Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Primul barbat adevarat din viata mea
Autor : adrianaa - 2010-08-15
Citita de 34679 ori - Nota 7.23 (44 voturi)
Intr-o dimineata ies afara sa ma racoresc in fata blocului cand vad un barbat cam la 40 de ani bine facut ,ma roaga sa ii deschid usa ,ca e mutat nou,m-am conformat,iar in gest de multumire m-a chemat la o cafea.
Eu stau la etajul unu iar Emil,vecinul deasupra,ii spun ca vin ,intru la mine repede ,lepad hainele largi dupa mine,eu sunt putin voluptoasa,bine dezvoltata,iau o rochita scurta cu care mama nu mi-ar da voie de alfel sa o port nicoidata,o bluza mulata si am urcat la scumpul Emil.
Acesta imi deschide usa,m-a studiat din cap pana in picioare,m-a invitat sa iau loc pe o canapea in sufragerie iar el statea pe un scaun.
S-a dus sa aduca cafeaua,in acest timp eu m-am facut comoda,am desfacut picioarele ca sa il innebunesc,dupa un timp am inceput sa observ o umflatura in pantaloni,la care tot ducea mana ,s-a scuzat ca trebuie sa mearga la baie ,s-aridicat si am mers dupa el fara sa observe acesta.
A scos un puloi gros din pantaloni si a inceput sa o frece,la inceput m-am speriat dar apoi m-am apropiat incet si i-am luat-o in mana,si am inceput sa ma joc cu ea ,am inceput sa sug ca aveam ce si dupa circa cinci minute m-a apucat de cap si a inceput puternic sa si-o bage in gura mea de nu mai respiram bine,iar la un moment dat a spermat totul in gura mea si bineinteles am inghitit totul .
Emil ma ridicat ma pus in pat si-a aprns o tigara ,mi-a spus sa raman in chilotei si dupa 10 minute sa trezit minunatia de pula si a incepu sa imi sarute sanii,cu un imi masa clitorisul,dupa care m-a pus capra la fereastra si a inceput sa ma penetreze de imi venea sa urlu ,dar in acelasi timp simteam o imensa placere,nu mai fusesem asa de satisfacuta de foarte mult timp.
Emil ,este bine conturat,are 1,90 si cam 110 kg,inj tim ce eu am 60 de kg,dupa ce ma futuse...



    Login