Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Matusa Gina
Autor : amant_tana - 2016-07-11
Citita de 38088 ori - Nota 5.91 (136 voturi)
Cum multe povestiri incep cu a fost odata ca niciodata si bla bla bla amea incepe simplu.
Aveam o vecina de cartier, care statea la vre-o doua trei blocuri distanta de blocul in care locuiam eu. Matusa Gina caci asa-i spuneam eu e o femeie undeva la vre-o 40 50 de ani, care inca se tine foarte bine pentru varsta pe care o are. , matusa Gina este o prietena buna a familiei noastre cu care impartim de ani buni si greu si usor, si bine si rau.
Este acel tip de om cu care poti povesti liber fara nici un fel de retinere. Ai mei o rugau demulte ori atunci cand plecau de acasa sa treaca pe la noi, sasupravegheze casa, sau sa aiba grija de una alta. Ne Era tare draga aceasta vecina, mai ales mie eu i-am dat numele de matusa.
Avea o grija neasemuita pentru mine. De fiecaredata cand venea si ma vedea se apropia de mine intr-un fel mai aparte, ma saruta pe obraji prelungit si cu o voce languroasa imi spunea Baiete tu esti un barbat adevarat.
De multe ori aceste gesturi produceau in mine fiori adanci. Devenisera o obsesie pentru mine. De fiecare data cand venea, imi asteptam Portia de imbratisari sarutarile respective si cuvintele:
“baiete tu esti un adevarat barbat.
Era un ritual ,care se repeta de fiecare data cand ne calca pragul. Eram neindraznet sa o abordez pe tema care ma interesa pe mine fiindca o stiam de femeie serioasa, dar
Matusa: o femeie nici grasa, nici slaba cumaini muncite si aspre, cubuze carnoase, cu niste solduri incarcate de senzualitate, sanii erau potriviti asezati pe un bust bine conturati, dar uneori mi se parea ca erau stransi in sutiene mai mari decat arfi fost cazul.
Voiam sa o am, sa o simt, sa-I maltratez formele saoling, sa o gust, sa-I miros organele alea femeiesti atat de senzuale sa imi vorbeasca murdar, in subconstientul meu avusesem tot felul de vise si fantezii, pana cand intr-o zi m-am hotarat sa imi pun in aplicare planul.
Matusa Gina lucreaza intr-un restaurant, isi petrece o mare parte din timp in acel loc. Ma hotarasem sa ma duc si eu aproape in fiecare zi pe acolo sub diferite pretexte, diverse ocazii.
Devenise deja o obisnuinta acest lucru.Doar ca eram mahnit de fiecare data fiind ca ea nu putea avea acces la locul unde erau clientii asa ca nu ma putea vedea.
Asadar ma lasasem pagubas si de acest obicei.
Insa norocul mi-a suras intr-o zi de vara undeva prin iulie, cand caldurile toropeau orasul, asfaltul era incins, iar oamenii stateau in casa sau ieseau la o racoreala pe la stranduri, padure si alte alea.
Ai mei primisera un telefon cum ca trebuie sa plece undeva la tara pentru cateva zile, iar eu ramasesem sa supraveghez si sa am grija de gospodarie.
Matusa Gina fusese informata de acest lucru.
Asa ca ai mei o intinsesera repede catre alelor, iar eu ramasesem cu alemele.
Adoptasem o atitudine relaxanta, optasem pentru o imbracaminte sumara doar o pereche de boxeri albastrii si un maieu.
Din senin se pornise o ploaie torentiala cu tunete si fulgere vant si alte alea. Trezit din amorteala ma apuc sa inchid geamuri usi sa baricadez casa pentru aparare impotriva furtunii, cand aud o scurta bataie in usa.
Tresar, dar in acelas timp ma indrept spre usa pun mana pe cheie si deschid. In prag matusa Gina cu umbrela in mana uda pana la chiloti poate ca era uda si sub ei, dar asta umrma sa aflu mai tarziu.
Ahhhh! Firar ploaia masii sa fie.
Spuse ea pe un toniritat.
m-a udat pana intre picioare. Si a inceput sa rada.
Arunca si tu umbrela asta undeva si adu-mi un prosop si nu te mai uita asa la mine. Sunt doar uda.
Uda? Am intrebat eu zambind.
Uda mai golanule. Mi-a spus sarutandu-ma pe obraji lipindu-si corpul de al meu.
Un fior mi-a strabatut tot corpul. Acum e momentul.Trebuia sa fie amea altfel ma castram singur. Femeia asta are atata senzualitate in ea ca trebuie sa fie amea. Vad eu cum fac dar o sa trec peste bariere.
TE pup pe urma ma duc sa scap de hainele astea ude.
Buimacit am fugit in baie si am deschis umbrela si am asezat-o cu grija in cada lasand-o la uscat.
Haide vino incoace sa te pup. Pentru mine e o onoare sa pup un asemenea barbat. Haide vino ma striga ea venind spre baie.
Cand am iesit, surpriza. Gina purta pe ea doar o pereche de chiloti si un sutien asa cum va spuneam mai mare decat sanii.
Cum m-ai primit tu, asa te primesc si eu. Spuse ea razand.
Pai tu in chiloti primesti o femeie? Mi-a spus Gina apropiindu-se de mine luandu-ma in brate. Frumosule m-a strans la piept, iar corpurile noastre s-au intalnit piele pe piele. Ne-am cutremurat amandoi. Eram complet buimacit de ceea ce se intampla. Lasase la o parte orice fel de eticheta si sub umbra seriozitatii aparea usor usor sexualitatea debordanta a unei femei mature cu un apetit de neimaginat. Exact de ce aveam nevoie.
Sti ca-I o onoare pentru mine sa fiu in casa cu un asemenea barbat nu?
A rostit aceste vorbe pline de senzualitate si subinteles. Intimp ce rostea aceste vorbe Matusa Gina nu slabise imbratisarea, indreptandu-ne spre canapeaua de piele miscandu-si fundul tragandu-ma parca mai mult spre ea.Haide sa povestim putin. Ca noi niciodata nu am stat asa amandoi sane vedem de ale noastre.
Ale noastre? Am intrebat eu, mangaindu-I sanii prin sutien.
Mmmmm Ce sani frumosi aveti!
Rase usuratic:
Da mai strengarule, ale noastre. Zise matusa, zambind languros.
Imi lua mana si mi-o stranse pe pulpa ei dreapta frecandu-si-o usor.
Iti place nu? Si totusi cred ca nu e bine.
Si totusi insista, lipindu-si mai tare pelvisul de al meu.Daca acum nu faceam ceva eram un prost. Mi-am zis in gand.
Isi desfacuse bratele si picioarele, lasandu-si capul pe spate si unduindusi trupul, asezandu-se pe canapea.
Folosea un parfum , care imi umplea narile de un miros afrodisiac. In combinatie cu pielea ei avea un efect innebunitor.
Vino langa mine.
Inainte sa ma asez i-am scos usor sutienul, asezandu-l langa ea.
Cred catu vrei sa raman ca tine, la pieptul gol.
spuse matusa acoperindu-si usor varfurile sanilor cu mainile.
Ma hipnotiza cu vorbele ei.
M-am asezat langa ea pe canapea. Foarte aproape de trupul ei. Pielea noastra s-a contopit dinnou.
Scoase un suspin prelung insotit de un geamat innabusit.Daca ne-ar vedea cineva in postura asta eu in chiloti situ in boxeri ar intra la banuieli.
Incerca sa se ridice, dar am cuprins-o in brate.
Ce faci? Nu e bine. Nun u. Mai incerca odata, dar o tineam ferm in brate.

S-a mai zbatut odata, cedand in cele din urma.
Si zici ca-ti plac tzatzele mele?
Da mult. Enorm de mult.A inceput sa geama usor.Mi-am apropiat incet buzele de ale ei prinzandu-I gura ca intr-un cleste.

Vreau sa va sarut.
A tresarit.
Isi lipii si ea buzele de ale mele la inceput retinuta, dar pe urma din ce in ce mai ferm.
Ah ce bine e mai copile. Ah tu ma strici. I-am introdus limba in gura lunecand, explorandu-I gura, raspundea promt si o simteam cum incepe sa se excite si sa geama.
I simteam pizda fierbinte prin chilotul deja umed. Ofta prelung si isi lasa capul pe spate, timp in care eu am inceput sa cobor cu sarutarile pe gat, pe sani, prinzandu-I in gura si alintandu-I pe amandoi. Radea lasciv si gemea. Isi contracta spatele.
Doamne ce imi faci tu mie, doamne ce am ajuns sa fac cu tine, tu stii de cat timp n-am mai facut eu asta?
Isi desfacu picioarele si se intinse confortabil pe canapea.
Ce bine e mmmmmmmm, aaahhhh.
Eu continuam ca un nesatul sa o sarut mirosindu-I pielea in acelas timp, adulmecand fiecare bucatica. Coboram pe burta, ajungand la buric mi-am introdus limba in el. A tresarit usor gemand. AAAhhh iubitule, dragule, doamne cate stii tu sa faci.
Stiu stiu am raspuns eu buimac si inca nu ai vazut nimic.
I sarutam pulpele, genunchii si gleznele, mirosindu-le, muscand ca un nesatul fiecare deget. I-am strigat numele, iar ea s-a intins ca o pisica.
Ma simt atat de bine puiule dragule, iubitule doamne ce onoare, Ah cat esti de grozav. Mai saruta-ma ca imi place, imi place cum iti bagi nasu, gura limba in pielea mea. Cum imi descosi toate gauricile.Fa-ma sa ma umezesc puiu lu mama.
Urcand dinnou pe fiecare picior in sus, gustand fiecare bucatica din carnea senzuala a acestei femei, am inceput sa I sarut interiorul pulpelor.
Un miros de feminitate seducatoare cu parfum de mosc razbatea dintre picioarele acesteia. Era ca o chemare a placerii. Un mesaj transmis decatre organelle ei spre madularul meu. I-am dat chilotul intr-o parte cu doua degete si i-am atins usor labile cu limba.
Matusa a scos un tipat de uimire insotit de un geamat.’
Sa nu imi spui ca si acolo vrei sa ma lingi. Nu mi-a mai facut nimeni asta sa stii. Nimeni, si mie imi e cam rusine mai puiule, cum sa iti bagi tu gura, limba buzele acolo gura ta asta pe care as mozolio intruna limba aia care ti-as fosolio tot timpu,. Ahh nici nu stiu cum e.
Nu-I nimic o sa aflii.
Ridicati te rog picioarele. Sa iti scot chilotii.
S-a executat ca o pisica in calduri. In cateva secunde Ginutza, isi expunea pasarica ei batrana, uda si atat de excitata, precum si curul ei grasuliu in fata mea. AStepta sa fie linsa, gustata, se supunea perversiunilor mele fara sa cracneasca.
Cred si eu demult nu mai facuse dragoste. Avea un barbat mai mult plecat decat pea casa si ca orice femeie avea nevoie de asta.
A ramas asa pręt de cateva secunde. M-am repezit cu nasul intre bucile ei mirosindu-I gaoaza. Un miros acrisor imi invada nasul. A gemut usor. Ah nu acolo. Nu acolo ca nu mi-am mai facut baie de o zi.
Si am intrebat eu?
Si nu stiu sanu miroase urat.
Imi place cum iti miroase curu Gina am linistit-o eu, Infigandu-mi nasul mai adanc. Vreau sa te ling matusica, sa te gust si sa te miros. ASa cum mirosi o floare, cum gusti o mancare delicioasa si cum lingi o inghetata. Iar curul si piersica ta sunt delicioase.
Ah nute rog, te rog… Aahhh mmmmm, mmm aahhh.
Am inceput sa o ling in gaoaza cu pofta, provocandu-I o senzatie de gadileala si excitare.
Mmmmm aaahhh ce bine e. Mmmm, ahh asa asa asaaaa
.
I-am lasat in jos picioarele indreptandu-ma spre pizda. In momentul in care i-am atins labile cu gura a exclamat razand:
I- oooooooo! Hih vaaaahmhmhmhmhmaaaahhh vai!
II- E o stai stai ca nu mai pot. AAAaaahhh, aaahh stai ca nu mai pot.Acum inteleg io femeile alea care ziceau ca le manca gaoaza. Aaaaah ce ma manca, doamne ce bine e.
Ah ma simt ca o fata mare nimeni nu mi-a mai facut asta. Linge-ma linge-ma te rog joaca-te cu pasarica, joaca-te cu pizda mea.
O simti ce fierbinte e? si uda?
Daaaa. Uda si fierbinte.
I-am luat clitorisul in gura si am inceput sa ma joc cu el. Gemea, chitzaia si se zbatea, a inceput sa imi stranga capul intre picioare.
Sa ma mangaie pe frunte, sa isi miste fesele in jurul gurii mele.
Ma mai mirosi odata in cur? Ma mai lingi odata in cur? Te rog copilul meu. Te rog fa-ma sa mor.Iar dupace ma mirosi iar linge-ma, manca-mi inca odata lindicu, si strange-ma detzatze serios nu am stiut pana acum ma copile dragace inseamna o pizda fututa cu gura.Ahhhhh! acum ca stiu mi-as frecao tot timpu de nasul tau, de gura ta, pan ate-as lasa fara aer. Doamne,
Esti un pervers. Perversule.
Dupace i-am satisfacut si ultimele dorinte, dupace m-am saturat de lins de pipait de gustat am lasat-o sa se ridice.
I-a sa vad tu ce ai in chiloti a?
Cu o miscare agila mi-a dat jos chilotii aruncandu-I cat colo, luandu-mi in mana penisul care pleznea deja de atata erectie.
Oooo pentru mine e o onoare sa fiu alaturi de un asemenea barbat. Un barbat cu o asemenea pula.Ce urat vorbesc
Vorbesc ca o catzea care azi vrea sa se futa cu tine.
Imi mangaia coaiele cu mainile ei aspre, dar atat de excitante. Incepuse sa imi sarute pelvisul, sa se joace cu limbape radacina penisului meu. MMmmm! O sa iti mananc mandretea asta de pula.
Zise Gina cu o voce languroasa, continuand sa exploreze penisul cu limba, in sus si injos.
Imi producea o placere teribila, am inceput sa gem.
Iti place m-a intrebat scotand madularul din gura.
Ahhhh! Da. Imi place atat de mult.
Imi sugea penisul cu atata pofta, cu lacomie, desena cercuri si mi-l rasfata cu limba, umplandu-l cu saliva in sus si injos. Imi strangea capul intre buze apoi lua pe...



    Login