Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Matusa Gina, continuare
Autor : amant_tana - 2016-07-14
Citita de 31469 ori - Nota 6.05 (79 voturi)
Inainte de a pleca vreau sa vad si eu pizda ta uda, si terminata.
M-am ridicat si mi-am indreptat gura spre pasarica ei plina de lichide, incepand sa o ling dinnou. Matusa tresari si se arcui dinnou. AAhh ahh mor.Nu mori ca iti place. Hai lasa-ma sa merg sa fac baie, te rog si iti promit ca raman la tine. Oricum barbata-miu e plecat. Asa ca in noaptea asta raman aici.
Am luat-o in brate si am sarutat-o patimas pe gura.
Daca nu ma lasi sa ma ridic o sa imi curga din pizda toata zeama.
S-a ridicat si in viteza s-a indreptat spre baie, de unde a scos umbrela si am auzit cum dadea drumul la apa in cada. Penisul a inceput sa mi se intareasca dinnou.O sete nebuna de ea ma cuprinse iar. Tot timpul visasem pasarica aceea batrana, uda, acum o aveam si trebuia sa profit de ea, cand deodata, apa conteni si am auzit-o pe Gina strigandu-ma.
Puisorule hai sa ma speli pe spate.
Mhmm! Da da da pe spate. Am zis eu.
M-am ridicat agale din pat si m-am indreptat spre baie. Fara sa pun ceva pe mine.
Ce parca mai avea rost. Am intrat in baie supus. Caldura de acolo ma toropise dinnou. Matusa Gina state ape marginea cazii cu mainile pe sani.
Vino incoace. Vino langa mine. M-am supus si am intrat si eu in cada langa matusa. Am inceput sa o sarut lacom pe gura, indepartandu-I mainile de pe sani. Framantandu-I nu innainte sa iau apa in causul palmelor. Gemu usor. Doamne ce bine e. Vreau sa te cobori in cada, sa intrii in apa. Sa-mi lingi iar gauricile. Sa mi le descosi cu limba ta cu buzele tale.Da cum de acum imi dai voie sa te ling. Parca innainte imi spuneai ca e nespalata, ca miroase ca nu stiu ce.
N-am mai asteptat nici un raspuns. Cuminte, supus am intrat in cada, si introducandu-mi nasul intre picioarele ei am inceput sa-I ling gaoaza. Gustul era dulce, parfumat. Am inceput sa sug cu lacomie labile acelea mari si batrane, dar atat de aţâţătoare.I muscam clitorisul, jucandu-ma in jurul lui provocandu-i senzatii teribile de placere.
Ah ce-mi faci. Ahh ma omori. MMMm aaaahhh doamne daaa aaahh.
O simteam cum se cambreaza, impingand usor vaginul spre gura mea. Doamne ce bine e. Ce bucuroasa, ce fericita sunt.
Isi ridica usor pizda deasupra gurii mele, dar eu o parasesc infigandu-mi nasul in curul ei, care de asta data capatase un miros parfumat, si ademenitor. Lingeam fiecare particica, fiecare bucatica.Matusa isi desfacuse picioarele, gemand tare, era fericita, innebunita. La un moment dat lichidul acela cald, dulce acrisor tasni din vagin umplandu-mi fata, gura nasul. L-am sorbit cu lacomie, ca un copil mic, care isi soarbe linistit budinca cu lapte. Spasme puternice o zguduira.
Aaaaaaaaahhhhhh! M-ai omorat.
Hai ridica-te vreau sa iti fac si eu o surpriza. Ce numai tu crezi ca poti fi pervers copilu mami?
M-am asezat supus pe marginea cazii, Ginutza mi-a cuprins testiculele cu mana, framantandu-le usor. Sarutandu-mi pelvisul, apoi imi atinse capul pulii cu limba, pe urma mi-a cuprins penisul usor in gura. Sugea la inceput timid in timp ce cu mainile imi framanta coitzele usor. Isi plimba mainile de la coaie spre anus. Isi plimbase mainile prin gaura curului usor, tandru in timp ce cu gura executa miscari de dute vino.
Cand a simtit ca imi vine a scos-o din gura si mi-a zis. Hai hai la mama. Sa ne jucam iar de a mama si tata.
Doar ca de data asta vreau sa fiu eu iepsoara ta. Sa calaresc io armasarul.
Am intrat in cada intinzandu-ma pe spate. Apa imi acoperea tot trupul. Matusa se aseza deasupra mea, sarutandu-ma lacom pe gura.
Mmmm ce gust bun ai. Apoi dintr-o miscare isi potrivii penisul la intrare in pizda si se lasa incet. Gemetele ei se inteteau pe masura ce ritmul se marea. Era un dans nebunesc al placerii, intra si iesea, iesea si intra:

Ah ioi doamne doamne o sa iti mor in brate. Ahhhhh ooooh da fute-ma.
Da matusico, te fut. Te fut cu dor, ahhh doamne ce pizda buna ai.
Apa facea valuri, sarind in sus, bombardandu-ne trupurile, acoperindu-le. Pula mea penetra frenetic, tare si dur Pizda suculentafierbinte si atat de alunecoasa a matusii.Vibra la fiecare penetrare. Imi raspundea cu o dorinta uriasa la fiecare impreunare.
Spasme puternice au inceput sa-I zguduie trupul.
AAAhhhhh, aaahhh ioi nu mai pot, viu ahh vvvvinn chhhh ahhhhhh.

Un orgasm naucitor o cuprinse deodata. O explozie de contractii I zgudui tot corpul. Lichidele I invadara vaginul, si penisulmeu.
E randul tau puiule, sa ma umplii cu sperma ta. Insamanteaza-ma.
Ce vorbe avea in ea, ce perversa era. Cata schimbare in femeia pe care eu o credeam serioasa. Cata pasiune diabolica.Era in stare sa se supuna oricarei propuneri pe care i-o faceam, sa raspunda fiecarei provocari. Asta voiam si eu la urma urmei nu? Visul meu statut de atata timp se implinea.
S-a ridicat si s-a asezat pe spate. Hai la mama. Hai intre picioarele mele si mai da-mi odata onoarea ta, barbate daaaaaaaaaaaaaaaaa aaahhh mmmmhmmmm. Vreau pula ta o vreau.
Ridica usor mana si imi cuprinse testiculele cu palma,
Mmmm ce pline is. Apoi isi plimba palma din spre testicule spre cur, si invers. Hai treci in pizda, ca altfel faci pe mine si samantza ta trebuie sa ma uuude ma copile. Ahhhh doamne. Hai la mama Gina.
M-am lasat deasupra ei, in voia apei si a placerii. Dinnou cu matusa, din nou in ea, in vulva ei, calda maternala, primitoare umeda si atat de excitanta.
Ritmurile si gemetele se auzeau si se inteteau din ce in ce mai tare.
Sunt curva ta batrana, tarfa ta, care o sa te mulga de toata vlaga, sunt femeia pe care ai innebunit-o si ai invatat-o la prostii.
Si tu pe mine matusico. Demult doream sa fac toate astea cu tine.Sa te transform in curva, sa te ling in cur ca pe o tarfa, ca pe o catea in caldurile tale sexuale sa ti le simt sis a ti le sting si acum ca te am vreau sa te fut. Sa te fut pana murim amandoi.
Ahh fute-ma odorasul meu scump, fute-ma pana iti vine.
Se misca sub mine, mulgandu-mi penisul de la varf spre radacina.
Viiiin, aaahhh vin matusico nu mai pot viiin.
O explozie teribila, jeturi si jeturi de sperma au tasnit din penisul meu umplandu-o pana in cele mai mici coltisoare ale pizdei ei.
Doamne ce bine e. Doamne ce calda e. Cat poti fute de bine.
Am ramas imbratisati, in apa, fara a spune nimic, pana cand am rupt eu tacerea.
Doamna ar trebui sa ne spalam, defapt la cat ne-am futut cred ca ar trebui sa schimbam apa++++++++++.
Am ras amandoi lasciv, sarutandu-ne pe urma ne-am spalat, unul pe altul, ne ezitand sa ne mangaiem, frecam, mozolim ca 2 copii. Ne-am sters amandoi ca doi indragostiti, adormind unul in bratele celuilalt pana adoua zi spre pranz.

Cand m-am trezit surpriza. Gina nu era in pat. Am pornit cautarea pentru ca mi se facuse dor de ea dinnou. O voiam. Voiam sa-I simt dinnou trupul de femeie matura si coapta. Madularul meu voia rasfatat in gaurile ei. Eram bolnav de sex, de dragoste si voiam sa-I potolesc poftele.

Am gasit-o in bucatarie, pregatind o masa copioasa. Aici erai matusica?
Matusica raspunse ea razand dulce.
Dupa ce hâţa hâţa am tras aseara cred si io ca-mi zici matusica.
Se apropie de mine si ma saruta. Isi lipii corpul imbracat intr-un maieu de mine. I simteam tzatzele ei carnoase si voluptoase intarite de pieptul meu.Mi-am strecurat mainile sub maieul ei strangandu-I sanii in palma. Erau fierbinti, si atat de atatatori. Mi-e dor de pizda ta, e dulce, vreau sa ti-o gust si sa ti-o sug.
Ahhhhh aaaahh gusta-ma mancami-o linge-o desfata-te in ea.O sa ti-o scarpin cu limba, degetele ca vad ca iar te manca.A ras si si-a lipit si mai tare corpul de al meu, incepand sa isi frece pizda de madularul meu, care deja era erect.

Am luat-o in brate si am dus-o in dormitor.Am intins-o pe spate cu picioarele in sus.
A inceput sa rada.Haaaaaai, vino. Fi amantul meu dinnou.Sa stii matusa ca si pentru mine e o onoare sa ma fut cu tine si vad ca tie a inceput sa-ti placa tare.
Doamne da ce mult imi place puiule. Stii atat de bine sa ma iubesti.
Mi-am varat nasul usor intre picioarele ei mirosind umezeala calda dintre coapse, iar cu limba am inceput sa tachinez dinnou pasarica ei batrana.
O sa-ti manc dinnou bunatatea asta de pruna.

Pruna? Cu gust de peste.Astazi is dinnou cateaua ta. Vreau sa fiu iar ca tu mai barbatele ma faci sa ma simt asa. Ca o catea in calduri.
Vrei sa fii cateaua mea? Am intrebat-o pe Gina.
Daaaaaa! Ooooohhhh daaaaaaa.
Atunci vino si aseaza-te in 4 labe.
s-a supus fara sa cracneasca.
Doamne ma dragule ma bucura-te de mine si bucura-ma si pe mine.
i-am desfacut cu mainile bucile si am scuipat-o incet in gaoaza. Pe urma am trecut la pizda. Mi-am varat nasul si limba intre labii. Misca din cur frenetic.
Aaaaahhh, aaaah, ce-mi place. Linge-ma liiiingeeee-maaaaaahahahaaahmhmmmmm aaahh.
Ce pizda calda ai. Ce gustoasa si delicioasa e piersicuta ta.Imi plac sucurile tale din ea.
Piersicuta me batrana iti place. Vad si simt ca-ti place.
Doamne ce bine-I doamne ce mult imi place.I lingeam si-I frecam clitorisul. Aaaahhhh aaahhh doamne ce bine e. Imi placea teribil sa o gust, sa-I ling fiecare coltisor.
Si cand te gandesti ca nime pana la tine nu mi-o mai facut asta.
Dupa vre-o 10 15 minute de tachinari ale clitorisului si ...



    Login