Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrietena bunicii, Limbile. Part.1
Autor : Anonim0922 - 2022-08-09
Citita de 13487 ori - Nota 7.68 (74 voturi)
Căldura istovitoare a lui August își făcea simțită prezența inca de la primele ore ale dimineții, zăceam ca un muribund pe canapeaua din living. Aveam undeva pe la 14 ani, de obicei in zilele care rămâneam singur , preferam sa ma masturbez la unul din filmele mele preferate dar, astăzi era mult prea cald, chiar nu aveam vlagă in mine. Cum toți prietenii erau plecați în diferite locații in concediu cu familia, nu aveam prea multe opțiuni, așa că imi petreceam ziua la televizor si in mare parte pe calculator.
Aproape ațipisem in jurul orei doisprezece, cand am auzit acel ton de apel enervant al telefonului cum suna neîncetat. Cu ochii întredeschiși si cu pasul clătinat pornesc spre partea cealaltă a camerei pentru a pune mâna pe telefon, ma uit la el vad "Mama".
-Buna dragule, ce faci ?
-Bine, uite incercam sa ațipesc. După acest telefon, si căldură insuportabilă din miezul zilei sigur nu voi mai putea închide ochii.
-Am o veste buna pentru tine, poate te mai răcorești puțin, zise ea chicotind. Bunica mea lucra la o firmă care în fiecare an închiria o pensiune la munte pentru un mini concediu de trei patru zile iar fiecare angajat mai putea aduce cu el câte o persoană. Cum bunicul meu nu se putea duce din cauza serviciului bunica a decis ca cea mai buna variantă este nepotul ei, nu rata nici o ocazie de a se lăuda cu mine, iar pe lângă asta chiar nu avusesem parte de nici o plecare în vara aceasta am zis de ce nu .(?)
-Da, voi merge. Zic eu parcă dezmeticit total de auzul excursiei.
Joi dimineață eram cu bunica mea la punctul de plecare cu autocarul. Era o zi la fel de caldă ca cele precedente, dar gândul că în curând voi inspira aerul curat si răcoros de munte, ma făcea sa trec ușor peste. Nu eram mulți, cam in jur de vreo douăzeci de persoane. Pierdut in analizarea celorlalte persoane aud o voce caldă, suavă, cum spune:
-Vai dar ce mare te-ai făcut, nu pot să cred !!! Era tanti Monica, o prietenă buna a bunicii mele si totodată si colega de muncă. Monica era o femeie la aproape 47 de ani, dar ascundea foarte bine asta. Înalta de aproape 1,80, parul de un negru închis depășea foarte putin umerii i ar curul mare și sânii puțin peste medie nu treceau neobservați. Puțin blocat de aparența ei, într-o pereche de pantaloni albi dintr-un material aproape transparent prin care se întrevedea chilotul de culoare roz, iar maioul verde lăsa loc sfârcurilor sa zâmbească prin el.
-Sarut mâna, zic eu acum cu totul blocat de aparență, trezise ceva in interiorul meu.
După câteva reprize amicale de discuții, șoferul anunță plecarea iar dupa ce ne-am așezat toți, pornim la drum. Considerând că suntem putin mai gălăgioși am zis sa ne mutăm în spate, cum ele două ocupau ultima banchetă de două scaune eu m-am pus in fața lor. Cum trebuia să mă întorc la fiecare răspuns pe care îl dădeam nu ratam nici o ocazie de a privi gurguii aceia jucăuși. După lungi ochiade între mine și sânii cei mari si un popas care a durat putin mai mult decât trebuia am ajuns la destinație. Pensiunea era undeva pe lângă Brașov, dispunea de o curte mare cu o pădurice in spatele ei iar de jur împrejur, munții completau fabulos peisajul.
Pentru un moment pierdusem din ochi perechea de sâni la care ma holbasem tot drumul pana cand vocea aceea caldă isi făcuse din nou apariția.
-Bunica deja a urcat, avem camerele una lângă alta, poate jucăm o partidă de cărți seara. Nici nu se putea mai bine, mi-am zis eu in gând. După un drum obositor, am adormit repede in seara respectiva in camera cu bunica mea unde împărțeam acelasi pat, unul matrimonial.
A doua zi dimineata am auzit vocea bunicii cum imi șoptea aproape de ureche.
-E Monica la baie, la ea in camera nu merge dușul, eu cobor in sala de mese, va astept pentru micul dejun. Acestea fiind spuse închide usa in urma ei si mă lasă in pat cu o erectie puternică la gândul că Monica este dezbrăcată la câțiva metri de mine. Ne separa o usa întredeschisă deoarece era o problema cu încuietoarea, iar eu am zis sa profit. Ma ridic tiptil din pat, împing ușor ușa la baie fără a face zgomot si o zăresc pe Monica, goală, in toata splendoarea cum se ungea cu gel de duș. Dezbrăcată, arăta si mai bine, curul acela mare , sânii care atârnau ușor am incercat să ii zăresc pizda prin sticla aburită a dusului dar in zadar. Cu o erectie puternică m am intors in pat, trăgând cearceaful peste mine. Ieșind din baie Monica și-a aruncat ochii fix la umflatura de sub cearceaf zâmbind vag in sinea ei, nu am o pula mare dar la cât de erectă era, se vedea. Mi-a dat un "buna dimineața" dulce, părăsindu-ma si ea și zincadu-mi ca ma așteaptă la masă. După ieșirea ei din camera am început să mi-o frec sălbatic ejaculând pe lenjerie, dar pula mea nu dădea semne de oboseala la gândul acelor buci mari.
După câteva activități si plimbări prin împrejurimi ne întoarcem osteniți la pensiune, bunica acuza niste dureri de stomac probabil din cauza a ceva stricat din ce a mâncat, fiind așadar invitatul Monicăi la un joc de cărți, specificând că astăzi pe zi s-a reparat si dușul. Am mai stat putin cu bunica sa ma asigur că este bine iar apoi am iesit si direct in camera Monicăi.
Intrat în camera am avut un mic șoc cand Monica se masturba frenetic in patul ei, la fel, tip matrimonial. Într-un maiou alb de noapte, cu un sân ...



    Login