Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex cu diriga
Autor : ghostman - 2013-11-24
Citita de 40490 ori - Nota 7.40 (73 voturi)
Joi, ora 13:30, ultima ora. Mereu mi se intampla ca dupa ore bune de stat la scoala in care vad numai colanti si decolteuri sa mi se scoale pula atat de rau incat as fute pe oricine, colege sau profesoare.
Aveam geografia, ora pe care o faceam cu diriginta, pe la jumatatea orei ne preda insa in zadar eu nu voiam decat sa fut. Am inceput sa o analizez, inaltime medie insa forme bine conturate la acei 60 si ceva de ani ai sai. Fundul mare si sanii bombati m-au facut sa ma gandesc cat de mult as fute-o, in gura, in pizda si in cur pana o umplu de sperma... vise!
Se termine ora in sfarsit insa diriga imi spune ca ma asteapta in cabinetul de geografie deoarece are ceva de discutat cu bine. Off, iar pierd 10 minute cu intrebarile ei stupide, m-am gandit eu.
Ajuns acolo imi zice sa ma asez pe un scaun in fata biroului ei.
- Ce e cu tine bai Ionut? De ce nu esti atent atunci cand eu predau ?
-Paiii...
-Ai uitat ca ai bacul anul acesta ?
-Nu dar...
-Eu iti vreau binele, vreau sa te ajut si tu stai cu mintea in alta parte, ce e cu tine?
-Nimic doamna diriginta. In timp ce ma uitam ca biroul nu avea lemn in fata si in spate incat puteam sa ii vad cracii deoarece purta o fusta pana peste genunchi. Am niste probleme intime.
-Pai si de ce nu zici asa de la inceput, poate te pot ajuta, trebuie sa discutam. (Daaa, m-ai putea ajuta... gandindu-ma eu pervers).Si se ridica de pe scaun apropiindu-se spre mine. Pula imi era inca sculata din timpul orei sii, cum stateam lasat pe spate pe spatar se observa umflatura prin blugi. Vine in stanga mea si ma mangaie prieteneste pe spate si ma intreaba:
-Ai probleme cu dragostea Ionut?
-Nu doamna diriginta, ma inteleg bine cu prietena e totul bine.
-Atunci care sunt acele probleme intime?
-Nu conteaza doamna diriginta, promit ca de acum voi fi mult mai atent.
-Haide Ionut, trebuie sa avem o relatie prieteneasca, spune-mi ce e.
-Nu doamna diriginta, mi-e rusine.
-Gandeste-te ca eu sunt cel mai bun prieten al tau, spune-mi. Zicand asta am vazut ca se uita la umflatura mea. Moment in care am prins putin curaj si am zis ce va fi va fi.
-Pai prietena mea e o fata cuminte, eu sunt baiat si am nevoie de... necesitati biologice doamna profesoara, am nevoie si de o relatie sexuala.
-Si de ce nu zici asa de la inceput? Off, a fost greu ? Trecand cu mangaierile de la spate pe piept.
-Sunt virgin doamna diriginta, dorinta e foarte mare, mi-e si mie greu.Zicand asta am prins curaj si am inceput sa ii pun mana pe piciorul aflat chiar langa mine si sa o mangai tot mai sus pana am ajuns sub fusta.
-Pai si crezi ca iti vei gasi alinarea la mine, o femeie batrana de 60 de ani ? Eu deja ajunsesem cu mana la fund si o mangaiam peste chiloti iar pula era in stare sa rupa boxerii.
-Doamna dirigina, sunteti o femeie foarte frumoasa. Aveti picioare foarte sexy, iar in momentul asta o trag in bratele mele si o cracanez putin in poale. Iar sanii, si incep sa ii desfac camasa, sunt chiar foarte atragatori. Diriga nu mai zicea nimic si a ajuns sa imi mangaie pula prin blugi. Se freca in poalele mele in timp ce imi dadea tricoul jos iar eu am ajuns deja sa ii desfac sutienul alb care descoperea niste sani mari si rotunzi cu sfarcuri de culoare portocalie. Am tras-o cu mainele de spate incat sanii mi-au ajuns in fata si am inceput sa ii ling, sa ii sarut si sa ii musc. Ii tineam in maini, unul langa altul si ii muscam de sfarcuri cand pe unul si cand pe altul incat diriga incepea sa geama usor stand cu capul lasat pe spate.
Se ridica din bratele mele, isi da fusta jos si se pune in genun...



    Login