Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul....
Autor : Laura_hot - 2021-09-27
Citita de 24420 ori - Nota 8.01 (155 voturi)
Buna
Ma numesc Laura am 42 de ani si locuesc intr-un oras din vestul Romaniei. Am descoperit intamplator acest site si mi-sa parut interesant. Nu sunt o foarte buna poverstitoare dar mi se pare ca este excitant sa va poverstesc cateva din aventurile mele sexuale. Aceasta idee mi-a venit urmarind serialul Sex Life de pe Netflix.
Nu prea stiu cu ce sa incep sau de unde, dar va garantez ca ce voi incerca sa scriu sunt doar intamplari adevarate pe care eu le-am experimentat.
Viata mea sexuala pe care vreau sa o povestesc aici a inceput in urma cu cativa ani cand eram inca casatorita. Sotul meu era un barbat foarte pudic care nu prea era deacord cu multe fantezii pe care eu le aveam. De exempul cu sexul oral. Considera ca nu e ok sa il sug sau sa imi dea limbi.
Eu aveam aceasta fantezie si ma exita foarte mult acest lucru. Nu o mai facusem dinainte de a ma casatori cu el. In plus reuseam sa facem sex destul de rar el fiind plecat la job in Germania si venind acasa doar de 2 -3 ori pe an. Si atunci nu statea mai mult de 2 saptamani. Deci aveam destul timp la dispozitie in care eram complect singura.
Intr-o primavara in urma cu vreo 8 ani mi-am luat inima in dinti si am decis sa incerc o experienta sexuala cu o alta persoana.
Trebuie sa va spun ca ma simteam atrasa de baietii mai tineri, mult mai tineri, pana in 23 -25 de ani considerand ca nu se pune problema unei relatii serioase ci doar de sex ocazional.
La cum arat stiam ca nu imi era foarte greu sa gasesc un partener de sex. Sunt slabuta, bruneta cu parul lung, nu foarte inalta cu sani medii si foarte fermi, fund bombat, buze carnoase etc.
Mi-am facut cont pe o platforma de dating si am inceput sa ma uit pe acolo sa vad ce gasesc. In cateva minute am fost asaltata de mesaje de la diversi indivizi. Sincer nu mi-a pre placut de niciunul. Tot uitandu-ma pe acolo am vazut online profilul unui baiat de la mine din oras. Avea o poza in care arata foarte bine, avea 21 de ani.
I-am scris si mi-a raspuns destul de repede. Am conversat cu el in jur de 30 min. Era intr-o sambata dupaamiaza pe la 15. Eu eram destul de excitata, nu am mai simtit un penis de vreo 3 saptamani. Discutia pe chat deviase spre sex si mi-am dat seama ca ar vrea sa mi-o traga asa ca i-am propus sa vina la mine. Nu statea foarte departe nici macar un km. La inceput sa blocat, a crezut ca glumesc. Cand i-am explicat ca chiar il vreau mi-a promis ca in 30 min e la mine.
Am facut rapid un dus si l-am asteptat. In mai putin de 30 de min a si sunat la interfon, i-am deschis si cand a intrat in casa a avut o surpriza. Eram complect goala. Sa blocat in usa cu gura cascata la mine. Cand l-am vazut ce fata face am ras si i-am zis:
- Ce, nu iti place de mine ?
- Esti superba !!!! mi-a raspuns
- Atunci hai pupa-ma ...
Sa apropiat si mi-a bagat limba in gura. Eramai inalt cu aproape un cap decat mine. Si arata mult mai bine decat in poze. Eram deja uda toata, excitata la maxim. Imi era gandul doar la scula lui. Mi-am revenit putin, l-am luat de mana si l-am cuondus in living unde aveam o canapea
- Hai ia loc te rog, te servesc cu o cafea cu o apa, un wisky, un pahar de vin...... ce vrei tu dragule
- Am si bere la rece.....
- Da ar fi super o bere rece.
- Imediat ....
Gandul meu era doar la cum o sa i- o sug... Ochii lui ma sorbeau se uitau fix la pizda mea epilata proaspat si la labiile ce ieseau in evidenta. Sfarcurile imi erau intarite la maxim de excitare.
Pana am revenit din bucatarie cu berile desfacute el era deja dezbracat complect si cu pula in erectie maxima. De data aceasta am ramas eu blocata. De mult nu am mai avut ocazia sa vad o asemenea scula. Avea cel putin 20 de cm si destul de groasa. Avea cativa floci la baza ei dar tunsi si ingrijiti. Arata Alex, ca asa il chema, demential.
Cand m-am apropiat de el m-a strans in brate. Prima senzatie a fost a penisului sau pe pielea mea si a sanilor mei pe pieptul lui. I-am dat berea iar cu mana libera l-am prins de pula si am inceput sa o frec usor cu degetul mare jucandu-ma pe capul tare al sculei:
- Vreau se te sug....i-am zis
- Abia astept...
Sa asezat pe canapea cu berea in mana, iar eu in genunchi ma-m trezit in secunda urmatoare cu pula la mine in gura eram inebunita de excitare. Dupa cateva minute in care l-am supt ca o dementa am simtit cum ejaculeaza si sperma lui imi umple toata gura:
- Scuze nu m-am putut abtine...
- E ok, imi place sperma ta; si i-am zambit
Am lins si am inghitit tot pana la ul...



    Login