Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrietena bunicii, Sexul.Part.2
Autor : Anonim0922 - 2022-08-11
Citita de 12249 ori - Nota 8.02 (57 voturi)
Soarele îmi îmbrățișa corpul gol, cu razele ce-i ieșeau din zâmbetul cald. Imaginea Monicăi începuse a mi se contura in minte dinainte de a deschide ochii, ma uit la ceas era aproape doisprezece iar eu eram singur in cameră, trebuie să fac un duș și sa ma pun in mișcare.
Gustul dulce de pe buze dispăruse odată cu dușul de dimineață, eram in sala de mese imi luam micul dejun puțin mai tarziu , dar nu înțelegeam unde este toată lumea si mai ales, mai ales Monica. După scurte discuții cu o tipă plăcută din personalul pensiunii am înțeles că au plecat într-o scurtă drumeție, iar apoi câteva cumpărături deoarece seara urma sa fie o mică petrecere.
Eram in foișorul din curtea pensiunii, savuram priveliștea si miresmele naturii, aproape ca uitasem de femeia mătură la care ma gândisem toată noaptea. Până când zgomotul de motor al mașinii si ușa acesteia se auziră in fața porții, apoi zumzetul vocilor pline de entuziasm in asteptarea petrecerii. Cum bunicii ii plăcea să ajute mereu sau mai exact sa isi bage nasul peste tot, se alăturase personalului in pregatirea ostilităților, în timp ce Monica își comandase un pahar de vin si ma acompaniase pe una dintre băncile foișourlui.
- Ce faci dragule (?), zise ea in timp ce își scotea in evidență decolteul. Purta o fusta până la glezne cu o pereche de săndăluțe drăguțe, pedichiura roșie și un decolteu generos.
-Bine, astăzi am cam pierdut startul de dimineață.
-Nu ai pierdut nimic încă, pentru tine ziua abia incepe, zise Monica trecând degetele subtil peste sfârcul stâng, în timp ce sorbea finuț din paharul cu vin.
După două pahare de vin si câteva vorbe schimbate, nimic legat de acțiunea serii precedente, Monica se decise sa urce in camera pentru a se schimba. Pe sub zâmbetul dulce, cald dar cu nuanțe accentuate de perversitate imi zice.
-Haide cu mine, poate imi dai o idee cu ce voi purta diseară, plus ca am un vin mult mai bun in cameră. Eu știind ce poate face vinul din cameră si la ideea că o voi vedea pe Monica schimbând două, trei ținute, pornesc in spatele ei spre cameră in același timp cu pula plecând din nou spre o erecție puternică. Bucile mari ale Monicăi aveau un joc calm de sus jos in timp ce urca scările, dând roade din nou imaginației mele, voiam să imi bag iar limba la ea in pizda, sa ii gust din nou lichidul cel dulce.
Ajunși în cameră, Monica fără nici o reținere a scăpat de rochia decoltată, lăsând la vedere trupul ei gol, m-a excitat ideea că nu purta nimic pe dedesubt, dar nu am apucat sa mă gândesc prea mult la asta deoarece ea deja imi luase limba într-un sărut apăsat si lung iar cu mâna imi freca pula prin pantaloni. Nici nu apucasem sa reacționez la atingeri deoarece Monica era în genunchi trăgând in jos de pantalonii scurți si luându-mi pula erectă in gură. Sugea încontinuu până se îneca, cu reflex de gag cand o lua toată, ochii începură să ii lacrimeze iar scuipatul din abundență se prelingea de pe coaie până în zona scrotului. Până sa observ excitația din sfârcurile Monicăi picioarele începuseră să imi vibreze si am explodat in gâtul ei, fără ca ea să se oprească un moment, a continuat să sugă tot până la ultima picătură apoi a înghițit tot zicând "Îți eram datoare pentru aseară ".
După câteva minute de stat in fotoliu cu picioarele tremurând apare Monica cu două pahare de vin zicându-mi că ea incepe sa se pregătească si ca la fel ar trebui să fac si eu. Am sorbit câteva guri din paharul de vin si am plecat spre camera mea, fără a aștepta ca Monica sa intre in duș sa ii pot aprecia formele din nou sau sa ii dau un sfat in privința rochie.
Așa zisa petrecere părea a fii mai degrabă un protocol, muzica ușoară, câte un vals scurt al vreunui cuplu mai completa din cand in cand peisajul. Ochii imi erau ațintiți asupra Monicăi, purta o rochie neagră chiar foarte scurtă, putin peste bucile mari cu un decolteul generos, avea decât un ruj roșu strident pe buze in rest nemachiată. Privirile ni se intersectau des, iar sclipirea din ochii ei ma făcea sa vreau mai mult. După câteva ore de plictiseală ușor ușor petrecerea era gata să își dea ultima suflare iar Monica ma ațintise fix cu o privire sălbatică, mă excita. Cu pasul agale, deloc grăbit, cu părul in bucle si pe acele tocuri care îi făceau un picior de femeie tânără în ciuda vârstei se apropia de mine, până când ajungând in dreptul meu se apleacă și imi șoptește la ureche "-Haide la un joc de cărți " si din nou acel zâmbet, dar de data asta cu totul pervers. Bunica fiind epuizată din cauza pregătirilor plecase mai devreme de la așa zisa petrecere pentru a se culca , iar eu eram din nou în spatele Monicăi, pe scări la fel ca mai devreme o urmam fără a imi dezlipi ochii de la curul acela mare.
IntraÈ›i pe ușă am început cu sărutări intense, sălbatice, strângeam atat de tare in palme curul acela, apoi dezmierdam sfârcurile proaspăt ieÈ™ite din rochie, ne mai rezistând am pus-o cu faÈ›a la perete, i-am ridicat fusta si mi am băgat limba intre bucile ei mari. Ea in picioare cu faÈ›a la perete, eu in genunchi o lingeam încontinuu si in cur si in pizdă, gemea de placere, se uda si din nou....acel lichid dulce. Vrând să mai profit de acele labii mari, si de lindicul ei o întind pe spate È™i încep sÄ...



    Login