Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ma fut cu un mos de 68 de ani
Autor : ileana10 - 2018-12-04
Citita de 34965 ori - Nota 7.37 (81 voturi)
”Am pula groasă și lungă, vreau să te fut, adineaori când ai trecut pe lângă mine mi-ai sculat pula, abia mai încap în pantaloni, miroși divin!”, îmi zise într-o sâmbătă un domn cu barbă scurtă în Piața Moghioroș. Am făcut ochii mari, m-am uitat spre prohabul lui și părea că nu spune minciuni. M-am abținut să nu-I trag una în cap și am plecat mai departe. A venit după mine: ” Crede-mă, mă doare pula atât de tare te vreau, ești o femeie foarte sexy pentru gustul meu, sunt om serios, fost arhitect, acum pensionar și stau aici, în blocul cu garsoniere de lângă piață. Te invit la o cafea”. Eram în lipsă de pulă, partenerii mei fiind plecați în vacanță, așa că ...m-am dus. Andrei Zaharia avea o garsonieră foarte șic și nu m-am îndoit că fusese arhitect. Decorată în alb și negru, garsoniera era plină de farmec, cu o canapea și două fotolii mici într-o parte, un pat cu tăblie la cap și la picioare în cealaltă parte iar peretele pe care e așezat patul este îmbrăcat în oglindă. Undeva, un raft cu cărți deasupra căruia stătea televizorul. Bucătăria foarte mică, dar bine organizată. Mă așez pe canapea, îl aud la bucătărie făcând cafea. Vine, mi-o pune în față pe o măsuță mică. ” Îți prezint scuze pentru modul de abordare, dar de ce să fiu ipocrit? Mi-a venit să te fut când te-am văzut și dacă izbutesc să te cuceresc, nu vei fi dezamăgită. Ador sexul, încă mi se scoală pula, să vezi dimineața ce labă îmi fac și nu văd de ce nu aș fi sincer. Cred că nu are rost să ne ascundem așa că eu vrobesc porcos și spun pulă, pizdă, lindic, cur, fut și-ți repet: vreau să te fut. Avându-te aici, pe canapea, mă excită și mai tare.”, spuse Andrei care, nici una, nici două se ridică, se deschide la sliț și-și scoate prin prohab pula și coaiele. ”Despre asta vorbesc, 18 cm lungime, aproape 6 cm grosime, nu sunt epilat, după cum vezi. Dacă-ți convine, aș fi fericit. Spune-mi despre tine, Ileana”, îl aud pe Andrei. Am rămas mască uitându-mă la pula groasă și coaiele mari acoperite de păr întrebându-mă cât de tare și mare I se face pula în erecție dacă în semi erecție arată așa de bine.

Trăiesc cu doi tipi în aceeași casă (vezi ”Viața mea cu două pule”), mă fut zilnic de cel puțin două ori pe zi cu unul dintre ei, dar, acum, sunt singură acasă, partenerii mei fiind plecați în vacanță. Avem relații deschise și dacă voi accepta propunerea ta, nimeni nu se va supăra. Și eu ador sexul, mă excită să vorbești direct, sug pula, mă fut în pizdă și-n cur și ai o pulă așa cum nu am întâlnit până acum. Nici eu nu sunt epilată, am renunțat astă vară după o vizită în Franța. Eram în fustă, mi-o ridic, îmi dau chiloții la o parte și îi arăt pizda. De unde am eu atâta curaj?

Ce bine că ai floci, m-am săturat de pizde de fetițe, abia aștept să-ți dau câteva limbi. Mie îmi place să mă și masturbez, să știi și este de înțeles pe undeva căci la 60 de ani greu mai găsesc o femeie care să mă accepte. Și eu mă fut săptămânal cu o doamnă din bloc, dar ceva mai mare ca tine, are 65 de ani. Ne înțelegem bine, îi place s-o fut în cur, facem și sex în grup, dacă te-ar vedea, te-ar fute și ea.Vrei să facem un duș împreună?

Îmi plac bărbații care se masturbează, mă excită, aș vrea să te văd când te masturbezi, mi-a plăcut că mi-ai arătat pula prin șliț, mă excită la maximum. Poate ar trebui să ne masturbăm reciproc, ce zici?

Mă ridic să mergem către baie. Ne-am dezbrăcat, e păros și pe piept și am intrat în cabina de duș. Ne-am udat cu apă, ne-am turnat săpun și am început să ne spălăm reciproc în timp ce ne sărutam și ne sugeam limbile. Andrei a lăsat capul în jos și a început să-mi lingă ușor câte un sfârc adunându-mi sânii unul lângă altul. Când a și început să sugă, ce eram eu udă, dar m-am udat și mai tare, simțind că vreau să mă fut. Cobor mâna la pula lui și i-o frec așa cu clăbuc de săpun, îmi bagă un deget între labii, mă freacă tot cu clăbuc în timp ce cu gura suge un sfârc. Sunt superexcitată iar pula lui se întărește și se mărește. Mă uit în jos și văd capul pulii cât e de mare și bine delimitat de gland. ”Nu mai pot, vreau să-ți sug pula”, am zis iar Andrei se uită zâmbind la mine: ”Da, stai puțin să mi-o iau la labă, să-ți fac pula pe care o meriți. Pune dușul cald pe pulă, te rog”.

Și începe Andrei a-și freca pula cu o mână în timp ce cu cealaltă își ținea coaiele strâns. Mișcarea repetată a mâinii pe capul pulii lui mă înnebunea de plăcere și m-am trezit spunând să mi-o dea în gură și să se masturbeze. Ceea ce și făcu iar eu am începu să dau limbi pe capul pulii întâi aducând pielea spre cap și dând limbi doar pe porțiunea cu uretra care se vedea. Era deschisă, ca o gaură care abia aștepta să-mi bag limba. Apoi am început să-l sug. Mișcarea I-a produs lui Andrei un icnet de plăcere și un val de îndemnuri gen: așa, suge-mi capul pulii, ce bună ești, ce gură ai, ce poftă ai, îmi vine să te fut în gură. Mi-am lăsat gura mai jos pe pulă, am băgat în gură din ea cât de mult am putut, dar erau, totuși 18 cm! Mi-am scos pula din gura și m-am repezit la coaie pe care le-am înecat în salivă și am începu să le sug. Erau o nebunie, mari, păroase dar fără a fi dezgustătoare. Andrei și-a luat pula la frecat în timp ce eu sugeam coaiele și mormăia de plăcere. Iar mi-am băgat pula în gură sugându-I-o și belind-o cât se putea de mult, lingând, aspirând și dorindu-mi să mi-o bag până în stomac. ”Sugi ca o nebună pofticioasă”, zise el adăugând: ”Hai în pat, vreau să-ți ling pizda.”. Wow, ce direct!

Mă clătește de săpun, mă usucă, m-a dat cu after-shave (Terre d’ Hommes de la Hermes pentru cunoscători) și ne-am dus în cameră. Am profitat de pauză și am fumat o țigară în timp ce Andrei îmi lingea și sugea sânii și se masturba belindu-și și scuturându-și pula spre satisfacția mea. ”Totuși, aș vrea să mă fuți în gură înainte de limbi”, spusei și Andrei s-a uitat cu cei mai frumoși ochi la mine. ”Dorința ta e lege, așază-te cum vrei”. Drept care m-am pus cu capul la marginea patului, suspenda...



    Login