Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nevasta nefututa devine curva (a cui e vina?) - In noaptea de Brexit
Autor : daciana_l - 2019-01-24
Citita de 21464 ori - Nota 6.01 (218 voturi)
Inapoi in cercul vicios.

Decolasem din Timi’ cu spiritul aproape distrus si am coborat din avion usurata de parca lasasem jos un ghiozdan plin cu bolovani. Carasem bolovanii aia in carca toti anii astia de cand se intamplase nefacuta cu socru-miu Costel. Si el coborase din avion mai usurat. Usurat de 4 poze cheie si cu coaiele mai usoare. Ah, da... si o geaca de iarna uda la captuseala. A trebuit omu sa frece sa o curete inainte de aterizare. Las ca si eu am frecat.

Ia uite! Am si glume in program. V-am zis ca mi-a revenit moralul.
Da. Cand i-am dat telefonul inapoi si a inteles ce facusem s-a invinetit la fata. Ar fi urlat dar nu a facut-o in avion.
Ii spusesem sincer “e mai bine asa”.
N-a mai zis nimic.

Marian. Sotul meu.
In cap vedeam doar pozele cu pizda aia in bratele lui. Mortii ei de pustoaica. Pana ne-a luat de la aeroport am avut timp sa ma intreb cat imi pasa. Pai eram al naibii de nervoasa. Asta la prima mana.
Ma simteam tradata. De ce? Pentru ca e sotul meu!
Mda. Stiu. Ma simteam tradata fiindca nu ma asteptam ca EL sa-mi faca asta. Se intorsese roata, nu?
Ne-am imbratisat, ne-am sarutat pe gura. Ne bucuram sa ne vedem.

A observat ca am slabit dar nu a zis nimic ci s-a grabit sa apuce bagajele. Si el se schimbase. El se ingrasase dar nu intr-un mod rau ci il implinea. Purta barba acum, cum e la moda si asata... nu stiu... mai barbat? Dupa mult timp il doream pe Marian. Sexual...
In primele zile nu ma intalnisem cu Natalia caci era pe tura si mai bine asa caci nu stiu cum as fi reactionat fara o perioada de gandire. M-am sfatuit cu Mirabela despre situatie, pe Whatsapp. Ca de obicei, nu am mentionat nimic de Costel, socru-miu. Mirabela imi devenise ca o sora dar imi pastrasem secretele. Ii povestisem insa vag ca “am calcat stramb” cu cineva. Dar insinuasem cumva ca era vorba de o singura persoana. M-a ajutat sa-mi adun gandurile si sa-mi stapanesc sentimentele. Ma intrebase simplu: si chiar daca Marian ma inseala cu Natalia... imi pasa sau nu? Il mai vreau? Vreau sa lupt pentru el?

Am petrecut primele 2 zile creand cateva conturi false de Facebook trimitand cereri de prietenie Nataliei. Mi-au venit nervii cand a acceptat si am vazut unele poze de pe contul ei. Marian era des langa ea iar in unele poze aveam senzatia ca... nu stiu... vedeam ceva. Paranoia sau nu, a devenit din ce in ce mai greu sa imi stapanesc sentimentele.

Ma-sa Nataliei reusi sa ma enerveze cel mai tare. Chiria casei unde locuiam toti era pe numele ei si a reusit sa strecoare in discutie ca eu sa-mi iau job... la fel ca restul. Era extrem de mandra ca fiica-sa se angajase ca insotitoare de zbor la o firma de transport aerian. Adevarul e ca ii statea bine Nataliei in uniforma. Mortii ma-sii de curva. Natalia se purta frumos cu mine, timida cumva. Mirabela mi-a sugerat sa fac jocuri psihologice, sa vad cum reactioneaza. Am devenit mai dragastoasa cu barbatu-miu, de fata cu toti... seara cand ne uitam la televizor si cand aveam ocazia, la masa sau cand ieseam.

Dar uite ca sunt aproape 5 zile de cand am revenit in Londra langa sotul meu si deja simt ca mor, ca ma usuc. Am incercat pe bune apropierea de Marian. In prima noapte m-am culcat cu el. A fost placut... cat a durat... dar am ajuns sa ma masturbez in dimineata urmatoare intrebandu-ma daca ar trebui sa-l reactivez pe Marele Porc, socru-miu. Apoi am initiat in 2 randuri in serile urmatoare dar Marian “era prea obosit”. Iarasi. Deja vu. Asa incepuse totul. Aseara nu refuzase, incercasem, dar nu i se ridicase. WTF?

Uitandu-ma obsesiv la pozele de pe conturile de socializare a produs un alt efect in mine. Ma excita sa-i vad femeia socrului meu in fiecare seara, sa stiu cum ii arata zona intima. “Arata bine pentru varsta ei” mi-a spus Mirabela... “fute socru-tu la ea, huh?” Mi s-a facut inima cat un purice cand a zis asta, dar era doar paranoia... nu banuia nimic din ce se intamplase intre mine si Costel.

Mirabela radea in hohote din casa ei superba din Italia scaldata de soare iar eu ma ofileam in casa “mea” din Londra.
Diminetile fusesem singura in toata casa si le-am scotocit prin camere, de plictiseala. Socru-miu lua Uprima. Am ras de m-am spart de una singura cand am inteles pentru ce-s pastilele. Aaaaaah... si uite asa s-au mai explicat unele futaiuri. Porcul se dopa. Baga pastilute pentru a trezi barbatia din somnul cel de moarte.

Porcul. Sigur avusese pastile cu el si in Romania fiindca mi-o trasese serios de tot, macar prima data, imediat ce am ajuns la Timisoara.

Si uite asa ajungem si la noaptea Brexitului meu personal. N-am rezistat nici 5 zile si recunosc ca in colturile mintii probabil cautasem deja variante de iesire. Nu aveam nevoide decat de un branci ca sa iau hotararea deja luata cum ar veni.

Evenimentul saptamanii si al serii de Vineri a fost botezul celui de-al doilea copil al Elei Szilaghy. OOOOh ce poveste si asta. Primul meu job a fost baby sitter pentru primul lor baietel. Avea aproape 2 ani atunci. Aproape un an am avut grija de el. Ela si Adi impreuna cu cealalta sora Szilaghy lucrau la facut curat, credeam noi, si lucrau ore dubioase. A iesit un scandal imens cand Marian a aflat ca ei nu faceau de fapt curat ci operau un videochat. Marian era panicat sa nu se “ia” aceasta “boala” ... sexuala. Noi nu ne asociam cu oameni de genul acesta. Mda... Atunci ne-am mutat din Burnt Oaks. O anume Daniela gasise chirie undeva in zona Daghenahm si ne-am mutat acolo, mai multe familii de romani la comun.

De cand revenisem, in fiecare noapte ma facusem praf fara sa observe nimeni. Ii anuntasem ca ma paste o raceala asa ca am bagat fara jena vin fiert moldovenesc. De dimineata, durere de cap de nota 10. Senzatia de animal in capcana s-a accentuat cand am fost pana in batranul Burnt Oaks la interviu pentru job. Superb... sa lucrez intr-unul din magazinele romanesti. “Pila” mea era Daniela. S-a strans pielea pe mine de stress cand am vazut-o zambind si promitand patroancei ca sunt fata de caracter si muncitoare. Lucrasem in Timisoara la o multinationala, un job interesant cu colegi misto dar fusese temporara, suplinisem pentru o femeie in concediu matrimonial. Si acum sa muncesc... aici? Dupa ce am facut si facultate si master? Pe maruntis? Ca sa locuiesc cu oamenii astia? In casa aia unde nu ma simteam acasa?

Ma luasera toate transpiratiile in masina, la intoarcere. Doream sa beau ceva. Ceva tare. Sa ma amorteasca. Si Daniela asta nu mai tacea din gura. Facuse sex cu barbatu ei. Se simtea. Imi minte imi venea mereu imagine pizdei Danielei din poza de pe telefonul Porcului. Se descarcase femeia si acum se relaxase.
Atunci imi venise ideea.

I-am sustras pastilele de sculat penisul socrului meu si am pregatit o farsa de care nu am crezut vreodata ca voi fi in stare. Si ciordisem si vibratorul Doamnei. O facusem din impuls caci nu aveam nici un plan pentru el dar mi se paruse amuzant.
Dar s-au intamplat multe pe parcursul zilei, pana sa ajung aici in masina Uber pe drum spre casa din Daghenham. Am rezistat la petrecere pana aproape de miezul noptii pana sa ma cert cu Natalia.

Mai devreme in zi, Natalia era inca la servici. Lipsise in ultimile 48 de ore dar avea liber tot weekendul si evident mergea si ea la petrecere. Eu nu aveam nimic mai acatarii sa ma imbrac. Am petrecut aproape 2 ore cu Daniela in camera fiica-si, la oglinda cat usa, incercand tot felul de outfituri si deprimandu-ma din ce in ce mai mult. Noroc ca eram “racita” si beam vin fiert. Nu aveam o toala mai de calitate.

Apoi am gasit ce cautam. O rochie de-a Nataliei de un gri placut. Material mai gros, sa tina cald, cu un cordon misto la brau ce se strangea la spate creand niste pliuri in fata. Natalia e mai scunda decat mine si putintel mai subtirica. Cu satisfactie privisem pozele ei in costum de baie si am vazut ca sanii ei mici abia umplu sutienul. Rochia statea strans pe mine bombandu-mi formele exact unde trebuie, pe fund si la piept unde decolteul iti lua imediat ochii. Marian avea sa comenteze. Si Natalia avea sa comenteze... nu-mi oferise nimeni aceasta rochie ci o luasem cu tupeu de om beat din dulapul ei.

Evident nu imi pasa.

Si Daniela a comentat. Desi parea multumita sa terminam cautarea outfitului nu parea sa ii placa faptul ca alesesem din garderoba Nataliei. Cica e prea stramta si uite... e prea peste genunchi si cu crapatura adanca de pe lateral imi dezvaluie coapsa prea tare. I-auzi, maaa! Degeaba. Cand mi-am luat si cizmele de piele neagra lungi pana la genunchi mi-am dat seama ca Natalia nu are de fapt nici un atu in fata mea. Eram sexy si o vedeam. Am zambit beata in oglinda. Din pacate nu mai aveam vin in cana patata cu rosu. Hai sa ma machiez.

Perioada petrecuta acasa, fara Marian, a fost presarata cu iesiri in oras sau la strand impreuna cu Corina. Cumva, anturajul ei devenise si al meu. Uneori i-am evitat cand verisorul ei Geani devenise insistent iar Corina ma incuraja sa-i accept avansurile. Dar nu-mi placea. Arata prea a tigan. Avea bani dar nu era vreun frumos ci dimpotriva. De ce vorbesc de el acum? Ideea e ca iesisem des si la club si dansasem ca o nebuna. Ca o femeie nemaritata. Fusesem libera si acum nu mai aveam acea libertate.

Ah, ce bun a fost la petrecere. Patru cupluri plecasera de la noi plus Natalia... care era single, nu? Cum e obiceiul pe la engleji, se bea consistent acasa inainte de a pleca la club. Si uite asa au baut toti un cocktail special preparat de mine: vin rosu fiert cu scortisoara si cu... Uprima. Nu mult doar 6 pastile facute pulbere. Ma folosisem de vibratorul Danielei sa zdrobesc pastilele. Ah ce m-a excitat sa il tin intre degete. Avea forma de racheta si nu avea forma fidel a unei matarangi adevarate. Era destul de subtire dar lung. Nu mai lung decat Costel. Iarasi am ras la propriile-mi glume.
Celelalte femei de la petrecere erau frumoase in felul lor si aranjate. M-am dat in stamba dupa cateva sesiuni de shot-uri. Bause toata lumea. Am dansat si m-am imbaiat in privirile pofticioase ale barbatilor prezenti. M-am imbaiat si in “dezgustul” consoartelor lor si am ignorat privirile dezaprobatoare ale “familiei” mele. Am dansat cu surorile Szilaghy cum nu o facusem niciodata. Dar eram mereu cu ochiu pe barbatu-miu si pe “curva” lui. E sau nu curva lui? Se imbracase naspa... proasta alegere la haine, aproape toate femeile aratau mai bine decat ea.

Nu a mai rezistat cand mi-a cazut o bucata de sarmaluta cu zmantana in poala. Eram aproape la limita rezistentei la alcool si imi pierdusem reflexele. Ma dureau picioarele de cat dansasem dar pluteam in aburi de alcool si de senzatie de bine. Fusesem poate cea mai dorita femeie de la aceasta petrecere.
Si-mi placuse.

Am avut grija sa dansez cu fiecare din barbatii care ingurgitasera vin cu pastile de sculat carice. Am dansat lasciv cu sotul meu dupa ce ma invartisera si socru-miu si Lupu, unul din prietenii nostri de “familie”. Ma excitase intreaga senzatie dar mai ales stiind ca le-as produce erectie doar atingandu-i iar ei nici nu banuiau. Macar voi avea parte de actiune de la Marian daca pastilele isi faceau intr-adevar treaba.

Natalia a inceput sa comenteze de rochia ei si de faptul ca “nici nu incercasem sa evit o pata stergand repede cu apa”. I-am explicat impleticit ca oricum sta mai bine pe mine decat pe ea si ca o sa-i dau dimineata banii pe rochie. Starea de bine imi daduse un fel de aroganta ce nu o puteam controla atunci.

M-a numit “taranca de Romania” cu accentul ei fals de emglezoaica. Am sarit la bataie. Doua prietene de-ale Corinei se batusera la un bar din cauza unui barbat dar imi ramasese in minte reactia uneia care imediat dupa insulta si-a pocnit dusmanca in barba. I-am dat o scatoalca direct in falca dar am incasat una peste ochi si am reusit sa-i mai dau o plma peste cap. Apoi ne-au despartit.

Si uite asa am plecat de la petrecere. Uite ca a ajuns Uberul si la noi in fata casei. I-am cerut lui Marian sa plecam si a parut fericit sa o faca. Cu noi au venit si Costel cu Daniela. Natalia a ramas cu prietenele ei. Mars, curvo!

Marian era vizibil suparat si s-a dus direct in dormitor. M-am dus dupa el. Am facut o mutrisoara dulce si mi-am cerut iertare in timp ce m-am bagat in sufletul lui, in pat.
M-a strans la piept si si-a bagat nasul in parul meu. O senzatie de bine si totdata de vina m-a cuprins. Mi-a parut rau pentru tot ce facusem si gandisem. Aveam un barbat bun, de treaba si il iubeam. Tocmai realizasem. Il iubeam si il voiam. Aveam sa lupt pentru el si pentru viata asta de Londra.

L-am sarutat eu prima. Tot eu l-am atins intre picioare. Era semi-trezit in pantalonii de stofa. Eram uda jos deja de cateva ceasuri. Mintea incetosata de alcool imi derula imaginile din urma cu cateva ore cand dantuiam in fata atator masculi, “dand din buci” pe muzica , vorba Mirabelei. Kegel. Kegel. Eram sigura ca-s uda.
Pula sotului meu sa facu simtita prin stofa pantalonilor si i-am tras de fermoar in jos. In timp ce cautam linia elasticului el se chinuia cu catarama curelei. Efortul comun fu de succes si acum avea pantalonii cu tot cu chiloti la glezne iar eu aveam in mana pula sculata. Pula de sot. Chestie rara pentru mine. Iarasi am glume.
Era gros cat vibratorul Danielei. Si cam la fel de lung. Uite cum se beleste. Sa-l iau in gura? Nu facusem asta niciodata cu Marian. Uite-l... se barbierise pe oute si el. Sa-i ia dracu pe amandoi barbati Lapusneanu. Era sigur influenta celor doua femei, mama si fiica. L-am mangaiat pe coaie in timp ce l-am sarutat si mai pasional. Barba si mustata sotului meu imi dadea senzatii ciudate. Schimbase parul de la inghinal pe fata. Dubios. Uite ce sculat e... sa-l iau in gura?

Se holba la mine fara sa-i vina sa creada cand m-am lasat mai jos si i-am tras o limba fierbinte pe scrot. A doua limba am trasat-o exact intre cele doua oute si am continuat de-a lungul madularului. Se foi in pat si se puse mai comod, cu picioarele cracanate si cu mine in genunchi, in pat...
I-am luat capul pulii in gura si l-am supt usor. Pozitia ma ajuta sa-mi strang picioarele si sa continui seriile de Kegel ce ma faceau si mai uda in pasarica.
“Aaaah!” mi-am auzit sotul savurand prima muie oferita de consoarta lui in muuulti ani de casnicie.
Ii placea porcului la fel cum ii placea si porcului-tata. Hai pana in gat... linge... suge... inapoi pe gat... suge... suge... linge de jur imprejur... Aapoi iarasi de pe coiul drept pana sus la capatana. Iarasi pe gat...

Nu ne sincronizam insa. Cand eu am inceput sa trag in sus de poalele rochiei Nataliei sa pot ajunge sa trag de ciorapii de dama in jos el m-a prins de ceafa si m-a tras cu gura in pula sculata.
M-am dezechilibrat si am cazut peste el. Pula mi-a iesit din gura intinzandu-mi scuipatul pe obraz. Am ras amandoi betiv si eu m-am ridicat in picioare, pe pat. Nescapandu-l din ochi mi-am ridicat rochia peste solduri si am tras de strampi in jos. Marian m-a ajut repede sa scap de ei.

Inca in picioare, deasupra lui, deasupra pulii sculate m-am tras sagalnic de bikinei facandu-i sa se muleze pe vulva, apoi intrand dureros si placut in carnea sensibile a pasaricii. Bikineii imi erau umezi grozav si excitarea ma innebunea.
“Te vreau in mine” mi-am anuntat barbatul si m-am intrebat prosteste daca i-am spus asta vreodata... Stiu ca-i spusesem asta lui Sandu... de multe ori. Ah ce pula avea Sandu si cum o baga in mine...

Ma-m lasat in genunchi deasupra membrului sculat si fierbinte. Era plin de lichid la gaura din capatana si am avut o mica ezitarea daca sa-l iau in gura iarasi... dar il aveam in mana, era tare, fierbinte si pregatit.
Nu l-am potrivit bine la intrare si cand m-am lasat pe el tubul de carne tare aluneca in spate frecandu-ma intre fese... impingand in perineu. Uuuuuuuh...

In prima seara se urcase pe mine, pozitia misionarului si intrase fara multa activitate “pre”. Nu fusesem uda complet de la inceput iar cand imi intrasem in ritm... a pompat adanc si s-a golit in mine.
Acum nu mai era nevoie decat sa stea tare. Deasupra lui, am apucat mataranga belita si uda cu scuipat si sperma si am impuns cu ea in zona mea intima pana am gasit gaurica. Inuman de uda si de fierbinte l-am belit de piele in timp ce intra adanc in mine. Deasupra fiind am “dansat” lent din bazin in timp ce stramtetea pasarici mele facea un mulaj minunat pe erectia sotului meu. Eram in sfarsit o nevasta satisfacuta. M-am lasat un pic in fata si l-am sarutat pe buzele paroase. Fumase si el la petrecere si gustul si mirosul lui imi amintea de ... taica-su.
M-am infipt si mai tare in pula. Si inca o data. Miscari lente din bazin... Aah, ah.. aaahhh...
M-a prinse de buci si ma trase tare in pula.
“Asa... asa”... i-am gangurit in timp ce incercam sa ma masez pe sani prin sutienul gros.

Sotul meu se propti cu calcaiele in salteaua patului nostru conjugal din Londra si ma lua pe sus, in pula. In forta... Aaaaaah... ah..ah...aaahh... L-am prins de mana si i-am asezat-o pe sutien apasand brutal cu mana lui cu tot... sa-l simt...
Uite-l cum intra si cum iese.... aaahhhh...
Patul scartaia zgomotos tradand avantul lui Marian. Uuuu ce bine se belea in mine... aaaahhh... Daca mi-ar trage niste palme peste cur acum... aaaah... poate cu degetul la cealalta gaurica...
“Mmmmmm!” l-am anuntat ca-mi place in timp ce mi-am indreptat spatele si am bagat o mana intre picioare.
Mmmmmmm! Uuuuuuuuu.... prietenul meu lindicul....
Sub mine, Marian sotul meu iubit, incepu sa mi-o traga si mai repede ignorand concertul dat de arcurile patului.
Of ce bine mi-o tragea. Unde ai fost pana acum?... Aaaah-aaah-aaaah! Aveam acum o mana in spate mangaindu-l pe ouale chele iar in fata imi apasam placut pe lindicul meu mare in timp ce-l frecam si la baza penisului...

Mi-am dat seama cu intarziere ce efect aveau astea asupra lui... M-a strans de fese dureros in timp ce m-a tras in barbatia lui strivindu-mi lindicul si innebunindu-ma...
“Nu te opri... nu... nuu...” am protestat obosita dar el deja se golea in adancurile mele. O data lung si violent... apoi iarasi luuung... luuung.... apoi scurt... scurt...
M-am miscat deasupra lui inutil... Se inmuie in mine si l-am descalecat. Sperma vascoasa se prelinse pe coapsa si pe cearceaful patului... Pizduca imi fremata flamanda protestand uda si fierbinte...

Marian se descotorosi de pantalonii de la glezne si de sosete si se facu comod in pat.
“Ti-a placut?” m-a intrebat prosteste.
“Da”... l-am asigurat rapid desi cumva neconvingator. Nici nu incercasem sa fiu convingatoare.
Mi-am recapatat sulful si am acceptat infrangerea. Mi-am tras rochia in jos dar nu mi-am mai tras bikinei pe mine. Si asa eram plina de suc de pasarica si sperma de sot.
“Ma duc sa ma spal”.
A incuviintat din cap in timp ce cauta telecomanda televizorului.
Drumul din pat, pe hol si pana la baie fu extrem de lung in mintea mea. Revenise senzatia de inchisoare... de sufocare.....



    Login