Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La mare....
Autor : vlad_one - 2015-12-14
Citita de 28358 ori - Nota 5.58 (127 voturi)
Era sfarsit de August iar eu eram impreuna cu sotia pe litoral in statiunea 2 Mai.Eu ,30 de ani, inalt 1,78cm , cam 75 Kg si foarte plictisit , probabil caldura era problema. Sotia mea ,ii voi spune R, 28 de ani, 1.67cm , 46 Kg , sanii potriviti dar foarte fermi iar funduletul obraznic.
Eram impreuna la plaja, fiind sfarsit de sezon plaja era aproape goala, cred ca erau 10-15 prosoape intinse pe toata plaja. R a propus sa stam langa apa, asa puteam avea cearceaful si hainele in raza noastra vizuala chiar si cand eram in apa.
Am gasit un loc perfect si ne-am intins patura de plaja,ne-am dezbracat eu ramanand in bermude si R care avea chef sa faca topless a ramas in slip rugandu-ma sa o dau cu crema protectoare pe spate.
Zis si facut,iau crema si incep sa masez spatele sotiei ,ca orice baiat ajuns la plaja am inceput sa cercetez privelistea de pe celelalte prosoape :)) din pacate nimic interesant, erau familii venite la plaja impreuna cu cei mici. Dezamagitor ...
Am intrat in apa cu impreuna si am inaintat in mare pana cand R a spus ca ii este frica sa mearga mai departe, nu stie sa inoate iar apa ii ajunge deja pana la gura ,ea stand pe varfuri. Am mers langa ea, mament in care R s-a prins de mine, statea la mine in brate cu picioarele incolacite in jurul meu iar sanii ei cu sfarcurile inatarite imi impungeau pieptul. A inceput sa ma sarute si deodata am simtit ca incepe sa isi frece bazinul de penisul meu , care in cateva secunde a devenit tare.
-Hmmmm, cineva s-a trezit , spuse R si a inceput sa zambeasca.
-Vezi ce ai facut?Acum tu sa il faci la loc cum era. Nu pot sa ies asa din apa.
-De vazut mai greu dar sigur simt ce am facut.
Si a inceput sa se frece si mai tare de penisul meu.
-Te vreau acum, am spus eu in timp ce o strangeam cu mainile de fundul acela obrasnic.
-Daca ne vede cineva?
-Suntem destul de departe de mal si cam toata lumea este in zona cu apa pana la genunchi.
Am inceput sa ne sarutam iar eu am inceput sa ma joc intre picioarele ei cu degetele. R a reusut sa imi dea bermudele jos cat sa imi elibereze penisul erect . Eu ma jucam cu un deget la pasarica ei, dand la o parte snurul slipului tanga, totul se simtea diferit in apa, buzele ei se lasau mangaiate de degetul meu, cireasa ei era deja intarita si ma imbia sa ma joc cu ea, ne sarutam si am inceput sa o penetrez usor cu degetul pe sub apa. Gemea incet ,am inceput sa maresc ritmul penetrand-o din ce in ce mai tare cu degetul, avea picioarele incolacite in jurul meu si s-a lasat usor pe spate, deja imi era greu sa stau in echilibru in apa si sa ma joc cu pasarica ei.
-Te vreau inauntru...
Si s-a pus cu pasarica direct pe capul penisului meu. Incet a lasat penisul meu inauntrul ei pana l-a inghitit pe tot, senzatia era foarte misto,a inceput sa isi miste bazinul dar fiind in apa nu prea ne-a iesit. Am stabilit ca nu ne descurcam in apa si ca vom continua in camera cand ajungem.
Am mai stat putin in apa cat sa ma calmez putin , nu puteam sa ies cu pantaonii umflati din cauza erectiei.
Am iesit din apa si ne-am asezat pe patura sa fumam o tigare. Erectia mea nu trecuse in totalitate si am hotarat sa merg sa imi iau ceva de baut , R a ramas sa aiba grija de lucruri. Cred ca am lipsit cam 25 de minute pana am urcat scarile de la plaja din 2Mai am luat o bere si m-am intors.
Cand am ajuns R vorbea cu o tipa care si-a pus prosopul langa noi, am facut prezentarile , o chema Lavinia era singura si ii era frica sa lase prosopul nesupravegheat, asa ca s-a asezat langa noi in speranta ca vom avea grija si de lucrurile ei cat este in apa.
Lavinia avea 44 de ani , era plinuta , sanii dadeau pe afara din sutienul de plaja,fundul destul de mare si niste ochi verzi cum nu am mai vazut niciodata.Incercam sa o studiez fara sa se prinda nici ea nici R.
Am aflat ca este maritata , dar sotul fiind prins cu serviciul nu a putut sa vina la mare asa ca ea impreuna cu 2 colege de la munca au plecat singure. Colegele erau in camera fiind putin obosite dupa drum, venisera in ziua aia si ea a vrut sa iasa la plaja.
Am mai stat noi 3 de vorba vre-o 2 ore si am stabilit sa ne vedem seara la o terasa, urmand ca eu si R sa mergem in camera sa continuam ce incepusem in apa.
Ajunsi in camera nu am avut rabdare sa facem dus,am inceput sa ne sarutam in timp ce ne ajutam unul pe altul sa ne dezbracam.Ne-am intins goi in pat, R statea intinsa pe spate in timp ce eu o sarutam peste tot, nu cred ca am ratat nici un centimetru de piele, o muscam usor de gat stiind ca asta ii place foarte tare si o face sa trenure, am coborat usor cu saruturile pe sani,era destul de excitata si gemea usor in timp ce imi plimbam limba in jurul sfarcurilor ei intarite.Ma jucam cu sanii ei si ii sugeam ca un copil nou nascut in timp ce ea ridica usor de bazin,am coborat cu saruturile pe burta in jurul buricului si coboram spre pubis de data asta cu limba facand-o sa ma impinga cu mana mai jos, vroia sa fie linsa. Am coborat cu limba pe piersicuta ei care era umeda, am inceput sa o sarut usor pe buze, sa ma joc cu limba intre ele, ii simteam cireasa intarita si fierbinte, tresarea la fiecare trecere a limbii mele peste ciresica ei, faceam cercuri cu limba si asta o scotea din minti facand-o sa frea mai mult si mai tare.
Am inceput sa o ling din ce in ce mai tare , faceam cercuri cu limba in jurul gaurii,din cand in cand o penetram cu limba...
-Daaaaa, asa, asa , nu te oprii...
Am inceput sa ma joc cu un deget , sa o penetrez usor in timp ce o lingeam in continuare iar R era prinsa total in joaca aceea, gemea din ce in ce mai tare in timp ce degetul meu o penetra cat puteam de adanc iar limba se juca cu ciresica ei.
-Nuuu te opriiiiii, da ,asa!!!!!!!!!!!! DA!!!!!!!!!! striga si ma strangea cu picioarele in timp ce o penetram cu limba , deodata gura mi-a fost invadata de un lichid dulce ,R terminase iar eu ii sarutam ciresica facand-o sa tremure.
M-am ridicat usor si am sarutat-o pe gura lasand-o sa guste din propriul lichid,m-a tras peste ea si cu o mana mi-a luat penisul si a inceput sa il frece pentru cateva secunde.
-Vreau si eu sa te sug, ma lasi?
-Te las.
Mi-a propus sa ma intind pe spate , eu am ascultat si m-am conformat, a inceput sa se joace cu penisul meu cu o mana si cu cealalta ma mangaia pe testicole.
A inceput sa il linga de la baza pana in cap unde facea rotocoale cu limba, penisul meu parca era o acadea in mana ei.Usor a inceput sa il bage in gura , il sugea facand miscari de dute-vino cu capul in timp ce se juca cu un deget la anusul meu,s-a oprit putin si m-a intrebat:
-Iti place?
-Da este interesanta senzatia,dar nu vreau sa bagi degetul, joaca-te asa cu el.
-Ok.
Nu stiu cat timp s-a jucat cu penisul meu in gura si cu degetul la anus,era o senzatie super.Deja nu mai puteam si simteam ca imi vine.
-O daaaaaaa, asa, nu mai potttttt!!!!!!!!!
-Da-ti drumu, vreau sa te gust.
Cred ca in 5 secunde penisul meu a explodat in gura ei , a inghitit tot si mi-a curatat penisul cu limba pana nu a mai ramas nici o picatrua de sperma. M-a sarutat,avea gust bun.
-Hai sa facem un dus, fumam o tigare si mergem sa ne vedem cu Lavinia.
Zis si facut,ajunsi la terasa ne-am intalnit cu Lavinia , era imbracata cu o fustita peste genunchi si cu o bluza foarte decoltata. Cred ca m-am holbat putin la sanii ei si cred ca s-a prins pt ca a inceput sa se inroseasca la fata. Noroc ca R nu s-a prins.
Dupa vre-o 20 de min R s-a scuzat sa mearga la toaleta lasandu-ma singur cu Lavinia la masa.Eram amandoi putin fastaciti, nu stiam ce sa spunem , Lavinia a spart tacerea intreband ce am afcut dupa ce am plecat de la plaja.
-Pai mai nimic, am mers in camera si ne-am odihnit.
-Aha asa se spune acum ca v-ati odihnit? Hahaha
-E acum si tu, ce vroiai sa-ti spun ca ne-am tras-o ?
-Si cum a fost?
Eu eram derutat de tupeul Laviniei si nu stiam ce sa raspund.
-Am fost si eu tanara ca voi si stiu cum este, pe vremea aia aratam si eu mai bine, nu asa grasa.
-Cine a spus ca esti grasa? Arati foarte bine.Pe cuvant.
Nici nu am terminat bine propozitia ca R si-a facut aparitia de la toaleta.
-Ce s-a intamplat cat am fost plecata?
-Nimic , Lavinia imi spunea cum era in tinerete si ca acum se considera grasa.
-Stai linistita fata, important este ca tu sa te simti bine.
Am comandat ceva de mancare si ne-am intins la vorba.Eu nu puteam sa imi iau ochii din decolteul Laviniei, ea a observat si face gesturi menite sa ma provoace, la un moment dat simt un picior pe sub masa care se freaca de piciorul meu, ma uit cu grija , era Lavinia.
O intreb pe R unde este toaleta si imi spune ca este in spatele terasei dar sa am grija ca este toaleta mixta .M-am scuzat si am plecat spre toaleta incercand sa ascund faptul ca penisul meu incepea sa se intareasca din cauza Laviniei.
Ajuns la toaleta si cu gandul sa rezolv repede problema din pantaloni ca de nu puteam sa stau toata seara cu penisul erect, se prindea R ca ceva nu e ok,intru la toaleta si incep treaba.La scurt timp cineva bate la usa, erau numai 2 cabine iar cealalta era goala.
-Ocupat, am spus eu.
-Stiu ca este ocupat . Wow era Lavinia.
-Ce faci acolo?
-Sunt la toaleta, ce pot sa fac?
-Lasa-ma sa intru.
Deja eram ultra excitat, cu penisul in mana, nu stiam ce sa fac, imi iau inima in dinti si deschid.
-Deci asta faci u la toaleta :)
-Esti nebuna, daca ne prinde R?
-Stai linistit i-amm spus ca merg pana in camera si ma intorc , nu are cum sa plece de la masa.
-Pot sa te ajut?
-Ia vezi poti?
Si uitandu-se la penisul meu erect il ia in mana si incepe sa il frece.Eu ca disperatul ma infig in sanii ei si ii eliberez din sutien,ii sugeam sanii ca nebunul in timp ce ea ma masturba.Deodata s-a lasat pe vi...



    Login