Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Masajul cu surprize
Autor : Romanasul - 2023-01-31
Citita de 9757 ori - Nota 5.58 (57 voturi)
Această acțiune este reală, doar contextul petrecerii ei este fantezie.

Încordat fiind din cauza pozițiilor incorecte din mașină sau de la birou, un prieten îmi recomandă o doamnă care face un masaj pe cinste. Îmi dă numărul și îmi spune să mă programez.

Am sunat, am făcut programare la masaj și m-am dus la locația doamnei. Îmi deschide ușa o doamnă într-un halat, ulterior urmând să aflu că are 63 de ani. Mă invită în camera amenajată pentru masaj unde se afla o masă de masaj și o canapea și îmi arată unde este toaleta. Merg pentru un refresh rapid, iar când mă întorc mă invită să iau loc pe masa de masaj gol, ca să nu murdărim cu ulei lenjeria sau prosopul.

Lucrurile parcă nu mi se păreau chiar la locul lor, însă având recomandare din partea unui prieten, am zis că știe doamna mai bine ce și cum.

Îa niște ulei și începe să îmi facă un masaj la spate, la mușchi și oase, mi-a masat și coapsele, picioarele, tot. Ce am remarcat era faptul că îmi atingea fundul când cobora, lucru plăcut, de altfel, care mă făcea mereu să tresar.
Eram cu fața în jos când ea îmi troznea oasele de zor. La un moment dat mă masează mai mult pe fund, iar eu gem ușor în semn de apreciere. Mi-a despărțit bucile și mi-a atins parca din greșeală și anusul, moment în care am tresărit nițel.
La un moment dat, pe nepusă masă, simt o presiune la fund care se făcea cu limba doamnei. Eram blocat, semi-erect și cu excitarea în creștere rapidă. Încep să gem și să îi spun că sunt plăcut impresionat de ce face. Îmi spune să mă relaxez și să mă las pe mâna ei. În timp ce îmi făcea rimming, cu mâna îmi masa zona dintre coaie și fund si mă mai atingea și pe coaie.

Am început să mă întăresc la care ea îmi zice să mă întorc. Mă supun ascultător, iar când ridic capul buimac din masa de masaj, observ că doamna este dezbrăcată. Niște sâni mari și lăsați, pielea ușor lăsată pe ea, ce să mai, o femeie de 63 de ani care își spune vârsta.
Mă întorc cu fața în sus, îmi ridică picioarele și începe să mă lingă în fund cu poftă, masându-mi sfincterul cu degetul. La un moment dat mă pătrunde brusc, cu un deget pe care îl introduce complet din prima și începe ușor să îmi maseze prostata. Cu gura urcă pe pulă pe care o linge început, apoi o ia în gură și înce...



    Login