Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ousorul bucuclas! (4)
Autor : groasu - 2014-08-06
Citita de 21648 ori - Nota 4.39 (152 voturi)
M-am asezat peste el, calare, cu coapsele de-o parte si de cealalta a soldurilor lui. Apoi am simtit ca imi cuprinde delicat fesele si ma aseaza astfel incat simteam ca barbatia ii era presata de pasarica mea.




(Precizez ca este o simpla fantezie. Orice asemanare cu persoane si situatii reale sunt, pur si simplu intamplatoare. Daca nu aveti 18 ani si nu aveti discernamant in a intelege ce inseamna imaginatie si fantezie, mai bine nu cititi si inchideti aceasta pagina. Pentru ceilalti care sunt echilibrati si stiu sa faca diferenta intre fictiune si realitate, va urez lectura placuta).




Am fost putin surprinsa, dar nu m-a deranjat. Recunosc ca era o senzatie destul de placuta. Era mult mai catifelata in varf decat chiar degetele mele. Apoi, usor, cu degetele abia atingandu-mi pielea de pe spate si de pe fese, simteam o mangaiere diafana. A avut dreptate. Era incredibil de bine. Eram fericita de senzatiile delicioase pe care le simteam. Pe de alta parte simteam cum incetul cu incetul, prin miscari dibace, alternand pe cele delicate cu cele scurte si ferme, adica contre scurte date in momentele cand mainile imi mangaiau fesele, penisul lui a intrat putin cate putin in mine. Nu ma mai durea, desi i-o simteam tot foarte mare. Fata de data trecuta, mi-am dat seama ca Mihai si-o baga din ce in ce mai adanc in mine. Eram plina, aproape pana-n stomac si nu intelegeam de ce tot mai forta s-o mai bage inca un pic. Dar astea erau amanunte. Ideea era ca mangaierile lui imi faceau pielea de gaina. Valuri dulci de caldura imi strabateau trupul. Asa ca momentul in care l-a apucat tremuratul si am simtit cum isi varsa sacadat samanta in mine, foarte adanc, nu m-a deranjat deloc. Nici nu realizasem ca o avea aproape toata bagata in mine. Apoi am atipit in bratele lui, desi inca nu si-o scosese. Parca eram doi indragostiti, asa putea parea daca cineva ne-ar fi spionat. Nu stiu cat a trecut dar simteam ca Mihai ma mangaia iar si o avea iarasi sculata in mine.
- S-a trezit printesa?
- Cat am dormit?
- Cred ca cel putin o ora. Vrei sa-ti arat ceva nou?
- As vrea, dar este cam tarziu.
- Maine e bine?
- E perfect.
- Te superi daca mai imi dau drumul inca odata in tine?
- Nu. Dar, stii, … imi place mult mai mult sa ma mangai.
Nu vreau sa insist prea mult pe tema asta, insa, acum cand a trecut destul timp de atunci, imi dau seama ce se intampla cu mine. De mic copil nu primisem suficienta dragoste. Fara tata si cu o mama in continua cautare de sprijin printre barbati, eram cea care mereu suferea. Fusesem constant neglijata. Tanjeam cu disperare dupa dragostea si dupa mangaierile primite cu generozitate de toti copii. Asta explica de ce tanjeam cu disperare dupa acea putina atentie, chiar cu pretul virginitatii pierdute si contactelor sexuale repetate si evident disproportionate. Savuram din plin momentul care-mi lipsise dintotdeauna. Revenind la ceea ce faceam cu Mihai, acesta a fost contextul de a percepe cu totul altfel contrele sacadate si uneori salbatice ce le primea trupul meu plapand. Mihai nu ma mai menaja. Eram practic ca o jucarie sexuala pentru el si ma supuneam fara sa obiectez. Intr-un final, dupa, cred ca o jumatate de ora, a terminat. Era epuizat, dar si eu la fel. Simtisem ce inseamna sexul adevarat, salbatic si ma miram cum de am rezistat. Incepeam sa invat ca barbatii se linistesc doar dupa ce-si elibereaza cu putere samanta. Mi-am dat seama ca Mihai nu are de gand sa plece si atunci am adormit la pieptul lui. In noaptea aceea am visat ca faceam sex nebun cu toti baietii de care-mi placea. Intre ei mentionez ca nu se regasea si Mihai. El era cel ce in realitate mi-o tragea.
A doua zi am plecat la scoala, cam obosita cei drept, ramanand sa vina dupa amiaza Mihai. Ma rodea curiozitatea ce-o dori nou sa-mi arate. Deja mi se parea ceva inedit treaba asta de a face sex. Sa nu credeti ca nu simteam un oarecare disconfort dupa contact. Oare care fata la inceputuri nu simte usturime, mancarime sau iritatii pe dinauntru si de jur imprejur. Insa placerea ce-o simteam cand pielea imi era atinsa abia perceptibil, mangaiata cu multa dibacie, era extraordinara. Simteam o caldura interioara ce-mi inunda trupul si asta ma facea aproape sa tremur. Era incredibil de bine. Probabil ca acele senzatii deveneau un fel de drog al placerii.
Eram surescitata si nerabdatoare sa vina mai repede Mihai. Imi spusese ca o sa-mi arate ceva nou si eram tare curioasa. Insa contrar asteptarii mele nerabdatoare el nu mai venea. Intr-un tarziu, aproape se facuse seara am primit un telefon. Era Mihai. S-a scuzat ca nu poate sa vina pentru ca are o treaba si mi-a propus sa-l vizitez eu. Stiam unde e si fara sa ma gandesc la ceva in neregula am acceptat. Eram nerabdatoare si intr-o jumatate de ora eram in fata usii lui. Dupa ce am sunat am ramas masca cand s-a deschis usa si a raspuns Liviu. Il cunosteam pentru ca l-am vazut odata pe strada cu Mihai si cu sormea. Sora mea imi spusese ca lucreaza cu Mihai si ca-i este un fel de sef. Eram paralizata de frica. Nu intelegeam de ce Mihai mi-a spus sa vin la el, iar el sa fie cu inca cineva. Nu indrazneam sa fac nici-un gest. Cred ca se vedea dupa fata mea rosie ca sunt in mare impas.
- Elena? Parca asa te cheama. Esti sora Ilenei, nu?
- … Da., i-am raspuns cu voce inceata.
- Hai, intra, Mihai este in baie si iese imediat.
Sovaielnic, stinghera, am intrat. Pe undeva imi era jena si pentru ca ma imbracasem mai … sumar, sa zicem, cam provocator. Aveam o fustita ce depasea cu putin chilotii tanga ce-i ramasesera mici lui sormea. Colac peste pupaza, imi pusesem si o bluza mai vaporoasa, aproape transparenta si fara sutien. Totusi sanii, dupa cum am mai spus, erau deja cam cat doua jumatati de portocale.
Am intrat in sufragerie si m-am asezat pe canapea. Liviu a intrat un pic in bucatarie. A adus un suc si m-a servit. Am inceput sa vorbim despre scoala, despre ce pasiuni am. Incet, incet, discutia a alunecat spre anumite probleme mai personale. A simtit ca incep sa evit raspunsuri prea explicite si m-a luat prin surprindere.
- Elena, nu trebuie sa-ti fie jena sa recunosti ca-ti place sa fii mangaiata.
- Pai, hmm … asa-i, cam imi place.
- Vezi, nu-i nici-o jena, la toti ne place sa fim mangaiati, … cu o lauda, cu o vorba buna sau mai direct, cu degetele unde ne place mai mult.
Apoi s-a apropiat si mi-a mangaiat usor parul.
- N-as crede ca nu-ti place asta.
- … Mda,… cam asa-i, imi place.
- Si ce-i asa de rau in asta.
Si s-a asezat langa mine. O mana mi-a mangaiat parul de pe fata inspre ceafa iar cealalta i-am simtit-o pe mana dinspre podul palmei, usor spre cot si umar.
- Iti place?
Eram jenata sa recunosc ca-i tare placut. Ma uitam in jos rusinata. El a continuat si nu puteam sa refuz placerea ce simteam ca ma napadeste. S-a apropiat mai mult de mine, aproape luandu-ma in brate. In timp ce imi mangaia parul si sira spinarii mi-a soptit la ureche ceva care m-a lasat masca.
- Mihai mi-a povestit spus ca-ti place sa fii mangaiata peste tot. Dar, noi abia ne-am cunoscut. … Vrei sa incetez?
Muream de ciuda. Trebuia sa fie secretul nostru. Doar intre mine si Mihai. Iar acum aflase si Liviu. Dar oare cat stia din adevar? Nu puteam sa-l intreb, era exclus. Apoi Liviu am vazut ca s-a departat de mine.
- Se vede ca te-ai suparat, nu gluma!
- … Pai, …, nu-i vorba de asta. Hmm, …., mi-a placut …, imi place.
- Sa inteleg ca nu te deranjeaza? … Adica, vrei sa continui?
- … Nu! …, Adica da.
Atunci s-a apropiat iar de mine. A inceput iar sa ma mangaie si parca si mai usor. Era o mangaiere aparte, in alt stil fata de cel al lui Mihai. Constatam ca chiar daca era pe haine si doar uneori pe piele, era la fel de placut. Vazand ca nu-l resping a devenit mai curajos. Ii simteam mana stanga, cu degetele abia atingandu-mi coapsele, ca se plimba intre ele. Insa erau inca strans apropiate. Cealalta isi facea de lucru pe sub bluza mea, pe spate. Era tare placut si culmea era ca nu aveam puterea sa-l resping. Dar nici n-o doream. Acum, dupa atata timp de atunci banuiesc ca-mi pusese ceva in bautura. Era inexplicabil cum de acceptam toate alea si cat de multa placere imi facea. Mihai inca nu-si facea aparitia din baie si nu dupa mult timp am inceput sa constientizez, ca intr-un vis, ca hainele ma parasesc. Ramasesem in chilotei cand a aparut si Mihai. Nu era surprins ca eram acolo si tin minte ca nu-mi puneam intrebari despre asta.
- Vad Elena ca ati facut cunostinta.
Mihai aparuse din baie avand doar un prosop infasurat in jurul soldurilor. Era clar ca sub el era gol. Curios era ca nu reactionam negativ la asta. Sa apara in fata noastra aproape gol, de fata si cu Liviu, iar eu sa fiu aproape la fel. Simteam ca ma incalzisem, nu gluma. Si in plus, era clar ca nu mai rationam cum trebuie in acele momente.
- Sa stii Elena, i-am spus lui Liviu cat de mult iti place sa fii mangaiata. Vreau sa-ti oferim ceva cu totul deosebit.
Imi aminteam cat imi doream sa aflu ce-mi pregatea. Abia atunci am vazut ca avea in mana o cutie de finetti.
- Iti mai doresti sa experimentezi ceva nou?
- … Da, desigur!
- Cum ti se pare, Liviu?
- E superba Mihai. Mult mai frumoasa si perfecta decat mi-ai spus. O papusica vie, nu alta.
Era vorba de mine si recunosc ca imi placea ceea ce auzeam. Eu, numai cu chilotii tanga pe mine, deci cu sanii goi, Mihai aproape dezbracat si Liviu care deja i se vedea ingrosat peste masura pantalonul in zona interzisa.
- Elena, sa nu-ti fie jena, si Liviu a vazut multe fete pana acum. Te rugam sa-ti dai jos chiloteii sa-ti aratam ceva care-ti va face mare placere.
Vointa proprie, in acele momente, ma parasise. Ca un robotel, m-am executat.
- Mihai, dar este perfecta fetita asta. N-am vazut in viata mea un sex mai perfect. Superb, magnific!
- Vezi, credeai ca exagerez!
- Cum? Si vrei sa zici ca ai putut s-o bagi? A incaput?
- Mai greu, dar a incaput.
Apoi, cu tot creierul meu incetosat, am realizat ceva. Ce a urmat m-a luminat in oarecare masura.
- Poate o fi incaput a ta, desi ma cam indoiesc, dar a mea este mult mai groasa.
Era clar ca discutasera sa ma posede si Liviu.
- Poate nu de prima oara, dar, cu rabdare, poate, poate.
- Hei, lasa, hai sa nu exageram, nu vreau sa fortez lucrurile.
- Bine, cum vrei tu. Iar tu Elena, departeaza picioarele mai mult.
M-am conformat.
- Abia acum se vad urmele penetrarii, dar tot o pasarica perfecta este. Abia astept sa o sarut.
Oare asta era surpriza. Sa fiu sarutata acolo? Deja mi se parea ceva inedit si coplesitor de placut. Il vad pe Mihai ca desface cutia de finetti. A luat in degetul aratator o cantitate substantiala si mi-a uns intimitatea, intre buzite. Am simtit o senzatie de rece, placuta. Apoi degetul care ma ungea meticulos. Apoi l-a invitat pe Liviu.
- E randul tau acum.
Liviu s-a apropiat si ii simteam respiratia fierbinte intre coapse. Era tare placut ceea ce-mi facea. Limba lui a inceput sa caute in toate cotloanele. Cu multa rabdare si atentie ma curata. Era delicios si simteam ca ma scoate din minti. Gemeam involuntar si probabil ca eram uda complet acolo jos. Pe Liviu nu-l jena acest lucru. Cand m-am linistit, am realizat ca Mihai era deja gol.
- Esti pregatita Elena sa mai facem o tura.
Nu intelegeam.
- Adica, mai repetam o data?
Am dat din cap afirmativ. Practic aproape eram sufocata de placere. Liviu si-a umplut degetul cu finetti si m-a uns din nou din belsug. Insa acum Mihai s-a apropiat si a desavarsit ce facuse Liviu. Era superb, extraordinar. Valuri de caldura ma furnicau prin tot corpul. Dupa cateva minute superbe se pare ca eram luna. Placerea suprema ma inunda, mai ales, cand micul nasuc dintre buzite, era bagat in seama. Apoi cand am deschis ochii, mi s-a pus un nod in gat. Liviu era si el dezbracat. Si Doamne, o avea imensa. Cred ca se asemana cu dovlecelul ala din sertar. Oare care fata putea suporta un asemenea monstru? Insa, excluzand scula, pe care chiar o avea disproportionat de mare, avea un trup perfect. Plin de muschi, fara pic de grasime.
- Elena, ti-a placut?
- Enorm!
- Sa stii ca si barbatii simt nevoia unei astfel de placeri.
- Dar, hm, …, Mihai a ta am suportat-o, dar, …
Mihai m-a intrerupt.
- Nu la asta ma refer. Uite, o sa vezi ca e simplu.
Si-l vad ca-si unge varful penisului cu finetti si se apropie de mine.
- Ce zici, faci si tu curatenie?
Abia atunci am realizat ce-mi cerea. In conditii de luciditate ar fi fost ceva de neconceput dar …., m-am executat. Si recunosc ca nu era asa de rau, desi, avea oarecum alt gust fata de finetti obisnuit. Am curatat, cum m-am priceput mai bine, si in curand, era aproape luna. Abia atunci am dat si de gustul usor sarat al lichidului lipicios ce iesea din varf. Nu stiam ce ar trebui sa fac si l-am curatat si p-ala.
- A fost rau?
- … Nu!
- Atunci, hai sa repetam si cu a lui Liviu.
Liviu, neasteptand confirmarea mea si-a uns cu generozitate scula, de sus pana jos. S-a apropiat si el si n-am avut ce face. M-am supus. Abia imi incapea in gura. O simteam plina de noduri si cum palpita de viata. Am lins cum m-am priceput mai bine si aproape ma dureau falcile. Dupa aproape un minut, am simtit ceva ciudat. Corpul lui Liviu incepea sa zvacneasca.
- Sa n-o scoti Emilia, continua, … m-a indemnat Mihai, care ma observa indeaproape.
M-am supus mecanic. In clipa urmatoare gura incepea sa-mi fie inundata de ceva cleios si usor sarat.
- Inghite, inghite!, m-a indemnat...



    Login