Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex/dragoste cu presedintele
Autor : alyxx - 2009-12-18
Citita de 12332 ori - Nota 7.43 (23 voturi)
Din anumite motive nu voi spune nume sau partid. Orice povestire are un inceput incitant. A mea e simpla. Pentru protejarea "inocentilor" voi spune ca pe respectivul presedinte il cheama "Marius"... Eu am 20 de ani, el 50+. De mica il urmaream la televizor si il admiram ca om.Am crescut putin si il admir ca barbat.Am facut o obsesie pentru el.A venit in orasul meu asa ca m-am dus sa il vad...pentru prima data fata in fata.Aveam emotii mari,credeam ca o sa lesin daca o sa il vad atat de aproape.Nu am putut dormi o noapte intreaga stiind ca maine va veni si...poate voi avea norocul sa il ating.Politician fiind stiam ca nu voi putea vorbi foarte mult cu el asa ca in acea seara m-am apucat sa ii scriu o scrisoare, destul de oficiala,respectuasa si admirativa la adresa lui. Voiam sa stabilesc o legatura cu el.I-am spus ca sunt jurnalista si ca vreau sa scriu o carte despre el si ca am nevoie de ajutorul lui. I-am cerut sprijinul si am specificat ca vreau sa stam de vorba fara microfoane, camere de filmat si alte lucruri compromitatoare. In final i-am spus ca nu voi renunta daca ma refuza si il voi mai cauta.I-am lasat datele mele, nr de tel si e-mail. A doua zi l-am asteptat 5 ore pana s-a facut vazut. A intrat cu SPPistii dupa el si totusi...inima mea uitase sa bata.Pur si simplu am ramas cu fatza cu un zambet "cretin" de fericire. Dupa incheierea discursului mi-am luat 3 colegi si am fugit sa il cautam pentru ca SPPistii l-au facut nevazut. Aveam o vaga banuiala ca e la un hotel apropiat asa ca am incercat sa ajung la el.A fost greu sa trec de SPPistii lui dar intr=un final dupa multe insistente am reusit sa intru in incaperea in care era.Manca.Aveam asa emotii ca primul lucru care l-am facut cand l-am vazut a fost sa ma intorc din drum, dar m-am lovit de zidul colegilor mei care ma indemnau sa merg sa vorbesc cu el. I-am cerut un autograf insa cand m-a intrebat cum ma cheama m-am balbait si am spus "nu.nu,nu mai stiu".Tremuram toata,si vocea imi tremura. Avea in mana carnetul si pixul de la mine. A pus mana duios pe umarul meu stang si mi-a spus "hai linisteste-te si spune-mi cum te cheama ca sa iti scriu ceva frumos aici". M-a excitase foarte mult atingerea lui,chiar daca pentru el poate nu era nimic deosebit...pentru mine era.I-am spus cum ma cheama cu vocea tremuranda. Aveam aparatul foto in mana si i-am spus " Domnule Marius, o faceti cu mine?". A zambit usor timid si mi-a spus ca ma intelege ca sunt emotionata, dar sa am grija ca limba romana are multe intelesuri"

"Da stiu...dar, o faceti cu mine....poza?"

"Sigur".Am facut o poza cu el.L-am luat pe neasteptate in brate asa fel incat din poza ai putea jura ca eram amanta lui. I-am dat scrisoarea si l-am rugat sa o citeasca atent si sa imi dea un raspuns. Mi-a promis ca imi raspunde si asa a facut. M-a sunat si mi-a spus ca e de acord cu ideea mea de a scrie o carte despre el dar ca vrea detalii. Asa ca mi-a platit avionul ca sa merg la Bucuresti. A inchiriat o camera la un hotel printr-un prieten, ca sa pot sta linistita cateva zile acolo.Am hotarat sa ne intalnim acolo dupa ce termina o declaratie de presa. Stiam ca e foarte ocupat asa ca din nou aveam emotii. Omul lui era jos la receptie asa ca a iintrat nevazut de ochi suspiciosi. Il asteptam in camera imbracata decent,fara decolteu,stil business, machiata decent. Nimic iesit din comun.Mi s-a oprit inima din nou cand am auzit o bataie in usa camerei de hotel. Stiam ca dincolo de acea usa se afla omul la care eu visez, pe care il venerez,de care sunt obsedata si in prezenta caruia nu pot sa ma controlez. I-am deschis usa si m-am lovit din nou de ochii lui magici.Era vizibil ca eram agitata iar el se simtea stingher pentru ca isi daduse seama ca sunt agitata sexual. I-am cerut 5 minute ca sa ma pot linisti.Am fumat impreuna o tigara si ne-am relaxat. Am inceput sa vorbim despre proiectul meu si din 5 in 5 minute fumam o tigara. Incepusem sa nu mai fiu rationala, ma balbaiam, imi uitam ideile, imi scapau lucrurile din mana. Atunci el mi-a spus: EL" Nu est jurnalista, nu-i asa?"
EU: Ba da, adica sunt studenta.
El:Nici nu vrei sa scri o carte despre mine?
Eu:Ba da
El:Vrei doar sa imi irosesti timpul aiurea sau ai alt motiv?
Eu: NUUUU.Jur! Va rog scuzati-ma doar ca trebuie sa ma obisnuiesc cu dumneavoastra.
EL:Alina,hai sa o luam altfel ca asa nu merge.Lasa de-o parte carnetul si hartoagele.Nu avem nevoie de ele pana nu discutam cum trebuie.
EU:Bine,inainte de orice vreau sa va rog sa ma iertati.Imi e rusine.
El: Nu ai de ce sa iti ceri iertare.Nu e rusine sa iubesti.
Ce-i drept am ramas putin confuza. Ce legatura are iubirea? l-am intrebat
Mi-a raspuns: Ma iubesti!, si zambea dragut in timp ce spunea asta.
EU: Domnule...
EL: Ce? O sa imi spui ca nu e asa? O sa spui ca nu ma iubesti? Atunci de ce esti aici cu mine? Daca voiai sa scri o carte pur si simplu o scriai. Tu ai fost foarte insistenta...prea insistenta pentru o simpla fana.Nu am avut parte de asa ceva.

Ma privea in timp ce vorbea si gesticula, semn ca si el era agitat dar eu il vedeam deja dezbracat in mintea mea. M-am dus sa verific daca usa e inchisa si cand m-am intors spre el i-am spus: Da, va iubesc.Am si motive.Sunteti suparat?
"Nu, de ce as fi? Iubirea nu e motiv de suparare"
EU: Dar obsesia e?
Ma privea atent si cred ca realiza ca incepusem s atrec de emotii si il priveam pervers.Statea pe un scaun.M-am apropiat de el si m-am pus in genunchi in fata lui. Ma uitam la ochii aia frumosi care m-au facut sa imi parasesc iubitul dupa 2 ani. Mi-am pus capul in poala lui si stateam cu capul aplecat in timp ce il rugam sa ma ierte. Cred ca se simtea ca un Zeu ce il facusem. Mi-a atins parul cu mana,mi-a ridicat capul cu palmele si mi-a zis: Ridica-te draga mea.Ma flatezi, dar mai exact ce astepti tu de la mine? Aveam lacrimi in ochi, nu imi venea sa cred ca Zeul mau imi vorbeste, ma atinge. Cu lacrimi in ochi m-am apropiat usor de el. CU cat ma apropiam mai mult de gura lui, cu atat eram mai excitata si imi simtea respiratia pe fata. I-am sarutat buzele usor iar pe buzele lui cazuse o lacrima din ochii mei.Atunci l-am simtit pentru prima data emotionat si a oftat parca din inima, din adancul inimii.S-a ridicat in picioare si ma privea ciudat,ma tinea de maini.Afar ploua rau de tot.Pe mine traznetele ma sperie si la un traznet mai puternic instinctiv, l-am strans in brate si el m-a imbratisat protector.Apoi a inceput sa ma sarute pasional dar stateam cu ochii deschisi ca sa ii pot vedea ochii calzi si sinceri cum se preschimbau in ochi nebuni de dorinta.Respiratia lui si a mea erau teribile.Tremuram de placere si nebunie.Mi-a dat jos sacoul, iar eu l-am dat jos pe al lui.Avea camasa descheiata la 2 nasturi.Am inceput sa il sarut pe gat iar el statea cu ochii inchisi si capul in sus.Gemea de fiecare data cand imi simtea limba pe gatul lui si imi zicea intr-una ca ma vrea.Apoi mi-a spus ca vrea sa vada ce simt eu pentru el si m-a rugat sa imi deschid usor camasa in fata lui si sa imi deschid sutientul. A vrut insa, sa fie el cel care il a jos....Si-a inchis telefonul ca sa nu ne deranjeze nimeni, nici daca arde tara.... Mi-a dat jos sutienul finut, cum ii e felul . A pus limba pe sanul meu drept iar cu mana dreapa imi mangaia sanul stang.L-am rugat sa mergem in pat si m-am cuibarit in bratele lui.Avea un parfum imbatator,imi pierdeam mintile.Din fata aceea timida si emotionata m-am transformat intr-o fata bolnava dupa el. M-am urcat peste el cu o miscare brusca si l-am luat de guler spunandu-i: domnule presedinte,nu intelegeti ca vreau sa ma futeti?Vreau! Vreau! Vreau!!!!Incepusem sa plang din nou in toata nebunia asta iar el pe un ton seducator imi spunea: "iubito, o sa te fut cum vrei tu.sunt aici, sunt doar al tau acum.Fa-ma fericit daca ma iubesti." Ma innebuneau vorbele lui asa ca l-am rugat sa imi vorbeasca tot timpul ca ma innebuneste. Psihicul meu era praf doar cand il priveam, dar nici el nu era mai breaz.In timp ce il sarutam pe gat ca o nebuna, ii spuneam ca il iubesc si ca e zeul meu, ca imi dau si viata pentru el daca trebuie,ca il iubesc, ca sunt moarta dupa el. Mi-...



    Login