Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFantezie sau realitate
Autor : gopolinoxy - 2019-07-19
Citita de 19368 ori - Nota 8.00 (91 voturi)
Era sfârșitul verii început de toamnă, toamnă pe care nu am să o uit niciodată.Supărat că nu mi-am luat bacul la matematică, urăsc matematica, făceam plajă in livada casei părintești,vara fiind mai lunga decat în ceilalți ani.Vecina mea, o doamnă pedantă de 39 de ani,nu i-ai fi dat mai mult de 28, avea cele două fiice gemene plecate la facultate la Timișoara, culegea merele căzute pe jos din gradina casei sale.
Fiind cald , doamna Melania , era lejer îmbrăcată,pantaloni scurți și un tricou roșu. Nu o privisem ca pe o femeie până de curând, deoarece cu un an înainte de a pleca cele două fete la Timișoara ,am avut o scurtă relație cu una dintre ele , însă nu am trecut de nivelul săruturilor și a unor mici pipăieli. Era o mamă autoritară și cu reguli foarte stricte cu fetele sale .
Acum o vedeam cu alți ochi, am realizat ca mama arata mai bine decât fiicele sale, un fund bombat nici mic nici mare,chiar dacă avea o naștere de gemene la activ, o talie subțire și o pereche de sâni imenși.De obicei o vedeam în costume conservatoare,ea lucrând la o banca din oraș, însă acum ,acasă fiind ,pe sub tricoul larg nu purta sutien ,astfel încât când s-a aplecat, am observat fara să vreau minunățiile de sâni cu care a fost înzestrată de la mama natură.Instantaneu m-i s-a făcut pula băț,sperând să văd mai mult . Distanța până la ea nu era mare, aproximativ 10 metri ,nefiind gard despărțitor între livezi.Ghinionul meu ,după ce am admirat preț de câteva secunde minunățiile, m-a observat și fiind conștientă că eu m-am holbat la ea,zâmbind, m-a salutat.Prins cu mâța-n sac am salutat-o și eu ,stânjenit fiind nu știam ce să mai zic, însă ea m-a întrebat dacă mă pregătesc pentru sesiunea de toamnă,eu raspunzându-i că mi-am luat o săptămână de pauză.
Ca să nu îi văd din nou acei minunați sâni care spre uimirea mea erau foarte fermi,culegea merele cu spatele la mine, aratandu-mi în schimb poate cu voia fundulețul obraznic, Invidiam acei pantalonii scurți de culoare albă , care îi atingeau pielea albă și fină , doamna Melania,fiind o clientă fidelă a saloanelor de masaj,spa,fitness,etc. Știam de la mama care mai discuta cu tata ,parcă cu invidie,despre vecina noastră , prietena sa,că își trăiește a două tinerețe de când nu mai are grija fiicelor care sunt la facultate ,iar domnul Nicu ,soțul ei ,este mai mult plecat în străinătate, fiind angajat la o multinațională.
Au trecut câteva zile , însă eu ,fără să uit cele petrecute , din camera mea de la etaj ,auzeam și vedeam fiecare mișcare din curtea vecinei mele, sperând să o mai pot admira cu coada ochiului ,neîndrăznind să mă gândesc la mai mult. Într-o după-amiază au fost la aceasta în vizită două colege și un coleg de-ai doamnei Melania,mi-am dat seama după aceleași costume conservatoare care le purtau,însă la plecare,doar doamnele au plecat,colegul rămânând mai bine de trei ore în plus.
Ce mi-a aprins imaginația,a fost faptul că după ce au plecat colegele,doamna Melania a închis ușa casei sale cu cheia din interior ,lucru pe care ea de obicei nu îl facea ziua în amiaza mare.Nopțile care au urmat au fost chinuitoare, nu mai puteam dormi noaptea,o visam cum este dezbracată de acel nemernic de coleg , o dezbracă de chiloți si sutien și o penetrează sălbatic . O admiram că pe o zeiță ,dar în același timp nu îmi venea să cred că doamna Melania și-ar înșela soțul.
Într-o seară, în jur de ora 24 , geamul camerei mele fiind întredeschis, câinele nostru m-a trezit din somn , moment în care am auzit un autoturism care oprește pe strada noastră. Nu cunoșteam mașina, însă după câteva secunde am observat-o pe doamna Melania coborând din aceasta și intrând repede în curtea locuinței fără să se uite spre șoferul pe care îl recunoscusem că fiind același coleg.Doamna Melania se ștergea la ochi ,probabil plângea . A doua zi , că și cum nu s-ar fi întâmplat nimic , vecina noastră a fost la noi în vizită ,unde din discuțiile purtate cu mama mea am înțeles că este bolnavă, urmând să fie internată pentru câteva zile în acest sens într-un spital dintr-un alt oraș . Mama fiind de profesie farmacistă, îi cerea detalii , iar la un moment dat doamna Melania , mi-a dat cheia casei sale rugandu-mă să merg la ea acasă și să iau de pe masa din salon , niște documente să i le arate mamei mele. În momentul în care am intrat în casă , deși nu era nimeni,îmi bătea inima să îmi sară de la loc.Cunoșteam casa bine, am luat hartiile de pe masă,însă când să ies am observat ușa dormitorului doamnei Melania întredeschisă.Fără să realizez am intrat , iar pe noptieră am observat un test de sarcină folosit și unul nefolosit.Mi s-a făcut pielea de găină când am observat-o pe doamna Melania lângă mine , în timp ce eu analizam în mâna mea testul folosit ,dar care nu știam ce indică,nefiind familiarizat cu teste de sarcini.Mi l-a smuls din mână și fără să spună nimic , a ieșit din dormitor și a închis ușa locuinței sale.Desi corpul o trăda și tremura,pe un ton autoritar așa cum vorbise cu mine când ieșeam cu fiica ei ,m-a întrebat ce căutasem eu în dormitor dacă ea mi-a spus clar de unde să iau documentele. M-a întrebat dacă știam ce analizasem în mâna mea,iar la răspunsul meu afirmativ și-a pierdut toată autoritatea.Încercând să îmi explice că de faptul testul de sarcină este al unei colege ,eu i-am spus doar că nu este problema mea al cui este testul.Doream doar sa plec ,însă realizând acest lucru m-a rugat pe un ton foarte mieros să nu vorbesc cu mama sau cu altcineva despre testul de sarcină pe care l-am găsit .I-am promis că așa voi face ,însă eu deja făcusem toate conexiunile,doamna Melania era însărcinată ,iar tatăl copilului nu era domnul Nicu ,care era de aproximativ trei luni în Canada la sediul firmei unde era angajat.Nu am discutat cu nimeni , așa cum am promis însă în weekendul care a urmat ,s-a întâmplat minunea.Părinții mei erau plecați la bunici la țară.Doamna Melania m-a chemat la ea acasă la o cafea ,să mă chestioneze dacă m-am ținut de cuvânt sau nu.Nerăbdător am intrat în salon ,iar ea m-a invitat să iau loc ...



    Login