Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nuta verisoara tatei 3
Autor : eduard30 - 2011-10-18
Citita de 15526 ori - Nota 6.25 (12 voturi)
Eram un adolescent pe atunci... Dar nu duceam lipsa de fete in viata mea. Insa niciuna nu ma incitase intr-un asemenea hal,avand in vedere ca era o femeie de-o varsta cu mama mea...
In fine sa revin la povestirea mea. Taxiul opri in cele din urma in dreptul unui bloc cu patru etaje:
-Frumuselule ma ajuti pana sus in apartament cu bagajele daca nu te grabesti?ma intreba femeia ce trezise in mine acel sentiment.
-Cum sa nu va ajut tanti... Mama mi-a zis sa va ajut pana acasa,asa ca ma conformez.am inceput eu incercand sa ma dau macho,dar emotiile ma faceau sa ma ia cu friguri gandindu-ma ca odata ajuns in fata usii apartamentului ei aveam sa o vad pentru ultima oara. Dupa ce a platit taximetristul,am urmat-o in liniste admirandu-i posteriorul bine conturat si dotat. Era ceva de neimaginat in comparatie cu fetele cu care ma mai prosteam eu.. Ajusi la etajul unul imi zise:
-Stai sa vad daca am cheile in poseta ?si terminand ce avea de spus incepu sa caute in poseta. Dupa cateva secunde scoase cateva cheii atasate la un breloc... Si in timp ce baga cheia in yala adauga:
-Se pare ca nu e acasa Crenguta... Hai intra frumuselule ca nu te pap..mai zise privindu-ma. Eram nedumerit neintelegand unde ma adus. Ea in cele din urma ma trase mai repede in apartament,inchinzand usa dupa mine o aud soptindu-mi:
- Suntem la o prietena de-a mea frumuselule... Eu locuiesc in cartierul vecin...dar mai intai sa vad cat de baiat mare esti tu? Si ma saruta pe obraz lasandu-ma nedumerit pe holul apartamentului... Ea intra intr-una din camere zicandu-mi:
-Du alea in bucatarie si dupa aia vino incoa ca oricum nu scapi,.. Mai ales ca am vazut cum mai examinat in piata si in taxi... Iti place ce ai vazut? Nu i-am raspus fiind panicat de unicul gand "aveam sa i-o pun". Vazand ca nu-i raspund veni dupa mine in bucatarie si ma privi zambind:
-Nu...



    Login