Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doamna matură de pe Facebook
Autor : Romanasul - 2022-12-20
Citita de 12476 ori - Nota 5.27 (66 voturi)
De mult timp simt o atracție pentru femeile mature, disponibilitatea lor și lipsa de falsitate făcându-mă să le consider o partidă mai bună decât multe tinere. Așa se întâmplă și cu Ella, un profil care îmi apare pe Facebook, cu ceva prieteni comuni. Solicit prietenia care îmi este rapid acceptată.
Deși nu dau mesaj imediat, a doua zi îndrăznesc să o deranjez. Evident intrarea a fost grea, femeia fiind sceptică de ce cineva cu 21 de ani mai tânăr ar fi interesat fizic de ea. Într-un final rămâne ca ea, maturele peste 45 de ani având încăpățânarea drept caracteristică, Totuși, nu renunț, iar la câteva ore îi dau mesaj. Discuția continuă, însă nimic interesant.

Între timp ajung în București unde ies cu niște prieteni și niște tinere (nu tare simpatice) într-un pub. E cam plictiseală, tipele nefiind pe cum ne așteptam. Într-un târziu ajungem acasă la unul dintre ei, dar somnul nu venea, discuțiile cu doamna matură continuând până pe la 7 dimineața.

A doua zi, îi analizez mai bine pozele și observ că e o doamnă blondă, tunsă scurt, înaltă și subțirică, având 45 de ani. O sun pe FB, iar în drumul spre casă vorbim una alta, discuții absolut normale. Îi propun să ne întâlnim, mai ales că stăteam la 2 străzi unul de celălalt. Acceptă fără prea mari insistențe și îi spun că cel mai confortabil ar fi la mine acasă. Este de acord, dar mă roagă să ne întâlnim pe drum.

O aștept la locul stabilit, de când a venit am observat că e puțin zurllie, abordând alt tip înainte, crezând că sunt eu (probabil e obișnuită cu poze fake).

Ne întâlnim într-un final și mergem la mine. Desfac un vin, pun și un pahar de cognac, sângele îmi fierbea în vene. Ea a simțit asta și a început că nu se cade pentru o doamnă ca ea să facă așa ceva, eu fiind mai tânăr. În momentul ăla am început să o sărut și îi spun să facă ce simte, momentul prezent fiind mai important. Intră în joc și începe să mă sărute pasional, cobor pe gât, pe la urechi, iar ea începe să geamă ușor. Îi masez sânii prin haine, însă decid să îi dau repede bluza și sutienul jos. Găsesc niște sâni frumușei, ușor lăsați, destul de mari. Avea un pic de burtică, însă nu era neplăcut. Continui sărutarile și încep să îi ling sfârcurile măricele în timp ce cu mâinile îi masam sânii. Îi plăcea, pe semne că nu mai primise de mult așa multă anteție.
Îi dau pantalonii jos unde găsesc o păsărică epilată, curată și cu labii proeminente. O masez puțin, era deja udă, mai lubrifiez cu puțină salivă și merg dincolo după un prezervativ. Am început să o penetrez direct pe canapea, eu fiind deasupra. O durea, spunea că nu a mai făcut-o de ceva timp. Ne încingem amândoi și îi propun să stea capră, poziție în care am și terminat.
Ne spălăm la baie și revenim pe canapea goi. Îmi spune că a mai avut o aventură cu un tip matur tot de pe Facebook, dar era slab dotat și a terminat foarte repede, nemaiputând să facă și al 2lea nr. În timp ce mai vorbeam, mă întreabă dacă poate să îl sugă (exprimarea a fost întocmai), lucru care m-a înviorat rapid, neputând să o refuz. O ia în mână și începe să bage ușor în gură. Nu putea face deepthroat și în afară de niște limbi pe coaie către care am ghidat-o eu.

Ne-am dus apoi în dormitor unde am început să continuăm futaiul. Pe o parte, ea deasupra, femeia se bucura de experiența (prima cred) cu un tânăr. La un moment dat, am cerut să facem o pauză, ea aplecându-se către pulă, a dat prezervativul jos și a început să o sugă. Nu mai știu exact cum am terminat, dar aven...



    Login