Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSotia si seful ei -Patea I
Autor : cipandelu - 2022-11-28
Citita de 16715 ori - Nota 7.94 (120 voturi)
A intrat in casa, a venit la mine, m a luat in brate si a zis :
- Am ajuns o curva, D, asta sunt, o curva !....aproape ca i dadeau lacrimile. Se lipise cu tot corpul de mine si tremura usor. Am strans o in brate, apoi am sarutat o pe gura. A vrut sa se fereasca dar am sarutat o apasat.
- Stii…..nuu…eu
- Banuiesc, dar esti iubirea mea. In timp ce o sarutam am inceput sa o mangai pe fund, apoi pe sani, am ridicat usor fustita si i am atins pasarica prin chilotei. Se excita dar era jenata. Stia ce facuse, dar aprobasem asta pentru ca o iubeam si pentru ca situatia o cerea. Voiam doar sa i arat ca pentru mine nu era nimic schimbat, din contra, eram foarte excitat. Femeia mea fusese cu altul. Nu stiam inca ce facuse dar simteam cum pula mi se intareste. O voiam rau de tot.
‘’Cori are 1.62 inaltime si 57 kg, 40 de ani. Satena, tunsa scurt. Sanii sunt medii spre mari, usor gravitationali, dar foarte sexy. Funduletul putin bombat, talia micuta. Se imbraca in costum la birou, fusta ¬si sacou. E o tipa eleganta, aranjata, ingrijita, unghii facute, par aranjat, etc. E o tipa atractiva.
Seful ei, un tip corpolent, fost sportiv-rugbist, undeva la vreo 60-63 de ani, o place de cand s a angajat. Putea sa ii fie tata. Se vede clar din ce mi povesteste ea ca ii cam face avansuri, o favorizaeza usor, ii lasa de inteles ca ar cam vrea si altceva. Cum maririle de salariu vin greu si cum perioada economica nu e tocmai roza, a profitat de asta si i a propus destul de deschis sa ramana peste program daca vrea sa obtina acea marire. Era clar la ce se referea. Cori mi a povestit asta si desi m a cam enervat ideea, m a si excitat. Gandul ca si ar trage o cu cineva pe la birou ma excita mereu. Imi imaginam des cum se fute cu vreun coleg sau chiar cu seful. In fata situatie reale m am enervat putin dar pana la urma gandurile mele se puteau adeveri. I am spus ca asta nu ar schimba nimic intre noi, ca o iubesc foarte mult si ca in nicun caz nu as fi gelos. Am inclinat inspre nevoia maririi de salariu, desi asta nu ma interesa foarte mult si am incurajat o sa faca asta. La cum a intrat in casa si starea pe care o avea mi am dat seama ca roata se pornise, ceva se intamplase iar eu trebuia sa ii fiu alaturi si sa i arata ca pentru mine e totul in regula. Totodata eram foarte curios si excitat sa aflu detalii.’’
- Cori, te iubesc si te vreau, acum !
Am inceput sa o dezbrac usor in timp ce ne sarutam. Cand a ramas in fusta, i am ridicat o peste solduri si am inceput sa i mangai si sa i masez fesele. Le adoram. Am mers cu ea spre canapea si asa cum era, cu pantofiorii cu toc in picoare, am asezat o pe canapea. Era superba. Cu fusta ridicata, chiloteii negri cu dantela, pantofii cu toc si picoarele departate…..si in fundal gandul ca tocmai fusese cu altul, excitatia mea era la cote maxime. Pula imi zvacnea in chiloti, pulsul imi crescuse. Nu voiam decat sa i gust pasarica. Se excitase si in astfel de momente se uda foarte rau. M am asezat in genunchi in fata ei si mi am lipit gura si nasul de chiloteii ei.
-Iubi, macar sa mi fac un dus.
Am continuat fara sa o ascult. Ii miroseam pasarica prin chilotei. Simteam mirosul de pizda excitata. Am tras chilotul intr o parte si fara sa ezit am inceput sa i ling labiile. A incercat usor sa se opuna dar apoi a renuntat. S a lasat pe spate, a desfacut larg picioarele si a oftat tare :
- Te iubesc, D! sa stii ca sunt numai a ta. Am lins usor labiile fine. Am bagat limba usor in ele si am cules putin din lichidul pe care l stiam, din excitatia ei, oprindu ma cu gura pe clitorisul ei mic si sensibil. L am lins, l am sarutat, l am supt provocandu i o excitatie si mai mare.
- Hai iubito…povesteste mi cum a fost, cum a inceput….si continui cu limba pe clitoris sarguincios. Hai, vreau sa aud totul, fara perdea.
~~- M a intrebat in timpul zilei daca m am decis…a zis ea. I am zis ca da. A zis sa raman la final si dupa ce a plecat Rosi (secretara) m a chemat la el in birou. Statea pe scaun tolanit. M am dus in fata lui. Si a pus mana pe piciorul meu si a ridicat o pe sub fusta pana mi a atins chilotelul. A inceput cu degetelelui butucanoase sa mi maseze pasarica. Stateam in picioare inlemnita si el imi masa pasarica. A dat chilotul intr o parte si am simtit degetul gros cum imi patrunde intre labii.
- Nu te uzi repede, vad. Hai sa incercam altfel! Si a tras slitul si a scos din pantaloni penisul. M a vazut ca sunt efectiv inmarmurita si mi a luat mana si a pus o pe penisul lui. Stai in genunchi…mi a zis, e mai comod. M am asezat in genunchi intre piciorele lui….exact ca o curva D, simteam ca mor de rusine. Era semierect si cand am pus mana a inceput sa creasca. M a intrebat :
- Ce parere ai ? E groasa ?.....da sefu, este, am ingaimat….adevarul ca era foarte groasa si carnoasa. Am inceput sa i o frec cu mana si se intarea din ce in ce mai mult. Abia o cuprindeam cu mana. M a luat usor de cap…si lent m a tras cu gura inspre pula care deja se decalotase. ~~
- Da iubit o….e excitant. Spune mi in continuare. Si am continuat sa ling pizda care era din ce in ce mai excitata pe masura ce mi povestea. Se pare ca limbile in acord cu povestea o excitau rau.
~~- Intelegi tu . Am deschis gura si m am lasat trasa de cap pana ce penisul lui umflat mi a intrat in gura. Am zis ca daca tot sunt in postura asta sa nu fac pe mironosita. Scopul era totusi sa termine repede….asa ca am inceput sa i ling capul pulii in timp ce ii faceam laba, apoi am inceput sa sug din ce in ce mai tare
-Da, fetito, ce bine sugi !...mmmm…hmmmm…..incepuse sa se excite foarte rau.
Ma tinea apasat de cap. Ii placea sa ma controleze in timp ce sug. Am strans gura pe capul gros si am inceput sa sug tare ca dintr un furtun in timp ce l masturbam, cum iti fac tie iubi, scurt si cu mana stransa. A inceput sa miste din fund sa ...



    Login