Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoamna Dana continuare
Autor : diana40 - 2021-06-02
Citita de 17532 ori - Nota 7.68 (59 voturi)
Atunci in timp ce o mangaiam pe fese am inceput sa o si sarut pe spate pe sira spinarii si pe fund. Aproape ca ii lingeam bucile. Cand am simtit-o ca se relaxeaza si nu zice nimic, ci doar respira sacadat , am stiut ca e momentul. Am tras chilotii jos si m-am bagat cu capul intre bucile ei unde am inceput sa ling ca un descreierat...din pozitia in care statea nu am putut decat sa ii gadil rozeta si sa o fut in pizda cu limba practic....pentru ca la lindic nu aveam cum sa ajung.
Atunci s-a cracit un pic parca invitandu-ma sa ii fac un adevarat sex oral:
-Mihai, imi place mult, dar tu iti dai seama ce faci?! M-ai lins in fund..nimeni nu mi-a mai facut asta! Cred ca sunt transpirata, nu am facut dus azi, nu ma simt confortabil. Nici nu pot sa ma mai uit la tine de rusine!
-Fac ceea ce simt! Visez la asta de ceva timp si va rog sa va relaxati! Va asigur ca mirosul si gustul dumneavoastra sunt extraordinare! nu am mai fost asa excitat niciodata!
-Doamne, nu imi vine sa cred cat de bine se simte! Freaca-ma jos, te rog! Simt ca termiiiin!

Atunci anusul a inceput sa i se largeasca si sa pulseze in afara si interior, iar eu m-am conformat si cu mana stanga ii trageam o buca astfel incat sa ii pot saruta rozeta, iar cu dreapta i-am imbratisat pulpa dreapta si am inceput sa o frec cu degetele la pizda. O frecam cu viteza maxima, pizda ei era foarte calda si deja avea destul de mult lichid scurs pe langa. Am simtit ca am facut asta minute intregi, dar a durat doar 15-20 de secunde si a inceput sa tremure toata, anusul i s-a relaxat total incat limba mi-a alunecat usor si de tot inauntru, iar din pizda i-au tasnit 4 sau 5 jeturi intrerupte fortat de rusine probabil. Cand isi contracta muschii pentru a opri jetul, imi strangea limba cu rozeta, iar eu incepeam sa o misc in toate directiile atunci si o faceam sa se relaxeze din nou pentru o fractiune de secunda in care mai tasnea putin din ea. A fost intens! Au trecut ani buni de atunci si inca imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri...odata ce scriu aceste randuri, retraiesc momentul acela si recunosc ca ma masturbez chiar acum.
Atunci desi aveam o erectie imensa, nu mi-am frecat madularul deloc. Eram foarte concentrat pe mirosul si gustul doamnei Dana si nu stiu cum, desi eu nu am ejaculat, am fost extrem de satisfacut. Psihic aveam cel mai tare orgasm posibil. Stiam ca din acel moment as fi putut duce foarte departe "relatia" mea cu doamna Dana. Practic nu mai existau limite odata ce limba mea s-a jucat in fundul ei pana a terminat. Asa ca am incercat sa o fac sa se simta cat mai confortabil psihic si sa o asigur ca ceea ce s-a intamplat nu va afla nici macar cel mai bun prieten al meu.

-Iti multumesc Mihai! Esti un tanar extraordinar! Stiu ca pot avea incredere in tine. Simt asta. Cum ar trebui sa ma revansez pentru ce mi-ai facut tu? (spuse cu un glas rusinos, dar avand un zambet larg pe fata)
-Nu este nevoie sa faceti nimic! Eu doar am facut ceea ce am simtit si va multumesc pentru ca m-ati lasat. Sunt atat de fericit acum incat imi vine sa ies si sa alerg prin campus, i-am raspuns eu razand.
-Dar tu nu ai terminat...iar eu am terminat cum nu am facut-o niciodata! Ma gandeam ca ai vrea sa ti-o..
-NU! Opriti-va, va rog! Nu trebuie sa va simtiti datoare in niciun fel! Nici nu as indrazni sa va cer asa ceva! Pentru mine este superb ca am facut ce am facut si ca acum pot sa stau de vorba cu dumneavoastra fiind goala si uda langa mine. Si referitor la "terminat", pana diseara cred ca o sa termin de 100 de ori. In capul meu ruleaza imagini cu fundul si pasarica dumneavoastra pulsand, incat nu mai am nevoie de filme porno mult timp de acum inainte. Sper sa considerati un compliment faptul ca urmatoarele mele masturbari vor fi datorate numai dumneavoastra! Ma excitati mai mult decat orice alta femeie!
-Eu inca nu imi dau seama ce s-a intamplat...e ireal, dar a fost de vis! Acum nu mai pot sta, pentru ca lipsesc de ceva timp, dar vreau sa mai petrec...



    Login