Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama cu copil foarte sexy fututa rau
Autor : Alexxx08 - 2011-07-19
Citita de 37517 ori - Nota 5.47 (60 voturi)

Saptamana asta la un Market cu zona de fast food in cautare de ceva de mancare imi trece prin fata ochilor o mama in jur de 35-40 de ani cu copilul(14-15 ani) bruneta cu parul lung, imbracata intr-o rochie alba super transparent(spre uimirea mea).

Sani mari si fund bombat cu bikini albi stransi pe acel fund obraznic care se vedea practic tot ca si cum ar fi goala iar cu o privire plina de aroganta si incredere neavand nici o retinere ca e cu copilul chiar fiind incantata ca e admirata.

In cateva secunde raman inmarmurit de dezinhibarea ei si de felul in care umbla chiar cu copilul dupa ea aratand chiar totul prin rochia aia transparenta. Mergand mai departe o admir si coincidenta ne oprim in acelasi loc cu mancare, eu in spatele ei la coada.

I se vedea trupul atat de bine prin rochie si era atat de sexy si provocatoare incat iti venea sa pui stop la toata agitatia/lumea din jur si sa profiti de ea acolo. De asemenea era imposibil sa te abtii sa ii faci un compliment despre zambet sau despre felul cum arata si profitand de faptul ca copilul ei era ceva mai departe uitandu-se prin vitrine la mancare a trebuit sa-i spun cat bine arata si daca eram mai aproape de varsta ei nu ezitam sa o invit undeva. Zambeste incantata, imi multumeste si imi spune ca nu e neaparat nevoie sa fiu prea batran sa am sanse sa ies cu cineva mai mare. Simtind ca e incantata sa vorbeasca cu mine vreau sa-i spun repede ce vreau pana nu se intoarce copilul si nu pot sa mai continui discutia asa ca…… ii transmit repede daca nu isi face timp intr-o zi sa mergem pe undeva sa bem ceva sa pierdem timpul sa ne relaxam. Acum asteptam cu nerabdare un raspuns, stiind ca are copil, fiind probabil casatorita si fii foarte curios daca a fost asa de simplu si a fost un moment norocos pt mine....Da din cap isi musca putin buza de jos(probabil gest inconstient) si imi zice sa-i las nr ca ma suna ea cand are mai mult timp liber sa vorbim. Misiune indeplinita gandindu-ma la ce urmeaza dar gandindu-ma si care a fost momentul cheie in care s-a lasat agatata.

A-2-a zi nici nu apuc bine sa ma trezesc pe la 12 ca ma suna.
Sunt eu Roxana de la Market....(nici nu stiam cum o cheama eram oarecum si in dubii daca ma va suna prea repede ca dupa ce ajungea acasa poate avea procese de constiinta fiind casatorita si cu copil). Imi spune cum ca maine se intampla
ceva la ea la job si poate sa plece pe la 14:00 dar nu vrea sa iasa “foarte” in public pt ca inteleg si eu de ce si rade(confirmat casatorita).

Evident ca eu ii spun ca nu e problema vin o iau cu masina de unde vrea ea si mergem sa ne plimbam putin si mai vedem. Accepta si asa ramane. Cand ajung la locul propus de ea o vad de la distanta intr-o rochie de vara destul de mulata pe
corp cu decolteu si cu aceeasi atitudine atitudine increzatoare, provocatoare si sexy. Dupa ce ne intalnim ne plimbam foarte putin cu masina si eu evident locuind singur ii propun sa mergem la mine sa comandam o pizza, sa bem 1,2 sticle de vin si sa ascultam niste muzica. Ezita putin cum ca i-ar placea sa ne relaxam dar are dubii in privinta mea fiind mai tanar si necunoscut. Simplu de trecut de obstacolu` asta! Scot buletinu` si permisu` si i le arat sa vada ca nu am nimic de ascuns. Totul e ok se simte usurata si cum femeile au nevoie de actiune mergem catre locatia mea.

Odata ajunsi o asez pe canapea aduc paharele de vin, vinul, trag draperia sa se intunece comand pizza, pun muzica si putem sa ne relaxam. Incepem sa bem vin rosu, sa aberam despre orice dar nu insist cu intrebari stupide cum ar fi ca de ce a ales sa vina, intrebari prea personale de ce ce ce bla bla. Nobody cares!
Aberam in continuare despre orice, ajunge si pizza mancam putin mai bem vin si la un moment dat devine relaxata complet si incepe sa se incinga atmosfera.

Incepe sa-si desfaca picioarele in asa fel incat sa fie provocatoare, se apropie de mine ma pupa pe obraz, pe gat isi ridica putin rochia si imi arunca un zambet ca si cum m-ar invita sa profit de ea. Ma asteptam odata ce a venit la mine atat de rapid tinand cont de circumstante.
Ii raspund..ma apropii de ea o sarut, o ating pe picioare si incet imi bag mana pe sub rochia ei catre pasarica. In tot acest timp nu puteam sa-mi iau ochii de la decolteul ei si gandul ca o sa pot sa o trag de sani ma inebunea. Ii mai ridic putin rochia si cand ajung la pasarica nu avea bikini. Mai bine de atat nu se putea. Ii ating pasarica, ii bag un deget si incepe sa geama si ma apuca tare si strans de pula. In momentul asta ii ridic rochia de tot sa stea cu pasarica la vedere si ii trag de partea de sus in jos incat sa-i iasa sanii si sa-i atarne.

O splendoare sa ai o mama sexy, nesatisfacuta de sot, dornica de futut cu picioarele desfacute, pasarica la vedere si sanii iesiti pe canapeaua ta, pregatita sa profiti de ea cum vrei. Ma pun in genunchi si incep sa-i bag limba in pasarica ea stand rezemata de canapea. Ii spun sa-mi puna rochia in cap si sa ma lase sa profit de trupul ei cum vreau eu. Auzind asta incepe sa respire si mai sacadat si sa geama. Incep sa-i bag limba in pasarica cu viteza si cu mainile prinse strans de sani sa-i trag corpul cu miscari repezi catre limba mea. Apoi o apuc de fund o strang si insist cu repeziciune timp in care eu ridic putin fusta sa-i vad sanii cum se misca. Sanii ii sareau in sus si in jos incat regretam ca nu am 4 maini sa pot sa-i ating in timpul asta. Lipsea inca un barbat sa o futa intre sani. Era in extaz(probabil acasa nu avea parte de un sex prea bun) continui sa o fortez sa vina cu pasarica spre limba mea incordata si gemetele ei incepeau sa sune a tipete si nu degeaba. Dupa putin timp are un orgasm si ii spun ca distractia abia a inceput.

O las “imbracata” fiind foarte sexy cu sanii iesiti peste decolteu si cu partea de jos ridicata si ii spun sa fie pregatita sa fie abuzata. Mareste ochii iar eu scot pula si incep sa o frec in fata ei. Se apropie de mine si incepe sa o suga dar destul de incet si eu dupa cum ii propusesem incep sa o abuzez. O apuc de cap si incep sa o fut in gura repede, sa-i bag pula adanc in gura si fata ei incepe sa prinda o tenta nevinovata, inocenta dar plina de dorinta in acelasi timp. Dupa un timp se obisnuieste si o apuc de maini si o trag cu forta cu gura spre pula mea.

Dupa asta fundul ei neputand sa-mi iasa din minte o rog sa se puna in genunchi pe canapea cu fundul spre mine avand o priveliste extraordinara. Fundul bombat care acum cateva zile mi se parea o fantezie e acum in fata mea pregatit sa fie futut pana cand vreau eu + sanii mari care atarna atat de sexy asteptand sa fie supti si mangaiati. Incep sa-i bag limba in pasarica, sa o musc de fund in timp ce o trag de par si o pun inapoi rezemata de canapea cu picioarele desfacute. Imi mai frec putin pula in fata ei si ma aplec sa o penetrez in timp ce ma uit la fatza ei. Dintr-o data face o fata de inocenta si nevinovata care ma excita la maxim si incep sa o fut incet si din ce in ce mai adanc. Incepe sa geama cu putere sa ma apuce de maini si sa se impinga in mainile mele cum ca ar fi prea adanc, prea mult pentru ea si sa o fut mai incet(probabil cum e obisnuita cu sotul). Incep sa maresc viteza, ea lasa capul pe spate simtind o pula atat de tare si adanca in ea iar sanii ei incep sa se miste/sa sara in toate partile, in sus si in jos.

Visul devenise realitate. Puteam sa o fut cat timp doream si o aveam la dispozitie sa profit de ea cat vroiam. Ce puteam sa fac decat sa continui sa o fut in co...



    Login