Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O dupa amiaza la hotel
Autor : pedriela - 2017-05-25
Citita de 27457 ori - Nota 7.44 (57 voturi)
La cei 44 ani ai mei, ma consider o femeie in floarea varstei, frumoasa, cocheta, ingrijita insa...foarte singura....Sunt micuta de statura (158 cm) si slabuta (48 kg), insa compensez cu un par lung, natural, de culoarea graului copt, cu sanii mei mari si rotunzi ca doi pepenasi copti, cu sfarcurile mari, maronii, de marimea dudelor coapte si cu un clitoris demn de o vedeta de filme xxx. Cand sefa mi-a transmis ca urmeaza sa fiu delegata pentru o saptamana la Cluj, am fost fericita, intrucat urma sa ma schimb cate ceva in monotonia zilnica a vietii mele. Seara am ajuns acasa si mi-a pregatit bagajul, fara a uita, ca de obicei cand plec undeva, dildo-ul mulatto de mari dimensiuni cu ventuza si lubrifiantul. In bagaj si-au facut loc, asa cum ii sta bine unei femei elegante, mai multe perechi de pantofi cu toc subtire si lung, asortate fiecare cu cate un taior cu fusta si bluza, precum si cu cate un portjartier si dresuri fine.
Am ajuns la Cluj in jurul orei 15 si m-am cazat la un hotel central si foarte sic.
Patul matrimonial era enorm si ma gandeam ca, la cat de micuta sunt, m-as putea pierde linistita in el.
Mi-am dat drumul la apa in cada si toata camera s-a umplut de parfumul uleiurilor de baie. Apa calda m-a revigorat si, in acelasi, m-a excitat. Dornica sa ma rasfat, am sunat la receptie pentru a comanda o sticla de vin rosu si o friptura la gratar. Mi-a raspuns o voce tanara si suava de femeie, care m-a asigurat ca voi primi in maxim o ora cele comandate si ca, din partea hotelului, voi beneficia si de capsune proaspete cu frisca. Am zambit in sinea mea, gandindu-ma la ce as putea folosi capsunele, daca imprejurarile ar fi favorabile.
Mi-am scos laptopul si am cautat un film erotic, hotarata fiind sa elimin tensiunea acumulata in ultimul timp. Urmand ca intr-un vis actiunea din film, mi-am pus pantofii negri cu toc lung si subtire, impreuna cu portjartierul si dresurile mov proaspat cumparate. Tot ca intr-un vis, am scos din bagaj dildoul si am inceput sa-l musc si sa-l ling usor, imaginandu-mi ca este un penis adevarat. Cei 23 cm si 5 cm grosime ai jucariei imi umpleau gura si imi era foarte greu sa respir. Doamne, ce fericite trebuie sa fie femeile care se rasfata cu un astfel de penis adevarat...Am lins si am supt ca o profesionista dildoul in jur de 5 minute, pana cand mi-am sitit vulva umflata si clitorisul pulsand de dorinta. Cantitati enorme de seva mi se scurgeau din piersicuta, prelingandu-mi-se alene pe dres. Era deci timpul pentru ceva mai mult. Am umezit ventuza dildo-ului si l-am fixat pe marginea de lemn a patului, dupa care, cu mare grija, l-am incalecat si l-am lasat sa ma patrunda cu toti cei 23 cm ai sai. Placerea venea in valuri si imi puteam auzi respiratia sacadata si gemetele. Aveam insa o sentiment ciudat ca sunt privita, care nu-mi dadea pace.
Cu inima cat un purice, mi-am intors privirea spre intrare si am crezut ca voi lesina. La nici 4 metri de mine, impingand un carucior pe care se aflau vinul, mancarea, capsunele si frisca, statea o tanara bruneta, cu par lung si cei mai albastri ochi pe care i-am vazut vreodata. Nu parea sa aiba mai mult de 19 ani. Purta o fusta neagra, deasupra genunchilor, care lasa sa se intrevada un dres destul de uzat, care insa ii scotea in evidenta picioarele destul de lungi si frumoase. Dupa respiratia intretaiata si modul in care isi strangea spasmodic picioarele, am stiut ca este excitata la maxim si ca este pe cale sa aiba un orgasm teribil.
- Buna seara, ma iertati, nu am vrut sa va deranjez.....numele meu este Simona si sunt proapat angajata a hotelului. Sunt studenta la Economia Turismului, am 19 ani si am fost trimisa sa va aduc comada....Vocea ei, de tanara femeie, suna vadit emotionata. Roseata din obraji si ochii pironiti in pamant tradau emotia vie ce o cuprinsese.
- Buna, Simona, am spus zambind. Numele meu este Ela si nu ai de ce sa te jenezi. De cat timp esti aici?
- Cam de 20 minute. Nu am vrut sa va intrerup, caci era clar ca va simtiti foarte bine si ..... si...... mi-a si placut mult sa va urmaresc....
-Ti-a placut ceea ce ai vazut?
-Da, enorm...
-Vrei sa incerci si tu? Dildoul meu este neobosit, ne poate fute pe amandoua ore intregi, fara a obosi vreun pic.
- Nu....nu stiu....mi-e rusine.....
Cu inima batandu-mi nebuneste, m-am apropiat de Simona. Era mai inalta ca mine cam cu 5 cm si in ochi i se putea citi dorinta fierbinte. Mi-am trecut un deget insinuat peste buzele ei si a oftat de placere. Incurajata de raspunsul favorabil, mi-am dus doua degete la piersicuta mea plina de seva si i le-am dus iarasi la gura.
-Linge-le....simte-mi gustul.....
Limbile ni s-au inlantuit intr-un sarut patimas. Imi puteam simti pe buzele Simonei gustul nectarului meu de femeie matura si asta ma innebunea de dorinta.
Am trecut in spatele ei si i-am cuprins sanii ca niste merisoare in palme. Sfarcurile Simonei, chiar si prin camasa, imi zgariau placut mainile. I-am deschis nasturii camasii si i-am sarutat lung si patimas sfarcurile erecte, fara a uita sa le musc si sa le ling indelung. Simona a lasat capul pe spate si a oftat de placere. Mai...



    Login