Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTentatia irezistibila 1
Autor : Tepes111 - 2020-10-29
Citita de 18336 ori - Nota 7.58 (550 voturi)
Tentatia irezistibila 1

Dupa toata povestea cu Elsa, am incercat sa privesc lumea cu alti ochi, sa vad lucruri care mi-au scapat, asa pur si simplu, sau nu le-am dat importanta pana acum.
Am fost si sunt constient ca exista incest in societatea noastra. Am avut, avem si vom avea incest, caci apartine de lumea noastra, acceptat sau mai putin acceptat, face parte din conglomeratul acesta numit, societate. Dar nici pe departe, nu puteam realiza cu adevarat, ce proportii a luat si cat este de prezent. Sau poate a fost dintotdeauna asa ? Exista, deci trebuie doar sa privim mai atent in jurul nostru.
Suna poate ciudat. Dar aveam un oarecare sentiment de vinovatie, fatza de sotia mea. Am trisat-o, am inselat-o. O iubesc cu adevárat, pe o parte imi dadeam vina ca imi pun casnicia in joc, pe cealalta parte, ma gandeam ca nu am inselat-o deloc. Ceea ce facusem, nu era altceva, decat o … „complectare“ a copilariei (?)
In fine, asta este. Legatura cu Elsa a fost relativ simpla, exista un oarecare risc, nu telefonam sau scriam precum doi pusti, dar cand apucam sa ne intalnim, ne futeam ca doi bezmetici, oriunde si oricand se putea, in toate pozitiile posibile, inventate si improvizate de amandoi. Îsi tráia si ea, cumva o restanta din tinerete. Ne întalneam la ea, la cealalta farmacie a ei din orasul vecin, la mine la vie in deal. Acolo mai am inca via, un fel de bordei pe jumatate ingropat in deal, unde mai fac cate un gratar, la o bere din cand in cand si bineinteles acolo am si sculele necesare pentru intretinerea viei.
Intr-o buna dimineata, cand toti erau la munca, la scoala etc, eu eram bine mersi cu Elsa pe patul mai mult decat simplu din bordei si ma delectam cu trupul ei de Afrodita. Era intinsa peste mine si o futeam intre tatze, imi place la nebunie sa simt sanii cum imi impacheteaza madularul. Eram excitat nevoie mare, nu ne mai futusem de mult si ea ma freca incet cu pasiune.
O mai pupa scurt din cand in cand, urca si iarasi cobora, cand deodata … a intepenit, s-a ridicat in sezut si privea catre usa, blocatá. O secunda, doua am paralizat la propiu. Ca mai apoi sa sar ca ars direct in picioare, asa cum eram complet dezbracat, cu gandul ca a intrat ori sotul ei, ori sotia mea. In cele trei secunde, mi-au trecut diferite scenarii prin fatza ochilor, divorturi, scandaluri, tot ce vrei si nu vrei.
Privesc catre usa si ma blochez si eu, total, asa gol pusca cum eram, parca eram celebrul David pe un postament. In cadrul usii era … Lola, nepoata Elsei, se holba nemiscata, la pulocul meu care ramasese in erectie, dar fara nici o placere.
Inchide usa incet dar nu isi ia ochii de la pula, de parca bunica sa, nici nu era acolo.
Lola ? Cine e Lola ? Asa cum am mai spus era nepoata ei, nici macar nu stiu cum o chema cu adevarat. Toti o strigau asa, frecventa scoala generala de pe strada noastra.
La varsta ei era bine dezvoltata, avea forme apetisante, un fund obraznic, mostenit de la bunica, un pár negru precum pana corbului, la fel si ochii, negrii, stralucitori precum onix-ul. Sanii nu avea aproape deloc, era firesc la varsta ei, insa un corp impecabil, dumnezeiesc, cu miscari lascive dar naturale, care intorcea capetele baietilor si chiar a multor barbati in pofida varstei ei crude. Dar asta este instinctul, chiar si controlat, ne omoara.
Era o liniste precum in mormant, eram paralizat. Tacerea a rupt-o Elsa, usor iritata, dar deloc nervoasa, poate un pic speriata, o intreaba … ce cauti aici Lola ? A apostrofat-o Elsa, esti nebuna, sau ce e cu tine ? Intre timp Lola se asezase si ea pe marginea patului simplu, dar suficient de mare. Micutza ranjeste, ce sa fac Buni ? Am trecut accidental pe aici, deranjez cumva ? Elsa tace malc si tot Lola continua, Buni vad ca Nenea Pepe, nu are castravete murat, lasat in soare, wow. Elsa s-a albit apoi s-a inrosit si furioasa intreaba, ce vrei sa spui Lola cu asta ? Pai, raspunde Micutza, tu nu stii ca eu am auzit discutia ta cu Bunul, cea despre sex si nu, numai asta ? Ai incercat sa faci dragoste cu Bunul si dezamagita i-ai spus, ca nu e bun de nimic, ca are doar un castravete murat lasat in soare etc ... si sa mai povestesc ceva ?
Hai te rog, termina cu prostiile ii spune Elsa, spune concret ce vrei aici, ce cauti aici ? Spune-mi te rog si cum te pot mitui ca sa ma lasi in pace.
Stiu si ca furi si folosesti vibratorul mamei tale, nu stiu cat de departe ai ajuns si nici nu vreau sa stiu.
Lola zambind, se uita la mine si continua cu Elsa, hai sa lasam asta, deci, bani nu vreau, imi da Mami cat am nevoie chiar si tu si Tati imi dati, deci bani nu am nevoie, asa ca mai incearca.
Un fulger, mi-a strapuns creierul si corpul, intuiam cam ce vrea, Elsa, nici macar nu mai respira, se holba la nepoata ei si o intreaba cu un ton ciudat, ok, ce stii tu despre sex ? Sau mai bine zis, ai facut deja sex ? Nuu am facut inca sex, riposteaza la propiu Micutza, usor rusinata dar si iritata. Dar stiu totul despre sex, am pe telefon si nu doar eu, am tras cu urechea la voi, la Mami si la Tati si uite asa, stiu prea bine, ce si cum merge treaba. Deci Buni, ce imi poti oferi ?
Elsa se uita la mine, eu la ea. Mie imi era deja teama, la propiu, ridic din umeri ceva de genul „fa ce vrei, numai sa iesim bine din toata tarasenia asta.
Ok scumpo si Elsa se apropie de Lola, deci tu vrei sa-ti aduci pe ascuns prietenul acasa si eu sa te protejez ? Prea bine, fie cum vrei tu asa vom face. Of Doamne, atunci am rasuflat usurat, parca vedeam totul cum se desfasoara cu incetinitorul.
M-am trezit insa din nou la realitatea crunta, cand Lola sugereazá cu o voce stinsa, ca, nu am nevoie de prieten, oricum e prea mic pentru mine, vreau ca nenea Pepe, sa ma invete cate ceva, sa-mi arate ceea ce ii cer, esti de acord ?
Am simtit ca cerul s-a despicat si mii de fulgere ma loveau, Poseidon ma intepa cu tridentul lui si simteam deja cum flacarile iadului, ma mistuie la propiu, in timp ce sabia lui Damocles imi reteza capul. Dar cu toate astea nu ma puteam impotrivi oportunitatii si cu siguranta ca nici altii , nu ar fi fost mai viteji. A fost un sentiment ciudat, fara sa fi luat inca o hotarare imi vedeam deja pedeapsa, subconstientul isi facuse planurile fara mine si imi arata consecintele. Unde naiba era ratiunea ?
Filmul ce-mi trecea prin fatza ochilor, a fost intrerupt de vocea Elsei, era furioasa, era turbata si ii spune poruncitor, stiu ca fetitele sunt curioase, dar tu esti foarte precoce, ok, vrei pula, vrei pula ? Asa sa fie, vei primi pula, dar nu este chiar cum ti-ai imaginat tu, bine, bine ? Hai dezbraca-te …
Micutza a pierdut teritoriu si nu mai avea, asa mult tupeu, dar totusi raspunde provocarii, chiar vrei sa ma dezbrac de tot ? Da, de tot, daca vrei pula, hai sa vedem ce oferi si tu, ranjeste Elsa. Decat sa distrugi trei familii, mai bine sa te futa Pepe si avem liniste odata, mai bine el decat sa te futa altul sa te povesteaca la toata lumea si sa te mai dea si la altii la pula. Oricum nu asteptam de la tine cearceaful din noaptea nuntii.
Lola, a inceput sa se dezbrace, partea care m-a imbatat la porpiu, a fost ca era imbracata, precum elevele japoneze, fusta scurta in carouri si camasa alba, la dracu, exact ceea ce ma excita cel mai mult. Mai intai, a lasat fustitza sa cada pe podea, care plutea precum un fulg, parca au trecut minute bune pana cand fustitza s-a asezat definitiv pe podea, lasand sa se vada un chilot de un alb imaculat, croit numai pentru trupul ei.
A dat jos si camasa, apoi chilotul, ramanand goala pusca ... wow, Afrodita ? Eu, precum si Elsa asistam la spectacol, muti de uimire, Elsa pentru ca nu observase pana atunci, ca nepoata ei devenise deja un giuvaier pentru barbati si eu ca nu mai vazusem inca asa ceva si mai ales in asemenea imprejurari, ma luase valul.
Era de o frumusete angelica, nu avea inca par la pasarica, doar asa cate un fir negru ratacit, chiar daca avea deja ciclu, cum aveam sa aflu mai tarziu. Muntele lui Venus, era acoperit de un puf galben si abia atunci am inteles de unde vine denumirea de, piersica ! Inocentza ei avea un efect naucitor.
Tot acele momente, m-au ajutat sa inteleg constinta, rautatea, ratiunea si chinul Machiavelic, da, asa este, esti lipsit de putere si ratiune, doar dorinta te macina din ce in ce mai mult si tu esti doar un spectator, la propiile actiuni necontrolate.
Stateam intinsi pe pat, Elsa de o parte si Lola de cealalta. Timida, Micutza imi ia pula in mana, o beleste usor cu grija, de parca nu voia s-o strice, Elsa doar privea tacuta, cum Lola se juca la propiu cu pula. Eram deja din nou excitat, ii simteam pe pula, manutza care nu putea sa o cuprinda total, dar care ma urca tot mai sus in ceruri, chiar daca nu sunt eu religios.
Pe masura ce mi se accentua erectia, cum era si normal, au inceput sa apara venele, nodurile, etc, chestii pe care le studia la propiu. Elsa ii explica ca „aceste malformatii nu sunt estetice, dar ne maresc placerea“ Cu mana, ma jucam in parul Micutzei si cu cealalta eram intre picioarele Elsei care privea excitata si se juca cu propiile sfarcuri, tensiunea crestea cu fiecare secunda.
Ajunge, o intrerupe Elsa, acum trecem la etapa urmatoare, sex oral, limbi in pizda, supt pula si tot asa, caci pula nu este doar o jucarie, intri in hora mergi pana la capat. Lola draga, ii spune bunica, uite deschizi guritza mare, ca atunci cand esti la doctor si spui „A“ o iei usor in gura, si daca iti indrepti gatul poti sa inghiti mai mult etc, etc … primea indicatii pretioase, era ora de predare a sexului, in toata regula.
Fulgerul ce l-am simtit cand, cand mi-a pus mana pe pula, a fost doar ca un biet impuls de baterie, in comparatie cu ce am simtit cand buzele ei, au inghitit la propiul capul … anacondei (?) Nu sunt eu super dotat dar nici subdimensionat nu sunt. Cu toate astea, nu o putea lua in guritza prea bine, ma cam zgaria, dar era o … eleva silitoare foc, o vedeam si o si simtzeam, deci m-a convins, ca merita sa-mi „pierd timpul“ cu ea. Gata Pepe, zise Elsa autoritar, hai baga capul la borcanul cu miere, caci stiu eu ce ii place ursului.
Mi-a intins-o pe Lola pe marginea patului, desfacuta gata, care parea drogata, era in transa, se lasa pusa si intoarsa fara sa reactioneze cumva, poate de rusine.
I-am vazut labiile rozalii, feciorelnice si sus un cocosel micutz, ce parea ca are pofta de joaca. Am inceput sa o ling, cand limba mea a atins-o, sa cutremurat la propiu, vedeam cum strange cearceaful cu manutzele si savureaza fiecare atingere (oare asa si-a imaginat ca va fi ?) Dupa foarte scurt timp a inceput sa geama, ii placea, ii placea al naibii de mult, savura la propiu … si deodata ii scapa fraza „ vai, vai ce bine este, sa nu te opresti te rog, te rog, te rog“ Eu am innebunit de placere si sentimentele de vinovatie, chiar daca nu au ajutat, au disparut definitiv. Elsa se masturba cu amadoua mainile, se opreste brusc, se aseazá cumva la capul Micutzei si ii spune dulce, acum nenea Pepe te va face femeie, vrei scumpo ? Da, gafaie Lola, vreau sa ma faca femeie, hai odata ca nu mai pot.
Elsa in sezut o aseza pe spate cu capul la ea intre picioare si o mangaia pe par, imi face semn cu ochii, ceva de genul, hai si ia-ti premiul cel mare.
O aveam desfacuta in fatza mea, era un inger, la propiu, un inger ce tinea neaparat sa cunoasca placerile lumesti si desfranarea pamanteana.
Mi-am frecat pula de ea pentru a o … familiariza (?) cumva cu monstrul ce-i va schimba viata si prioritatile.
Am pus pula intre labiile ei nefolosite si mai catifelate decat orice matase din lume si am despicat-o usor, usor. Cu labiile desfacute, arata precum un trandafir salbatic ce abia astepta, sa fie cules. Am impins un pic mai tare si am simtit ca drumul inspre fericire se deschise, nu de tot, dar s-a deschis, Lola s-a zvarcoli...



    Login