Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO zi de munca
Autor : vertigo - 2010-02-24
Citita de 32150 ori - Nota 8.29 (78 voturi)
E prima data cand incerc postez pe un asemenea site, desi m-am gandit de multe ori inainte s-o fac…. ma rog, niciodata nu e prea tarziu.
O sa va relatez o intamplare care mi s-a petrecut acum cateva zile, cu toate ca nu ma gandisem niciodata ca ar putea fi posibil.
Aflandu-ma la serviciu, intr-o dupa-amiaza, a trebuit sa merg cu cateva documente pentru a fi semnate de catre sefa mea, in biroul ei de la etaj. Am gasit-o acolo, impreuna cu una din contabile, Angela, stand mai mult de vorba decat muncind…. Ma rog, nu e treaba mea sa le verific activitatea. Tebuie sa va spun ca sefa mea, Diana, o tipa pe la 35 de ani, arata ok, nu sare in ochi de frumusete, dar nici de uratenie. In schimb Angela, care cred ca are vreo 43-45 de ani, e o tipa scunda si grasa,cu o tunsoare baieteasca care-i sta aiurea, si chiar nu prea-ti vine sa te uiti spre ea. In schimb vorbeste mult, face glume mai tot timpul, dintre care mare parte sunt cu tenta sexuala. Dar sa revenim. Cand am ajuns eu in birou, Diana avea pe ea , ca de obicei, o fusta deasupra genunchilor, si o bluza nu prea decoltata, sa-i spunem decenta, iar Angela, nelipsitii pantaloni subtiri si larguti, care crede ea, au rolul de a o subtia, plus un mare decolteu care-i dezvelea aproape pe jumatate sanii mari. Intr-un cuvant, nu sunt niste femei sexy.
- Bine ca ai venit Andrei, uita-te tu la calculator un pic, nu-mi mai merg boxele, si mai punem si noi muzica…..
- Ok, stati sa vad ca nu cumva sa fi iesit cablul…
Si ma aplec sub birou sa vad ce naiba are calculatorul…. Bineinteles, era cablul iesit, am rezolvat problema si ies de sub birou, putin rosu la fata, deoarece trebuise sa ma chinui un pic pentru a incapea.
- Ia uite Diana, asta cred ca s-a uitat sub fusta ta si s-a inrosit de emotie – o aud pe Angela, si in momentul ala chiar ma inrosesc de-a binelea,adevarul e ca chiar incercasem sa arunc o privire-
“Ce femeie nebuna, ma gandesc, ma face de ras in fata sefei….”
- Asa ai facut Andrei? Iti place sa spionezi? Nu ti-e si tie rusine? Ce crezi ca ai sa vezi acolo? Uita-te la mine cand iti vorbesc!
- Sa stii ca nu-i prima data cand am observat cum te priveste, Diana, spuse Angela, i se cam scurg ochii dupa tine. Si pun pariu ca nu sunt singurele scurgeri, continua ea razand.
- Asa e Andrei? Ti se scurg ochii? Ce ma, n-ai alte femei sa te dai la ele?
Ma apuca nervii….. asta isi inchipuie ca n-am altceva mai bun de facut decat sa ma zgaiesc la ea? Raspund:
- Stiti ceva doamna? Nu cred ca v-am deranjat vreodata, si daca s-a intamplat sa ma uit cine stie cand intr-un anumit fel, e pentru ca sunt barbat, si orice barbat se uita si analizeaza o femeie, indiferent de ce are de gand cu ea… nu credeti?
- Ha ha - se aude Angela – e barbat, auzi! Ce ma, asta inseamna ca trebuie sa mergi cu ea sculata pe unde-ti vine??
Asta ma scoate din sarite….. nu cred ca schimb 3 cuvinte cu ea pe zi si se da la glume cu mine.. fara sa ma gandesc, raspund:
- Daca te deranjeaza asa tare, n-ai vrea sa mi-o culci tu? La care, fara sa spuna un cuvant, Angela vine spre mine si-mi pune mana direct pe pula, prin pantaloni…. Evident ca mi s-a sculat instantaneu, iar eu m-am cam inrosit.
- Ia uite ce avem aici – spune Angela – ia sa analizam mai de-aproape.. Si incepe sa ma decheie la pantaloni, mi-i trage in jos odata cu boxerii, si-mi elibereaza pula care parca asta astepta. – interesant, mai spuse, cred ca o sa-i fac o proba. Si incepe s-o frece usor cu mana, moment in care imi aduc aminte ca langa mine se afla sefa mea…. Ma uit catre ea, si nu-mi vine sa cred cand o vad ca se uita cu ochii mariti la ce face Angela, in acelasi timp framantandu-si usor un san cu o mana, iar cu cealalta, timid, frecandu-se intre picioare prin materialul fustei… Raman perplex, cand, ma inunda un val imens de caldura datorat faptului ca Angela incepuse sa descrie mici rotocoale cu limba pe capul pulii mele.. incep sa oftez de placere, si incurajat de aceste atitudini ale lor, imi bag mana pe sub fusta sefei, si incep s-o mangai apasat pe pizda prin chilot….. ea incepe sa geama, si-si apasa pubisul si mai tare pe mana mea, in timp ce-si baga o mana pe sub bluza, ca sa-si mangaie mai eficient sanii… Angela imi ia dintr-o data toata pula in gura, pana la radacina, parca electrocutandu-ma, miscandu-se usor pe toata lungimea ei, si in acelasi timp rotindu-si usor capul, facandu-ma sa trenur din tot corpul…. Nu credeam ca poate fi in stare de o asa muie, dar ce bine ca mi-a fost dat sa aflu… O prind pe Diana cu o mana dupa gat, sarutand-o puternic pe gura, iar cu cealalta ii dau la o parte marginea chilotului, frecand-o puternic pe clitoris… incepe sa tremure toata, si-si desface si mai tare picioarele.. in tot acest timp, Angela executa un du-te – vino dureros de incet si de placut cu gura pe pula mea, facandu-ma sa-mi amorteasca buzele de placere. Incep sa-i dau bluza jo Dianei, care ma ajuta, si in curand este goala in fata mea…. Un corp bine proportionat, de femeie implinita iese la iveala… ii iau un sfarc in gura, sug un pic si-l musc usor, facand-o sa geama, dupa care-i soptesc la ureche: - nu vrei sa mi-o sugi si tu putin? Cuminte, se lasa in genunchi si ia pula din mana Angelei, dupa care incepe s-o bage in gura putin cat putin….. astea doua parca au lectii de supt pula de la acelasi profesor, ma gandesc. Angela se dezbraca si ea rapid, lasand sa iasa la iveala doi sani grei ca niste pepeni, cu sfarcurile intarite, in rest, cam plinuta, dar plina de calitati.. profesionale . Se aseaza iarasi in genunchi langa Diana, si incepe sa-mi linga coaiele in timp ce sefa sugea la greu, iar cu o mana mangaie pizda acesteia. La un moment dat, Angela se lasa pe spate si intra cu capul intre picioarele Dianei, care cum o simte, incepe sa-si frece cu putere pizda de fata ei, gemand ca o apucata, dar fara sa lase pula din gura. Peste putin timp inepe sa ...



    Login