Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMalpraxis 3
Autor : pibus - 2009-07-23
Citita de 30095 ori - Nota 8.08 (105 voturi)
Sa incep cu vestile bune? Am multe vesti bune. Nu stiu in ce ordine sa le iau. Asadar, m-am insurat cu Ramonica. Nunta a fost superba. Mi-a placut pana si mie. Plus ca am si scos ceva banet din asta cu toate ca Ramonica a investit mult. De banii aia o sa luam probabil inca o masina… pentru sotia mea. La organizarea nuntii nu m-am implicat. Toata lumea mi-a lasat spatiu caci imi terminasem rezidentiatul si ma pregateam pentru marele examen. Am tras tare… si cand spun ca am tras… inseamna ca nu m-a vazut nimeni o luna de zile. Doar Ramona a fost langa mine si m-a sustinut. Efortul sustinut a fost incununat de un examen la care n-am avut emotii. Si acum iata-ma! Dom’ Doctor Specialist!
A urmat o petrecere monstruoasa si o betie crancena in urma careia am avut nevoie de 3 zile sa-mi revin. Pragmatic, Nea George m-a bagat la inaintare fara sa piarda nici o secunda… spital - cabinet privat. Si retur.
………………………………………………………………………………………….
Era Joi dimineata. Avusesem o saptamana groaznic de obositoare. Pe parcursul weekend-ului nu apucasem sa ma odihnesc deloc. Am fost plecat cu socrii mei si cu Ramona pana la Oradea, sa vizitam o strabunica. Soferul am fost eu… drumul lung… Patul in care am dormit la rubedenii era tare neconfortabil si m-a facut sa imi doresc sa fi dormit in masina.
Nea George e iarasi plecat la cabana lui asa ca am inceput in forta saptamana. Dimineata la Spital- dupa-amiaza la cabinet. Apoi Dimineata la Cabinet- dupa-amiaza la spital. Era aproape pranzul. Imi era foame, nu mancasem nimic. Dimineata bausem o cafea si fumasem 2 tigari. Pe masa de consult era o doamna Farkas ce prezenta simptome clare de menopauza. Acum ca terminasem, completam in registru iar D-na Farkas disparu sa se imbrace, dupa paravan. Nu mai aveam nici un pacient si plescaiam din limba gandindu-ma la o shaorma de la toneta din colt cand aud usa de la strada deschizandu-se si o voce groasa de barbat. Am ciulit urechile. Urletele se intensificara asa ca am sarit si am deschis usa cabinetului catre sala de asteptare. Un barbat ce se apropia de 40 de ani urla iritat si autoritar la doua femei care plangeau in hohote. Mama isi tinea strans, protector fiica, o adolescenta slabuta de vreo 14-15 ani.
--… SUNTETI DOUA CURVE AMANDOUA! ZICI CA NU TE-A FUTUT ALA… DAR VEDEM NOI IMEDIAT!!…
-- Domnule, va rog! am intervenit eu. Va rog frumos, nu e nevoie sa tipam si nici nu e nevoie de un asemena limbaj. Va rog frumos!
Barbatul se opri descumpanit, isi trecu cheile de la masina dintr-o mana in alta… astepta catvea secunde sa se calmeze si imi vorbi:
-- Ma scuzati, d-le Doctor.
Vocea ii era calma dar era o aparenta.
-- Am crescut o curva si acum vreau sa vad daca mai e fata mare sau nu. E foarte important sa stiu… caci daca nu mai e… EU NU TIN CURVE IN CASA. EU NU DAU DE MANCARE UNEI CURVE.
-- D-le, va rog! am ridicat si eu tonul.
-- D-le Doctor… fata mea are 13 ani… si ea are prieten acum.. la 13 ani?! Ea e femeie acum!
Barbatul era ironic si se maimutarea. D-na Farkas ma trase maneca, din spate, in timp ce evalua lacoma situatia.
-- Intr-o secunda, doamna. D-le…
--Ion. Ion Palade. Din Secesti.
Secesti era o comuna aflata la vreo 40 de kilometrii de oras.
-- D-le Palade, imi pare rau. Nu aveti programare iar eu ma pregateam sa plec sa-mi iau pranzul.
-- Dom’le, nu se poate. AM O PROBLEMA. EU NU TIN TARFE IN CASA. VREAU SA AFLU AZI DACA AM CRESCUT 13 ANI O CURVA SAU NU!
D-na Palade izbucni in lacrimi iar fiica ei incepu la randul ei sa planga isteric.
Niste trecatori se oprira in strada si priveau curiosi prin sticla usii. Cu un oftat am cedat:
-- Asteptati 2 minute, va rog, sa termin cu D-na. Bine?
Ion Palade se prabusi pe un scaun si-si incrucisa tacticos picioarele.
-- Perfect! Decreta el. Avem timp, oricum, nu plec de aici pana nu aflu… Nu cresc curve in casa, ma intelegi dom’le? Muncesc toata ziua, sa aduc bani in casa, sa aiba ce sa manance familia… si uite care e mersiul… are treijpe ani dar ii trebuie pula… sa puna mana sa invete la matematica nu poate… vine Capacitatea… vrea la liceu, la oras…
N-am mai stat sa ascult, am revenit in cabinet. D-na Farkas ma astepta pe scaun, in fata biroului. Imi zambi stramb:
-- Saraca fata…
Asa e, am gandit eu. Dar ce puteam eu face? I-am recomandat D-nei Farkas sa incerce ProHerb si sa revina la un consult dupa cateva luni.
Dupa plecarea dansei, m-am dus in nisa unde era chiuveta si m-am spalat indelung pe maini gandindu-ma la ce urma sa se intample. Nu aveam cum sa o ajut pe sarmana pustoaica. Dar stiti cliseul ala din filme cu un inger pe un umar si un demon pe celalalt care incearca sa te convinga ce sa faci? Eu am un inger in cap si un demon in pantaloni. Iar de data aceasta demonul a castigat. Din nou! Mi-am dat cu apa rece pe fata sa ma racoresc si am plecat hotarat.
Am deschis usa si am poftit-o pe pustoaica inauntru. Terifiata fata se strecura pe langa mine. Mama ei dadu sa treaca si ea dar am oprit-o:
-- Nu, d-na. Imi pare rau, dar nu aveti voie. E o problema delicata si e mai bine sa nu fiti nici dumneavoastra si nici sotul dumneavoastra de fata.
Femeia ma privi in ochi secunde bune apoi ceda si se aseza sfarsita pe scaun. Ochii ei rugatori ma sferedlisera pana in fundul sufletului dar nu aveam de gand sa dau inapoi. Vis-a-vis de sotia lui, D-l Palade privea absent un punct imaginar pe perete. Fara alte cuvinte m-am intors in cabinet. Am inchis usa si am incuiat-o.
Pustoaica statea pe scaun cu genunchii la gura, plangand in tacere.
M-am asezat pe scaunul de langa ea si i-am vorbit linistitor:
-- Nu mai plange. O sa fie bine…
Dar nu ma credea. Eram tot mai convins ca banuiala tatalui sau era de fapt o certitudine, fetita lui nu mai era virgina.
-- Cum te numesti?
-- Anah… Maria… ingaima ea printre sughituri de planset.
Isi trase mucii zgomotos iar eu m-am repezit sa-I aduc un servetel.
-- Anamaria, nu mai plange. O sa fie bine. Am sa incerc sa te ajut.
Pentru prima data, fata isi ridica ochii si ma privi. O speranta licari in ochii ei verzi. Avea un par lung, blond-castaniu, acum ravasit. Fata era rosie si umflata de plans. Dar tot era dragutica. Isi trecu limba peste buzele uscate… un fior ma cutremura de mijloc. Un val de adrenalina ma inunda.
-- Hai ca o sa fie bine. O sa te consult, sa vedem care e treaba. Dar sunt sigur ca totul va fi bine, nu-I asa Anamaria? Eu ma numesc Cristi!
Inca neincrezatoare imi stranse mana intinsa. Se ridica in picioare si isi sufla nasul in servetel.
-- Acum mergi, te rog, dupa acel paravan si pregateste-te de consult. Nu e nevoie sa dai totul jos, doar partea de jos.
Tonul meu era linistitor, Dar fata se speriase din nou cand vazu masa de consult. Era evident ca aceasta era prima ei vizita la ginecolog.
I-am pus o mana pe umar si am privit-o in ochi.
-- Anamaria, o sa fie bine!
Dupa care am impins-o usor catre paravan. Cu pasi tarsaiti se indrepta spre coltul cabinetului. Am privit-o lacom. Era inaltuta, si nu era asa slaba cum mi se paruse. Era imbracata in training, dar trainingul era prea mare pentru ea si de aceea fusesem indus in eroare. Anamaria disparu dupa paravan iar eu am profitat de moment sa-mi var o mana in pantaloni si sa-mi aranjez madularul pe care erectia il prinsese intr-o pozitie neconfortabila. Eram teribil de excitat si penisul imi era tare ca stanca Gibraltarului.
Am scos ustensilele din sterilizator si am asteptat. Anamaria isi pierduse din nou curajul. Nu aveam nici un dubiu ca nu mai e fata mare. Si nu aveam nici un dubiu ca d-l Palade nu va ezita sa o scoata afara din casa lui. Si nu aveam nici un dubiu ca ea stia acest lucru. Si nu aveam nici un dubiu ca doream sa posed aceasta fatuca. Sa intru in ea. Adanc! Sa o scot si sa o bag iar. Adanc!
Ca un paianjen pervers am ademenit-o catre panza-capcana. Am ajutat-o sa urce pe “capra” si am luat loc pe scaunel. Am reglat lumina sa bata exact la tinta. Fara sa vreau mi-am tinut saruflarea. Penisul imi tresarea spasmodic in chiloti. Anamaria era au naturele… pasarica ei mica fiind protejata de un tufis destul de consistent. O, zei… ce noroc pe mine. Am vrut sa pun mana dar m-am controlat la timp. Gura mi se uscase si am plescait din limba in incercarea de a produce saliva.
Anamaria tremura de-a dreptul si incepuse iar sa planga. N-am mai incercat sa o linistesc… teroarea imi servea scopul de acum inainte.
-- Anamaria… ce o sa se intample acum e treaba EXTREM de serioasa. Nu-l cunosc pe tatal tau dar am impresia ca vorbeste serios.
-- E nebun… ingaima si Anamaria.
-- Am nevoie sa fii sincera cu mine. Sunt Medic Ginecolog SPECIALIST, nu ma poti minti. Am sa iti fac un control si voi vedea daca ai avut sau nu contact sexual. Nu poti minti un doctor specialist si sa-i spui ca himenul s-a rupt de la tampoane interne sau de la un accident la ora de sport. Noi STIM! …
Am lasat cuvintele sa pluteasca in aer si sa se impregneze in mintea tinerei fete.
-- Deci, sa-mi raspunzi sincer la intrebari. Vreau sa te ajut…
Plina de speranta Anamaria si-a ridicat ochii ei tristi catre mine.
-- Spune-mi, Anamaria… ai avut contact sexual cu vreun baiat?
-- Da… renunta ea la sarade.
-- Unul sau mai multi?
-- DOAR UNUL! sari ea jignita. Cu prietenul meu. Si il iubesc, si ma iubeste…
-- El e mai mare ca tine?
-- Are aproape 19 ani.
-- Ati facut sex o singura data sau de mai multe ori?
-- O data… ieri noapte…
-- Ce o sa-ti faca taica-tu cand n-o sa pot sa-ti eliberez un Certificat de Virginitate?
-- O sa ma omoare. Daca ma da afara din casa o sa ma omor. Nu traiesc cu rusinea asta…
-- Prietenul tau nu te ia la el?
-- Tata o sa-l omoare si pe el. E nebun… chiar e nebun…
-- Vrei sa te ajut?
-- Oh, DA! Va rog, domnu Doctor… va rog… va implor…
Toata discutie se purta in soapte aprinse. Teroare, speranta, lacrimi, drama… si un penis erect in chilotii mei ce dirija totul!
Am scos un prezervativ din buzunar.
-- Stii ce e asta?
Anamaria privi spre condom neintelegand.
-- E un prezervativ.
-- Da, e un prezervativ. Ai folosit un prezervativ sau alte conceptionale cand ai facut sex cu prietenul tau?
-- Nu…
-- Nu?!
-- Dar Alex a avut grija… a scos-o inainte…
-- Si asta crezi ca te va proteja de o sarcina?
Problema o depasea, in mod cert. Incepu din nou sa planga dar nu am slabit-o. M-am ridicat in piioare si mi-am apropiat fata de a ei.
-- Si daca vreau sa te ajut… sa mint pentru tine… sa eliberez un Certificat de Virginitate…
-- Ati vrea?!! renascu fetiscana cu flacari in ochi.
-- … Ar insemna sa fac o ilegalitate. Sa imi risc cariera. Iti dai seama ce scandal ar fi daca as certifica ca esti fata mare, neatinsa… si 2 luni mai tarziu s-ar observa ca de fapt amantul tau te-a lasat gravida?...
Fata Anamariei se innoura din nou. Nu exista nici o scapare. Dar de fapt exista o portita… si fetiscana avea sa o afle…
-- Te voi ajuta…
-- Da?!!! Vai, va multumesc…
-- Dar cu o conditie!
Vocea mi-a devenit de otel. Fara ca ea sa-si dea seama ma postasem intre piciorele ei larg desfacute. Cu mana stanga am prins-o de barbie sa fie atenta iar in cealalta mana am tinut prezervativul la vedere…
-- Ma ajuti… te ajut. Un secret acopera celalalt secret…
Am citit teama in ochii ei. Ii aparura lacrimi in coltul ochilor. Avea dubii… dar in acelasi moment vocea isterica a tatalui ei se auzi din sala de asteptare. Stia ca nu are de ales. Castigasem.
Mi-am scos manusile de latex si le-am aruncat la cos. Anamaria ma privea atenta, muscandu-si buza de jos, sa nu planga. Nu-mi pasa. Eram un barbat cu o erectie dureroasa si cu o misiune.
Am desfacut snurul pantalonilor si i-am lasat sa cada. Anamaria imi privea gesturile hipnotizata. Nu-mi faceam iluzii, nu voia asta. Dar umflatura din chilotii mei ii provoca cel putin curiozitate. Mi-am tras chilotii jos iar madularul meu umflat s-a balanagnit liber de cateva ori pana s-a oprit privind inspre Anamaria. Capul inflamat al membrului meu arata amenintator. Cu lacrimi in ochi pustoaica se prabusi pe spate. Picioarele larg desfacute imi ofereau un acces confortabil catre fagurele ei. Am rupt cu dintii anvelopa prezervativului si mi-am rulat cu indemanare cauciucul. M-am postat intre piciorele fetei, penisul odihnindu-se pe pubisul ei. Am prins-o de ceafa si mi-am apropiat fata de a ei. Erau doar cativa centimetri intre fruntile noastre. Ochi in ochi, nu clipeam nici unul.
-- Te ajut- ma ajuti! am suierat eu. Ramane secretul nostru si toata lumea castiga. Da?
Anamaria incuvinta din cap incetisor.
-- Da sau nu!? Sa te aud!!
-- Da…
Tocmai semnase pactul cu diavolul. Madularul meu atat astepta. L-am prins cu dreapta si l-am postat la gaoacea pustoaicei. Nu am incercat sa intru din prima. Mi-am frecat capul pensiului de parul ei pubian. Desi avea doar 13 ani parul ei intim crescuse din abundenta. Incepea de la o palma deasupra clitorisului, inconjura labiile si continua spre anus. Muschii mi s-au contractat si cateva picaturi de speram mi se scursera in prezervativ. Vedeam pasarici toata ziua… prin natura meseriei, dar in pasarica asta mica si dragalasa aveam sa-mi desfat bagheta mea magica.
As fi vrut sa ma mai joc cu ea dar nu aveam timp de pierdut. Venise momentul sa intru in ea.
Am potrivit-o la gaura, cu grija, si am inceput sa imping usor. Fara succes, insa. Cu cat impingeam mai tare Anamaria se tragea mai departe de mine. Eram prea gros. Ea era prea stramta. Am tapat cu degetul… era uscata. Fara lubrifiere n-aveam nici o sansa.
M-am lasat in genunchi si am prins interioarele copaselor in palmele mele mari. Am framantat carnea tare. Curioasa, Anamaria s-a ridicat in capul oaselor la timp sa ma vada cufundunadu-mi fata intre coapsele ei. Contactul buzelor mele pe buzisoarele ei o facu sa tresara instinctiv din tot corpul. Papilele mele gustative imi dezvaluira gustul specific al acestei pasarici… usor sarat… dar atat de dulce. Limbea mea fierbinte ii cauta lindicul si cand il gasi facu dragoste cu el. Pustoaica in mod clar nu realiza ce se intampla si dadu sa se traga dar coapsele ei delicate ii erau prinse in menghina mainilor mele. Eram ca un vultur iar aceasta prada nu avea cum sa-mi scape.
Limba mea cotrobaia prin cotloanele de carne ale pizdulicii ei si soptea vorbe dulci lindicului. Efectul scontat de mine nu intarzie sa apara. Anamaria se realxa putin cate putin si in curand puteam sa aud gemete usoare…
Usurel, sa nu o sperii, am introdus degetul mijlociu in gaurica ei rosie. Uuuuf, ce stramtoare! Am miscat degetul si Anamaria raspunse afirmativ printr-o miscare a bazinului. Eram incantat!
Mi-am scuipat generos in palma si am uns prezervativul. M-am ridicat in picioare. Cu stanga am portivit-o din nou la intrare. Cu cealalta mana am cautat pe sub tricoul fete si am luat un pui de san in mana. Anamaria ma privea atent, dar ...



    Login