Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ousorul bucuclas! (2)
Autor : groasu - 2014-08-04
Citita de 18036 ori - Nota 4.03 (108 voturi)
(continuare)


Asa cum vorbisem, fiind asezata pe spate mi-am tras cearceaful in sus, pe fata. Picioarele mi s-au dezvelit si eram constienta ca deja apaream goala in fata lui Mihai. Simteam ca-mi ard obrajii de parca luasem foc.
- Elena, departeaza picioarele ca sa vad mai bine.
M-am conformat. Surprinzator, dupa o vreme timiditatea parca ma parasea. Probabil ca asta se datora faptului ca eram constienta ca sunt privita in zona intima de alti ochi decat ai mei.
- Elena, ti-a mai spus cineva ca ai un sex perfect. N-am vazut in viata mea unul mai frumos, mai catifelat si mai, hai sa-ti spun direct, mai ispititor!




(Precizez ca este o simpla fantezie. Orice asemanare cu persoane si situatii reale sunt, pur si simplu intamplatoare. Daca nu aveti 18 ani si nu aveti discernamant in a intelege ce inseamna imaginatie si fantezie, mai bine nu cititi si inchideti aceasta pagina. Pentru ceilalti care sunt echilibrati si stiu sa faca diferenta intre fictiune si realitate, va urez lectura placuta).





Am fost luata prin surprindere de vorbele lui. Recunosc ca mi-l examinasem de multe ori in oglinda insa acum acele vorbe ma maguleau profund. Stiam ca aveam in zona intima pielea catifelata si fara pic de par, buzitele rotunjoare si lipite chiar si cand departam picioarele. Chiar si la șpagat abia iesea la iveala nasturasul dintre ele. Acesta se inviora si devenea ca un mic nasuc doar daca-l mangaiam primprejur. Sa nu va mire ca desi eram asa micuta descoperisem sa ma mangai intre picioare. Cred ca toate fetele o fac la acea varsta dar numai putine o recunosc.
- Sa stii ca trebuie sa te umezesti jos, in interior, ca sa alunece oul din tine.
- Si … cum sa fac asta?
- Pai, ma lasi sa te mangai, si dupa o vreme e posibil sa-l scot mai usor.
- Ok! Fa ce stii tu mai bine.
Mihai mi-a mangaiat coapsele interioare o vreme. Din cand in cand ii simteam degetele ca se apropie de zona intima. Insa, desi anticipam ca urmeaza sa mi-o mangaie si pe aceasta mi-o ocolea. Cred ca a facut asta de cateva zeci de ori. Recunosc ca era foarte placut, o caldura dulce imi invadase tot corpul. M-am surprins ca de cateva ori gemeam usor si imediat imi era rusine de asta. Parca stiind ce simt Mihai m-a linistit.
- E normal sa te simti bine, urmeaza acum sa trag de ou, poate o sa iasa.
Simteam cum trage de el. Abia atunci am realizam cat de greu imi era sa ma destind. Exista o bariera psihica si nu puteam trece de ea. Simteam ca oul forteaza iesirea dar contractia se accentua. Si iar, si iar, aluneca inapoi in mine, profund. Incercarile repetate de scoatere a oului avea si un efect secundar, nebanuit. Ma inunda in tot corpul o placere accentuata. Dupa o vreme, Mihai s-a oprit, spre regretul meu, recunosc, s...



    Login