Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta nefututa devine curva (a cui e vina?) - Inainte de Brexit
Autor : daciana_l - 2018-12-20
Citita de 17804 ori - Nota 8.44 (169 voturi)
"Cele 5 puncte ce au anuntat Brexitul."

Eram chioara de somn. Luaseram un zbor devreme tare inspre Londra. Londra. Nu mai fusesem de aproape 4 luni. Deh, viata de timisoreanca cu fite de londoneza.
Mda... Mental nu mai suportasem sa stau acolo. Au trecut niste ani grei pentru mine, ultimul an trait acasa la Timisoara tindandu-ma de fapt pe linia de plutire. Nu e usor in strainatate.
Am alunecat usor usor in depresie. Simt ca mi-am pierdut scopul in viata. Dupa ce mi-am bulversat viata mea calma si lina, dupa atatea socuri emotionale si descoperiri de noi taramuri cu orgasme multiple dar extraconjugale m-am dus docila pe meleaguri straine sa incep, sa re-incep, viata de sotie cuminte. Si imping 30 de ani. Fara copii. Nici nu mai stiu daca imi doresc sau nu.
Stiu, stiu... socru-miu. Nume de cod Porcul. E inca acolo. Inca cu noi. Un pic mai gras, mai imbatranit. Santajul? Continuase. Mai rar decat ma asteptasem dar plictiseala cronica din Anglia ma impinse sa astept macar cu interes zilele in care se descarca in mine. Uneori mi-a placut la fel cum uneori nu.
Multe de povestit. Iar acum as dormi dar cum sa dormi pe scaunele astea de avion?
M-am foit un pic incercand sa-mi gasesc pozitia si am ajuns din nou sprijinita de umarul masiv al socrului meu. Eram doar noi. Barbatu-miu ma astepta in Londra.
Ha! Barbatu-miu... Daca exista un “barbatu-miu”... porcu de tac-su de ce ma pipaie chiar acum? Nu e aici cu noi... de aia.
Nu de aia... ci din cauza ca eu facusem niste greseli iar el profitase de situatie sa se pozitioneze intr-un punct forte de unde comanda iar eu executam. Nu ma intelegeti gresit... nu facea chiar ce voia cu mine...
Purtam sutien si stransoarea mainii ce se insinuase la pieptul meu se accentuase peste cupa buretata.
“Au!” am tipat in soapta deschizand ochii sa lansez fulgere de ura.
Dar porcul radea. Fara nici jena isi forta din nou mana la pieptul meu. Nici nu-i pasa de restul pasagerilor. In anii de cand nu am mai povestit s-au petrecut multe. Multe ce au schimbat multe. Unele au ramas la fel, insa.
L-am prins pe socru-miu de mana si l-am tras dintre picioarele mele unde coborase pentru un nou atac.
“Ia dracului mana” am injurat pe soptite, “ne vede lumea”.
Dar vedeam si eu ca nimanui nu-i pasa, toti erau atenti la ale lor sau motaiau in scaunele lor. In plus, perversul scotocea la sanul meu sub protectia gecii ce ma acoperea de sub gat in jos. Ma luase frigul mai devreme.
Porcul se opri iar eu am incercat sa atipesc la loc. Ma durea capul din lipsa de somn si din cauza cantitatii de alcool ce o bausem cu o seara inainte.
Asta se schimbase. Sa o notam cu numarul 1. Nu voiam sa-mi recunosc asta dar bagam cam des. Bagam cam des cam de mult. In Londra, in primii ani, locuisem si facusem parte dintr-un anturaj numeros de romani, tineri ca si noi... bere, vin, wiskey zi de zi. Plus mancare... multa mancare.
Socru-miu se foi pe scaunului, cel de langa fereastra. Cu coada ochiului intredeschis am vazut ca-si asezase geaca peste el ca o patura, exact cum facusem si eu. Si lui ii era frig.
Lasa-ma dracului sa incerc macar sa dorm! Ca aseara nu mai lasat...
Cu miscari ferme si fluide reusise sa imi intre sub bluza din nou si acum incerca stangaci sa ma pipaie pe sani.
Porcul.
M-am luptat cu mana lui paroasa pe sub geaca pe post de patura si pe sub bluza de pe mine. Am reusit sa-l evacuez din zonele intime. Am deschis ochii mari si l-am privit in ochi cu ura amestecata in secret cu ciuda... nu prea aveam ce sa-i fac.
“Opreste-te! Am vorbit ca gata!”
Statuse 4 zile in Timisoara, apoi am zburat impreuna. Azi, cum ar veni. In cele 4 zile de dinainte de plecare m-a porcait de 2 ori. Ii atrasesem atentia ca GATA, s-a terminat portia lui. Socru-miu nu mai era un barbat singur ci avea prietena... In plus, stiu ca pare stupid dar eram nora lui in drum spre sotul meu, fiul lui.
Nu-i pasa.
Porcul se asezase cumva pe o parte si acum putea sa ma manuiasca cum trebuie. Breteaua sutienului intra in pielea spatelui cand mana uriasa a socrului meu patrunse sub cupa sufocandu-mi sanul stang intr-o mangaiere mai senzuala decat ma asteptasem.
“Ai slabit mult” a grohait Porcul incercand sa ajunga la sanul drept dar spatiul de manevra era restrans si renunta. Framanta atent sanul deja accesat si involuntar am simtit senzatie placuta intre picioare. “Sunt un pic mai mititei”... mentiona el testand marfa intr-un mod placut facandu-ma sa strang picioarele... sperand sa nu observe.
Observase...
Numarul 2. Ce se mai schimbase a fost ca slabisem din nou. In primii 3 ani de Anglia m-am ingrasat ca o scrofita. Pusesem 13 kilograme aproape. Viata sedentara de emigrant ce muncea si venea acasa. In cazul meu, munceam acasa deci nu mergeam nici la munca in alta locatie. Aveam activitate fizica spre zero. Dar, in ultimile 14-15 luni de zile gasisem o dieta speciala. Se numea alcool si mancare spre deloc. Pe langa ca ma minteam ca nu am o problema cu alcoolul ma mai minteam ca nu am o problema de alimentatie. Rezultatul ma multumea: alcoolul ma amortea mental iar “dieta” ma readusese la dimensiunile mele normale. Sau pe aproape: 91-61-92.
Depresia mea prinsese efect de avalansa in momentul in care fetele din anturajul nostru au inceput sa atraga privirile barbatilor ce ma ignorau pe mine. Nu mi se intamplase niciodata. Devenisem eu “cea grasa din grup”. Am stat ore intregi in oglinda incercand sa evaluez schimbarile. Pana si fiica Danielei, romanca ce avea sa devina ani mai tarziu prietena socrului meu, o pustoaica de 17 ani pe atunci, atragea atentia masculilor mai mult decat o facusem eu. A trebuit sa-mi repet ca nu am fost o femeie frumoasa ci inca sunt. Nu prea a functionat. Si am dat si cu mult plans si cu mult alcool. Moralul nu s-a ridicat.
Mai era un aspect important - Marian, sotul meu, nu aprecia eforturile femeilor in domenii de cosmetice. Nu sotia lui. Sotia lui nu putea arata ca o curva. Ajunsesem prea des fara par spalat cu saptamanile si mereu in colanti sau pantaloni de training. Marian, sotul meu, incetisor s-a indepartat. Poate eu l-am indepartat... nu mai stiu.
Dar era cineva ce ma aprecia. Si ma aprecia chiar in acest moment. Motaiam placut pe scaunul inconfortabil al avionului depanand amintiri in minte cand mana lui paroasa imi cauta mana si ma trase inspre el. Au durat secunde bune sa imi dau seama ca mana lui puternica ma fortase sa ii iau in mana scula erecta. Un curent ma sageta intre picioare. Uau!
Tot sangele mi s-a dus in obraji de rusine cand mana lui apasa fortandu-mi mana sa-l belesc de piele. Panicata am privit imprejur tragand o ocheada cu susta catre scaunele din spate. Cele doua femei dormitau si ele. Mi-am tras mana incercand sa scap dar era stapan pe situatie. Imperceptibil, sub geaca lui imensa, mana mea ii facea laba cu forta. Drum bun, nu?
Uite ca ajungem la punctul 3 – viata sexuala. Stiti deja ca accesasem o parte a vietii mele de unde nu ma mai puteam intoarce. Primii ani de Anglia au fost o intoarcere catre casnicia ce incepuse la un moment dat intre mine si Marian. Cu teme de casa extra oferite de partenerul meu de calatorie de acum si de pula lui sculata ce fremata sub atingerea mainii mele. Mana lui era in control si o ghida pe a mea intr-o culisare de-a lungul madularului firerbinte. Uneori provoca belirea capului superficial si repede ca apoi sa coboare pana la coaie, jos, adanc pana la baza membrului. Baza pulii. Nu vedeam nimic din cauza gecii dar “vedeam” prin atingere ca o femeie oarba. Avea pula buna.
Se rasese porcul, inghinal adica. Omu se cizelase si motivul era noua lui prietena Daniela, o lugojanca, ce locuia in Anglia de mai mult de 10 ani impreuna cu fiica-sa Natalia. Natalia trebuia sa aiba acum vreo 21 de ani dar era pustoaica atunci cand am cunoscut-o. Pe atunci taica-su inca locuia cu ei, Daniela nu divortase inca. Nu mi-e clar cand a inceput socru-miu Costel sa o babardeasca dar acum erau impreuna deja de aproape 2 ani.
“Hai pe tron!” obisnuia porcosul sa-mi spuna de 2 ori pe luna cand ramaneam singuri in casa din Londra. Tronul era veceul de la etaj. Nu lasam nimic la voia intamplarii si ma ascundeam in acea baie chiar daca eram singuri acasa. Faceam plata pentru tacerea lui “de aur”, dupa cum se exprima chiar el. Avea poze facute conversatiei mele pe mess, stiti acum povestea, unde imi planuiam indiscretii sexuale in absenta sotului meu. Fiul sau. Vrusese sa ma arunce afara din casa dar intr-un moment de slabiciune am gasit puterea sa-mi negociez... salvarea.
Uite-ma si-acum. Sunt inca doamna Lapusneanu si cu exceptia celor care au fost in mine la un moment dat... nu stie nimeni, nu?
Socru-miu, asigurat de docilitatea mea mi-a lasat mana liber sa-i provoc placere. Pentru a mia oara in ultimile minute am tras ocheade speriate de jur imprejur. Stop! Insotitoarea de zbor.
“E frig!” a flirtat socru-miu cu angajata agentiei aeriene.
Zambea increzator in timp ce-l masam placut pe coaie. Geaca pufoasa de iarna nu lasa nimic sa se ghiceasca.
“Gata. Bag-o la loc.” l-am anuntat. “O sa ne prinda careva si iese ditai scandalul”. Si nici n-am chef de astea. Trebuie sa te opresti! Intelegi?!”
“Nu!” scrasni el reusind sa-mi captureze mana si sa mi-o aseze inapoi pe mataranga sculata.
Hai pe tron. Asa zicea mereu. Programul ii permitea sa se fofileze de restul lumii de 2 ori pe luna, dimineata si sa fie acasa. Eu eram mereu acasa.
Hai pe tron. Adica ma asezam cuminte pe capacul toaletei din baia de la etaj in timp ce el aparea in capot, in fata mea. Se deschidea si mi se oferea. Uneori era gata sculat, gata de supt, gata de satisfacut. Alta data, era moale si trebuia adus la viata. Imi placea asta. Sa-l iei moale in gura si apoi sa iti umple gura.
Vorbim de “lup”. Mana lui grea ma prinse de obraz si incerca sa ma sarute. Mirosul de tigari in situatii din astea ma excita tare, si ma excita si acum, dar...
“Hey! Ce crezi ca facem aici?”
Ma prinsese usor de cap si cand l-am privit in ochi l-am vazut indicand din cap. Sa trec la treaba.
Se-nvatase prost. Adevarul e ca zilele trecute “acceptasem” din nou desi dupa multe insistente si amenintari din partea lui. Asa facea mereu. Asa faceam mereu.
In Londra, il vedeam de cu o seara inainte. In fata tuturor, gesticula cu telefonul in mana invitand-ul mereu pe Marian sa vada o poza amuzanta, chipurile, facandu-ma sa tresar mereu caci urmatoarea putea fi o poza cu mine. Si mereu, imi cauta privirea sa vada daca am inteles mesajul. Pe telefon avea pozele compromitatoare. De aia venea gol pusca doar in capot. Gata cu telefoanele in timpul “actiunii”. Cand “nu voiam” imi baga sub ochi cu forta pozele in care aveam gura plina cu pula lui. Adora pozele alea. Mie nu-mi placeau... in esenta... nu iesisem bine... cu ochii inchisi... erau 4 poze compromitatoare. O poza la ecran cu convorbirea cu Silviu, doua cand i-o sugeam inainte sa plece in Anglia si una destul de intunecata, facuta din spate, cand mi-o trasese in timp ce dormeam... in dimineata plecarii. Va mai amintiti... a doua zi dupa ce facusem pactul cu... Porcul.
Ma trase iarasi de cap si ridica putin de geaca lasandu-ma sa-i vad pula semeata. Apetisanta. Trebuie sa recunosc. Ma ameninta iarasi vizual cu telefonul dar i-am zambit in timp ce l-am apucat iarasi de membru. A zvacnit usurel, de excitare si cand am culisat pielea capului l-am simtit ud. Da, vei avea o problema cand te vei termina sub geaca.
“Nu, nu ti-o sug.”
S-a incruntat ca aseara cand nu am vrut sa-l sug. Il vrusesem in mine nu in gura si nici in gat. Tocmai venisem din oras, beata din nou dupa o intalnire cu cea mai buna prietena a mea Corina si niste amici de-ai ei. As fi vomitat clar. Porcului incepuse sa-i placa sa mi-o impinga in gura, pe gat, in loc sa ma lase sa-l rezolv eu.
Punctul 4. Corina mi-a schmbat perceptia asupra vietii intr-o faza initiala. Surorile Szilaghy din marele nostru anturaj londonez m-au invatat sa nu-mi pese si sa ma vad ca femeie-fiinta sexuala fara sa mai am sentimente de vina. Lectie grea de invatat. Inca mai invat.
“Nu!”
I-am zambit. Imi era usor greata si desi as fi gustat pula socrului meu nu voiam sa o fac acolo in avion. Prea riscant. In plus... era destul de clar ca voia sa ii inghit materia vascoasa alba produsa de coaiele lui... neparoase acum. Imi era ciuda... a trebuit sa stau de atatea ori cu nasul si barbia in flocii aia ca jungla. Voia sa inghit finalizara sa nu faca mizerie... sub geaca.
M-am asezat mai comod si am inceput sa-l manuiesc mai cu atentie. Cu intentia de a-l termina. Nu-i ajungea. Voia totul. Butona in telefon la juma de metru de mine si naviga prin menu cautand pozele compromitatoare.
Imi prezenta poza mai reusita din cele doua in care ma imortalizase cu pula in gura.
“Suge-o un pic... o iei in gurita... sugi un pic... un pic cu limba faci cu mana si in maximum 10 secunde terminam”... gafai el incercand sa ma convinga la sex oral in public.
Daaaa... terminam. Amandoi, cum ar veni... Imi placea si mie insa... Am zambit si am inceput sa pun suflet in miscarea mainii de sub geaca lui, atenta la pulsurile madularului in palma, constienta de lichidul seminal scurs deja de-a lungul erectiei carnoase.
Incerca sa-mi strecoare o mana intre picioare dar m-am ferit.
“Iti place cand ti-o iau in gura?”
Cand le-o sugi, imi spunea Mirabela cand aveam discutiile lungi la un pahar sau doua sau trei de vin italienesc, le dai putere. Barbatii adora sa fii in genunchi in fata lor, sa le oferi placere in timp ce au senzatia de Stapanul Lumii.
Porcul grohai si inchise ochii. Am zambit. Il simteam aproape dupa miscarile tot mai perceptibile ale bazinului.
Mirabela a devenit pentru mine sora mai mare ce nu am avut-o niciodata. Am discutat cu ea chestii cu care nu puteam discuta cu Cori, draga de ea. Mirabela m-a invatat esenta vietii de femeie. Si cele mai importante lectii abia acum s-au fa...



    Login