Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sugar daddy
Autor : Fashiongal - 2022-05-24
Citita de 12741 ori - Nota 6.38 (58 voturi)

Am să vă povestesc despre întâmplarea mea cu un sugar daddy. Un sugar daddy este un bărbat bogat care caută sa întrețină o domnișoara tânără in schimbul unor favori sexuale. Mă excita foarte mult ideea de a fii futută de un bărbat mai in vârstă, cu experiența. Aveam 20 de ani , la facultate și logic ca studentă un pic de ajutor financiar nu strica. Așa ca m-am înscris pe un site de sugar daddies și un domn m-a contactat. Era in vârstă de 50 de ani , un grec pe nume Adinis, proaspăt divorțat, lucra la comisia europeană.
Am schimbat numerele de telefoane și am făcut cunoștință. Intr-o miercuri îmi da întâlnire într-un hotel lângă biroul lui pe la 17:00.
Ajung la hotel , urc la camera și îmi deschide ușa. Eram foarte elegant , costum bleu Marin , curea Hermes și ghiuluri de aur pe mâini. Era bine făcut dar cu un pic de burtica. Mă invită înăutru și îmi oferă un pahar de vin , mă așez pe fotoliu și începem sa povestim un pic. După 10 minute îmi zice sa ma pun in genunchi, se apropie de mine și ma mângâie pe cap. Își duce mâna spre șlițul de la pantaloni și deschide fermoarul. Scoate o pulă groasă și tare, nu destul de mare in lungime dar era mare in lățime. Mă prinde cu mâna de bărbie și îmi infige pulocul in gură , cu cealaltă mâna ma prinde de păr și mi-o bagă pana in fundul gâtului. Îmi curgeau lacrimile și încercam sa fiu o fetița cuminte și sa țin gura mare deschisă sa nu îl mușc. După 5 minute de felație mă ridică de păr in sus și mă lipește de pat jumatete culcata cu fața pe pat și pe jumate in picioare lângă marginea patului. Mă pune sa scuip in mâna lui și își freacă pula cu saliva mea. După care ma plesnește peste fese , ii simt ghiulurile cum se imprima pe piele.
-Desfă-ți picioarele pentru tati.
Mă prinde de braț și simt cum se infige in mine cu penisul lui fierbinte. Era prea groasă pentru pizda mea , mi se întindeau buzele la maxim, mă durea.
-Te rog mai încet , mă doare.
Mă plesnește peste față și îmi zice :
- Nu comenta , curvă mică ce ești , pentru asta ai venit aici.
Și începe să mă străpungă din ce in ce mai tare, fără milă. Mușcam din plapumă și urlam, îmi rupea pizda.
- Te fute tati in pizda asta roz până ți-o umflă, o să iti placă.
Porcul gâfâia de plăcere scotea pula și o băga adânc cu mișcări seci. Mi-o dădea tare și adânc , din ce in ce mai repede. Auzeam cum coaiele lui se plesneau de pizda mea și gemea. Începea sa îmi placă , pula lui me scormonea pe dinăuntru și simțeam o căldură in mine din ce in ce mai tare.
- Ce pizdă bună are fetița, uite ce bine intră acuma ți-am lărgit-o. Mai ia încă un pic înainte sa termin.
- Nu mai pot , doare !
Enervat ma arunca pe pat , îmi ține capul apăsat in pernă și se pune deasupra mea. Îmi bagă un deget un anus , îl deschide un pic si simt cum scuipă înăuntru. Se joacă cu degetul dar nu prea îmi place senzația. Dintr-o dată ma prinde cu amândouă mâini de fese și le depărtează la maxim. Mai scuipa încă o data înăutru și simt cum pulocul intra in mine. O durere de nedescris. A băgat numai capul pulii.
- Ți-o dau încet, fii cuminte. Nu țipa și o sa fie bine.
Gaura fundului era întinsă și cred ca avea...



    Login