Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doamna Invatatoare
Autor : Erect - 2012-02-14
Citita de 23252 ori - Nota 6.29 (31 voturi)

Aveam 19 ani cand ne-am cunoscut. Ea doar ce implinise 50 ani. Era invatatoarea fratelui meu mai mic din clasa a 3-a.
Elena o chema. Femeia cu care am ajuns sa-mi petrec cei mai frumosi ani din viata.
Era o femeie inalta, cu parul lung si negru, ochii caprui, usor plinuta, lucru ce o facea mai atragatoare pentru mine si cu cele mai generoase decolteuri pe care le-am vazut. Nu in ultimul rand, era pasionala si perversa. Nu puteai sa nu o doresti si sa o iubesti.
A inceput cu o excursie cu clasa de la Bucuresti la Constanta in 2005. Aveau nevoie de inca un parinte supraveghetor iar mama se oferise dar in ultimul moment a fost prinsa cu munca si nu a mai putut merge si fiindca promisese, pe cine a gasit inlocuitor? Pe mine, desigur. Terminasem liceul si stateam degeaba. Daca tot nu fac nimic, sa ma duc in excursii, a spus ea.
Am cunoscut-o in dimineata plecarii. M-a atras din prima decolteul ei, sanii ii erau mari si imi provocau senzatii tari in pantaloni.
Totul a fost perfect pe drum. Am vorbit, am ras. Era incredibil cat de multe aveam in comun. Ma simteam atras de ea inca de atunci. Aveam fluturi in stomac si am aflat peste ani de la ea ca si ea simtea la fel. Asta explica ce a facut la prima oprire.
Dupa vreo ora de la plecare, soferul a oprit la un WC de pe autostrada. Eu si ea am coborat, eu plecand spre toaleta, se pare ca ea ma urma. Veni cu mine in veceu si ma puse la perete si ma saruta.
Sarutul era foarte pasional, bagase limba imediat. Eu am luat-o in brate apoi mi-am coborat mainile pe fundul ei. Mi-am coborat pe gat. Ea incepu sa-si desfaca nasturii de la camasa lasandu-si la vedere sutienul cu dantela neagra ce tinea in frau sanii ei apetinsanti ce i-am sarutat imediat.
Ii scot sanii din sutien si ii sarut sfarc...



    Login