Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLapte de cioban
Autor : artur - 2024-01-15
Citita de 11526 ori - Nota 8.87 (214 voturi)
Plecase ca in fiecare dimineata spre padure. Bunicii se invataseara cu ea, ca ii place sa se plimbe pe la marginea padurii. Venise in vacanta cu parintii si descoperise placerea de a se plimba singura.
In dimineata aceea, nu mai ajunse la padure. Pe pasunea dintre marginea satului si padure aparuse o turma de oi. Privirea fetei fu atrasa de un mielusel care parea ca se pierduse de mama lui. Se apleca sa il mangaie. El se feri usor, dar nu fugi. In timp ce incerca sa sa il prinda, auzi o voce.
- Ce faci aici?
Se uita in sus si il vazu. Era inalt, oaches, cu o mustata pe oala ca a bunicului, dar neagra. Se sprijinea intr-o bata noduroasa si o cerceta cu ochii iscoditori.
- Ma joc, spuse ea usor intimidata de statura lui.
- Ia vino aici, ii ordona el.
Fata se apropie timida. El o studie cu atentie.
- Tate ai?
Fata se rosi instantaneu. Lasa privirea in jos. Vazand ca tace, el se apropeie si mai mult.
- Ridica-ti bluza!
Cu ochii in jos, fata isi ridica tricoul. El intinse mana si o pipai pe piept. Sanii acum ii dadeau, erau mai mult niste mici umflaturi. Ea ii simti degete butucanoase cum o pipaie si isi musca buzele. O durea, dar era si placut. El o cantarea din priviri.
- La pizda ai floci?
Fata nu zise nimic.
- Hai, da-ti chilotii jos sa vad.
Ea inghiti in sec isi cobori pantalonii pana la genunchi si isi lasa chilotii putin in jos. Se simtea ca la scoala cand e scoasa la tabla. Barbatul intinse din nou mana si ea simti degetele lui groase acolo jos unde uneori seara se atingea si ea. O pipai pe buzele de la pasarica, apoi incerca sa ii bage un deget. Ea scanci de durere. O lasa, apoi o intoarse cu spatele la el. Ii framanta fesele si ii strecura un deget intre ele. Ea stranse bucile.
- Esti prea mica, decise el. Inca nu esti buna de pula.
Fata se simti de parca luase o nota mica la scoala. Barbatul o mai privi odata.
- Dar de o muie, merge. Vino aici.
Vru sa isi ridice chilotii si pantalonii, dar el o opri.
- Da-i jos de tot. Daca tot iti dau muie, macar sa te vad goala.
Fata se dezbraca de tot. Tremura.
- Ti-e frig?
- Putin.
- Lasa ca te incalzesc eu acum. Stai aici.
Ii arata un trunchi de copac. Fata se aseza usor. Simtea raceala lemnului si se zgribuli. Barbatul veni in fata ei se desfacu la pantaloni si isi scoase afara sexul. Era mare si gros si atarna.
- Ia-o in mana!
Fata intinse manuta si ii cuprinse pula. Era groasa si simtea cum creste in palma ei.
- Freac-o!
Fata incepu sa isi miste usor manuta.El o mangaie pe par usor, aproape parinteste.
- Asa, acum pup-o!
Ea isi apropie usor buzele de cap. Mirosul era greu si usor gretos. Atinse cu buzele varful pulii, apoi fara sa ii mai ceara el scoase limba si il linse putin. El ofta de placere.
- Uhhh... acum ia-o in gura ca pe acadea.
Fata deschise gurita si lua capul pulii intre buze. Era o senzatie stranie.Un miros acru îi umplu nările. Gustul era destul de neplăcut. Dar nu asta conta. Cea mai importanta era senzatia ca il controleaza pe barbatul acela mare si impunator. Ii sugea sexul si il auzea gemand si gafaind. Deschise gura incercand sa o ia cat mai mult.
- Asaaa... ahhh... ce muista ....
Incepu iar sa o pipaie pe sanii abia imbumbiti. Fata il sugea tot mai tare. Simtea pula cum creste in gura ei, dar, mai ales, simtea ca fiecare miscare a ei, era urmata de un oftat sau geamat al lui. Era ca si cum el ar fi fost o marioneta pe care ea o dirija in functie de cum i-o sugea. Ii placea teribil senzatia asta.
Apoi el i-o scoase din gura si incepu sa i-o plimbe pe fata. Pe nas, pe ochi, pe obraz. O dara umeda ii ramanea pe piele. Apoi ii puse mana pe cap si o impinse mai jos.
- Acum linge-mi coaiele!

Fata se apleca si cu varful limbii le atinse usor. Erau paroase si transpirate. Le linse usor, apoi incepu sa le suga. Fara sa ii mai spuna el, cobori cu limba mai jos de coaie. Gemetele lui se transformara in grohaituri.
- Mai jos! ordonă el, si fetita pricepu. Isi afunda fata intre bucile lui paroase si cu varful limbii incerca sa ajunga la gaura dintre buci. Nu reusea, asa ca barbatul se apleca si isi desfacu singur bucile.
Simti limba fetei cum ii ajunge în gaura curului. Gemu adânc. Ii lua manuta fetei si o puse pe pula lui. Ea isi dadu seama ca in timp ce il lingea in cur, trebuia sa i-o frece. Pula lui se intarise si era imensa. Ii placea sa i-o frece. Simtea ca este un organ viu, cu viata separata de a barbatului.
Apoi el se intoarse brusc spre ea.
- Gura mare, sa iti dau lapte de cioban.
Rase singur la gluma lui. Fata ascultatoare deschise gura. El isi freca putin pula, apoi sperma tasni in gura fetei. Avea un gust acru-amarui destul de neplacut. Dar placerea de pe fata barbatului o facu sa uite de asta si sa incerce sa inghita cat mai mult. O parte din lichid i se scurse pe barbie.
El o lua de cap.
- Curata tot de pe pula.
Ea ii linse din nou madularul. Acum era moale si atarna. I se parea amuzanta schimbarea asta survenita doar in cateva clipe. Il privi din nou. Parea ca este mai scund si mai putin impunator.
Ramasera nemiscati timp de cateva momente, apoi el se incheie la pantaloni si ii spuse
- Poti sa te imbraci. Mi-a placut. Esti buna de supt. Mai incolo o sa te iau si la pula, dar sa mai cresti. Oricum daca mai vrei muie sa vii si maine.
După ce totul se termina, fata pleca spre casa. In mintea ei totul se invalmasa. Senzatii, idei, ganduri se amestecau intr-un vartej care o facea sa nu mai stie pe ce lume traieste. Simtea ca ceea ce...



    Login