Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ousorul bucuclas! (3)
Autor : groasu - 2014-08-04
Citita de 20001 ori - Nota 4.44 (126 voturi)
(continuare)




Vazand ca tac si ca astept, a continuat.
- Uite, chestia mea nu este cu mult mai groasa decat oul ala. Daca ma lasi, mi-o bag usor, incetul cu incetul si cand o sa simt ca esti pregatita, le scot pe amandoua deodata. Sa nu te surprinda metoda. O sa vezi ca va merge.
Eram luata prin surprindere. Asta insemna ca o sa primesc in mine pentru prima oara un cocosel. Niciodata nu mi-a trecut prin cap ca asta se va intampla asa de prematur. De fapt nu ma gandisem la asa ceva pana atunci. Vazand ca tac a continuat.
- Daca vrei, ti-l arat ca sa vezi ca nu te mint.
Drept sa spun nu eram pregatita sa i-l vad. Mi-am luat inima-n dinti.
- Fa ce trebuie sa faci si numai scapa-ma te rog de belea.
- Bine Elena! Totusi, esti sigura?
- Crezi ca am de ales? Alta solutie nu e?
- Nu stiu. Pe moment n-am nici-o idee!
- Atunci, asta e! Fa-o!
- Uite, aseaza-te comod cu perna asta sub fund si sa incerci sa te calmezi cat mai mult.



(Precizez ca este o simpla fantezie. Orice asemanare cu persoane si situatii reale sunt, pur si simplu intamplatoare. Daca nu aveti 18 ani si nu aveti discernamant in a intelege ce inseamna imaginatie si fantezie, mai bine nu cititi si inchideti aceasta pagina. Pentru ceilalti care sunt echilibrati si stiu sa faca diferenta intre fictiune si realitate, va urez lectura placuta).







Zis si facut. Au fost cateva clipe in care Mihai s-a pregatit. S-a dezbracat si el. Am simtit ca isi strecoara picioarele pe sub ale mele. Apropiindu-se mai mult de mine o usoara atingere, catifelata, mi-a atins in buzite. Stiam ce ma atinge. Asteptam cu teama patrunderea. Insa asta intarzia. In loc ei simteam cum degetele lui abia imi ating pielea. Simteam mangaieri usoare pe coapse, apoi, prin cercuri concentrice, pe burta, pe fese. Acestea se apropiau din cand in cand si de zona intima sau de sani. Abia dupa minute bune, o usoara presiune, insesizabila, simteam in dreptul intimitatii. Nu era deranjanta. Incetul cu incetul ma relaxam. O liniste interioara ma inunda. Savuram momentele magice date de atingerile lui pricepute. Am realizat ca chestia lui exercita o presiune crescanda. A intrat putin in mine. Au mai trecut vreo douazeci de minute cand o contra scurta m-a facut sa simt o durere ascutita. Insa nu a fost pe masura celei simtite anterior.
- A durut? Sa stii ca am depasit bariera. A intrat putin in tine.
- E suportabil. Acum … ce urmeaza?
- Trebuie sa te obisnuiesti cu ea si apoi o sa fac ce-am zis.
- Bine.
Mihai a continuat cu mangaierile. Acestea desfatau si acele zone evitate pana atunci. Era foarte placut sa simt acele atingeri usoare pe sani, pubis si chiar si in preajma buzitelor. In continuare statea pe sezut iar eu intre picioarele lui. Astfel putea cu usurinta sa-mi mangaie aproape tot corpul. La un moment dat a ajuns in dreptul buzitelor si am simtit ca mi le departeaza usor. In momentul urmator m-a apucat de fese si m-a tras mai mult spre el. Barbatia lui a mai castigat ceva teren cucerindu-mi milimetric interiorul virgin. A repetat acest ritual de cateva ori. Practic deveneam plina de barbatia lui. Oul vibrator ma sfredelea si mai adanc, parca in stomac. Senzatiile pe care le simteam erau tare ciudate. Vibratii, caldura, furnicaturi, umplere pana la refuz si o durere surda.
- Te mai doare?
- Nu foarte tare! Insa ma simt tare plina.
- E normal. Doar e pentru prima oara cand primesti asa ceva in tine. Dar, mai trebuie putina rabdare. Simt ca incepi sa fii mai umeda si alunecoasa. Mai poti?
- Da! … Mihai, e ceva anormal ca parca incepe sa-mi placa? De fapt, mai mult atingerile tale delicate.
- Nu-i nimic gresit sa-ti placa. Totul e ca baiatul sa aiba multa grija. Pot sa continui?
- M-am linistit. Imi era teama ca nu-i bine sa-mi placa.
- Daca-ti place te umezesti. Apoi devii alunecoasa si putem sa-l scoatem fara sa te doara.
Apoi Mihai a schimbat tactica. Si-o baga in mine cu incetinitorul si apoi la fel o scotea. Cand era pe cale sa iasa, iar repeta aceiasi miscare. La inceput, o cursa completa de du-te vino – dura cam 10-15 secunde. Apoi s-a indesit de ajunsese dupa cateva minute cam una pe secunda. Si ritmul accelera. Eram surprinsa ca nu mai era excesiv de deranjant. Devenisem mai relaxata. Desi periodic eram umpluta pana la refuz era mai suportabil . Apoi, la un moment dat, am fost luata complet pe nepregatite. Simultan cu un puternic tremur al intregului corp al lui Mihai, am simtit ca sunt inundata in interior de ceva fierbinte. Acel ceva, eliberat sacadat, ma umplea si mai mult. Eram surprinsa de acel lucru si nu stiam ce s-a-ntamplat. In acea vreme sa nu va surprinda ca habar nu aveam ce inseamna sexul si cum se finalizeza el.
- Ce s-a-ntamplat Mihai?
Cu voce tremuranda a stat putin pe ganduri. Probabil ca fata mea mirata, care de ceva vreme nu mai era acoperita de cearșaf, l-a luat prin surprindere.
- Chiar nu stii?
- Nu!
- Pai, un barbat asa finalizeaza cand face dragoste cu o fata.
Eram magulita si abia atunci am realizat ce facusem. Acea zi devenea pentru mine o zi cu totul speciala. Pana sa ma dumiresc prea bine am simtit cum Mihai si-a scos-o din mine si ca odata cu barbatia lui scosese si oul. Va dati seama cat de relaxata devenisem de mi-a scos oul aproape fara sa-l mai simt. Din interiorul meu simteam cum mi se prelinge spre fese un lichid.
- Cum te simti Elena? Esti bine?
Imi statea pe limba sa-i multumesc pentru mangaieri. Acelea mi-au placut extrem de mult. Probabil ca as mai fi vrut-o si alta data. Celelalte senzatii le aveam tare amestecate.
- Bine. Am scapat? A iesit?
- Da, ai scapat. Te-a durut rau?
Eram fericita. Realizasem ca Mihai ma salvase, desi cu un mare sacrificiu din partea mea.
- A fost suportabil pana la urma.
Nu eram pregatita sa-i spun adevarul complet.
A mai urmat inca o saptamana fara ceva notabil. In fata parintilor, eu si cu sormea devenisem niste copii model. Eu eram si mai sarguicioasa la scoala si prin casa mult mai ordonata iar Ileana nu mai dadea motive sa fie certata. Pana si hainele cu care se imbraca nu mai erau chiar asa de fistichii. In aceste conditii parintii nostri aveau din ce in ce mai multa incredere in noi. Apoi. S-a intamplat sa fiu lasata singura acasa. O luasera si pe sormea cu ei pentru ca eu aveam niste activitati pe la scoala si nu puteam sa lipsesc. Au plecat mai pe seara si cand ma pregateam de culcare a sunat cineva la usa. Eram deja in pijama si nu m-am mai schimbat. Cand m-am uitat pe vizor era Mihai. Eram nehotarata daca sa deschid sau nu. Pana la urma am deschis.
- Elena iarta-ma ca te deranjez la ora asta dar i-am promis Ilenei ca-i iau ceva si tot treceam pe langa blocul vostru.
- Nu-i nimic. Dar, ce i-ai luat?
- I-am cumparat inca o jucarie pentru cand eu lipsesc.
Drept sa spun eram surprinsa ca mi-a spus direct, fara ocolisuri, despre jucaria sexuala ce i-o aducea Ilenei.
- S? Ce i-ai luat?
- Un ou vibrator dar mai micut, pentru fund.
- Cum? Se baga si acolo?
- Da. Nu stiai?
- Habar n-aveam.
Apoi Mihai mi-a cerut voie sa mearga pana la baie. Eram la bucatarie si sorbeam dintr-un pahar de suc cand a venit. L-am servit si pe el. Din vorba in vorba am ajuns la faza prin care trecusem cu ceva vreme in urma.
- Ai mai facut vreo prostioara?
- Nu, m-am linistit.
- Foarte bine. Imi pare rau ca ai trecut prin chestiile alea.
- Si mi-e imi pare, dar, sa zicem ca pe jumatate.
- De ce?
- Pai, am descoperit ce bine e sa fii mangaiata.
- Deci, chiar ti-a placut asta!
- Foarte mult.
- Si unde ti-a placut cel mai mult?
- E greu sa-mi dau seama. In toate ...



    Login