Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La matusa...
Autor : Afro8 - 2011-12-28
Citita de 28769 ori - Nota 6.45 (38 voturi)
Salut! am 16 ani si imi plac femeile mai in varstSa incept sa va povestesc.
Obisnuiesc sa ma duc pe la matusa mea la tara si sa mai raman acolo peste noapte cu ea. Are 44 de ani este scunda cu niste tate mari si un fund bombat. Este tipul femeii de la tara cu diferite concepte si nu este deloc extravaganta.Se imbraca normal, fara haine stramte si scurte, poate doar vara o mai vad fara sutien si cu un maieu larg prin care ii salta tatele .
Acum de curand mi-am dat seama ca incepe sa ma atraga dar incercam sa ma abtin.
Ultima data cand am ramas la ea insa a fost diferit.
Ajung eu dupa amiaza si o gasesc pe matusa in pat statea la tv. M-am dus sa ma schimb dar mi-am dat seama k nu am alte haine la mine si am renuntat. Am ramas sa vorbesc cu ea diferite lucruri,ne avand ce face.
Seara am intrat primul la dus si cand sa ies matusa era in camera iar eu,cum va spuneam nu aveam haine. Rusinat si in pula goala in fata ei o intreb daca are sami dea si mie ceva de imbracat. Mi-a adus o pereche de colanti ,la inceput nu voiam sai iau pe mine dar nu am avut de ales. Dupa ce m-am imbracat matusa mia spus ca intra la dus .Baia era c intrare direct din camera asa ca o vad ca se dezbraca langa mine. Normal ca mi s-a sculat pula si mai aveam si colnati pe mine . Matusa s-a uitat la mine si a zambit dupa care a intrat la dus. Cand a iesit avea tot chilotii pe ea asa cu nu i-am vazut pizda, dar pt ca ma tot uitam atent a venit langa mine si mi-a pus pana pe pula. In gandul meu asta asteptam. M-a intrebat daca ma deranjeaza si i-am raspuns negativ. Atunci i-am pus si eu mana pe sani si am inceput sa-i masez in timp ce ea era cu mana la mine in colanti.Nu am m-ai rezistat si m-am dezbracat pe loc iar pe fata ei se vedea ca nu ii displace. Mi-a luat-o la frecat iar in cateva clipe a bagat-o si in gura. Am ramas masca ,stiam ce fel de om este si nu mi-o imaginam asa. Dupa 10 minute a zis:
-Vrei sa te invat ceva?
-Da! normal . avand in vedere ca eu eram virgin.
Imi ia capul si mi-l baga intre picioare. Prin chiloti se vedea ca nu era epilata de ceva vr...



    Login