Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ousorul bucuclas!
Autor : groasu - 2014-08-04
Citita de 19935 ori - Nota 2.62 (110 voturi)
Ousorul bucuclas!
Ma numesc Elena si povestea pe care vreau s-o relatez incepe cam pe cand aveam 11 ani.
Ca sa intelegeti situatia bizara in care am intrat cred ca este bine sa ma si descriu.
In vremea aceea eram o fetita tare timida. Asta nu insemna ca la scoala nu eram indrazneata si ambitioasa. Asa ca, desi lauda de sine nu miroase a bine, o s-o zic. Eram premianta la scoala! In nenumarate ocazii eram laudata la sedintele cu parintii. Toti cei din jur afirmau ca sunt sclipitoare. Iar asta nu facea decat sa ma ambitioneze si mai mult. Dorinta de cunoastere o aveam nemasurata. Eram interesata de tot ce ma inconjura iar cei de varsta mea nu cunosteau.
La trup eram subtirica. Aveam totusi doar 11 ani. Pielea imi era foarte alba, parul blond si bucalat. Ochii verzi si gropite in obraji. Nu prea inaltuta la statura. Posteriorul il aveam tare ferm, rotunjor si usor bombat. Probabil ca isi aducea contributia miscarea si sportul pe care le practicam adesea. Gimnastica era pasiunea mea. O uimeam si pe profesoara de sport ca imi iesea spagatul perfect din picioare. Sanii erau totusi cam tare mici. Nu crescusera inca asa cum mi-as fi dorit eu sa fie. Rotunjori deja. Adesea mi-i studiam indelung in oglinda. Sa zicem ca aratau cam ca doua jumatati de portocale. Ieseau in evidenta mai mult sfarcurile, mult mai proeminente si dezvoltate. Surprindeam adesea privirile baietilor, dar si a mai multor barbati, chiar mai mari decat tatal meu, ca imi studiau acea zona a corpului cu care se mandreste fiecare fata. Asa ca de fiecare data ma imbujoram si simteam o mare placere. Incepeam sa constat ce le place la baieti si asta imi atata dorinta de a creste mare cat mai repede.
Atentia ce-o simteam din partea celor de sex masculin cred eu ca explica mai bine ce mi s-a intamplat in continuare.


(Precizez ca este o simpla fantezie. Orice asemanare cu persoane si situatii reale sunt, pur si simplu intamplatoare. Daca nu aveti 18 ani si nu aveti discernamant in a intelege ce inseamna imaginatie si fantezie, mai bine nu cititi si inchideti aceasta pagina. Pentru ceilalti care sunt echilibrati si stiu sa faca diferenta intre fictiune si realitate, va urez lectura placuta).


Sora mea vitrega, Ileana, mai mare decat mine cu 8 ani, era prietena foarte buna cu Mihai. Acesta era divortat si avea si o fetita cam de varsta mea, Claudia, pe care o stiam de la scoala. Mihai avea, daca nu ma insel, aproape 30 de ani, pe cand Ileana putin peste 19 ani. Asta era si motivul pentru care, la rugamintile amandorura, atunci cand se intalneau trebuia sa nu spun la nimeni si chiar sa tin de 6. Tatal meu vitreg era foarte aspru si mi-a povestit Ileana ca a batut-o cu cureaua, la pielea goala, pana pe la 15 ani. Mama se recasatorise cam cu un an in urma si recunosc ca imi era o teama cumplita de tatal meu vitreg. Faptul ca cei doi ma puneau sa tin de sase, ca sa nu-i prinda tatal meu vitreg, era o mare onoare si provocare pentru mine. Ma simteam importanta nevoie mare. Insa asta mi-a oferit si ocazia sa stau deseori in preajma camerei lor. Ca orice copil, curiozitatea ma macina destul de mult la zgomotele ciudate ce le auzeam. Adesea patul scartia sacadat si se auzeau gemete infundate. O sa radeti de mine, insa pe atunci nu stiam despre ce este vorba. O data am gasit camera Ilenei deschisa. De cand se vedea pe ascuns cu Mihai avea grija sa si-o tina inchisa permanent. Curiozitatea imi dadea ghes si atunci am intrat cu oarecare teama in camera. Eram dezamagita. In camera totul era in ordine, asa cum imi aminteam de ultima oara, cu multe luni in urma. Apoi atentia mi-a fost atrasa de sertarul usor iesit in afara. Acolo am descoperit niste lucruri bizare. Unul din ele era ceva imens, cam ca un dovlecel mai mare, insa bombat la un capat. Cred ca nu exagerez, avea dimensiunea unui ou de rata sau mai degraba cat a pumnului meu. Iar groasimea era sa zic cam cat incheietura mainii mele sau chiar mai mare. Lungimea, poate ceva peste 25 de cm . Atunci nu stiam, dar ala era un vibrator. Alaturi, mai era ceva ca un ou de gaina, insa o idee mai micut. La un capat avea un cablu si se incheia cu un buton. Mai erau niste lucruri pe care n-am avut timp sa le observ prea bine. Am auzit fosnete in spatele meu si imensa teama m-a coplesit. Era Ileana.
- Elena, ce cauti la mine-n camera?
Tremuram ca varga si nu aveam nici-o explicatie plauzibila sa-i dau. Apoi, cu voce mai potolita o simt ca se calmeaza.
- Aha! Inteleg! Te roade curiozitatea. Asa o aveam si eu candva la varsta ta! … Ia sa vedem, ce boacana ai mai facut?
Fara sa apuc scot nici-un cuvant, o vad ca se apropie si se uita in sertar. Si-a dat seama ce-mi atrasese atentia. A luat acel obiect ce impropiu mai devreme il numisem dovlecel si m-a privit.
- E cam devreme, dar, hai sa-ti spun. Asta este o jucarie care inlocuieste chestia barbatului. Orice fata matura sexual il foloseste cand si-o doreste p-aia reala, insan-o are la indemana. In orice caz, poate peste 5-6 ani te poti gandi la asa ceva.
Eram uimita si nu stiam la ce se refera. Atunci a priceput si m-a intrebat daca macar banuiesc ce-i ala.
- Nu inteleg, m-am balbait. Habar n-am la ce te referi.
- Of, of, unde ai trait fetito? Asta-i un inlocuitor de penis.
- Asa de … mare? Adica … gros si … lung?
- Da! Ce tot te miri.
- Pai, … cum incape in pantalon la barbati?
- Cum adica cum incape?
- Da, pentru ca … probabil trebuia sa se observe ceva la ei, acolo. Adica … cred ca la dimensiunea asta, as fi vazut ceva ingrosat in pantaloni.
- Ce naiva esti surioara. Chestia barbatului e mica si moale in majoritatea timpului. Se mareste considerabil in dimensiuni, doar atunci cand este stimulata. – vazand ca ma uit ca o tampa, a continuat. Adica dezmierdata, mangaiata si barbatul simte irezistibil atractie sexuala fata de vreo femeie.
Desi eram inca nelamurita am acceptat sa nu mai insist. Apoi a luat ousorul mai micut in mana.
- Asta este o jucarie mai potrivita pentru fete cam de 13-14 ani.
- Nu inteleg, cum o foloseste o fata?
De fapt nu asta vroiam sa intreb, dar asa a iesit. Atunci Ileana a luat acel ou si a apasat de butonul cel observasem si eu. Un zumzet strident se auzea si mi l-a aratat.
- Vezi, vibreaza. Fetele, cand n-au langa ele un baiat sa le satisfaca, il folosesc.
Privirea aia specifica de mai inainte se pare ca nu ma parasise. Adevarul era ca nu intelegeam.
- Aha! Sa inteleg ca nici asta nu stii cum se foloseste?
- … Cam asa ceva.
- Pai, e simplu!
Si o vad pe sormea ca isi ridica rochia. Apoi isi aseaza oul ala care vibra intre picioare, in locul ascuns, stiti voi unde.
- Banuiesc ca nu-i nevoie sa-mi dau jos si chilotii, ca sa intelegi ca este mult mai delicios sa-l ai bagat inauntru.
- Si …. Nu doare?
- De ce crezi ca am zis ca abia cand o sa ai 13 ani, dar cel mai bine, cam pe la 14 poate fi folosit. Sunt multe fete, mai timide, asa, cam ca tine, care prefera un ou vibrator decat o puta de baiat. Acum haide, ne-am lungit cu vorba cam mult. Daca mai ai intrebari, sa nu eziti sa ma intrebi.
Adevarul era ca as mai fi avut o multime de intrebari. Constatam ca eram chiar novice si afoana in domeniu. Dar sentimentul de rusine era mult mai coplesitor. Apoi, o vreme am uitat de toate astea. Peste aproape doua saptamani eram singura acasa. Parintii plecasera la o nunta si pentru ca nu aveau bani destui, ne lasasera singure acasa pentru vreo trei zile. Sor-mea era tare fericita. Avea ocazia nesperata sa stea mai mult cu Mihai. Era vorba sa se intalneasca in oras ca sa vada un film. Ramasesem singura acasa. Cand ma indreptam spre baie mi-am dat seama ca camera Ilenei era iarasi neincuiata. Instantaneu m-a cuprins curiozitatea. Ardeam de curiozitate sa vad care-i treaba cu oul ala mai micut. Zis si facut. Am intrat in camera si am avut noroc. Sertarul era deschis. Am luat oul si am tulit-o in camera mea. Inima imi spargea pieptul de emotie. Aveam mari emotii sa-l folosesc. Faptul ca faceam ceva interzis imi dadea un sentiment nebanuit. Teoria fructului interzis functiona!. Aproape ca tremuram de emotie. L-am pus in functiune. Cu mare emotie l-am bagat sub fusta. Ma gadila placut, acolo, jos. Eram intr-o pozitie cam incomoda. Fiind singura acasa mi-am facut curaj. Am indraznit si am mai facut un pas. In ochii mei de copila era urias. Mi-am dat jos fusta si bluza si am ramas numai in chilotei. Apoi, m-am asezat pe pat, cu picioarele departate. L-am potrivit intre picioare, presandu-mi chiloteii in dreptul zonei „x”. Senzatia placuta de gadilici era mai intensa. Pe nesimtite inhibitiile ma paraseau. Capatand curaj si incredere, cu mintea pare-se „drogata” de noile senzatii am facut ultimul pas. Intr-o clipita a disparut si ultima bariera. Eram complet goala. Cu atentie dar si nerabdare mi-am presat oul intre buzite, in partea lor superioara. In acest fel era stimulat si nasturasul. Pentru prima oara simteam intre picioare o umezeala mai consistenta. Probabil era printre putinele lucruri stiute. Asta insemna ca ma excitam. Era un deliciu ceea ce simteam. Constatam ca placerea creste daca il tin mai strans intre picioare, drept in intimitate. Drept sa spun nu constientizam atunci ca oul, datorita umezelii dintre buzite, avea tendinta perversa de a aluneca mai mult. In aceste conditii patrunsese periculos. Banuiesc ca se afla cam jumatate in interior. Nu aveam timp de precautii. Noile senzatii, ce le descopeream in fiecare clipa, ma imbatau. Apoi s-a intamplat dezastrul. Langa usa camerei mele aud vocea lui Mihai. Preocupata cu savurarea senzatiilor delicioase nou descoperite, era explicabila neglijenta mea. Intrase in casa fara sa observ. Vorbea la telefon. Zumzetul sacaitor al oului vibrator ma putea desconspira. Incalcasem o multime de reguli. Eram paralizata de frica. Asa ca, instinctiv, am strans puternic din coapse. S-a produs iremediabilul. O durere ascutita mi-a trecut trup pana-n creier. Alunecase complet. Sunetul se auzea acum infundat, insesizabil. Eram socata. Imi dadeam seama ca facusem o gafa enorma. Ganduri negre ma napadeau. In clipa urmatoare am avut un motiv sa rasufla oarecum mai usurata. Se departase de usa. Mihai terminase convorbirea telefonica. Vorbise cu sor-mea. Fusese o neintelegere intre ei si nu se mai intalnisera pentru a merge la film. Urmau sa se vada peste vreo trei ore la locul lor de intalnire. Apoi a intrat la baie si se auzea dusul curgand. Pentru mine exista sansa sa rezolv situatia ingrata in care intrasem inconstienta. M-am de...



    Login