Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIubire interzisa - Partea 2
Autor : Clarence - 2018-06-26
Citita de 18862 ori - Nota 7.96 (74 voturi)
Dl. Voiculescu isi anunta plecarea ii da paltonul lui Miei si se indreapta impreuna cu soferul spre masina. Pe drum spiritele se linistesc a intrebat-o pe Mia daca are iubit, cum ii merge relatia. Au vorbit multe, mai mult el..ea dadea din cap ca si cum ar intelege sau radea subtil. El se simtea puternic, ea se simtea ... matura. I se parea fascinant cum un om atat de trecut prin viata isi poate deschide sufletul in fata ei, parca ii era un mentor. Ii povestea despre business-urile lui despre ce facuse inainte sa devina antreprenor. Ea nu avea idee despre afaceri, doar despre leadership. El parea si mai confident si in lumea lui cand vedea ca ea ma indruga ceva. Usor usor, sub efectul bauturii discutiile despre business au inceput sa devina mai personale iar cand deja au coborat din masina si se indreptau spre apartamentul ei, au devenit un flirt.

Ajunsi in fata usii, ea o deschide si nu o mai inchide...lasand oarecum intre deschisa...El atunci a urmat-o in casa, a tras-o de mana si a sprijinit-o pe perete...din buzunar a scos parfumul pe care ea il analize inainte cu o zi..a fost uimita de acest lucru...a parfumat-o putin si a inceput sa o "adulmece". timp de 10 minute a tachinat-o doar, mainile lui ii atingeau fata, ceafa, gatul umerii...o facea sa-l doreasca dar era intr-un conflict interior...era atat de in varsta!! A intors-o cu spatele la el si a coborat cu mainile pe sanii ei mici..dand la o parte putinul material ce ii acoperea...a stat vreme de 2 minute, a vrut sa simta fiecare imperfectiune a lor...dupa care a intors-o iar si a inceput sa ii sarute usor, ca nu cumva sa ii raneasca, in timp ce mainile lui coborau gradat mai jos si mai jos...i-a desfacut picioarele, apasandu-i usor chiloteii printre ochiurile dresului..Mia ii prinde capul in palme si il ridica, nu mai rezista deloc si il saruta...limba dl Voiculescu scapa prin buzele fragede ale Miei, corpul ei freamata, buzele lui groase si experimentate i le acopera pe ale ei...isi impinge limba adanc in gura ei..ea il prinde de cap si-l saruta in continuare..

Domnul Voiculescu, inchide usa, ii da paltonul jos de pe ea dar nu inainte sa scoata un latisor care avea pe el 3 bile de marimi diferite cea mai mare fiind cat un miez de nuca, apoi ii baga lantisorul in gura si ii ordona in timp ce o trage spre sufragerie:

- Suge-l!

Mia este luata prin surprindere de atitudinea agresiva si se lasa condusa...ajunsi in sufragerie dl. Voiculescu o intinde cu abdomenul peste genunchi ii ridica rochita scurta si incepe sa o plesneasca peste fund, tare..lovind-o si apucandu-i fesele...ea era agitata...tipa sa fie lasata in pace...dl Voiculescu ii spunea sa taca si sa nu se comporte urat...spunea ca trebuie pedepsita pentru cum s-a manifestat in club..si o lovea mai tare..

- ai inteles?
- da
- da, domnule! (si o loveste si mai tare)
- da, domnule..
- suge ce lantisorul
- da, domnule...

Si o loveste in timp ce ea incepe sa se vaite...incepe sa se inroseasca si sa se excite...numara-le...

- Unu...
- Nu asa! "unu, imi pare rau". Din nou!
- unu, imi pare rau
- doi, imi pare rau
- trei, imi pare rau
- patru, imi para rau...
...
- zece, imi pare rau
- Stop! Vezi urmele astea pe fundul tau...astea nu sunt nimic...ai fost o fata foarte rea..Continua (Mia deja era exitata si incepea sa-i placa)
- 11, imi pare rau
- 12, imi pare rau..
...
- 16 imi pare rau ...
- De ce razi? e de ras? Schimbam pozitia. Ridica-te si hai in pat. Se muta in dormitor...

Ajunsi acolo o intinde pe pat, ii ordona sa scuipe lantisorul si o pune sa numere in continuare...in timp ce el ii da palme si cu fiecare palma ii trage de dres...pana i-l rupe putin... ii indeparteaza usor picioarele, apoi chiloteii minuscului ii trage intr-o parte, dupa ce o mangaie putin si ii controleaza "adancimea", [o sa-ti placa ii sopteste usor la ureche] iar apoi una cate una ii introduce cele 3 bile ale lantisorului in intimitatea ei...MIa tipa de placere si strangea cearceaful patului...

Dupa ce avea bilele in vaginul ei s-a ridicat ne mai suportand si l-a impins pe domnul Voiculescu pe un scaun..stand sus cu picioarele apropiate a simtit cum bilele i se aseaza si mai bine in interiorul ei lucru ce i-a facut tot trupul sa se cutremure. S-a dus si a pus o melodie...

<< DA PLAY LA ASTA: https://www.youtube.com/watch?v=2LC1LU44_N8 >>

S-a asezat peste el, calare, cu coapsele de-o parte si de cealata a soldurilor lui. A simtit cum este cuprinsa delicat de fese si este asezata peste barbatia lui...care era tare si ii presa pasarica prin pantaloni. A fost putin surprinsa, dar nu a deranjat-o deloc. Apoi simtea, cum usor, cu degete abia ii era atinsa pielea de pe spate si de pe fese...simtea o mangaiere rara. In timp ce ea se misca inainte si inapoi pe picioarele lui. Mangaierile lui ii faceau pielea de gaina, valuri de caldura ii strabateau corpul. La un moment dat ea s-a ridicat in picioare s-a intors cu spatele la el si isi misca usor soldurile in ritmul muzicii, n-a durat mult ca el a tras-o inapoi in bratele lui asezand-o iar pe penisul lui...ea se misca inainte si inapoi in timp ce el ii mangaia coapsele, abdomenul, sanii...o mangaia intre picioare..ea frenetic isi aseza mainile peste ale lui sa le conduca, miscand din solduri si impingadu-se in ritmul muzicii intre picioarele lui. S-a ridicat din nou, arcuindu-se putin...scotand in evindeta fundul bombat si soldurile pronuntate..el ii ridica usor rochita si ii mangaie fesele incet...erau rosii de la palmele anterioare...S-a intors, erau iar fata in fata, s-a apropiat de el ... cu cat se apropia mai mult cu atat era mai excitata si ii simtea respiratia pe fata lui. S-au sarutat pasional..si-a pus mainle in jurul gatului lui iar el a imbratisat-o protector. Respiratiile lor erau teribile, tremurau de placere..mai mult ea..A inceput sa-i desfaca camasa in timp ce il saruta pe gat, iar el statea cu ochii inchisi si cu capul in sus...gemea la fiecare atingere a limbii ei pe gatul lui..si ii spunea intr-una ca o vrea...acum ea domina...el avea un parfum imabatator, ea isi pierdea mintile..el a prins sanii si a inceput sa-i guste cu pofta in timp ce ea termina sa-i desfaca camasa...apoi a trecut la curea..dupa aceea l-a prins de cap si il mangaia usor in timp ce el ii devora sfarcurile..rand pe rand..lingand frenetic intre sani...in tot acest timp degetele lui era printre romburile dresului..tragandu-i chiloteii...Mia se ridica din nou, ii indeparteaza picioarele dl Voiculescu..se se pune in genunchi intre picioarele lui, dar in timp ce se apleca ii saruta si managaie pieptul, trupul...acesta o opreste si o saruta din nou...apoi ea isi continua drumul inspre pantalonii lui..

Incepe urmatoare melodie.. << DA PLAY LA ASTA: https://www.youtube.com/watch?v=JaAWdljhD5o >>

I-a eliberat penisul, era umflat si mare, nu atat de mare cat gros...chiar nu se astepta la un asa penis la varsta lui. Profita de inceputul melodiei care era lent si o masoara cateva secunde din priviri, o contura cu respiratiile ei...observa ca abia ii incapea in gura, ca e plina de noduri...simtea cum palpita de viata...o alinta cu unchiile... si exact cand incep versurile se napusteste asupra ei...o apuca tare de-odata, il sugea cu buzele, il lingea cu limba..simtea cum acel lucru gros aluneca in gura ei, il saruta, il sugea, il freca cu mainile...facea arta cu penisul dl. Voiculescu. El a prins-o de cap cu mana lui puternica si o indruma, o scotea si o baga din gura..i-o gadila cu limba, isi strangea buzele in jurul ei, in timp ce ii masa usor mingiile si il privea in ochi...dl Voiculescu impunea ritmul sacadat..era un sex oral minunat de partea amandorura...scula lui era tare ca piatra dupa o vreme...la un moment dat a fortat-o sa o ia pe toata in gura...a reusit cu greu...s-a inecat..dl Voiculescu i-a mangaiat usor fata, in semn sa se opreasca...a ridicat-o brusc si a aruncat-o pe burta in pat..


<< DA PLAY LA ASTA: https://www.youtube.com/watch?v=PVjiKRfKpPI >>

I-a ridicat abdomenul, statea cu pieptul pe genunchi... rochita era prea mica sa fie un obstacol..i-a despartit fesele si a inceput sa o linga peste chiloteii care deja erau uzi...dupa un timp i-a indepartat pe acestia si se juca intre intimitatea si anusul ei...cand o saruta cand o mangaia, cand ii misca atata care tragea lantisorul din ea...Mia gemea si tremura continuu...la un moment dat simte un deget umezit de saliva care ii dadea tarcoale in jurul anusul. Se sperie si ii spune..

- N-am mai facut niciodata asta...
- N-am mai facut asta niciodata, domnule!
- N-am mai facut asta niciodata, domnule...repeta Mia docila
- Relaxeaza-te ..

Se relaxeaza total si se concentreaza pe priviri...doare...nu doare...imi place..wow...a inceput sa-si invarteasca degetul in interiorul ei, il simtea foarte aprins...Mia isi dorea sa-l faca fericit...se simtea din nou dominata...Curand si-a scos degetul si a simtit umbra lui cum se napusteste asupra ei...simtea penisul presand la gaura anusului...corpul ei incepu sa tremura..gandindu-se la durerea ce o va simti...si-a impins penisul usor in ea....a inceput sa o doara cu adevarat...simtea cum e despicata si a inceput sa urle...cand a reusit sa introduca capul s-a trezit cuprisa de cutremure interioare de necotrolat...dl Voiculescu s-a oprit putin ca ea sa isi revina...apoi a continuat sa-si impinga penisul in ea fara mila...ii dadeau lacrimile si un mix de durere si placere o faceau sa fie inconstienta..il scotea si-l plimba peste pasarica uda..apoi iar intra..si cu fiecare miscare a penisului lui aluneca mai mult in ea...cand a realizat ca aproape a intrat...a inceput sa se relaxeze si sa se miste in sus si in jos...si sa geama usor...

- Iubita daca te doare imi spui sa ma opresc, ii sopteste la ureche, dl Voiculescu.

A dat din cap ca a inteles..incet penisul lui...



    Login