Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima mea afacere și inspectorul ANPC
Autor : Isa_necula - 2022-06-29
Citita de 16270 ori - Nota 7.87 (128 voturi)
Hello! Sunt Isabella și am revenit cu o povestire pentru voi!

In urma cu 13-14 ani aveam 18 ani și nevoia de bani era foarte mare, ma mutasem cu iubitul meu Silviu intr-o garsoniera din Berceni.
El muncea iar eu am zis sa incerc o afacere cu haine de femeie.

Am cumpărat din Dragonul Roșu câteva rochițe frumoase, lenjerie intimă și câteva perechi de pantofi pentru a încerca sa le vând pe internet. Majoritatea produselor erau contrafăcute și bineînțeles cumparate fără factura sau alte documente.

Câteva luni a mers foarte bine pana am primit intr-o zi o plângere de la o clienta și o amenințare cum ca ma va reclama la ANPC și la Politie dacă nu ii trimit banii înapoi. Am considerat ca e o nebuna și ca nu are ce sa îmi facă pana am primit un telefon de la inspectorul Virgil de la ANPC care mi-a spus sa pregătesc documentele și marfa ca vine in control la adresa de la care am livrat produsele prin curier pentru ca are înregistrate mai multe plângeri pe numele meu.

Am rămas îngrozită, nu aveam niciun act, nicio firma și făceam totul la negru.
Am căutat pe internet sancțiunile la care eram expusă și nu am mai dormit nicio noapte pana când nu a venit controlul.
Iubitul meu era și mai îngrozit ca mine așa ca am așteptat inspectorul care a apărut după vreo săptămâna.
A intrat in apartament, ne-am legitimat și după o discuție de vreo 10 minute l-a rugat pe Silviu sa meargă in bucatarie pentru ca doar pe numele meu este plangerea.
Am rămas singuri și a început sa verifice marfa și sa ma amenințe ca este contrafăcută, ca va chema și anaful și poliția, mi-a prezentat riscurile la care ma expun și mi-a ținut morala o ora.
Iubitul meu îmi scria pe telefon sa încerc sa il mituiesc și sa iau 100 de euro din vanzari sa ii dau, nici nu a vrut sa audă.
După vreo doua ore mi-a cerut pagina de Facebook pe care vindeam produsele și mi-a zis ca revine cu sancțiunile in câteva zile.

A plecat și nu am mai fost om ulterior, am plâns in fiecare seara și îmi era groaza de ce va urma.
După 3-4 zile ma trezesc cu mesaj pe pagina de facebook de la inspector, ma informa ca a înregistrat plângerile și la Politie și la ANAF și se va întoarce și el sa confiște marfa. M-a lovit direct in moalele capului mesajul asta… m-am rugat de el ore întregi fără succes. După alte câteva ore, in mijlocul nopții, primesc alte notificări de la facebook cu Virgil, domnul inspector, îmi apreciase vreo 10 poze, am intrat sa văd despre ce e vorba și erau poze cu mine purtând și prezentând rochițele la vanzare, pana sa ma dezmeticesc, primesc și mesaj iar de la el in care îmi zice sa ii trimit poze și cu restul de marfa pe care o am.

Nici nu știam dacă sa ma bucur sau nu ca mi-a scris și ca fereastra de rugaminti nu s-a închis, i-am mai trimis vreo 20 de poze cu rochițele și cu mine purtându-le și dupa mi-a cerut și cu pantofii, i-am trimis poze cu ei in cutie și mi-a cerut sa ii dau poze cu ei purtându-i ca sa aibă “dovada mărfurilor contrafăcute”… m-am trezit in toiul nopții sa probez pantofii și sa ii fac poze, a urmat vreo ora de liniște și zeci de mesaje cu rugaminti ale mele dupa care a răspuns iar și mi-a zis ca pe inventarul făcut de el se mai afla și alte produse pe care nu i le-am trimis.

Era vorba de vreo 10 compleuri sutien-chiloți si cateva costume de baie. I-am trimis poze cu ele in ambalajul lor și a zis ca are nevoie și de poze cu mine purtându-le. Am rămas socata, am intrat repede pe profilul lui sa ma asigur ca nu e vreo gluma și era intr-adevăr Virgil, inspectorul care fusese la mine cu vreo săptămâna in urma, un tip pe la 50’de ani, tuns scurt, grizonat, cu 3-4 kg in plus, pe la 1,80. Avea poze cu familia (soția, fiica lui care părea mai mare ca mine și un băiat pe la 15 ani).

M-am uitat la iubitul meu care citea totul odată cu mine și care m-a îndemnat sa ii spun ca nu se cuvine si ca e de-ajuns pozele cu produsele in ambalaj. Însă nu m-a ajutat acest lucru, Virgil a devenit foarte defensiv și a zis ca in 2 zile sa aștept poliția și celelalte instituții acasa, am început sa plâng…m-am tot rugat de el dar nu a mai răspuns…nici măcar nu mai citea mesajele. După jumătate de ora, iubitul meu îmi ia telefonul și îmi zice
- hai, pune pe tine un costum de baie sa ii facem o poza sa vedem ce zice.
Cu lacrimi in ochi, îmi dau jos pijamalele, pun vreo 2 costume pe mine, iubitul meu ma pozează din 2-3 unghiuri si ii trimite pozele inspectorului care le deschide instant și îmi zice
- ok, aștept și restul de poze
M-am mai liniștit și speranța a rămas vie atat timp cât răspundea, era 1 noaptea și eu m-am apucat sa probez și restul de lenjerie intimă, toti chilotii tanga și sutienele push up, iubitul meu ma poza și ii trimitea pozele
- îți sta foarte bine in alb și știi sa pozezi
Îmi Răspunde Virgil după un set de poze
- mulțumesc !!
Ii răspund eu disperata in speranța ca il putem îndupleca intr-un final.
După ce termin de trimis toate pozele îmi spune:
- ok, mâine la 14:00 ma întorc la tine sa completam procesul verbal și sa vedem ce soluții găsim, te rog sa Pregătești marfa și actele și sa fii singura.
Iubitul meu nici nu a vrut sa audă sa ma lase singura așa ca l-am așteptat împreuna a doua zi.

A ajuns la 14:00 fix și a fost foarte nervos când a văzut ca nu sunt singura, l-am trimis pe Silviu înapoi in bucatarie și noi am intrat in camera sa discutam. Ma îmbrăcasem cu o camasa alba și o fusta neagră și ma machiasem o ora sa îmi scot in evidentă ochii albaștri, parul blond și buzele roșii deși eram alba la fata de frica și tremuram din toate încheieturile.
- strânge toată marfa in saci și da-mi buletinul!
Ma apuc sa strâng totul pe acolo și il văd in toate geamurile și oglinzile cum se uita după mine mai mult decât in procesul verbal pana când îmi zice
- păstrează afara cea mai frumoasa rochie și cel mai frumos set de lenjerie sa mi le mai prezinți încă odată sa le fac poze.
Scot o rochie de vara roz aprins, mulată pe corp și un set de lenjerie intimă alba cu gândul ca i-a plăcut cu o seara înainte.
Ma duc repede la baie cu ele sa le pun pe mine și il găsesc pe Silviu ascultând la perete și la usa tot ce vorbeam, ii explic ca trebuie sa le pun pe mine și sa mai incerc încă odată sa il mituiesc cu 200 de euro.
M-am aranjat și intru din nou in camera unde inspectorul completa procesul verbal cu datele mele.
După câteva minute ii pun cei 200 de euro pe masa și il rog sa nu mai completeze sau măcar sa scrie amenda minima.
Îmi ia banii și ii arunca pe jos și ma amenință cu poliția și pușcăria. M-am înroșit la fata și am început sa plang iar.
- lasă figurile și ridica-te sa văd marfa.
Ma ridic, ma învârt sa ii arat rochia cu lacrimi in ochi și îmi zice
- iubitul tău mai e pe aici?
- Da, e in bucatarie, nu are unde sa plece pentru ca locuim împreuna
- Aha, e frumoasa rochia
- Mulțumesc!
- Sta bine pe tine. Pai și setul de lenjerie?
- E pe sub rochie și el.
- Ok, pai arată-mi
Ma înroșesc la fata și desfac partea de sus a rochiei și las sa se vadă sutienul alb cu dantela.
- bine, dacă vrei sa rezolvam problema asta, da jos și sutienul
Eram sigura ca la asta se va ajunge dar măcar îmi fac curaj și ii spun:
- pot vorbi cu iubitul meu înainte, va rog?
Nici nu a vrut sa audă și a dat sa strângă repede actele și sa plece
M-am panicat enorm și n-am mai stat pe gânduri, am desfăcut sutienul de la deschizatoarea din capul pieptului și l-am lăsat sa cada jos, rămăsesem cu rochia pana la jumătate și cu sânii cu sfârcuri roz pe afara.
Când s-a întors cu fata, cu mapele și cu geanta in mâna, m-a văzut, și-a dat ochelarii jos și zice
- așa, vezi ca știi moțato
Era a 10a oară când îmi zicea “moțato”
Ma uitam in pamant, el lasă mapele și geanta jos și vine spre mine sa ma atingă pe sâni.
Avea mâinile mari și putin aspre, mi-a strâns sfârcurile ușor intre 2 degete și ii spune:
- pune și tu niște muZica un pic mai tare
Ma duc la calculator, cu rochia pe jumătate desfăcută și pun un radio și măresc volumul un pic. Când dau sa ma întorc el era deja in spatele meu.
Ma ia cu o mâna de ceafa și cu una de fund și ma trage spre el și îmi bagă limba in gura. Avea gust a tutun dar era ultima problema a mea atunci.
Se aseaza pe canapeaua pe care dormeam cu iubitul meu noapte și îmi face semn cu mâna sa ma așez lângă el bătând cu palma canapeaua.
Ma așez lângă, continua sa ma sărute și sa geamă ușor in timp ce îmi strânge sânii in palmele mari. Stătea cu ochii închiși și il sărutăm pana am prins cu coada ochiului ca el deja cu o mâna își scosese scula afara…
Stătea acolo pe canapeaua noastră cu scula scoasă din pantalonii negri, o avea f groasa cu un cap gros și mare, maronie, fără sa fie deloc lunga.
M-a surprins uitându-ma la ea și îmi zice iar pe un ton gros
- hai moțato, treci!
Si ma trage cu palma de cap, spre poala lui.
Ma las ușor in jos pana ii simt pula pe buze și ulterior cum mi-o împinge in gura.
- ahhh vezi ca știi?
Il aud spunând printre gemete in timp ce eu pun și mâna pe ea și încep sa o sug toată, îmi umplea gura și ma gândeam la ce mi-a trebuit mie haine și afaceri și la faptul ca...



    Login