Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTentatia irezistibila 2
Autor : Tepes111 - 2016-05-15
Citita de 40243 ori - Nota 7.93 (835 voturi)
Tentatia irezistibila 2

s-a petrecut cu ceva ani in urma !!!
Ma numesc Pepe, sotia mea Ioana si fiul nostru Gino, locuim toti trei in casa mostenita de la tatal meu la marginea orasului, un cartier relativ linistit de casute presarat pe alocuri de cateva blocuri mici cu un singur etaj in care locuiesc doar cate doua familii instarite.
Casa mostenita are o curte imensa, curtea e plina de copaci, incat cu greu poti vedea ceva inauntru, pe timp de vara este mai mult decat un rasfat.
De curand a venit o noua familie, Gina inginer proiectant, Relu la fel si el ceva pe la un colos farmaceutic si Magdalena fica lor in clasa a IV-a mai bine zis in clasa cu Gino , fiul meu !
Daca sunt sincer eu ar trebui sa fiu cel mai „cioban“ dintre toti deoarece si sotia este inginer la o firma de geodezie etc. Eu Pepe sunt umilul lacatus mecanic in rest toti cu studii, inclusiv tatal meu, asta este ,,,,
Intr-o buna zi trece Gina pe la noi si o roaga pe sotie daca ar putea ca Magdalena (Magy) sa ramana un timp la noi deoarece Relu este intr-o delegatie si ea trebuie sa plece urgent cu probleme de servici pentru cateva zile. Sincer am cam luat foc din cauza ca eram in concediu fara plata si ma gandeam sa mai fac cate ceva pe la casa, si Gino avea vacanta dar tot nu m-ar fi incurcat asa mult, daar ce sa mai spun, o sa se descurce sotia cumva ,,,,
Prima zi a fost in ordine, eu prin atelier, copii prin curte, Gino al meu incerca sa o tot pupe pe Magy, ea vroia si nu vroia, cand mai eram prin curte tot arunca ochii dupa mine cu o privire greu de deslusit, pentru fractiuni de secunda imaginatia ma facea sa fierb, apoi imediat gandul la patzania cu Lola ma facea sa revin pe pamant. Si uite asa toata ziua, dar mai inspre seara se aude soneria, ma uit pe monitor ,,,, tata era la poarta, ce naiba o vrea, ma gandesc eu.
Deschid poarta, mai ia la impins ca de obicei si zice ca pleaca la pescuit cu cortul vreo cateva zile si daca am vrea sa mergem si noi ?!? Ii explic cum e situatia, telefonez cu sotia si in final pleaca doar fiul meu cu el !
Seara la cina imi spune sotia ca o sa vorbeasca cu Gina sa facem cumva sa o duca la bunici pe Magy deoarece maine pleaca si ea la ceva masuratori la niste parlamentari corupti, Magy spune cu o voce plangatoare ca nu vrea,ca poate vine Tati,etc ca-i place mica piscina din curte, dupá mai multe tratative fixam ca ramane cu mine si poate una dintre femei se intoarce mai repede acasa, pana una alta, lada frigorifica e plina spune Ioana, o mai duci la Mc Donnald mai ceva la plic si uite asa ajung dadaca, eram in culmea furiei, dar ce puteam face ? De dimineata ma trezesc, ii pregatesc micutei un mic dejun rapid pe masa si fug in atelier, caut ceva materiale, mai mesteresc ce mesteresc cand o vad pe Magy ca intra pe usa !
Am incremenit, arata asa inocent si totodata sexy, putinele raze de soare care reuseau sa strabata printre copaci ii scaldau spatele si ii conturau silueta perfecta, nu ii vedeam ochii dar aveam in fata mea o tanara superba cu picioare lungi as putea spune poate prea lungi pentru varsta ei, o fustá mini alba si un maieu la fel alb, in prima secunda am crezut ca am in fatza o adolescenta de … 18 ani (?)
Buimac cumva, nu imi reveneam, cand ea ma intreaba: nea Pepe te simti bine ? Cumva reusesc sa bangui ca da si o intreb daca a mancat ! Imi raspunde ca da, dar zice ea : ma plictisesc nea Pepe !
Eu „nevinovat“ ii raspund : pai nu era mai bine daca mergeai la bunici ? Ea de dincolo foarte hotarat : Nuuu, vreau aici cu tine si sa veizi ca nu o sa te deranjez prea mult, promit, doar sa iti mai petreci un pic de timp si cu mine, nu mult doar un pic !
Afara se anunta o zi calduroasa asa ca ies din atelier, merg in casa si ma schimb intr-un pantalon scurt chiar daca nu era inca arsita, dar o asteptam, imi fac o cafea si ies din nou in curte, Magy se dadea in leaganul din curte, ma asez pe beton imi beau cafeaua si ,,,, o admiram, fustita se ridica pana in brau lasand descoperit un chilot minuscul ce contrasta puternic cu pielea ei creolá, parul lung pana la fund flutura in vant, euuu simteam ca mor, imi zambea cumva strengareste se cracana intentionat, cu siguranta stia cum arata, fundul bombat ca abea reusea fustita sa-l acopere cand mergea, sfarcurile dadeau sa strapunga maieul, chiar daca sanii ei erau doar niste movilitze foarte mici, tot spunea ceva dar eu, nu o auzeam , savuram nesatios privelistea.
Ies cumva din „shoc“discutam banalitati, cum e la scoala etc si brusc imi spune : stii ca Gino ma place ? E firesc ii raspund eu, e de varsta ta, tu esti o d-soara frumoasa sexy, deci, e ok pentru mine. Daaa zice ea, Gino e in ordine si un baiat frumos dar nu este pentru mine, eu vreau altceva. Inghit in sec si o intreb, ce ? Nu iti spun,rade zglobie Magy si sare din leagan fugind catre piscina, ma ridic atunci repede si ma asez eu in leagan, privind-o in continuare. Se mai copilareste un pic si vine cu un mers provocator catre mine zicand ceva, ce nu mai puteam auzii, eram cumva in transa, era o fecioara in adevaratul sens al cuvantului, ajunge langa mine si spune ca vrea ea leaganul, ii raspund cumva mai degajat ca : ti-ai pierdut locul, mai asteapta, pana sa pot face ceva imi si sare in brate se agata de gatul meu isi incolaceste cumva picioarele in jurul meu si imi sopteste la ureche : nu cred si nici nu vreau alt loc !!!! In urmatoare secunda m-a lovit din nou cosmarul Lola recapituland ce am patit inspre sfarsit, cu o jumatate de gura o rog sa se dea jos ca o sa se rupa, ea nu si nu si iarasi nu ! Hai sa ne luam un pic avant, nu vreau sa stau doar asa zice ea si incepe sa se impinga in mine ca sa miste leaganul, eu de voie de nevoie ma misc si prindem ceva viteza, parul ii flutura, ma uitam la sanisorii ei micuti de sus, pielea pe gat ii mirosea asa de frumos si ea se freca de mine din ce in ce mai mult, aveam deja o erctie in toata regula dar ea in loc sa se fereasca, parca se cuibarea tot mai bine pe pula mea ! Eram inebunit, voiam sa o fut acolo, pe loc, in urmatoarea secunda, intre timp, ea nu mai spunea nimic, doar ne legam si ea savura cumva, atingerea indirecta a unei pule de barbat matur, ma gandeam ca deja nu mai este virgina asa cuminte imi statea.
La fel de suprinzator imi sare brusc din brate alearga catre piscina si doar intorcand capul imi striga : daca ma prinzi si imi indeplinesti o dorinta, iti aranjez o aventura cu mama ,,,,,am ramas , paf, ce stia si cat, stia ea ? Chiar au fost ceva tentative, ma gandeam la familia mea, la circul ce o sa iasa daca se afla etc !
Magy ajunge la marginea piscinei si sare asa imbracata in apa, eu sa dau sa ma ridic si-mi amintesc ca am o erectie de toate zilele, apoi tot eu zic , ca daca a simtit-o de ce mi-ar fi rusine ?Asa ca ma ridic, merg la marginea piscinei, imi aprind o tigara si o intreb: ce ai vrut sa spui de mama ta si o aventura etc ?
Micuta din mijlocul piscinei imi raspunde : ai mei credeau ca dorm si se certau, mama ii reprosa lui tata ca ar avea o relatie cu secretara si mai stiu eu ce, apoi mama i-a spus : stii ca Pepe s-a dat la mine ? Dar eu imi vad de familie, si daca mi-o pun, atunci nu cu un muncitor ca el,,,,,,,,, dar mami minte !
Rasuflu usurat cumva si intreb: deci nu ai crezut-o ? Ba da zice micutza, doar ca si ea are o relatie, cand nu e tata acasa e mai neglijenta cu telefonul si am vazut niste chestii la ea in telefon ! Asa ca ,,,,,,
Ce ? O intreb din nou, sigur ai vrut-o pe mami spune Magy. Si daca ma prinzi si-mi indeplinesti o dorinta te ajut,,,,,,am inghitit in sec, o vedeam din nou,era in apa tricoul se lipise de sfarcuri, o intreb cu o voce sugrumata ; ce dorinta vrei sa-ti indeplinesc ? Chiar daca nu am nevoie de o aventura cu mama ta si te rog sa nu mai povestesti la nimeni ca-mi face probleme ,,, degeaba !
M-ai mintit din nou rade zglobiu pustoaica, o sa-ti creasca nasul mincinosule si ma tot provoaca. Iesi afara imediat , tzip eu, apa nu e suficient de calda, o sa ai timp mai tarziu de baie ,,,, nu vreau , raspunde ea, imi pierd cumpatul si sar in apa asa cum eram, ma apropii de ea o stropesc in joaca cu apa ma harjonesc precum un adolescent si brusc ma pomenesc cu ea de gat, ma incolaceste cu piciorusele ca intr-o menghina si tace, eu o tine-am bine sa nu-mi scape si o intreb ; ce dorinta vrei sa-ti indeplinesc, orice, iti cumpar ce vrei te duc la cinema, la strand orice, ea tacea in continuare, imi spui , insist eu ,,,, da, zice micutza, dar mi-e rusine si tace apoi din nou,,,, spune-mi insist iarasi, o sa ramana secretul nostru. In tot timpul acesta ii savuram fiecare particica de piele cu care ma atingea, mainile mele coborau incet dar sigur spre fundul ei, ii ridica rochita uda si vad ca nu riposteaza, curajos ajung cu mana la funduletul ei, ii tineam funduletul in palme , era un sentiment divin, insist din nou, zi-mi.
Pai cum sa spun, rupe pustoaica tacerea, nu am vazut pana acum un barbat gol,,,si rusinata tace din nou. Ei veizi ce usor a fost ?Ii spun eu , mare scofala ! In tot acest timp se freca intens de mine, eu ii framantam funduletzul, era o nebunie, eram intr-o alta lume !
Ea tacea rusinata dar eu ii zic : ok , cum vrei sa te ajut eu ? Vrei sa ma veizi gol ? Da, raspunde ea cu o voce sugrumata aproape imperceptibila.
O sa te ajut, eu de dincolo, „amabil“ , dar tu nu ai vazut pe Net nimic ? Am continuat eu. Ba da zice ea mai curajoasa, am si pe mobil porno cu lesbience, homoseuali cu sex normal cu animale toate pozitiile, toti copii au, dar vreau in realitate si in acel moment ma strange de gat mai sa ma sugrume.
Nu i-am mai raspuns, am indepartat-o un pic de mine am rugat-o sa ridice mainele, i-am dat jos maieul si am tras-o din nou la piept zicand : ai vazut in filme cum fac femeile ? Da, zice ea timid, ok, atunci freca-te de mine si relaxeaza-te, o rog eu !
Doamne sfarcurile ei ma inebuneau, se freca lent, curiozitatea era mare , simtea placere si voia mai mult sa vada pana unde se poate intinde placerea asta „noua“ !
Cu o mana o tineam si cu cealalta mi-am scos pula, era beton imi „statea“ pe burta, i-a ajuns cumva la buric si in acel moment a tresarit un pic si incepe sa ma stranga si cu piciorusele si cu mainile asa tare de parca voia sa m...



    Login