Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSeara la terasa
Autor : vlad_one - 2021-08-16
Citita de 12272 ori - Nota 7.86 (111 voturi)
Salut , ceea ce veti citi in continuare s­a intamplat zilele trecute...
Eu ,37 ani , divortat de curand ,am un inceput de burtica dar nu sunt gras, intr-o seara plictisindu-ma in casa am zis sa mai incerc site-urile de dating in speranta ca voi gasi o tipa faina. Ar trebuii sa va spun ca prefer femeile mature si cu forme. Stand pe un astfel de site , am intrat in vorba cu M. , 45 de ani . Am stat de vb pe chat aproximativ 3 ore pana cand am propus sa iesim undeva sa bem o cafea. Reticenta la inceput, pana la urma a cedat invitatiei si am stabilit sa ne vedem , la Unirii la starbucks. Nu aveam nici un fel de asteptari de la aceasta intalnire, din poza de profil nu puteam sa imi dau seama de constitutie dar, era extrem de draguta la fata iar ochii erau superbi. La ora stabilita ne-am intalnit pe terasa la starbucks si am inceput sa discutam. M este o tipa foarte joviala, are in jur de 1,70 inaltime, forme rubensiene dar nu grasa , sanii pareau ca vor sa iasa din sutien iar fundul era super bombat.
Am stat acolo pe terasa si am vorbit tot ce ne-a trecut prin cap incercand sa aflam cat mai multe unul despre celalalt. Imi placea din ce in ce mai mult felul in care gandea si faptul ca stia foarte bine ce vre de la viata, ma fasciana acest lucru dar si aspectul fizic. Afara era deja intuneric si noi tot stateam de vorba. Eu in acest timp incercam sa ii studiez sanii fara sa isi dea seama...nu mi-a mers.
M-a intrebat direct:
-Iti plac asa mult sanii mei ?
-Aaaaa, poftim? Nu ...,adica nu vroiam sa fiu nesimtit si sa ma uit fix , dar DA , imi place ceea ce vad si imi place f mult cum gandesti.
-Hai sa mergem in centrul vechi sa bem ceva.
-Mergem dar eu nu consum alcool, nu imi place si sunt cu masina.
Am mers la o terasa am comandat fiecare ce a vrut, eu cafea si limonada, ea un cocktail.
-Esti foarte sweet
-Multumesc, ce te face sa spui asta?
Am intrebat-o neintelegand de ce sweet si nu dragut sau ceva de genul asta, de ce tocmai sweet?
-Mi-a placut ca te-ai inrosit tot cand te-am intrebat daca iti plac sanii mei.
Va dati seama ca a urmat o serie de glume pe tema asta.
La un moment dat ne-am dat seama ca era 01:30 si noi stam de vorba de la 19:00. Pierdusem notiunea timpului.
In momentul acela au inceput apropourile din partea mea sa ne retragem impreuna ori la ea ori la mine. Va dati seama ca a sesizat imediat si chiar a fost deacord sa mergem la ea.
Drumul pana la ea a parut o vesnicie ,chiar daca statea relativ aproape. Ne-a oprit politia la un filtru si am mai pierdut si acolo 10 min.
Ajunsi la ea, m-a intrebat ce vreau sa beau, suc ,apa ,alcool?
-o cafea daca se poate si niste apa.
A adus cafeaua si apa si s-a scuzat putin sa mearga pana la toaleta.
Cand a revenit am observat ca nu mai purta sutienul iar farcurile intarite urlau prin bluza.
-Iar te-ai inrosit tot :))
-Nu am cum sa controlez asta, in momentul asta imi este greu sa imi controlez ochii sa nu se holbeze la sanii tai
-ha,ha,ha,ha , pai nu ii mai controla.
Era pe canapea langa mine si instictiv am vrut sa ii ating sanii. Nu s-a impotrivit, se uita cand la mainile mele care vroiau sa ii cuprinda sanii tari , cand in ochii mei.
Ne-am lipit unul de altul si am inceput sa ne sarutam.
Avea buzele extrem de carnoase sfarcurile ma impingeau .
-Chiar ai sanii foarte faini, vreau sa ii vad.
-Si cine to opreste?
I-a scos bluza dezvelind niste sani mari, nu puteam sa ii cuprind in palme, foarte tari cu sfarcurile maricele si intarite. Am nceput sa o sarut iar in timp ce mainile mele se jucau cu sanii si sfarcurile ei, cred ca ii placea pt ca simteam cu se lipeste mai mult de mine.
Ne-am intins pe canapea si am continuat cu saruturile ,coborand pe gat spre sanii aceia care ma fascinau. Am inceput sa cobor cu saruturile pe burta si o gadilam cu limba in jurul buricului in timp ce incercam sa ii desfac blugii.
-Dar nu este corect !!!
-Pai ? Ce nu este corect?
-Eu sunt jumatate goala iar tu esti imbracat.
-Si te opreste cineva sa remediezinaceasta problema?
Mi-a scos tricoul de pe mine iar eu profitand ca era in fata mea i-am desfacut blugii si am ajutat-o sa ii scoata.Acum era aseata langa mine acoperita numai cu o pereche de bikini negrii din dantela.Am inceput din nou cu saruturile pe sani in timp ce mana ma explora acei bikini care incepeau sa se ude.
Am continuat asa ceva timp eu jucandu-ma cu degetele prin bikini ei dar si pe sub ei era deja uda iar eu aveam penisul foarte tare. Ma jucam cu buzele si limba pe corpul ei coborand usor spre bikini, cu cat coboram mai mult imteam ca se incordeaza. Cand am ajuns cu buzele peste bikini , narile imi erau invadate de mirosul ei, era demential,o pupam prin acei bikini iar ea se incorda si ridica usor soldurile. Am incercat sa ii dau jos acei bikini care stateau intre limba mea si sucurile acelea delicioase care invaluisera pizda ei. Am reusit sa scapam de ei si totodata de blugii mei.
Acum eram amandoi goi, eu fiind deasupra sarutand-o ,jucanduma cu limba pe sanii ei si
frecandu-ma cu penisul de pizda ei uda. Ea si-a prins sanii cu mainile si se juca cu ei n timp ce ii sarutam si lingeam sfarcurile.Am inceput iar sa cobor cu saruturile, cand am atins clitorisul cu limba ,a icnit putin, era foarte uda iar eu eram inebunit de placere, limba mea explora fiecare milimetru din pizda aia uda oborand cu limba si pe anus. Alternam saruturile, linsul si incercam sa intru cu limba in pizda ei cat mai adanc in timp ce ea isi misca bazinul in acelasi ritm cu mine.
-Asaaaaa, acolo daaa , mai tare....
M-am conformat iar ea m-a prins cu mainile de cap si ma tragea cu forta in pizda ei.
Nu stiu cat a durat asta , deja incepusera sa ma doara maxilarul si limba.
-Nu te opriiii, asaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Fata si gura imi erau inundate de pizda ei, lingeam ca nebunul tot nu am ratat nici o picatura.
...



    Login