau să o vizitez pot oricând, numai să îi spun cu o zi înainte. Am insistat cu întrebările de ce si care este motivul, că așa deodată pot să o vizitez dar si acum totuși trebuie să o anunț cu o zi înainte ....
M-a întrebat dacă am iubit si i-am spus că am -ceva- la scoală dar nimic mai mult.
Mă uitam la Magy si era o cu totul alta decât puștoaica din pișcină, am respirat adânc si i-am spus să continuie fără să bănui ce o să aflu.
Hmmm, zise fetița de 10 ani, chiar vrei să auzi mai departe ? Daa îi răspund eu, hai nu te comporta precum o copilă mică. I-am urmărit imediat reactia si am observat că deodată si-a schimbat pozitia, un pic și mai comodă si pe fața ei puteam citi o siguranță oarecare și mândrie.
Deci, a continuat ea, poate nu o să crezi Pepe, dar jur că este adevărat totul, totul, jur. („Pepe”? Aha, deci nu mai eram nea Pepe ? E bine si așa ....)
Eram singură acasă, Emilia mă sună că vine la mine, a intrat era foarte tăcută si avea o privire ciudată, asa, cam ca tine, rânji micuța ...
-Ce vrei să spui am întrebat eu nedumerit.
-Nimic Pepe zise ea, zâmbind cu subînțeles dar, a continuat ea, în timp ce-ți povestesc poti să ți-o freci, dacă simți nevoia, că nu mă deranjează, chiar sunt curioasă cum e și apoi, am mai văzut așa ceva, încă din clasa întîi.
Eu m-am blocat de tot - ce vrei să spui Magy ? Stii draga mea, pentru chestia din pișcină îmi pare foarte rău, a fost o scăpare si credeam că vrem ca să uităm.
-Poate tu vrei să uiți, a răspuns ea un pic furioasă, eu nu vreau să uit, chiar a fost o experiență plăcută si nouă pentru mine si zău că nu îmi pare rău, regret că tu ești dezamăgit … si copila si-a coborât supărată, capul în piept.
M-am șocat la propiu si am încercat să repar repede prostia spusă …. Magy scumpo, ai înțeles tu gresit, a fost minunat si pentru mine, a fost una dintre cele mai frumoase trăiri ale mele, am spus că îmi pare rău deoarece este diferența de vârstă, tu ești minoră și nu eram sigur până unde vrei tu să ajungi etc.
Fetița a respirat ușurată, a ridicat capul din nou și a continuat povestea ei … deci, s-a uitat în ochii mei, a oftat si mi-a spus – Emilia mi-a spus că - tu nu ai fi venit nicodată la noi, dar tata te-a văzut si mi-a spus să te invit la noi. Perfect am zis eu bucuroasă, Emilia dragă, cu plăcere vin la voi. Emilia m-a întrebat cu o voce scăzută - da, dar stii că vrea Tati, să te fută si pe tine ? Upsss, a continuat tot Emilia, scuze. Eu am rămas fără aer, cum să mă fută si pe mine, dar ce, pe tine te-a violat si mama ta nu stie ? Emilia a izbucnit în râs, păi știi și nuuu si daaaa, adică, mă fut cu tata dar nu m-a violat și nu mai știu când m-a dezvirginat, la 5 sau 6 ani habar nu am, poate chiar mai devreme nu-mi aduc aminte. Tot ce știu este că sunt demult dependentă de pula lui tata și în clasa a doua, m-a prins și m-a futut în pivniță la școală, maistru de la școala unde eram eu înainte. M-a futut de vreo trei ori, dar apoi nu am mai vrut eu. Cum mă fute tata nu mă mai fute nimeni, cred eu, până si mama mi-a spus că asa cum e pula lui tati, greu găsesti. În fine, tati te-a văzut si te-ar fute, zău, e nebun după bucile tale si șoldurile tale late, ai picioare lungi, păr lung, ochii tăi sunt superbi. Îl înțeleg pe tati căci și eu ți-aș linge scoica …. Am simțit că leșin, când am auzit-o…
Magy povestea si mie mi se sculase o pulă enormă, însă mă gândeam că după ce pleacă, mă masturbez și uite așa evit necazurile. Gata cu minorele. Revino-ți
Mă uit atent la ea, copila s-a crăcănat si mai mult, numai bine să o iei în pulă …. la naiba, trebuie să evit asta, mi-am spus.
Magy se ridică si se îndreaptă spre sticla de Whisky, își pune un pic pe fundul paharului, mă privește, eu însă nu spun nimic, după care se așează înapoi pe fotoliu privindu-mă oarecum cu superioritate.
Ei bine, continuă copila, eu i-am spus că nu cred o iotă si fanteziile sunt bune, doar că exagerează cam prea mult (eu am înlemnit și-i savuram fiecare cuvințel) Nu crezi ? A râs din nou și scoate un USB, când îl deschide … rămân fără aer, ceea ce nu mi-a spus a fost că fratele ei o făcea pe Măsa, și încă cum …
Emilia îmi explica în paralel - știi, în timpul săptămânii ne-o punem cum apucăm mai rar și separat, dar la șfârșitul săptămânii, ne futem ca nebunii, toți în grup. Îți jur .....
Magy dragâ, nu poti avea habar cum este, este ceresc, este demențial ....
Emilia vorbea, eu urmăream filmulețul, erau toți patru în sufragerie si urmăreau un film cu pedofili adevărati, acolo se futeau cum apucau, fetițe serveau câte 3 bărbați deodată si chiar le plăcea, băieței o sugeau cu pasiune până la ejaculare si tot așa ... Magy, înghite în sec, își linge buzițele și continuă ....
Mă întreabă din nou – să continui ? Da, daaa, am spus eu cu gura uscată si aproape fără aer. Este interesant si captivant totodată.
Ok, zice Magy, știam că o să-ți placă - zâmbind strengăreste. Emilia era în patru labe si fratele ei o pompa pe la spate, în timp ce io sugea lui taicăsu. Dădeau amândoi în ea, parcă în ciudă si ea savura în draci sexul în trei. În tot acest timp, mama ei îi lingea ouăle fiului - dacă stii ce vreau să spun ..
Am răspuns ca si ars, da, da, știu ce spui, hai continuă te rog, chiar îmi place.
Nu mai rezistam, aveam o pulă sculată ca la 18 ani și cu toată rusinea, care nu o mai aveam, am început sâ mi-o frec sub pătură. Magy a tresărit scurt și-mi spune -dacă vrei să-ți mai povestesc, aruncă pătura să văd și eu cum te faci ... Uite, vezi și eu mă frec si încă de un an de când mi-a venit ciclu. Își trage chiloțeii doar un pic la o parte si își bagă un pic degetul .... Am crezut că explodez, nu vă pot descrie ce am simțit ....
Asa deci, oftă micuța, Emilia îmi povestea și eu am simțit că fierb -exact ca acum și râde provocator. Îmi era groază dar îmi și plăcea eram confuză și totusi savuram imaginile. În tot acest haos, am realizat cam târziu, că Emilia era deja cu un deget la mine în păsărică, m-am speriat un pic, dar am lăsat-o, căci se simțea asa de bine ... și ea și eu ....
Copila îmi povestea, frecânduse la piersică si uitânduse cum mi-o frec si eu, cu ochii adânciți în pizdulica ei de fecioară si asta se pare că o excita si mai mult.
Doamne ce-mi povestea copila asta, eram deja turbat, la propiu - hai scumpo zii mai departe ....
Vocea ei tremura oarecum, ochii i s-au făcut și mai mari decât îi avea normal și dar continuă. Emilia m-a dezbrăcat în timp ce eu i-am spus că - cu tatăl tău si cu tatăl meu, nu ma-ș fute niciodată, dar dacă ea doreste, putem să ne jucăm între noi ca și fetele însă să rămânâ secret.
Atât a asteptat, a si fost între picioarele mele si mă lingea, apoi i-am făcut și eu, ei. Eram un pic invidoasă, pentru că avea deja câteva fire de păr negru la păsărică si sânii erau mai mari ca si ai mei, de fapt i-am și spus asta. Fii fără griji iubirea mea, mi-a răspuns ea, atunci când o să prinzi și tu gustul pulii, o să-ți crească și ție mai repede ..... M-a rugat, să-i bag, coada de la peria de păr, î...



    Login