Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatasoferul de taxi
Autor : sugus58 - 2008-08-23
Citita de 28120 ori - Nota 8.21 (53 voturi)
Sunt o femeie de 58 de ani , am o fire nonconformista si-mi place sa incerc tot ceea ce este nou.
Sunt casatorita de 38 de ani am un sot iubitor , care imi face toate poftele si ma rasfata .
Intr-o zi el si-a schimbat serviciul si nu mai putea sa ma duca la servici cu masina , fiindca el pleca mult mai dimineata decat mine la serviciu . Eu neavand permis trebuia sa iau un taxi pentru a ma deplasa la serviciu .
Intr-o zi un tinerel ma invita la el in masina , la care eu foarte bucuroasa ma urc la el in taxi , ma duce la serviciu si ma intreaba la ce ora sa vina dupa mine la serviciu , la care eu ii spun la ce ora sa vina la serviciu dupa mine . Taximetristul a venit negresit si la ora fixa cand trebuia sa vina .
Bineinteles ca ne-am dat numerele de telefoane si din acea zi , el venea dimineata la scara blocului de ma lua (pana si acum ma ia ) , azi o vorba , maine o alta vorba , el imi face o invitatie la o terasa din afara orasului , eu am ramas muta de uimire , fiindca el asa de tanar sa ma invite pe mine la o serata .
L-am rugat sa ma lase sa mai ma gandesc cateva zile , dar in acest timp el imi punea cate o floare de pe bancheta din spate , eu apreciam gestul lui .
Ii spun unei bune prietene , la care ea ma sfatuieste sa nu-l refuz ca cine stie poate il am de amant cand sotul meu nu o mai fi sau nu i s-o mai scula sotului meu . Eu sunt o persoana foarte activa in viata sexuala . Ii spun fiului meu ca un tanar ma invita la o serata , la care el imi spune sa fiu mandra ca la varsta asta inca mai ma curteaza barbatii . A doua zi ma duc direct la un magazin de imbracaminte imi cumpar o camasa transparenta un sutien cu cupele foarte decoltate , o fusta stramta si scurta aveam eu o pereche de pantofi cu tocuri inalte , si ma duc la coafor , ma coafez si-l sun pe sofer ca sunt dispusa sa merg cu el la o serata .
A , am uitat sa va spun ca-mi luasem o pereche de ciorapi negri fusta neagra camasa neagra , de parca eram o vaduva .
Vine el la mine cu un buchet mare de flori , am apreciat gestul lui si am mers .
Ne-am dus la un han unde el deja avea o camera inchiriata , ma invita in camera , eu m-am lasat dusa de val . Acolo era o masa pregatita cu doua lumanari , doua cupe de sampanie piscoturi si cateva aperitive , pe pat era un trandafir .
El ma cuprinse in brate m-a sarutat imi cuprinse sanii , mi -a masat sanii , eu incep sa-l desfac la camasa , il masam pe piept , ma excitam , pana ce am ajuns la pantaloni lui si la care ma tranteste pe pat , imi desface picioare incepe sa ma linga , eu eram excitata , el m-a lins la pizda pana ce am avut un orgasm fenomenal .
Am luat o pauza , si a desfacut sampania , la care el mi-a cerut sa-ifac pe bunul lui plac , adica sa-i fac toate poftele sexuale . Mi-a facut cateva declaratii de dragoste m-a excitat , m-am lasat complet goala si i-am spus ca sunt a lui .
El cu un ton poruncitor ma roaga sa i-o sug , ma pun in genunchi in fata lui si io iau in gura , imi baga mainile lui in parul meu si incepe sa mi-o impinga pana in gat eu icnesc de cateva ori si isi da drumu in gura mea . Dupa care imi spune sa mai bem cate o cupa de sampanie , si sa mancam un pic , am consumat noi cate ceva , din ceea ce era pe masa eu nu mai supsesem pula de vreo 20 de ani , nu mai eram invatata cu sperma in gura .
Cand am inceput sa ne mai sarutam ne-am mai excitat , el incepe sa ma sarute pe gat pe umeri pe sani pa burta , pana ce a coborat la pizda mea flocoasa si maronie , m-a lins dupa care m-a pus capra si m-a futut pe la spate , sincer sa fiu eram asa de excitata incat nu as fi vrut sa se termine asa de repede . Gemeam si tipam fiindca eu asa fac cand fac sex .
In timp ce ma futea pe la spate imi sareau sanii de parca erau la jocurile mecanice , intr-un final el ma inunda cu sperma lui dupa care ma cuprinde de fata si mi-o baga in gura , si mi-o indeasa cu putere in gatul meu . Eram asa de excitata incat nu mai conta ce-mi facea , bineinteles ca ia...



    Login