Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoamna de pe pornhub Ep2
Autor : knepper - 2018-11-22
Citita de 14108 ori - Nota 8.12 (72 voturi)
Eu deja intrasem sfios in curte, cand aud poarta in spate trantita si o vad pe Camelia cum se repede, acolo in curte spre mine:
-Miau!Ce pula adevarata mi-a venit acasa! Tot te mananc, Aline!
Si ma pipaia peste tot, in special pe pula pe care mi-o framanta prin blugi...
-Hai in casa, hai sa bem ceva inainte! Inainte sa ma futi si sa imi dai muie! Stiu ca asta vrei, banditule!
-Da, asa este, esti dorinta mea cea mai mare, litri de sperma am ejaculat uitandu-ma la filmele tale!
Nu imi venea sa imi cred ochilor. Eram cu "Elena" de pe Pornhub si urma sa o fut!
A fost nevoie sa merg cam 200 m pe langa zidul casei de la poarta, intrarea fiind mai in interiorul curtii, o curte frumos aranjata, cu flori si alei pietruite rustic, foarte cocheta. Camelia fugise inaintea mea sa imi aduca un pahar de limonada handmade si acum ma astepta in cadrul usii de la casa cu paharul pregatit si cu halatul pe jumatate desfacut, lasand sa vad o splendoare de carne alba intr-o camasuta de dantela, carnita din care urma sa ma infrupt ca un capcaun devorator de placeri.
I-am luat paharul, l-am baut pe nerasuflate, eram extraordinar de excitat, pula imi pulsa intre picioare ca nebuna. Camelia ma invita in prima camera unde era o masa mare veche, ca de parastas.
-Aici vreau sa ma pui sa ma lingi ACUM! striga la mine poruncitor Camelia
Am ajutat-o sa urce cu curul pe masa de linga noi. Si-a tras camasuta alba de dantela mai jos dezvelind un umar. Camelia a inceput sa fredoneze
- Perhaps some day I’ll crawl back home
Ochii mei se concentrau pe barbia proeminenta si pe buclele blonde, iar eu accentuam o cicatrice care-i traversa antebratul. S-a uitat la mine, a ridicat un picior in aer si mi-a permis sa-i sarut talpa goala, apoi usor sa urc cu sarutarea spre interiorul genunchiului, mangaindu-ma pe cap cu palma stanga. Am ramas cu buzele lipite de coapsa ei si am urcat amenintaror spre zona inghinala. Pulpa ei era mai calda decit restul pielii. M-a lasat, dar apoi a coborat de pe masa, m-a luat de mana si am urcat la etaj. Ma mangaia pe fund, framantandu-mi buca dreapta si din cind in cind imi comanda sa-i sarut un umar dezgolit.
Ajunsi la etaj, la dormitorul ei, Camelia m-a aruncat efectiv printr-o imbranceala intr-un pat imens si a dat un atac salbatic la pantalonii mei de blugi, smulgandu-mi efectiv cureaua, urmand nasturii, chilotii si in doar 10 secunde eram in pula goala intins pe spate cu Camelia apropiindu-se innebunita de pofta de falusul meu intarit si belit.
-Alin, te rog sa ejaculezi cand iti vine! Vreau sa imi faci un semn apasandu-ma usor pe cap inainte sa iti dai drumul, sa o bag mai adanc in gat sa simt suvoiul lovinfu-mi stomacul...
-Bine Camelia, ia-o repede ca vine pana sa o sugi si iti fac dus pe fata cu sloboz, haide, repede!
Nemaistand pe ganduri, Camelia infuleca pula care disparu cu coaie cu tot in gurita ei fierbinte... Simteam cum coaiele imi iau foc, pula imi statea pe loc, insa Camelia cum isi misca capul ii facea un frecus fantastic, generand o caldura imensa. Ii simteam omusorul cum se freca de V-ul capului pulii si ma excita fantastic, atat de mult incat la un moment dat i-am facut semn apasand-o usor pe cap cu doar 2 secunde inainte sa scot din mine sperma.
In acel moment Camelia s-a cabrat, s-a infipt cu capul mai mult in poala mea, simteam cum coaiele loveau acum omusorul, senzatie ce m-a facut sa ejaculez cu o putere nemaintalnita pana atunci la labele ce mi le faceam. Jeturi care un pic ma usturau la ce volum mult iesea prin nara mielului.
La un moment dat Camelia isi ridica privirea spre ochii mei si cu pula-n gat facu niste ochi mari de mirare si ii zvacni pe nas o portie de sperma din pula mea.
Se retrase din pula mea, care inca mai scotea din ea sloboz, insa nu jeturi, probabil ultimele picaturi. Camelia tusi un pic, isi drese glasul si imi zice:
-Alin, chiar ai sperma si vascoasa si multa, foarte multa, nu am mai intalnit la nimeni asa multa si am supt destule pule si sloboz la viata mea, tone pot sa spun... Si foarte puternic jetul, esti vanos la pula, imi place asta! zise ea in timp ce isi stergea nasul si gura de sloboz
-Hai sa ling ce ti-a mai ramas, printul meu! si imi lua iar pula-n gat si o ducea iar in gura sugand tot ce mai ramasese pe canalul pulii.
Imi placea enorm, era visul devenit realitate, iar din cauza asta, pula nu voia sa se moaie, ba din contra, revenea la vigoarea de dinainte de muia luata de Camelia.
-Hai linge-ma si tu la pizda si in cur, nu-ti fie scarba, imi fac o igiena dimineata, spalaturi la vagin si clisma in cur, poti sa mananci prajituri din curul meu, este foarte curat. Nu suport sa fiu fututa si sa nu simt sperma-n pizda si in cur asa fierbinte cum ma inunda, asa imi place enorm sperma!
Si zicand acestea, Camelia s-a pus in 4 labe, cu genunchii si cu coatele pe pat, oferindu-mi la lins o rozeta semi-deschisa roz-maronie de cur si o pereche de labii carnoase, epilate, dintre care isi facea loc un clitoris gros cat degetul ei mare de la picior.
M-am apropiat de fundul ei bombat si alb si mi-am afundat fata intre bucile ei, lingand-o de jos de pe clitoris pana deasupra curului, dand limbi late, din cand in cand imi strangeam lateralele limbii, formand un con, cu care o patrundeam in gaura curului. Chiar era foarte curata, mirosea a piersica curul ei, iar daca la inceput eram mai reticent de scarba, pe parcurs, intram cu limba din ce in ce mai adanc in anusul ei, care se vedea clar ca era penetrat zilnic de pule, fiind asa cum ti-am zis un pic intredeschis.
Camelia mugea de placere, da mugea, scotea sunete asa de muget infundat de fiecare data cand intram cu limba in curul ei.
-Mhmmmu...hhh ce bine imi dai limbi in cur, imi place...mhuuummmmhh...ce bine...lingiiiii,,,suge-ma si de clit, fute-ma cu limba si-n gaura pizdei, acum...mhuuummm ce bine... ai acolo o surpiza Alin...
Ma intorc cu spatele pe pat si cu fata in sus sub pizda Cameliei incep sa ii iau clitorisul la lins si la supt. Sugeam din el ca din biberon, ii mai dadeam 3-4 rotocoale cu limba, iar il luam in gura si il sugeam, parca se intarea devenind pietros.
-Baga-ti limba-n pizda acuuuumm, hai...mhuuumm, esti bun, dai limbi bine..mmm
Ii las clitorisul si imi ridic un pic capul sa o patrund cu conul de limba-n pizda, dandu-i cu degetele labiile la o parte, facandu-mi loc sa imi bag botul in Camelia. Cum am intrat cu limba, asa facuta caus, simt cum mi se prelinge pe limba si dupa aceea pe gat o substanta vascoasa cu miros de piersica si peste, un pic dulceaga. Imi dau seama ca este excitatia ei, secretii si sucuri femeiesti din pizda, imi provocau o erectie fantastica, gustul hormonal femeiesc ma facea sa ling cat mai mult, era ca o dependenta de acel suc, imi bag limba mai adanc, o trag de coapse pe Camelia, sa ma pot infige cu limba cat mai adanc in pizda ei generoasa.
-Mhuuuaahhh...vineeee! o aud pe Camelia mugind si exclamand, iar pana sa imi dau seama, un jet puternic de squirt mai loveste-n frunte, pe fata, pe barbie, imi intra-n nas. Imi scot repede limba din pizda si imi pun gura larg deschisa direct pe toata pizda Cameliei, sa inghit tot, sa vada ca si mie imi place sa inghit orgasmele ei. Dupa cateva jeturi scurte dar puternice, vad ca se linistest...



    Login