Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Micul meu suvenir
Autor : daciana_l - 2019-05-29
Citita de 18043 ori - Nota 5.13 (166 voturi)
Capitolul XII

... Stateam si plangeam in toaleta femeilor.
Coborasem capacul si stateam pe el inca suspinand, de nervi si de frustrare, cu genunchii la piept, cumva facuta ghem. Un ghem de rusine si nervi si lacrimi frustrate.
Avusesem 24 de ore istovitoare si fizic si psihic. In doua zile imi venea sotul “acasa”... impreuna cu socru-miu... si cu mandra lui, Daniela. Natalia nu!

Se intamplau Sarbatorile si venise si Mirabela in tara. Noroc cu asta. De cand a venit ne-am intalnit aproape zilnic. I-am cunoscut mai bine sotul italian si m-am imprietenit cu copii lor. Doar unul era al lui Paolo, cel mai maricel baietel fiind al primul sot italian al Mirabelei, pe care nu-l cunoscusem. Fenomenal este ca Mirabela mai are o fata facuta cand avea 18 sau 19 ani, nu a precizat exact niciodata, dar stiam ca Oana terminase de curand facultatea de medicina si acum isi facea residentiatul, in Timisoara.
Era o discutie continua, o cearta de fapt, caci Oana voia sa plece in Franta iar maica-sa nu era de acord. Sa vina in Italia daca vrea tari straine, nu?
Mira implinise 40 de ani anul trecut dar nu voia sa vorbeasca despre asta. Oricum, arata extrem de bine. Aproape ca mine... hihihi.... acum ca-s blonda iar si sunt intolita cu haine ce ma avantajeaza si-s toale contemporane cu era noastra. Oana era fenomenala. Mostenise ochii albastri ai maica-sii desi ai ei erau parca mai mari,mai rotunzi si te privea parca usor mirata, mereu.. Si ea era blonda, cu parul lung. Difereau la corp... unde maica-sa prezenta sani mari si grei si solduri pline ea era slabuta, cu picioare lungi si sani micuti si ascutiti. Nu prea purta sutien si destul de des ii puteai observa sfarcurile mici impungand materialul bluzelor de pe ea. Era totusi racoare... e iarna, in pana mea... heheheh . Ne-am inteles imediat foarte bine, era o fire glumeata ce mi-a placut din primul moment. Incepusem sa-i copiez mersul usor leganat, testasem in oglinda, acasa... se miscau fesele bine, zic eu... in colantii aia faini.

Da, Mirabela a facut ceva mega important pentru mine. Mi-a adus un morman de haine, noi si purtate dar de o calitate extraordinara, chiar daca nu erau toate de firma. Erau sute daca nu mii de euro acolo si am avut ezitari sa accept. Mi-a venit sa plang cand am imbratisat-o, multumindu-i. Nici nu stia cat inseamna pentru mine ce facuse. Aveam cel putin 10 combinatii de toale ce ma transformau in ce imi dorisem sa fiu, o femeie sexi si increzatoare in mine. Cea mai vizibila schimbare insa a fost sa merg la coafeza ei favorita, tocmai in Arad unde am redevenit blonda. Cum am fost in liceu, o perioada. Imi scurtasem varfurile si m-a facut un pic in fata in scari, dupa o poza ce i-am aratat pe telefon. Mirabela lipsise cateva ore cat m-a facut coafeza dar...
Imi scrisese cineva pe facebook si a nu stiu cata oara l-am surprins holbandu-se cu susta la sanii mei... cu ochii aia ai lui de un verde aprins. Top-ul meu sport cu sutien inclus imi bomba pieptul creand un decolteu generos si imi subtia si talia, punand in evidenta soldurile rotunde. Nu era tipul clasic de babalac, gen socru-miu, care te futea cu privirea in toate gaurile, ci avea un pic de frana, nu neaparat clasa... dar era diferit. Holbeaza-te, labarule!
Jur ca nu-mi venea sa cred! In oglinda, vedeam o Daciana tanara si zambitoare, vag cunoscuta... Intinerisem? Uite ce bine imi arata bucile in colantii astia... dar si in ceilalti, si-n fusta, si-n blugi...
Si cand mergeam pe strada, prin mall, offff... cum se holbau barbatii la mine. La noi, de fapt. Unu’ ne numise “Gemenele” si rasesem de ne-am spart. Eram doua blonde inalte si bunoace. Prin comparatie, eu eram acum mai supla, cu forma de clepsidra evidenta unde ea era generoasa fara sa fie grasa, doar delicioasa. Un MILF, cum o numise italianul ei odata. Revenisera privirile intense , direct in ochi cand treceai pe langa barbati, dar si femei...da, da... Revenisera comentariile pornografice aruncate cand treceam pe langa grupuri de barbati, precum si ratatii insistenti cu bale la gura ce aruncau fraze de agatat. Si parca mereu gaseam o pereche de ochi tragand o ocheada catre sani, catre fese... direct intre picioare... sau unii interlocutori fascinati de buzele mele in timp ce le vorbeam. Si nu... nu era doar rujul rosu aprins ce-l purtasem in ultimile zile.

Alta data ma agasau toate acestea caci eram tanara si nu stiam de ce mi se intampla. Acum, dupa ce pierdusem aceasta putere femeiasca timp de cativa ani casnici, intelegeam si, nu stiu daca o apreciam, dar ma imbaiam in aceasta atentie pe care o consideram strict de natura sexuala. Voiau sa mi-o traga, sa ma futa... Si asta ma tinea uda jos constant. Nu ma vor avea... nu, dar ma incita gandul ca daca mi-o doresc o pot face si pot scapa cu asta. Si gandurile se invarteau constant p-acolo, indiferent cat incercam sa nu ma gandesc la sex. Ma simteam nefututa grav si proximitatea barbatilor, mai ales a barbatilor apartindand altor femei, ma innebunea. Dupa cum ma priveau intelegeam ca ma vor, ca vor sa ma posede. Sa-si bata joc de mine. Sa ma futa... La fel ca si balosu asta, acum...

Azi, la mall, la Iulius, mi-am luat un soc emotional. In plin avant cu capul prin nori m-am intalnit cu ei in fata la Koton. In mod ciudat, am observat-o pe Ea prima oara si apoi pe Sandu. Ea se-ngrasase mult odata cu sarcina si mai pusese si dupa nastere. La fel si el... delasare... nu mai avea abdomenul de alta data ci o burtoaca de tatic. Avea si el 30 si ceva de ani. Era prima oara cand Sandu ma vedea blonda si fabuloasa si parea de-a dreptul socat. Iar eu eram rusinata de parca fusesem surprinsa facand ceva gresit. M-am mascat repede facand prezentarile si focusand atentia pe copilasul lor frumos. Si atunci sa fiu surprinsa ca?...

Mesajul de pe telefon era de la... Sandu. Ma intreba ce fac. L-am ignorat. ‘Fata’, i-am scris Corinei, ‘nu mai suntem la Mall, suntem la un restaurant, afara din Timi... nu pot sa vin’... Trebuia sa ma intalnesc si cu Corina.Uite ca ea pleca in Franta, nu era clar cand. Barbatu-su isi voia nevasta langa el. Gata cu viata de burlaca maritata in Timi. Nu era fericita deloc. Bine ai venit in clubul nevestelor nefericite. Si eu fugeam de viata de “nevasta in strainatate”. Cu sot roman, vorba aia. Unele au soti italieni...

Fardata si machiata ca la carte nu ma dadeam de gol ca ma roseam in obraji de rusine in fata “complimentelor” dar imi revenise nu numai moralul ci si increderea in mine. Era contagioasa de la Mirabela si de la fiica-sa. Vorbeau politicos, dar autoritar si imi dadeau impresia ca sunt in control, mai ales cand vorbeau cu barbatii. Era neobisnuit pentru mine. Eram mult mai docila cand un barbat era de fata. La Mirabela asta m-a atras catre ea atunci cand am cunoscut-o. Ma invata sa fiu pe picioarele mele doar observand-o cum se poarta natural.
Azi, la Iulius, venisem sa luam pranzul cu tatal Oanei, la food court. Era prima oara cand ma intalneam personal cu Ion. Mi-am ascuns socul vazand ca era de varsta socrului meu. Ma asteptasem la cineva de varsta ei, o sarcina nedorita intre doi colegi de liceu, ceva. Nu povestise decat vag ca avusese o aventura cand era mai pustoaica. Nici vorba. Putea fi taica-su ei si bunicul Oanei. Nu era vreun sex simbol dar nu arata nici rau. Cum sa zic... nu l-ai fi numit “mos”.

Nu era foarte inalt, inca avea tot parul si desi carunt era macar frizat. Avea burta cam cat Marian si avea haine scumpe pe el, camasa de firma, pantaloni de stofa si pantofi frumosi. Si conducea un Mercedes. Lasase cheile pe masa dar se juca cu ele din cand in cand trecandu-le printre degetele-i groase si paroase. Purta verigheta dar avea si un inel pe cealalta mana.Vag incepusem sa conectez niste puncte in minte... Ion imi parea cunoscut de la “iesirile” cu Mirabela cand ea a disparut cateva ore, cat am stat la coafeza, la unghii... Il priveam pe furis usor fascinata. Stiam ca e dintr-un sat de langa Arad si ca e ceva mare. Mare... nu stiu. Intelesesem ca are bani.

Era un om autoritar ce mi-a vorbit politicos dar nu mi-a dat multa atentie la inceput. Pe scurt, Ion nu voia sa plateasca nici o mutare a Oanei in Franta iar fiica lui se enerva cumplit si pur si simplu pleca de langa noi butonand nervoasa in telefon. M-am trezit vorbind din pozitia de avocat al Oanei, argumentand ca parintii ar trebui sa ajute visul copiilor lor dar acest individ a reusit sa imi suga toata energia benefica in care ma imbaiam de cateva zile din doar cateva vorbe. Din cateva intrebari, adica. Ma simteam regina in hainele mele noi ce imi veneau perfect iar individul asta m-a adus in pragul plansului din cateva vorbe, desi m-am tinut tare. A inceput sa ma descoasa fara jena.

A inceput cu “Ai prieten? Ah, esti maritata... da... Unde e el acum? Anglia... ihim... Va ganditi? La ce va ganditi? Nu ati facut juramant in fata Domnului? Vad ca mai ai verigheta... sa inteleg ca TE mai gandesti... sau se mai gandeste el?”
Nici nu astepta sa termin raspunsurile ci imi taia vorba cu o noua intrebare tintita direct unde ma durea. Si gasea toate punctele dureroase.

“E in Anglia? Ah vine poimaine? Mda... Si ce faceti?” A schimbat imediat subiectul si pentru prima data s-a uitat direct in decolteul meu si cu un usor ranjet si-a aratat aprecierea. Vocea era dispretuitoare, penetranta, pedepsitoare...
“Ai aparatura de alaptat dar se vede ca nu ai folosit-o. Nu aveti copii, nu? Se vede fiindca imi arati fara sa o cer... uita-te ce decolteu ai. Esti o invitatie imensa pentru orice barbat, nu? Doar nu te-ai imbracat asa fiindca te duci la sala, nu? Iar sotul vine... poimaine, inteleg... Cati ani ai? 25? Mai mult? Ce planuri ai in viata? Ce realizari?”...

Cu fiecare vorba ma faceam tot mai mica si lacrimile se luptau sa iasa la suprafata. Cand Mirabela a intervenit sa ma apere de torentul verbal al fostului ei barbat mi-am pierdut autocontrolul, am incercat sa bagui ceva ca replica dar nu am reusit decat sa plang. Mi-am strans catrafusele in graba si am plecat vijelios. Mira a fugit dupa mine incercand sa ma convinga sa revin la masa, putinii clienti privindu-ne curiosi.
“Las ca vorbim, sunt bine... ce?... chem un taxi... e ok”. Ma imbratisa stangaci, asa dintr-o parte. “Nu, Nu!” am protestat vazand ca incearca sa-mi strecoare o bancnota de 100 de RON in buzunarul gecii. Mirabela ma prinse gentil de fata cu mainile ei calde si ma scalda cu privirea ei azurie.
“Pentru taxi... Imi pare rau! Am sa vorbesc cu el sa-si ceara scuze. Sa imi scrii cand ajungi. Salutari Feliciei”, mai adauga ea urari pentru maica-mea, cu care se intelegea de minune. Cu un gest rapid imi lasa banii in gluga imblanita si surase cald. Era atat de frumoasa.

Ma lasa sa plec privind in urma mea. Nu eram deloc suparata pe ea. Aproape de iesire am vazut toaleta si m-am napustit inauntru. M-am oprit o clipa in fata oglinzilor. Mi se dusese machiajul in jurul ochilor dar si asa aratam belea. Doamne ce bine imi vin colantii astia. Uite ce bine se muleaza pe picior, pe coapsa, pe fesa... si uite ce bine scoate in evidenta zona inghinala... acel gol intre coapsele interioare ce revenise dupa “dieta”... zona ce atragea toate privirile pe strada. Si nici nu aveam colantii aia albi pe mine. Aia erau atat de subtiri incat se vedea linia bikinilor prin ei. Acestia de pe mine erau usor mai grosuti, dar nu foarte. Am ras remarcand ca materialul era suficient de fin sa se lipeasca fidel de labii... doar un pic... cat sa vezi, cat sa ghicesti restul. Mi-am reparat usor machiajul. Degeaba. Lacrimile au revenit. Cine de fapt dobitocul ala si de ce imi pasa ce zice? Stiam de ce imi pasa... avea dreptate... si fugisem eu insumi de aceste raspunsuri grele.

Nu aveam nici un plan real pentru viata mea tot mai incalcita. Venea scadenta si timpul cand va trebui sa dau raspunsuri clare sotului meu, parintilor...
Din cele 3 am ales cabina din mijloc si m-am incuiat inauntru, mai degraba incercand sa ma separ de restul lumii. Am sunat la taxi. 20 de minute. Asta e. Lacrimile revenira... Am strans un pumn de hartie igienica sa le opresc...

... Si uite-ma facuta ghem, cu fundul si calcaiele pe capacul veceului, plangandu-mi in tacere frustrarea si neputiinta, asteptand taxiul sa ma scoata de aici si sa ma duca... unde? Acasa? Nu mai aveam casa...

Scartaitul usii toaletei fetelor ma scoase din film si am cautat sa nu se auda ca plang. Zgomotul de fond, din restaurant se accentua si imi dezvalui ca usa ramasese deschisa cateva zeci de secunde. Am auzit niste soapte si rasete apoi cineva trase de usa cabinei mele. N-am schitat nici un gest si persoana mai trase de usa inca o data, dupa care renunta. Iarasi soapte, iarasi rasete infundate apoi cabina de langa mine fu populata. Intensitatea zgomotului de fond din restaurant se mai estompase. Pesemne usa principala se inchisese.

Ma pregateam sa iau viata in piept si sa imi las picioarele pe podea, sa plec si sa astept taxiul afara desi mai aveam de asteptat. Era frig afara dar aveam chef sa fumez o tigara. As mai fi baut ceva. Bausem aproape 2 pahare de vin mai devreme, Ion comandase o sticla la masa.
Apropos de picioare pe podea si de Ion... Placajul despartitor al cabinelor lasa o gaura de 20-30 centimetri de la podea si pentru o milisecunda am zarit pantoful scump al lui Ion. N-am apucat sa ma intreb ce cauta aici caci mi-am auzit prietena soptind de la cativa centimetri departare, despartita fiind de mine printr-o bucata de placaj gri: “Repede, da?”...
Tonul soptit, parca o rugaminte a Mirabelei catre Ion, ma infiorat toata. Ce voiau sa faca? Ce sa fac eu? Sa le spun ca-s aici? Sa plec? Sa...

Mi-am pierdut sansa cand Ion si-a anuntat intentiile.
“Da-te un pic asa, sa ma pis inainte... De la bere.” Ii explica el Mirabelei in timp ce eu il vedeam in minte, mai devreme, dand gata prima bere din doua sorbituri lungi.
Jetul de urina atinse zgomotos suprafata apei si ma lua prin surprindere fiind gata-gata sa pufnesc in ras si sa ma deconspir. Ooooh nuuu.... voiam sa aud totul... “E pe jumatate sculata... vezi?”

Nu vedeam dar intrebarea era pentru Mira. Nebuna, inca si-o tragea cu tatal primului ei copil! Si-mi era clar ca se folosise de intalnirile cu mine ca sa fure futaiuri din astea cu amantul ei. Italianu’ habar n-avea. Dar de ce sa te futi cu Ion? Paolo arata mai bine. Arata a fi mai futalau decat Ion. Dar nu stiam si eu ca UNA nu e de ajuns?

Sursurul inceta si actorii showului de langa se foira. Eram curioasa ce se va intampla.
“Nu... nuuu”... protesta prietena mea in timp ce eu imi ascuteam urechile sa nu ratez nimic.

“Ia-o! E pe jumatate sculata...”
“Nu... spalata... te vreau in mine”...

Muream de ciuda ca nu auzeam totul... dar mai ales ca nu vedeam. M-am uitat atenta la picioarele lor incercand sa ghicesc ce se intampla. Vedeam pana un pic mai sus de gleznele lor dar trebuia sa ma aplec mult sa-mi deschid unghiul vizual. Pantoful lui Ion dinspre mine era aproape astupat de pantalonii lasati pana la glezne, cu niste chiloti barbatesti gri-urat vizibili deasupra lor. Creierul meu a completat singur ce se intampla mai sus si gandul ca prietena mea Mirabela sta de partea cealalta a peretelui din placaj in fata lui Ion si a pulii lui ”pe jumatate sculate” m-a gadilat placut... adanc... intre coapse...

“Deschide!” a latrat un ordin soptit barbatul... “Nu!... “un pic, hai... IA-O!”
Ma excitasem teribil. Deschide odata gura, Mirabelo!!! Cateva secunde lungi nu am mai auzit nimic apoi am perceput sunete surde dar... inconfundabile. Mirabela deschisese gura si trecuse la treaba.

Zambind fara sa realizez, cu miscari calculate, m-am pozitionat perpendicular pe vasul de toaleta, cu spatele lipit de placajul ce ma despartea de actiunea orala din cealalta cabina si cu picioarele urcate pe celalalt perete de placaj. Comod... comfortabil... ajungeam cu usurinta cu mana intre propriile-mi picioare.

Gafaitul LUI ma infiora...

Da, suntele scoase de el cand Mira probabil il atingea unde ii placea... unde-l lingea si-l dezmierda cu limba ei roz... sigur pe capul pulii... aaaahhh... de jur imprejur.... aaaaaaaaghhhhh...
Din cand in cand, gutural, Ion suspina de placere facandu-ma pe mine sa ma ating... sa ma mangai... intai pe coapse... pe interior... tot mai tare... mai apasat...

Pasarica mi se stranse cand un sunet cunoscut ma atinse la timpan. Ca un dop de sampanie dat cu volumul mai incet. Stiam acest “dop” de sampanie... este cand o ai in gura si sugi... si sugi... iar el si-o extrage dar tu nu o lasi ci o tii doar din supt in gura ta... apoi scapa... cu un POP! auditiv... inseamna ca sugi cu pasiune... cu talent, cum zicea Geani... aaaaaahhhh....aaaaaahhhhh... mana dreapta canta la instrumentul meu preferat iar pizda mi se uda si mai tare.
“Hai in mine!” dadu Mirabela semnalul ce-l asteptam si eu. Dupa pantof, Ion nu-si schimbase insa pozitia. Mi-l imaginam acum tare... complet sculat... proptit in fata Mirabelei. Intre picioarele lui, pe sub pantalonii cu chilotii deasupra, se vedeau varfurile Nike-urilor Mirabelei. Inca o avea in gura... mmmmmmmm! Nu aveam dubii ca Mirabela cunoastea sa lucreze cu gura aia buzata la care ma uitam des... da.. da... gandindu-ma la prostii. Aaaaahhh...
“Auu!” protesta Mirabela soptit apoi pufni in ras. “Nu mai da cu ea peste fata. Ma doare!”

CE?! Aaaaahhh... a plesnit-o peste fata cu ea? Doamne Dumnezeule... Aaaahhhh... Cat de tare m-a incins momentul. Am apasat pe lindic peste materialul fin al colantilor si am frecat tare-tare-repede-repede-repede... aaaaahhhhh.... aaaahhhhhh.... mi-am pierdut usor controlul din cauza placerii ce ma inunda.

Adidasul stang pierdu aderenta si aluneca cativa milimetri pe peretele placaj si m-am panicat toata. Dar nu ma bagau in seama. Mi-am tinut rasuflarea si mi-am pus cu atentie si incetineala telefonul pe mut. Nu voiam sa imi stric si sa le stric momentul. Mai 12 minute pana vine taxiul. Sandu imi scrisese ceva dar nu aveam timp de astea.

...”suge... ghhhh ... mmmm”...

Porcul isi bagase mataranga inapoi in gura Mirabelei, pesemne. Cu inima cat un purice si cu pasarica pulsanda de excitare am ascultat atenta sunetele alternante ale celor doi... cand el grohaia multumit... cand o puteam auzi pe ea molfaindu-i capul penisului... ma gandeam... imi imaginam... construiam imagini in minte. Oare o are mare? Ce fel de coaie are? O fi paros sau se rade?

Si asta continuand sa ma frec pe lindic incetisor. Ufff ce bine era... Oare ce fac acum? Oare o fute?

Sunetul scos de Mirabela ma facu sa tresar si sa ma desprind de placajul dintre noi. Mirabela continua sa tuseasca inecat... incercand sa-si revina. Sunetul unei palme date ma descumpani si mai tare. Dar era Ion cel ce paru a se scuza:
“Esti bine?... Data trecuta ai reusit sa o inghiti pe toata”...
Ce sa inghita? Spermase deja marele mascul Ion? Mirabela continua sa tuseasca dar paru sa-si revina dupa ce scuipa generos pe jos, undeva unde il puteam vedea si eu. Un scuipat gros... din gat... nu parea sa contina samanta ci doar flegma groasa. Nu m-am scarbit deloc ci din contra... si mie-mi cursese scuipat din ala pe barba in jos... lung... pana la pula lui Sandu... pula lui Geani, pula socrului meu...
Molfaitul Mirabelei continua si eu mi-am sincronizat ritmul masturbarii cu sunetele auzite. Un ghem de emotie mi se stransese in stomac... in zona aia de unde pleaca exploziile de placere...

“Nu... nuuu... asa... asaaaaa... daaa...”
Mirabela scoase sunete amutite si precipitate...
“Mai un pic... hai Mira... mai cativa milimetri si e toata... aaaaahhhhh..... AAAAAAAGHHHHHHHH... ASAAAAAAAA...”

E in ea deja? O fute? Raspunsul Mirabelei veni sub forma de tuse violenta in momentul in care Ion paru ca isi scosese de fapt erectia din gatlejul prietenei mele, lasand-o sa respire. Abia mai respira... Inca nu i-o bagase jos...

...”ai vazut?... Doamne ce dor imi era de tine si de gura ta... Numai tu ai putut mereu sa o inghiti pe toata... aaaaaghhh...
Doamne... i-a inghitit-o pe toata? Cat of fi de mare pula lui? Oricum... sa nu uitam ca Mirabela i-a inghitit-o toata! Aaaah, muista... Incercasem si eu de cateva ori schema... Da, ce? Nu, n-am reusit dar imi placea sa incerc... Si-mi placea si cum ma atingeam acum. Si-mi placea si show-ul de langa mine...

...”Gata... las-o!” ceru imperios barbatul.

“Iti place ... sug?” se pisicii Mirabela si tonul vocii ei ma aduse aproape de orgasm.

“Vreau ... te fut, Mira... pula... la coaie... LINGE!... mmmmmmmm”...

Eram praf si pulbere. Cu urechea atenta la ei ma frecam de zor in zona inghinala. Colantii si bikinii imi erau jilavi si continuau sa se ude si mai tare si facusera deja o pata umeda. Excitarea in care pluteam nu avea decat un scop in viata: ce se intampla de partea cealalta a placajului despartitor?

“Ce cald e, stai sa ma deschei la camasa”, anunta el urmatoarea mutare in timp ce eu am executat urmatoarea mea mutare. Un mesaj catre Sandu: “ne vedem in 30-40 de minute la supermaket?”

Era codul nostru. Supermarketul era in apropierea firmei unde lucra Sandu si unde ne smotociseram de cateva ori, in masina lui, undeva in parcarea firmei. La fel cum Ion voia sa o futa in pizda pe Mira asa imi doream si eu sa fiu umpluta in gura si intre picioare de pula de calitate. Groasa. Tare. Lunga... Pana la coaie bagata... aaaaghhhhh...

Zgomote infundate urmate de o injuratura barbateasca. Un nasture de la camasa lovi peretele in cabina lor, cazu pe podea si se rostogoli afara trecand si prin cabina mea. Mi-am tinut rasuflarea.

“Tine-te cu mainile de aici”... veni o noua comanda soptita. Degetele cu unghi perfecte ale Mirei apucara marginea de sus a placajului trecand pe teritoriul meu. Era si cu mine aici, acum. Ma asteptasem sa –io dea pe la spate... eu asa as fi stat...

Nu p...



    Login