Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O altfel de meditație..
Autor : jiani - 2022-10-07
Citita de 13648 ori - Nota 6.33 (99 voturi)
Prima mea poveste
Poveste Reala

Era vara anului 2020, proaspăt absolvent de liceu și admis la examenul de bacalaureat decid sa merg cu prietenii și o parte din colegi sa bem ceva și sa ne bucurăm de terminarea liceului dar și începerea unei noi etape din viața. O scurtă descrierea a mea , sunt un tip hetero , 21 de ani , din București, cu multe fantezii, unele îndeplinite altele nu :). De mic adolescent am fost atras de femeile mai mature (35+) dar și de picioarele acestora, pedichiura, tocurile si sandalele care puneau in evidentă piciorul frumos al unei femei trecute de prima tinerețe au fost un atuu pentru mine.
Întâmplarea face ca ajunși in centrul vechi din capitala după câteva pahare bune de vin și lăsarea serii , ne pornim către cluburile unde petrecerile erau abia începute și distracția era in toi, eram împreuna la bar cu una dintre colegele mele, Irina , o tipa de 19 ani pe atunci, bruneta, cu forme rubensiene, dar in același timp o cunoscuta nimfomana din liceu , cu care am avut de alungul timpului aventuri și la care apelam reciproc de fiecare data când aveam chef sa ne o tragem, cunoscute fiind fanteziile mele și amețiți de aburii alcoolului , ma întreabă dacă îmi place pedichiura ei și ma calcă senzual pe piciorul stâng , dezvăluind o pedichiura foarte elegantă neagră și aceleași glezne subțiri și excitante , după un sărut încins și un schimb de replici excitante îmi șoptește ca asta seara are o surpriza de neuitat daca ii îndeplinesc o fantezie pe care o are de foarte mult timp .. și aceea sa primească muie de la 2 tipi necunoscuți in baia clubului.
Zis și făcut după câteva minute de căutat in care m-am dat drept prietenul ei și le-am explicat câtorva străini ca avem o relație OPEN, Irina se îndrepta cu 2 băieți din Olanda către baia clubului in care eram.. după 10 minute in care eram afara la Țigara , îmi trimite un filmuleț in timp ce ii făcea unuia dintre tipi Footjob .. lucru care știe ca ma excita teribil și cu un mesaj “asta e doar începutul la ce te așteaptă acasă” bulversat și excitat de tot ce se întâmpla , și de perversiunile din capul Irinei , am uitat și de colegi și de prieteni și de tot .. așteptam doar sa iasă mai repede și sa ne continuam seara. După încă un sfert de ceas in care am fiert fără a sti ce are in cap scumpa mea colega Irina , aud o voce foarte satisfacută de cele întâmplate mai devreme , care îmi zice sa comand un uber către casa ei. Execut imediat , nerăbdător fiind de cele ce urmau sa se întâmple , iar la o scurta Țigara pana când uberul sa apara, Irina se apuca sa îmi arate filmulețele din baie in care lua muie de la cei 2 tipi și înghițea pana la ultimul strop slobozul ce se scurgea pe colțul gurii.
In mașina, butona telefonul foarte mult, dar in același timp îmi freca și pula prin pantaloni, și din când in când îmi mai trimitea unele texte pe telefon in care mi zicea ca vrea sa facă sex cu încă o persoana de sex de feminin in aceasta seara.. După 10 minute ajungem in fata casei acesteia iar Irina îmi zice:
-Sa nu te sperii scumpule mai e cineva in casa..
-Sunt ai tai acasă?
-Nu , ești pe aproape
Mai facem 2 pași și intram pe usa casei, iar in usa ne aștepta nimeni alta decât mătușa Irinei , Claudia, și-n același timp fosta mea meditatoare de romană, pentru care aveam o foarte mare admiratie, o doamna proaspăt divorțată la 41 de ani, blonda, cu o expresie a feței ce te făcea sa crezi ca îți citește gândurile și buzele cărnoase gata sa sa te devoreze ,sâni medii putin lasati se puteau vedea prin bluza semitransparenta neagră pe care o purta , un fund extrem de sexy ce ii ieșea in evidentă prin colanții pe care ii purta, și niște glezne subțiri ce se terminau cu o pedichiura alba, numai bune de lins.
Intrați in casa, Claudia ne servește cu cate un pahar de vin după care intervin discuțiile clasice de bac, de rezultate, discuții monotone si care mi se păreau fără sfârșit , deoarece gândul îmi stătea la surpriza Irinei si mi era foarte greu sa cred ca surpriza sta in fata mea , mai exact matusa ei, Claudia. După 20 de minute, Irina se ridica si spune:
-Eu merg sa îmi fac un dus, sa ma revigorez putin după seara asta minunata , iar tu Cristi sper sa ii mulțumești mătușii mele cum trebuie pentru ajutorul primit la bac.
Se lasa liniștea după plecarea Irinei, iar putin fâstâcit si roșu in obraji încep sa-i fac unele mulțumiri clasice , fostei mele meditatoare dar din fericire sunt oprit la nici câteva secunde cu un scurt mesaj din partea ei:
-Nu asa, crezi ca eu nu vorbesc cu nepoata mea? Știam tot despre tine încă de când veneai la pregătirea pentru bac, și sinceră sa fiu la cât de prost ma futea fostul meu soț.. mi-as fi tras-o cu fiecare elev in parte doar ca sa văd care e mai bun ..
Nu mi venea sa cred ce aud.. dar nu terminase aici
-Știu ca fiecare dintre voi, ăștia mai tinerei, prospături cum va zic eu:) aveti fantezii cu noi femeile mai in vârsta putin, dar oare ce va face sa aveti aceasta atracție atât de mare?
Putin încurcat cu situația prezenta pentru ca nu ma așteptam fix la asta , si privind cum Claudia dă pe gât paharul de vin, si își mai pune încă un pahar , încerc sa schimb putin sensul întrebării , și-i dau de înțeles ca experiența sexuală ajuta la o femeie ca ea dar in același timp si ideea de dificil pentru noi ca puștani sa ajungem in pat cu o femeie matura..
Putin amuzata de răspuns îmi zice faptul ca abia la 37 de ani a învățat sa se futa după ce si-a înșelat soțul cu un amic de al sau.
După aceasta scurta Conversație si după ce ne am apropriat cat mai mult unul de celălalt, crezând ca o sa reușesc sa sărut acele buze de cărnoase de femeie matura , ma oprește si mi zice:
-Stop putin ca sa ne înțelegem, azi e ultima zi in care eu mai sunt profa ta, de mâine suntem ce vrei tu daca ma futi cum trebuie, acum du-te sus in dormitorul de oaspeți fa un dus si ai putina răbdare ca vin si eu.. spuse asta urcând si coborând laba piciorului drept pe umflatura ce o aveam in pantaloni încă de la începutul conversației.
Ma ridic val vârtej și plec spre dormitorul oaspeților , cum am fost de atâtea ori la Irina știam casa ca in palma , intru rapid la dus, ma fac fresh iar după 2 minute ma arunc in pat și îmi așteptam exact ca un elev cuminte, profesorul in banca.. numai ca pana sa apara profesorul, Irina isi face apariția intr-o pereche de portjartiere negre, încălțată cu niște tocuri imense, iar sus un sutien transparent, ce ii lăsau sfârcurile tari și excitate la vedere și îmi zice:
-Și.. te așteptai sa vina Mătușa mea?… pardon.. profa de limba romană?
Ma fâstâcesc putin pentru ca pana in acel moment nu știam dacă toată treaba este pusa la punct de către cele doua sau dacă doar asa a fost sa fie și-i răspund cu un simplu și timid .. Nu.
-Se repede către gura mea după care îmi ocolește colțul gurii cu limba și mi șoptește lângă lobul urechii ca surpriza va începe in câteva secunde…lăsându se senzual cu limba de la gat pana in zona fundului meu unde începe sa ma lingă....



    Login