Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama fostei mele iubite 3
Autor : Mrping69 - 2024-04-07
Citita de 7492 ori - Nota 6.28 (46 voturi)
Salutare , îmi cer scuze pentru absența dar am avut multe de rezolvat și recent mi-am recuperat contul.

Pentru o mai bună înțelegere a poveștii recomand citirea primelor 2 părți.



Am plecat de la Cristina pe seara , se întunecase bine afară,căldura se mai domolise iar eu eram complet aerian,încă nu-mi venea să cred. Ajuns acasă mi-am făcut un duș și m-am pus pe canapea la TV, încă nu-mi venea să cred ceea ce se petrecuse în ziua respectivă.


Următoarea zi m-am trezit destul de târziu afară era destul de cald și am ieșit cu niste prieteni la piscină,apoi prin oraș iar când mergeam spre casa mă trezesc cu mesaj de la Cristina:

-Hei arogantule!
-Hei, de ce arogant ?
-Nu ai dat niciun semn de aseară, tot pe mine mă lași să te caut ?
Într-adevăr atunci mi-am dat seama că am fost măgar dar că sa dreg busuiocul i-am spus:

-Scuze dar nu am știut ce program ai și nu am vrut sa deranjez...
-Ha... Scuze peste scuze ce sa zici și tu ... Ai planuri pentru seara asta !?
-Nu... De ce ?
-Pentru că îmi picură alta țeavă la bucătărie zise ea chicotind 🤭🤭
-Nicio problemă, se rezolva îi răspund eu pe același ton 😏
-Am 2 baterii de vin roșu sec la congelator sa iei tu te rog o cola când vi 🫣

Am fugit până acasă să mă pregătesc cum trebuie , acum știam unde mă duc și ce război mă așteaptă.
Pe la ora 22 am ajuns la Cristina, toată ținuta ei o reprezenta un halat de catifea roșu , pielea încă îi era ușor rece semn că abia ieșise din dus dar se simțea un miros de parfum de instant s-a trezit soldățelul mai ales că de la ușă mi-a sărit în brațe și m-a sărutat adolescentin lucru care nu mă așteptam de la o femeie trecută de 40 de ani. Dupa ce m-a sărutat de aproape m-a lăsat fără aer mi-a șoptit la ureche "Toată ziua m-am gândit la tine , fã sa merite așteptarea" in timp ce mă ghida către sufragerie.
Am întins-o pe spate, o sărutam senzual , limbile noastre parca dansau in timp ce ii masam ușor pulpele și fesele cu mâna stângă in timp ce mâna dreaptă o ciupea ușor de sfârcuri prin halat , gemea atât de excitant ... Am continuat să o sărut ușor pe bãrbie apoi să mă joc cu limba și să o musc ușor de la gat până la lobul urechii unde am muscat-o un pic mai tare de a tresărit. Deja gemea și se zbătea ușor i se citea pe față și în gesturi cat i-a lipsit afecțiunea.
Am desfăcut halatul și am plecat sarutand-o de la ureche pe gat apoi m-am oprit la sfârcuri pe care ii le masam cu limba și din când în când le mai mușcam ușor în timp ce mâna mea dreapta își făcuse loc între picioarele ei unde era o umiditate maxima. Am continuat să mă joc cu limba pe sfârcurile ei și să îi masez clitorisul până un tipat urmat de un geamăt prelung s-a auzit în timp ce m-a ștrans puternic în brațe de aproape m-a sufocat cu sânii ei. Avusese un prim orgasm...iar când m-a eliberat din brațe m-am putut bucura de privirea ei, expresia satisfăcută de pe față și corpul care încă îi tremura ușor.
N-am putut să mă opresc aici așa că am plecat în săruturi ușoare de la sâni până la buric acolo unde am insistat apoi am coborât ușor către păsărică, o simțeam cum tremura ușor iar eu ca să mă joc cu ea pentru că îmi plăcea cum tresare o sărutam și o mușcam ușor în jurul păsăricii , pe axile până când la un moment dat m-am apucat de treabă și am început să îi sărit nebunește clitorisul , de acolo a preluat comanda, mă ținea de...



    Login